Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben yürüyüş yapamıyorum.çünkü yaşadığım yer çok soğuk ve bu soğukta kimse yürümek istemiyor.bende yanlız yürüyemiyorum yani yanlız yürümeyi hiç sevmiyorum.yürüyüş bandı kullanan arkadaşlar yada anlayan arkadaşlar marka ve model önerisinde bulunurlar mı?bide etrafımdakiler alma boşuna yürümezsin diyolar:15:

Bende bu karışımdan yaptım.tadıda güzel.
bu arada izinliyim ama buraya şöyle bir bakmadan duramıyorum
bağımlılık yaptınız kızlarrrrrrrrr

Evet burası bağımlılık yapıyor.buraya girmediğimde suçluluk hissediyorum.

menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,3 tane zeytin
arada yok
öğle 1 tas çorba,4 lokma ciğer,salata,3 tane ceviz
arada 1 elma
akşam patatesli kabak yemeği dereotlu,yoğurt
gece 3tane günkurusu
2 lt su

merhabalar,
aksam tahmin ettigim gibi kacirdim biraz:)
yemek olarak turlu vardi onda sorun yok da sarma vardi bi 7-8 tane yedim
1 dilim de kabak tatlisi yedim iste bu kadar kacamagim
bu arada size daha once bahsettigim karisimi anneme anlattim, meger o da daha once uygulamis cok faydasini gordum dedi. artik icim daha emrahat hazirlar ve icerim

ıyı aksamlar herkese ... aksam yemegımı yemıstım ama ek olarak yarım cıkolata eklıcem oglum zorla agzıma tıkdı bende yemem dıyemedım sabah bızde bıldırcez galıba kılomuzu.....

Cnm ben aldim ama istanbula tatilw geldgm icin sadece 3gun kullanabilmistm ben voiti cok seviorum o yuzden ben voit greenfit modelini aldm hem servis agi teknik servisi cok iyi hemde 5yil garantili…fiyatida 1.090di cnm

Günaydın kızlarrrrr
ben sabah tartıldım79.8 olmuşum.Akşam dünki kilomu yazmıştım .ama bu günki 79.8.
kaptanım seni şaşırtmak istemem akşam ;sabah giremem dedim ama bu kiloyu görünce imkanları zorladım tabiii.

Akşama görüşürüzzzz.

herkese günaydınlar fıstıklar hayırlı cumalar nasılsınız

hoşbulduk ivrincimm :)
Kızlaaar hoşgeldiniz aramızaa :)
hoşbulduk canım
hoşbulduk fatoşcum
evet yaaa((ben kahvaltıları pek sevmiyorum.hazırlayıp yiyenleri seyrediyorum.kahvaltımı 11-12 gibi yapıyorum.bu yüzdende sadece 2 öğün yiyebiliyorum.
canım 2 öğün az değilmi kilo vermekte zorlamıyormusun bu şekilde bende normalde çok sevmem kahvaltı ama diyette olunca yapmadan olmuyor bişiler yemeye çalış canım metabolizman daha iyi çalışır
Takıma yeni gelenler hoşgelmişler.

heidin canım yine topiğe bizi bırakma
hoşbulduk zubus:)
gunaydın herkese bende alıskanlık olsun dıye yazayım kılomu 71 kıloyum suanda ....

günaydın tugkay nasılsın 71'e düşmüşsün tebrik ederim

mesaj puanlaması yapılırken izinli olduğum günleri unutmayın
dünden yarım saat yürüyüş vardı
bugunde izinliyim hadi bayyyyyyy

Kaptanım ben yazmistm ama belki gözündn kacmstr…

Benim kilom gecen haftakiylen ayni
82.5 tartilamadm yani heralde mecburen bunu yzicas dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…