Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu yeni yıl hepimizi ezdi geçti valla. nolcak bakalım ben bu hafta +300 çıktım of off
sorma canım yeni yılda saldık haliyle ama acısı çıkar eminim önümüzdeki hafta daha dikkatli olucaz +300 canım sen bunun hakkından gelirsin dert etme o kadar
gunaydin kaptancim:)
yeni bir yil deyip baslamistik ama olsun onumuzde koskoca bir yil var. 2012 saglikli zayiflama yili bizim icin.

günaydın aminnn sağlıkla ve geri dönememel üzere atalım fazlalıklarımızı kızlar

Kızlar slm. Kaptanım kusura bakma geç kaldım. Naptın bilmiyorum ama okuyacak vaktim de yok. Bugün 74.3 kg çıktım. Hemen söyleyivereyim eğer bildirimi yapmadıysan. Akşama uğricam inş. :112: Heidincm senin hediyeni de akşama vercem tatlışım, sen de kusura bakma. Sınavlar kötü geçince nete giremedim.

valla cuma diyemi böyle yapıyorsunuz. nerdesiniz kızlar yaa.
bu hafta bitti ama önümüzdeki hafta günlük 5 mesajı mazeretsiz olarak doldurmayanı diskalifiye edicem.
hiç umursamıyorsunuz. kapatalım takımı o zaman

oh harıka bı spor yaptım once yarım saat yurudum bandda sonra da mezdeke oyun havası Allah ne verdıyse... haftya ınsallah bende cok guzel verdıgım kıloları yazacagım....

evet bazı cuma gruplarına gore daha hareketsız burası ama el bırlıgıyle takımı kendıne getırebılırız... aman kapatma kaptanım takımı yenı geldık daha....

oh harıka bı spor yaptım once yarım saat yurudum bandda sonra da mezdeke oyun havası Allah ne verdıyse... haftya ınsallah bende cok guzel verdıgım kıloları yazacagım....
ooooooooo süpersin canım maşallah önümüzdekiş hafta çok güzel olucak

aman kaptanım zaten zor bulduk burayı:) başka çözümler bulalaım

ya ben hala sunda takılıyorum sporu kahvaltıdan oncemı sonramı yapmalıyım bılen varsa yardım etsın... beyazzambak senle benden baska kımse yok galuıba

selam tugkay2000,
ben sporu sabah kalkar kalkmaz bir bardak su icip yapiyorum.
yani cok kalktiginda hemen ve cok acikiyorsan, kahvaltidan sonra yap sporu. cunku daha once benim yuzme hocam vs. ne ac ne de tokken yapilmasi gerektigini soylemisti.
tika basa yiyip de yapilmaz, karnin guruldarken de yapilmaz.
ama dilersen kahvaltidan sonra yapabilirsin bence cunku zaten ne yiyoruz 1-2 dilim ekmek biraz peynir.

heidin seni tebrik ederim, benim de mezuniyetimi isteyecegim gunler gelecek innnnsalllah.

sabah
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek
turp, yesillik
bir avuc ceviz

tsk ederım canım ... ya eskı tıp tartılarla 2 kılo oynuyo bende dıjıtal var ablamda eskı tıp tam 2 kılo oynama var hangısı daha ıyı anlamadım bana kalırsa eskı tıp daha ıyı ...
bende kahvaltımı yazayım 2 yumurta 1 dılım kepek ekmek yesıl cay....

ya ben hala sunda takılıyorum sporu kahvaltıdan oncemı sonramı yapmalıyım bılen varsa yardım etsın... beyazzambak senle benden baska kımse yok galuıba

o konuda bende çıkmazdayım ama galiba az olsa bişiler yiyip yapmak daha sağlıklı gibime geliyor hiç bişi yemesek bile 1 bardak süt
hem kaslarınmızı korumuş oluruz diye düşünüyorum
evet canım yaa kimsecikler yokk

ben bu sabah pek bişiler yiyemedim
5 adet etiform kraker
3 adet kayısı
yeşilçay

ara
1 elma
1adet kraker

öğle
1 kase çorba
1tabak salata
ciğer vardı kızlar 2 tane ciğer biraz patates yedim

akşam
salata
yoğurt
haşlanmış t.göğsü

Son düzenleme:

valla ıkımızden heveslısı yok herhalde sırf yarısarak vermek daha zevklı olur dıye katıldım zaten bende ama ben yarısı sonuna kadar goturmeye nıyetlıyım .... beyazzambak bızım puanlarımız artıyo bosver artırabıldıgımız kadar artıralım... bu arada ısım neydı acaba...

***238. ETAP 6. TAKIM***
fatos0808 125.5/125/0.5/%0.3
Ecz.imis 74.7/74.3/0.4/%0.5
heidin 64.3/63/1.3/%2.02 mezun olmak istiyor
yst38 89.1/89.4/+0.3/+%0.3
ipo 92.5/92.5/0/%0
nil2908 64.5/64/0.5/%0.7
tahamm 66.8/66.4/0.4/%0.6
bademlikurabiye 76.6/74/1.3/%1.7 yeni üye hedef kilo: 55
zubus 80.9/79.8/0.5/%0.6 yeni üye hedef kilo:70
İkiz81 59.7/59.1/0.6/%1
6. TAKIM ORTALAMASI: %0.65

Son düzenleme:
Kaptanim yalnis yazmisim 10 kilo versem bu haldemi olurum gobek fln atio olurdum Ama sen ztn dogrusunu yazmissin …aslnda bn kilo aldgmi hissediorum cnku kalcalarim iyice buyudu gobegimden bahsermeme bile gerek yok

slm geç kaldım kusura bakmayın ama hastaneden yeni geldim

sabah karnımda bi ağrıyla uyanadım ben göbek fıtığından geçen sene amaeliyat olmuştum tekrarlama olanağı çok yüksek tekrara çıktı sandım
hemen acile gittik
film çektiler
ultrason çektiler
yok onla ilgili değil
üşütmüş olabilirmişim...gaz sıkıntısı olabilir dedi..
allah kimseye hastalı vermesin
olurmu bilmeme şimdi ayzayım kilomu 125 im
hiç bişi yemedim
hala hafifiten ağrım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…