benim kilom 60 kaptanım haftaya liste girişi daha iyi olucak:)
sorma canım yeni yılda saldık haliyle ama acısı çıkar eminim önümüzdeki hafta daha dikkatli olucaz +300 canım sen bunun hakkından gelirsin dert etme o kadarbu yeni yıl hepimizi ezdi geçti valla. nolcak bakalım ben bu hafta +300 çıktım of off
gunaydin kaptancim:)
yeni bir yil deyip baslamistik ama olsun onumuzde koskoca bir yil var. 2012 saglikli zayiflama yili bizim icin.
valla cuma diyemi böyle yapıyorsunuz. nerdesiniz kızlar yaa.
bu hafta bitti ama önümüzdeki hafta günlük 5 mesajı mazeretsiz olarak doldurmayanı diskalifiye edicem.
hiç umursamıyorsunuz. kapatalım takımı o zaman
ooooooooo süpersin canım maşallah önümüzdekiş hafta çok güzel olucakoh harıka bı spor yaptım once yarım saat yurudum bandda sonra da mezdeke oyun havası Allah ne verdıyse... haftya ınsallah bende cok guzel verdıgım kıloları yazacagım....
valla cuma diyemi böyle yapıyorsunuz. nerdesiniz kızlar yaa.
bu hafta bitti ama önümüzdeki hafta günlük 5 mesajı mazeretsiz olarak doldurmayanı diskalifiye edicem.
hiç umursamıyorsunuz. kapatalım takımı o zaman
selam tugkay2000,
ben sporu sabah kalkar kalkmaz bir bardak su icip yapiyorum.
yani cok kalktiginda hemen ve cok acikiyorsan, kahvaltidan sonra yap sporu. cunku daha once benim yuzme hocam vs. ne ac ne de tokken yapilmasi gerektigini soylemisti.
tika basa yiyip de yapilmaz, karnin guruldarken de yapilmaz.
ama dilersen kahvaltidan sonra yapabilirsin bence cunku zaten ne yiyoruz 1-2 dilim ekmek biraz peynir.
heidin seni tebrik ederim, benim de mezuniyetimi isteyecegim gunler gelecek innnnsalllah.
sabah
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kepek ekmek
turp, yesillik
bir avuc ceviz
ya ben hala sunda takılıyorum sporu kahvaltıdan oncemı sonramı yapmalıyım bılen varsa yardım etsın... beyazzambak senle benden baska kımse yok galuıba
o konuda bende çıkmazdayım ama galiba az olsa bişiler yiyip yapmak daha sağlıklı gibime geliyor hiç bişi yemesek bile 1 bardak süt
hem kaslarınmızı korumuş oluruz diye düşünüyorum
evet canım yaa kimsecikler yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?