Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar genelde aktiftir burası bugün neden böyle bilmiyorum. ama benimde canım sıkılıyor böyle günlerde. 2 arkadaşımız mazeretlerinden dolayı izinli. onlarda gelsin şen şakrak olur ortam. fatoşa çok kızdım ama. ve bu ilk ve son uyarım fatoş. sadece kilo bildirmek için geliyorsan bence 90 ve üstü grubuna katıl. onlarda kendi içlerinde yarışma yapıyor. dediğim gibi kurallara uymayanı diskalifiye edicem. bu aralar biraz işim var aslında ecz gelsede bende en azından 1 hafta izinli yazılsam.

tugkay nasıl gidiyor 5 günlük diyet. hangi menüdesin?

aynen canım bende motive olmak için gruba dahil olmak istedim kararlıyımda
adım arife canım

yst anlayıp dinlemeden niye kızızyosun burda kilıo bildirirm yapmayan geciken tek benmiyiz bvu hastalıktanda önemli değil ya

fatoş dün kaç mesaj gönderdin? kaç kişinin mesajına cevap yazdın canım?

yanlış anlama tek sana mahsus demiyorum. geçmiş olsun. hastalıktan önemli değil. zaten mazaretsiz dedim.

tebrik ederim kızlarrr haftaya çok daha iyi sonuçlar alıcaz hep birliklte
Kaptanim yalnis yazmisim 10 kilo versem bu haldemi olurum gobek fln atio olurdum Ama sen ztn dogrusunu yazmissin …aslnda bn kilo aldgmi hissediorum cnku kalcalarim iyice buyudu gobegimden bahsermeme bile gerek yok
moral bozmak yok canım zaman zman vücudunda şişlikler olabiliyor insanın kilo falan almamışsındır tatlım sabır ne göbek ne kalçasorunumuz kalıcak değilmi :)
çok geçmiş olsun fatoşcum

canım dönem dönem duraklamalar oluyor demkki bizim motivasyonumuzu bozmayalım

patates cıs
Kaptanim yalnis yazmisim 10 kilo versem bu haldemi olurum gobek fln atio olurdum Ama sen ztn dogrusunu yazmissin …aslnda bn kilo aldgmi hissediorum cnku kalcalarim iyice buyudu gobegimden bahsermeme bile gerek yok

ah ah ayın 16 sını iple çekiyorum

bu hafta kilo vermede birinci heidin

takım aktivitesinde deki birinciliği yarın ilan etcem. spor ve mesajlardan sonra

Eklentiler

• $imagesCA9C445I.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Selam kızlar. Sabah sabah kalkıp derse gittim kahvaltııyı kaçırdım ama zaten kaç gündür yediğim gıdalar beni idare eder herhalde. Hiç değilse okula gitmek için yürüdüğüm 30dklık yol glikojen depolarımı boşaltmıştır herhal Yağları boşaltsa daha iyi de neyse :))

Kahvaltı&Öğle:

1/2 çavdar ekmeği
1/2 keçi peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Domates
Çay

Bu defa çok kararlıyım, sağlıklı beslencem artık
Spor 30dk yürüyüş

Ya artık uzun bir süre yılbaşı, bayram seyran, özel bir gün istemiyorum ya. Bu günlerin arkası toparlamak çok zor oluyor. O değil sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorum, acaba 4 aydır regl olmuyorum onunla alakalı mı kızlar :44:

nazar etme nolur haftaya seninde olur :d
hahaha aminn inşalalhhh :)
selam canım öğün atlamasak daha iyi olur canım daha hızlı gidiyor yağlarrr
süpersin sağlıklı mönülerini bekliyoruz bizede fikir olur yürüyüş için tebrikler

evet gerçekten özel günlerden sonra şevki kırılıyor insanın dayanamıyoruz ama cızzzzz
regl olmadığın içinde yeme istegin çok oluyordur canım şahsen bendede aynı şeyler oluyor

ah kaptanım nasıl gıtsın bıraktım kendı dıyetıme dondum patatesle gun gecmek bılmedı....

memnun oldum arıfe tanıstıgıma oglenkı menum
3 kasık pılav
4 kasık fasulye
dıyet yogurt
ya bızde taclanırız ınsallah...

Öğün atlamıyordum aslında ama 2 gündür böyle oldu :/

Regl için de doktora gittik, hormonlar falan normal, ultrason temiz. Strestendir bi de yazın kilo vermişsin düzenin bozulmuş ondandır dedi yolladı bi de tarlusal verdi ama tık yok. Erken menopoza girdim galiba

memnun oldum arıfe tanıstıgıma oglenkı menum
3 kasık pılav
4 kasık fasulye
dıyet yogurt
ya bızde taclanırız ınsallah...
bende memnun oldum canım menün güzel olmuş haftaya taçlar bizim:)

o zaman problem yok canım
allah korusun ne menopozu kız doktorun dediği gibi mevsimsel yada stresten olabilir herşeyden etkileniyor malum takma kafana gelir canım

ınsallah valla sımdıden hevesendım.. pekı takımın kendı arasındakı yarıs nasıl oluyo anladınmı sen arıfe...

patates cıs

ah ah ayın 16 sını iple çekiyorum

Biraz ip degilde sacimla cekio gibi olmussun ama

Şaka bir yana bnde gün sayıyorum…allah izin verirse goruceksin herseyi cok duzenli yapicam sni ve kendimi mahcup etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…