Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz ip degilde sacimla cekio gibi olmussun ama

Şaka bir yana bnde gün sayıyorum…allah izin verirse goruceksin herseyi cok duzenli yapicam sni ve kendimi mahcup etmicem

sız nezamandır gruptasınız..bı sorum olacak da grubun ıcındekı yarısma nasıl oluyo

İkiz81:6.saat 50 dakika

Tahamm : 2saat

Fatos0808: 2saat

Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika

Nil2908:.2saat 30 dakika

İpo: 2saat 30 dakika

Yts38: 1saat25dk

İvrin:..1saat45dk

Heidin:0

Ecz.imis: 0

Cnm şöle oluyo spor yarismasi(haftada en az 4 saat olucak)
Mesaj sayisi yarismasi (gunluk en az 5 msj)
En cok kilo veren yarismasi

msj da ıyıyımdır spordada ınsallah kılodada rekabet ortamı olsun okadar
suana kadar 2 lıtre su ıctım mıdem allak pullak
normalde suyu cok severım ama dıyetteyken ıcemıyorum...
haftasonu fazla gıremem ama hafta ıcı baya yazmaya calısırım
ama cok sohbet ortamı yok kı kendı kendıme konusuyo gıbıyım arıfede olmasa....

İkiz81:6.saat 50 dakika

Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika

Nil2908:.2saat 30 dakika

İpo: 2saat 30 dakika

Tahamm : 2saat

Fatos0808: 2saat

Yts38: 1saat25dk

İvrin:..1saat45dk

Heidin:0

Ecz.imis: 0

1.miz açık ara ikiz81

Cnm ztn normalde pazar gunleri izinliyiz mesaj sayilarinda…bnde istnbulda tatildeym evime donucem 16snds onu beklioruz heyecanla

Cnm ztn normalde pazar gunleri izinliyiz mesaj sayilarinda…bnde istnbulda tatildeym evime donucem 16snds onu beklioruz heyecanla

sımdı bıraktın gelıncemı baslıcaksın dıyete yenıden yoksa oradada devam edebılıyomusun.... valla ben anneme bıle gıtmıyorum yıcem dıye ınadıma pıde yapptırmıs aksama cagırıyo gıt ısıne anne dedım...zaten kımse veebılecegıme ınanmıyo kılolarımı esım en basta dalga gecer benle hep saolsun sırf ona ınat yapıyorum zaten....

ınsallah valla sımdıden hevesendım.. Pekı takımın kendı arasındakı yarıs nasıl oluyo anladınmı sen arıfe...
bende bende yok canım bende tam anlamadımm öğreniriz mühim değil:)

bende elimden geleni yaparım yarından itibaren düzenli spora başlıyorum zaten
ben suyu çok severim bol bol içerim zaten hafta sonlar bende giremeyebilrim kızlar
haberiniz olsun tubacım hareketlenicek topiğimiz nerde hareket orda bereket :)

ikiz81:6.saat 50 dakika

bademlikurabiye:2 saat 30 dakika

nil2908:.2saat 30 dakika

ipo: 2saat 30 dakika

tahamm : 2saat

fatos0808: 2saat

yts38: 1saat25dk

ivrin:..1saat45dk

heidin:0

ecz.imis: 0

1.miz açık ara ikiz81

hepinizi tebrik ederim süpersiniz kızlar

Slm bayanlarr. Ben geldiimm. Bu haftaki sınavlarım bitti çok şükür. 5 i gitti 6 sınavım kaldı haftaya. :112: Diyete gelince hala iletişim halindeyiz kendisiyle ama malesef kahve içmem gerekiyor ve kendisinden pek hoşlanmadığım için yanına bir şeyler yiyerek içebiliyorum ancak. Ama kahveyi de sade içiyorum zaten. :112: Bir tek orda fire var yani, onun haricinde diyete devam. Bu arada kullanmaya başladığım ajandam sebebiyle günlük ne kadar su içtiğime de dikkat etmeye başladım. Vee günlük en az 2.5 lt su içtiğimi farkettiiimm.

Bu arada ipocm, bu hafta sadece 2 saat 45 dk yürüyüşüm var. Onun da 20 dk sı bugün. Artık o haftaya mı giriyor bu haftya mı bilemiyorum.

Neyse kızlar, önümde okuyacak çoook sayfam var maş. Bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız.

Acıktım ben de öğle yemeğine benzer birşey yaptım kendi çapımda :))

2 kk tulum peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 7 zeytin, 1 domates, çay.

Birazdan yine spora gitcem

Gözünüz aydın tatlım. Oohh, sen gidince buranın tozunu attırırsın artık, gelsin sporlar gitsin ilaçlar.

Böyle böyle tamamen kesiyosun işte. Böyle haftada bir falan kaçamak yapmaya başlıyorsun. İnş bir an önce sen de tamamlar doktaranı, istediğin şekilde devamedersin yoluna.

Kızlar bişey diycem.Dün akşam güzelce giyinmişim herkez beni görünce şaşırdı.Aaaaa ne kadar kilo verm,işsin dediler.Acayip sevindim ha.Valla çok motive edici oluyo.

Çook çok. Bana da 1 haftadır bir yandan ablam diğer yandan ev arkadaşım belin incelmiş filan diyor. Önce kıyafete buldum falan ama sonra baktım ciddiler. son haftalarda özel bir değişim yaşanmadı ama demekki görüntü değişmiş. Daha da değişir inş. :103:

Tekrar tekrar maş tatlım paşana. Ben de kendi paşamı(yeğenim) görmeye gidicektim sınavlardan sonra ama sanırım büt lere de kaldım.
Hediye olayını da kaptanım anlatmış saırsam. Daha devamını okumadığımdan hediyemi göremedim ama, du bakalım.

Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli

Aamiinn cnm, aaminn.

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş..
ipo
ben bu hafta her gün 1 saat yürüyüş yaptım
yazdımda
2 saat yazmışın cnm 2 satten fazla nasıl oluyo

bu günkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peyaz peynir
5 eytin
1 domates
çay

arada
1 armut
öğlen
kabak kavurması4 kaşık
2 dilim ekmek
akşam birazdan yiycem

4 kaşık taze fasulye
bulgur pilavı ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…