Biraz ip degilde sacimla cekio gibi olmussun ama
Şaka bir yana bnde gün sayıyorum allah izin verirse goruceksin herseyi cok duzenli yapicam sni ve kendimi mahcup etmicem
sız nezamandır gruptasınız..bı sorum olacak da grubun ıcındekı yarısma nasıl oluyo
Cnm şöle oluyo spor yarismasi(haftada en az 4 saat olucak)
Mesaj sayisi yarismasi (gunluk en az 5 msj)
En cok kilo veren yarismasi
msj da ıyıyımdır spordada ınsallah kılodada rekabet ortamı olsun okadar
suana kadar 2 lıtre su ıctım mıdem allak pullak
normalde suyu cok severım ama dıyetteyken ıcemıyorum...
haftasonu fazla gıremem ama hafta ıcı baya yazmaya calısırım
ama cok sohbet ortamı yok kı kendı kendıme konusuyo gıbıyım arıfede olmasa....
İkiz81:6.saat 50 dakika
Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika
Nil2908:.2saat 30 dakika
İpo: 2saat 30 dakika
Tahamm : 2saat
Fatos0808: 2saat
Yts38: 1saat25dk
İvrin:..1saat45dk
Heidin:0
Ecz.imis: 0
1.miz açık ara ikiz81
Cnm ztn normalde pazar gunleri izinliyiz mesaj sayilarinda bnde istnbulda tatildeym evime donucem 16snds onu beklioruz heyecanla
bende bende yok canım bende tam anlamadımm öğreniriz mühim değil:)ınsallah valla sımdıden hevesendım.. Pekı takımın kendı arasındakı yarıs nasıl oluyo anladınmı sen arıfe...
msj da ıyıyımdır spordada ınsallah kılodada rekabet ortamı olsun okadar
suana kadar 2 lıtre su ıctım mıdem allak pullak
normalde suyu cok severım ama dıyetteyken ıcemıyorum...
Haftasonu fazla gıremem ama hafta ıcı baya yazmaya calısırım
ama cok sohbet ortamı yok kı kendı kendıme konusuyo gıbıyım arıfede olmasa....
ikiz81:6.saat 50 dakika
bademlikurabiye:2 saat 30 dakika
nil2908:.2saat 30 dakika
ipo: 2saat 30 dakika
tahamm : 2saat
fatos0808: 2saat
yts38: 1saat25dk
ivrin:..1saat45dk
heidin:0
ecz.imis: 0
1.miz açık ara ikiz81
bu aradaaaaa büyük haberrrrrrrrr 16 ocak'a bilet aldım sabahın körü dönüoruzzzzzzz bodrumaaaaaaaaaaaaaa
ama ajandamın ilk 15 günü ziyan olucak ya ona üzüldüm...çnkü eve döndüğümden itibaren kullanıcam yaa:124::122::132:
Ben de doktora ogrencisiyim, yas 24, bekarim, yarismaya katiliyo gibi oldu :) sevgilim amerikalara gittiİste ben de doktorayi tamamlayip gidicem kismetse.
Aslinda aburcubur faslim lisedeyken kapanmisti ama kapandigini sanmisim herhaldeUfff artik yiyip yiyp pisman da olmuyorum Dun ama kendimi cikolata kutusuna daldirirken frenledim kahve dunyasinin badem ezmeli cikolatalarindan almis bizim arkadaslar 4 tane goturdum ama temiz, kutu bitenilirdi de neyseki kilolarin hesabini vercegim aklima gelince durdum Ama elmali-tarcinli- zencefilli kurabiye de almislar, onlardan da gitti lop lop. Yeni yila da patates salatasi yiyerek girdim yaaa Allahim noolur butun yilim yiyerek gecmesin
Kızlar bişey diycem.Dün akşam güzelce giyinmişim herkez beni görünce şaşırdı.Aaaaa ne kadar kilo verm,işsin dediler.Acayip sevindim ha.Valla çok motive edici oluyo.
herkese hayırlı yıllar dilerim 2012 gönlünüzde ne isteğiniz vars onu nasip etsin...
bu arad oğluşumun doğum günü oldu çok güzel geçti paşam dolu dolu 2 oldu teyzeleri...
şu heidye olayı nedir anlatın bana bi
Gunaydin fistiklar..
hepinize mutlu yillar..
Allah hepimize saglikli,mutlu ailelerimizle huzurlu seneler nasib etsinn..ha birde bol kazancli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?