Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin

Eki Görüntüle 319037

Bu havlular da benden hepinize hediye olsun, 2012de bol bol ter atıp istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah bi an önce

Çok sağol tatlışım.

kendime yürüyüş yapmak için arkadaş buldum..öğlen çocukları okula bıraktıktan sonra 1 saat daha yürüdüm...

Aa, bak yürüyüş için arkadaş bulman çok daha güzel olmuş. artık senin için de daha zevkli hale gelmiştir yürüyüşler.

Canımmcımm, çokk teşekkür ediyorumm. Ben bunlara bayıllldımm.

Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:

Emin ol geç yatan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama şu da bir gerçek ki hava karardıktan sonra metabolizma otomatik olarak yavaşlıyor. Yani sadece uyku anında değil. Vücudumuz akşam yatıp sabah kalkmaya göre tasarlanmış çünkü. Her şey eksiksiz devam ediyor, biz o saatte dinlenmeye geçsek de geçmesek de vücudumuz dinlenmeyi başlatıyor yani. :112: O sebepten aç kalmak değil de daha kalorisiz şeyler tercih edilebilir bence. [Ben genellikle su bardağını elimden düşürmeyerek atlatmaya çalışıyorum. :112:]

Ve hatta o süte biraz da tarçın ilave edersek çok daha güzel olur bence.

Mesela salatalık çokk güzel bir tercih geç saatler için. Nerdeyse %90 ı su olan bir sebze.

Kaptanım bu çokk güzel bir haberr. 36 ya az kaldı kaptanım. Gün gelip de 36 lar üzerine olunca beni yad edersin artıkın. :13: Biter biter, her şey gibii bu diyet de biter. :) Hem dee güzel sonuçlarla bitecek inşş. :103:

bu arada izinliyim ama buraya şöyle bir bakmadan duramıyorum
bağımlılık yaptınız kızlarrrrrrrrr

Gerçekten kendimi bağımlı gibi hissediyorum ben de. Kaç kez bilg i açmanın ucundan döndüm bu hafta.

ikiz81, istersen ananas diyetini dene iki gunluk ve ise yariyor, hic kacamaksiz tabii

Ay bu arada ben markete gittiğimde ananas suyu gördüm rafta, nektar şeklinde olanlardan, şeker ilavesiz. :112: Ama yok anacım, ananas hiç bana göre değilmiş. Yarım bardağı zor içtim. Ama kilo vermeye yardımcı meyvelerden, yiyebilmek isterim aslında. Sizce meyvesini de deneyeyim mi?? :44:

68. ymişim.

Heidinn, nereyeeee!! Bak ben yılbaşı hediyeni daha veremedim diye gidiyorsan gitme, geçen haftasonu indirdim hediyeni masaüstümde duruyor fakat yükleyemedim işte siteye. Birazdan tekrar deneyeceğim. Gitmeni hiç istemiyorum o ayrı fakat tebrikler tatlışım , hedef kilonun %80 ine ulaşmışın, ne güzel. Darısı da bizim başımıza artık. :103:

Hoşgeldiniz kızlaarr. Hemen ben de kendimi tanıtayım, 1.72 boyunda artık kilosu sorulduğunda 74 diyen 23 yaşında bir öğrenciyim. Haftaya cumaya kadar sınavlarım var, o sebepten beni bu hafta da pek göremeyeceksiniz ama sonrasında benden illallah edebilirsiniz, kendinizi hazırlamanız şiddet ve önemle rica olunur.

bıde ben bugun 5 gunde 5 kılo dıyetı yapmaya basladım bı sakıncası yok galıba

Hepimiz istediğimiz diyet programını takip edebiliyoruz tatlım, o konuda bir kuralımız yok. :112: Ben bir ara denemiştim bu 5 günde 5 kilo diyetini, 2. gün mü 3. gün mü neydi bıraktığım. Sabah sabah canım pek sebze meyve yemek istemedi de. Ama şu günlerde yeniden aklımı kurcalamıyor değil. Yeniden deneyebilirim belki. Sen bir yap, ona göre bende yeniden gazlanabilirim.
Kaptanım geri almicaksan filan demiş ama zaten okuduğum kadarıyla genel yorum, 5 günde 4-5 kilo verildiği sonraki dinlenilen 2 günde bunun 2 sinin tekrar alındığı yönündeydi. Yani haftada net 3 kilo gibi bir şey oluyor. Açıkçası bence yine de başarılı bir sonuç. Demem o ki kendini ona göre hazırla, tekrar tartıdaki ibrenin artıya gittiğini görürsen çok da şevkin kırılmasın. :112:

Buna kessinnlikle katılıyorum tatlışım. Stres irade falan bırakmıyor insanda. Hmm, bir de benim hastalık dönemimde iradem çok zayıf oluyo. Malum duygusallık tavan yapıyor. Bu hafta ikisi bir vardı bende bir de, siz düşünün verdiğim savaşı. Belki çok başarılı bir hafta geçirdiğim söylenemez ama çok da başarısız sayılmam di mi? :103: Tabii diyet konusunda. Sınavlarımda bildiğiniz başarısızdım.

Son düzenleme:
selam ecz.imis, ananas meyvesine de bi bak bence, tadini seven bi tek ben mi varim ya?

bir de su 5 gunde 5 kilo diyeti nedir? menuyu paylasabilir misiniz?

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları canlar
hafta sonu kaçamak falan yapmayın sakın heeee hadi allaha emanet olun
muck muck

Böyle böyle tamamen kesiyosun işte. Böyle haftada bir falan kaçamak yapmaya başlıyorsun. İnş bir an önce sen de tamamlar doktaranı, istediğin şekilde devamedersin yoluna.

Ben de artık daha kararlıyım, aynaya baktıkça insan daha kararlı hale geliyomuş. BUndan sonra gidip gidip aynaya bakcam

Haklısın, hiç değilse öyle yemeye çalışıcam artık bundan sonra daha kararlı bir şekilde, yemeyince gidip kek falan yiyiyorum kendime engel olamayıp sonra uğraş dur

Ben de bi regl olsam artık çok rahatlıycam ya Sınavları sorma, ben de zorla çalışıyorum. Artık bi de son sınavlar dönemi tamamlamak için nasıl bir bıkkınlık var üzerimde. Çıkıp gezip tozup rahatlayamıyorum da, 10dk dışarda işim olsun o bana 2 saatmiş gibi uzun geliyor, çok vakit alıyor, haliyle spor da aksıyor. Az önce spora gidecektim, gidemedim hoca ödev vermiş giderayak Üstüne bi de enerji versin diye gidip gidip kalorili şeylere yöneldim hafta boyunca ( Strese girince iştahımız kapansa ne güzel kolaycana kilo verirdik bu sınav döneminde özellikle

ivrin valla ya ben de dogru duzgun aynaya bakmiyorum, moralim bozulmasin diye
halbuki tam tersi bol bol bakmak lazim belki de

Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde ) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz

dogru soyluyorsun ivrin,
ben bakarim da hep yuzume bakarim (narsist miyim ne asagilara pek bakmam. bi de benim vucut yapim u sekilde, onden bakinca ince bir kiz, yandan bakinca popo arkaya firlamis. yani benim kilo alinca kalcam yana dogru hic genislemiyor. gobegimde cikmaz, yani simdi cok kilo alinca biraz cikti ama, cogunlukla gobek yoktur pantolonda vs de sorun yasamam.
benim belim kalinlasiyor, popom arkaya dogru buyuyor, bunlarin disinda da her yerim esit kilo aliyor.
sonuc olarak, aynada onden bakinca rahatsiz edici bi goruntu yok.
ama yandan bakacagim artik bol bol.

ıyı aksamlar kızlar yemegımı yedım
1 kase corba 1 dılım kepek ekmek yesıl cay
arkasından 1 saat yurume bandıma cıktım oh mıs gıbı ter attım dus aldım geldım..

5 gunde 5 kılo dıyetı dıyet yontemlerı bolumunde var bı arkadas sormusda ama ben 1 gun yaptım bıraktım cunku patates yemekten bıttım patatesden tıksındım.. kendı dıyetımwe aynen devam valla boyle daha ıyı...

hosgeldın dıyenlere hos bulduk dıyorum ve tam gaz devam edıyorum..

Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde ) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz

ben ozellıkle spor yaparken gıyıyorum ne bılıyım oyle gıyıyolar ya bır bıldıklerı vardır dıyıp gıyıyorum

Çok şanslıymışsın ya, biraz kilo versen hemen toparlarsın ne güzel Benim de biraz kilo alsam hemen bacaklarım ve popom genişliyor, sonra sonra da göbeğe yayılıyor Ama yavaş yavaş değil hepsi birden peş peşe oluyor, ondan "A, hafif yayılmış buralar dikkat edeyim" demeye varmadan hepsi bir anda sıralanıyor

Cnm ben aldim ama istanbula tatilw geldgm icin sadece 3gun kullanabilmistm ben voiti cok seviorum o yuzden ben voit greenfit modelini aldm hem servis agi teknik servisi cok iyi hemde 5yil garantili�iyatida 1.090di cnm

fiyatıda çok güzelmiş.biraz kullan bakalım memnun kalırsan bende almak istiyorum canım.haberlerini bekliyorum

zaten aynada kendimizi sık sık incelesek heralde hiç kilo almayız

Hepsi bir umut işte. Yürürsün inş. Ayrıca şu evde yapılan aerobikler var ya, cd-dvd falan şeklinde, bence onları da deneyebilirsin. :112: Hem yürüyüş bandından daha uygun fiyatlı hem de daha az yer kaplıyorlar.

oh harıka bı spor yaptım once yarım saat yurudum bandda sonra da mezdeke oyun havası Allah ne verdıyse... haftya ınsallah bende cok guzel verdıgım kıloları yazacagım....

Ohh valla, ne de iyi yapmışın. Sen de sadece yağ değil stres sinir hiç bir şey kalmamıştır şimdi.

evet bazı cuma gruplarına gore daha hareketsız burası ama el bırlıgıyle takımı kendıne getırebılırız... aman kapatma kaptanım takımı yenı geldık daha....

Eveeeeett, işştee buuuuu. :13::13::13::13:

aman kaptanım zaten zor bulduk burayı:) başka çözümler bulalaım

Kızlar ya, takım bulmakta zorlandığınızı filan söylüyorsunuz. Birhikayesi var gibi. Merak ettim açıkçası, anlatsanız?

ya ben hala sunda takılıyorum sporu kahvaltıdan oncemı sonramı yapmalıyım bılen varsa yardım etsın... beyazzambak senle benden baska kımse yok galuıba

Genellikle sabah aç karnına öneriyorlar, geceden kalanları, yağ olmak üzere olanları falan yakmak için. Diğer taraftan akşam yapınca da gün boyunca yediğini yaktığını, böylece gece yağ olacak bir şey kalmadığını söyleyenler var. Ben de bilemedim ki. :44: Sanırım en güzeli günde 2 kere yapmak.

Kaptanim yalnis yazmisim 10 kilo versem bu haldemi olurum gobek fln atio olurdum Ama sen ztn dogrusunu yazmissin …aslnda bn kilo aldgmi hissediorum cnku kalcalarim iyice buyudu gobegimden bahsermeme bile gerek yok

Eğer hastalığın filan yakınsa onun şişliği de olabilir cnm. :112: Ben hastalanmadan önce aynada 1-2 kilo almış olarak görürüm kendimi. Öncelik her zaman yanaklarımın ve gıdığımın olduğu için, sayın vücudum her elimi yıkamada gözüme sokar bunu sağolsun.

Çokk geçmiş olsun cnm. Tekrarlamaz inş.

Ben haftaya cuma akşamına gelirim inş kaptanım da sen nereye yahu?

bu hafta kilo vermede birinci heidin
Eki Görüntüle 321868
takım aktivitesinde deki birinciliği yarın ilan etcem. spor ve mesajlardan sonra

Tühh ya, gene gitti taçlar. :99:

biliyorummm çok ama çok az yedim :)
bu arada tacımız süpermişşş

Tabii tatlışımm. 1 haftadır o taçların hayaliyle yaşıyor bu takımdakiler.

nazar etme nolur haftaya seninde olur

ah kaptanım nasıl gıtsın bıraktım kendı dıyetıme dondum patatesle gun gecmek bılmedı....

Yapma ya. Ben de senin sonucuna göre yeniden başlayacaktım. Neyse, belki sen benim sonucuma göre yeniden başlarsın. Patates benim enn sevdiğim şeylerden biridir, o sebepten o gün pek sorun yaşamamıştım ama sabah sabah sebze-meyve yemek bitirmişti beni. Midem o kıvama gelinceye kadar vakit öğleni geçiyordu. O saate kadar acıkınca da insanda ne metabolizma kalıyor ne de irade zaten.

İkiz81:6.saat 50 dakika

Tahamm : 2saat

Fatos0808: 2saat

Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika

Nil2908:.2saat 30 dakika

İpo: 2saat 30 dakika

Yts38: 1saat25dk

İvrin:..1saat45dk

Heidin:0

Ecz.imis: 0

Vaayyyy. İkizim napmışın sen ya!! Maş maş maş maş maş maş maş maş maş maş maş maş maş

Boşver sen onlarıı. Kendi hayatına bak. :112: Zayıflayınca giyebileceğin kıyafetleri düşün. O kıyafetlerin üzerinde ne kadar şık duracağını düşün. Ve hatta en paspalından bir kot bir tişört bile giysen yine de ne kadar bakımlı, alımlı ve şık görüneceğini düşün. Onların seni engelleyen tavırlarını boşver ama onlara inat yapmayı da boş ver. Sadece inat olsun diye zayıflama yani. Sadece kendin için yap bunu. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…