Ayy çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin
Eki Görüntüle 319037
Bu havlular da benden hepinize hediye olsun, 2012de bol bol ter atıp istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah bi an önce
kendime yürüyüş yapmak için arkadaş buldum..öğlen çocukları okula bıraktıktan sonra 1 saat daha yürüdüm...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
kendimi bugun iyi hissetmiyorum akşam eşim geç geldi haliyle yemek biraz geç yendi ama nasıl anlatayım bir suçluluk duygusu var şişkinlik yaptı resmen
bir kase mercimek çorbası ve patlıcan yemeğinden sadece 3kaşık yedim üstünede 3-4 çiğ köfte yedim . uyuyamadım rüyalarımda kabus oldu
bu hafta tacı alamayacak gibiyim desemde inanmayın size ASLA bırakmam pışıkkkkkkkk
Geç yatsak da mı 7'ye kadar yememiz lazım. Ben 2:30'dan aşağı yatağa giremiyorum. En son 7de yiyince de midem gurul gurul sürekli :44:
Tatlım ben de meyve falan yiyiyordum bir porsiyon, acıktırmasın diye de işte yanına 3-4 tane badem ya da fındık fıstık az olmak şartıyla. Gece yemeyelim deyince, bi de yediğim de sonuçta meyve de olsa şeker, içime sinmedi iyice ama çok acıkıyorum :/ Süt daha iyi tok tutar diyorsun yani, sıcak içsek daha da tok tutar mı acaba? Tıkıyor sanki daha sıcak içince.
şimdi şöyle, üç ana öğün üç de ara öğün olmak üzere 6 öğün yemek gerekiyor ya, eğer gün içinde 6 öğünü zaten tamamladıysan meyve, kuruyemiş, süt bunları tüketmemek gerekir. ama vücut 5-6 saat aç kalırsa o da sağlıklı değil, o nedenle sebze yenebilir. ben ne bulursam yiyorum salatalık, marul, domates. bunların diyete bi zararı olmaz. ama akşam yemeğinden sonra bir ara öğün olarak tüketeceksen süt de olur, meyve de kuru yemiş de bence. ben soğuk seviyorum sütü ama sıcak daha tok tutuyor galiba.
geçmişe baktıktan sonra kocaman bir günaydın sizlere. 2 gündür aksattım sizleri farkındayım ama hem elimde olan hem olmayan sebeblerden. bu diyet işi beni depresyona soktu varya. off anlatamam. eşimde arada laf soksada baktı ben çok bunaldım 2 gündür sokaklardayız. havada güzel olunca iyi geldi dışarı çıkmak. valla saçımı çekebilirsiniz. dün hiç gelmediğim içinde eksiye düşeceğim sanırım. ama güzel bir haber 46 dan 44 e düşmüşüm. bunu görmek beni motive etti. o kadar motive oldumki gittim iskender ve tatlı ve dondurma yedim. bu diyet bitmez
bu arada izinliyim ama buraya şöyle bir bakmadan duramıyorum
bağımlılık yaptınız kızlarrrrrrrrr
ikiz81, istersen ananas diyetini dene iki gunluk ve ise yariyor, hic kacamaksiz tabii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-5.html#post22444293
bireysel derecelerinize bakın bakalım kızlar.
selam arkadaşlar,nasılsınız,iyisinizdir umarım
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 64.3
bu hafta 63.0
benim bildirimimi yazarken hedefinin %80ini verdiği için mezun olmak istiyor yazar mısınız?
eğer oluyorsa ben artık mezun olmak istiyorum olmuyorsa da kendi isteğimle ayrılacağım çünki artık bu kiloyu korumaya çalışıcam
şu anda arkadaşıma geldim yazmak için,internete rahat giremediğim için yazamadım kızlar,kusura bakmayın,
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
gene görüşürüz inşallah
geldım oh sonunda bı takıma cagrıldım... s.a. arkadaslar sımdı kılo boy hedef kılo yazcamda gereklı olan msj sayısınıda atarım ama bana nezaman ne bıldırımı yapacagımı yazarsanız sevınırım..
adım tugba 2 cocuk annesıyım cetvelde 73 yazıyo ama ben suan 71 kıloyum
boyum 160
hedef kılomda 60 suan ıcın
bsaka bısey varmıydı bılmıyorum
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım....
Bende geldimm:) sonunda çok şükür
yst38 teşekkür ederim canım sağol kurallarınızı kabul ediyorum paylaşımda bulunucağımdan hiç şüphen olmasın ben kararlıyım gidicek bu kilolar
tugkay canım özelden yazamadım msj sayım yetmiyormuş sanada çok teşekkür ederim
bıde ben bugun 5 gunde 5 kılo dıyetı yapmaya basladım bı sakıncası yok galıba
Oh çok şükür, bu hafta zıvanadan çıktım ben çünkü sınavlardan dolayı gidip gidip kalorili şeyler yiyiyorum
Panikledim bi an herkes söyleyinceBen de anneme geldim bugün, daha gelmemle birlikte hemen katmer yedim dayanamadım, stres iradeyi sıfrlıyor mu ya çok kötü hissediyorum kendimi
Böyle böyle tamamen kesiyosun işte. Böyle haftada bir falan kaçamak yapmaya başlıyorsun.İnş bir an önce sen de tamamlar doktaranı, istediğin şekilde devamedersin yoluna.
Emin ol geç yatan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama şu da bir gerçek ki hava karardıktan sonra metabolizma otomatik olarak yavaşlıyor. Yani sadece uyku anında değil. Vücudumuz akşam yatıp sabah kalkmaya göre tasarlanmış çünkü. Her şey eksiksiz devam ediyor, biz o saatte dinlenmeye geçsek de geçmesek de vücudumuz dinlenmeyi başlatıyor yani. :112: O sebepten aç kalmak değil de daha kalorisiz şeyler tercih edilebilir bence. [Ben genellikle su bardağını elimden düşürmeyerek atlatmaya çalışıyorum. :112:]Ve hatta o süte biraz da tarçın ilave edersek çok daha güzel olur bence.
Buna kessinnlikle katılıyorum tatlışım. Stres irade falan bırakmıyor insanda.Hmm, bir de benim hastalık dönemimde iradem çok zayıf oluyo. Malum duygusallık tavan yapıyor. Bu hafta ikisi bir vardı bende bir de, siz düşünün verdiğim savaşı. Belki çok başarılı bir hafta geçirdiğim söylenemez ama çok da başarısız sayılmam di mi? :103: Tabii diyet konusunda. Sınavlarımda bildiğiniz başarısızdım.
ivrin valla ya ben de dogru duzgun aynaya bakmiyorum, moralim bozulmasin diye
halbuki tam tersi bol bol bakmak lazim belki de
Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz
ben ozellıkle spor yaparken gıyıyorum ne bılıyım oyle gıyıyolar ya bır bıldıklerı vardır dıyıp gıyıyorum
Cnm ben aldim ama istanbula tatilw geldgm icin sadece 3gun kullanabilmistm ben voiti cok seviorum o yuzden ben voit greenfit modelini aldm hem servis agi teknik servisi cok iyi hemde 5yil garantili�iyatida 1.090di cnm
Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz
O zaman da iyi ya, sallanıp titreyecek yerler varsa tutuyo
senin başlangıç kilon kaçtı canım 67.5 değilmi?
kızlar ben yürüyüş yapamıyorum.çünkü yaşadığım yer çok soğuk ve bu soğukta kimse yürümek istemiyor.bende yanlız yürüyemiyorum yani yanlız yürümeyi hiç sevmiyorum.yürüyüş bandı kullanan arkadaşlar yada anlayan arkadaşlar marka ve model önerisinde bulunurlar mı?bide etrafımdakiler alma boşuna yürümezsin diyolar:15:
oh harıka bı spor yaptım once yarım saat yurudum bandda sonra da mezdeke oyun havası Allah ne verdıyse... haftya ınsallah bende cok guzel verdıgım kıloları yazacagım....
evet bazı cuma gruplarına gore daha hareketsız burası ama el bırlıgıyle takımı kendıne getırebılırız... aman kapatma kaptanım takımı yenı geldık daha....
aman kaptanım zaten zor bulduk burayı:) başka çözümler bulalaım
ya ben hala sunda takılıyorum sporu kahvaltıdan oncemı sonramı yapmalıyım bılen varsa yardım etsın... beyazzambak senle benden baska kımse yok galuıba
Kaptanim yalnis yazmisim 10 kilo versem bu haldemi olurum gobek fln atio olurdumAma sen ztn dogrusunu yazmissin aslnda bn kilo aldgmi hissediorum cnku kalcalarim iyice buyudu gobegimden bahsermeme bile gerek yok
slm geç kaldım kusura bakmayın ama hastaneden yeni geldim
sabah karnımda bi ağrıyla uyanadım ben göbek fıtığından geçen sene amaeliyat olmuştum tekrarlama olanağı çok yüksek tekrara çıktı sandım
hemen acile gittik
film çektiler
ultrason çektiler
yok onla ilgili değil
üşütmüş olabilirmişim...gaz sıkıntısı olabilir dedi..
allah kimseye hastalı vermesin
olurmu bilmeme şimdi ayzayım kilomu 125 im
hiç bişi yemedim
hala hafifiten ağrım var...
kızlar genelde aktiftir burası bugün neden böyle bilmiyorum. ama benimde canım sıkılıyor böyle günlerde. 2 arkadaşımız mazeretlerinden dolayı izinli. onlarda gelsin şen şakrak olur ortam. fatoşa çok kızdım ama. ve bu ilk ve son uyarım fatoş. sadece kilo bildirmek için geliyorsan bence 90 ve üstü grubuna katıl. onlarda kendi içlerinde yarışma yapıyor. dediğim gibi kurallara uymayanı diskalifiye edicem. bu aralar biraz işim var aslında ecz gelsede bende en azından 1 hafta izinli yazılsam.
bu hafta kilo vermede birinci heidin
Eki Görüntüle 321868
takım aktivitesinde deki birinciliği yarın ilan etcem. spor ve mesajlardan sonra
biliyorummm çok ama çok az yedim :)
bu arada tacımız süpermişşş
nazar etme nolur haftaya seninde olur
ah kaptanım nasıl gıtsın bıraktım kendı dıyetıme dondum patatesle gun gecmek bılmedı....
İkiz81:6.saat 50 dakika
Tahamm : 2saat
Fatos0808: 2saat
Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika
Nil2908:.2saat 30 dakika
İpo: 2saat 30 dakika
Yts38: 1saat25dk
İvrin:..1saat45dk
Heidin:0
Ecz.imis: 0
sımdı bıraktın gelıncemı baslıcaksın dıyete yenıden yoksa oradada devam edebılıyomusun.... valla ben anneme bıle gıtmıyorum yıcem dıye ınadıma pıde yapptırmıs aksama cagırıyo gıt ısıne anne dedım...zaten kımse veebılecegıme ınanmıyo kılolarımı esım en basta dalga gecer benle hep saolsun sırf ona ınat yapıyorum zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?