Hepsi bir umut işte. Yürürsün inş.Ayrıca şu evde yapılan aerobikler var ya, cd-dvd falan şeklinde, bence onları da deneyebilirsin. :112: Hem yürüyüş bandından daha uygun fiyatl
evet ama benim basenim var ve sadece yürüyüşle eritebiliyorum
.bölgesel kilo çok sorunnn
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş..
ipo
ben bu hafta her gün 1 saat yürüyüş yaptım
yazdımda
2 saat yazmışın cnm 2 satten fazla nasıl oluyo
selam ecz.imis, ananas meyvesine de bi bak bence, tadini seven bi tek ben mi varim ya?
ii tatiller beyazzambak
valla misafir gelecek yarin aksama da
allahim sen bana irade ver
Ben de artık daha kararlıyım, aynaya baktıkça insan daha kararlı hale geliyomuş. BUndan sonra gidip gidip aynaya bakcam
Haklısın, hiç değilse öyle yemeye çalışıcam artık bundan sonra daha kararlı bir şekilde, yemeyince gidip kek falan yiyiyorum kendime engel olamayıp sonra uğraş dur
Ben de bi regl olsam artık çok rahatlıycam yaSınavları sorma, ben de zorla çalışıyorum. Artık bi de son sınavlar dönemi tamamlamak için nasıl bir bıkkınlık var üzerimde. Çıkıp gezip tozup rahatlayamıyorum da, 10dk dışarda işim olsun o bana 2 saatmiş gibi uzun geliyor, çok vakit alıyor, haliyle spor da aksıyor. Az önce spora gidecektim, gidemedim hoca ödev vermiş giderayak Üstüne bi de enerji versin diye gidip gidip kalorili şeylere yöneldim hafta boyunca ( Strese girince iştahımız kapansa ne güzel kolaycana kilo verirdik bu sınav döneminde özellikle
Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz
fiyatıda çok güzelmiş.biraz kullan bakalım memnun kalırsan bende almak istiyorum canım.haberlerini bekliyorum
evet ama benim basenim var ve sadece yürüyüşle eritebiliyorum
.bölgesel kilo çok sorunnn
ya simdi baktim da bu 5 gunde 5 kilo diyeti hic saglikli degil. bir de sanirim birinin bagirsagi küsmüş kuruluktan. bir organ kuserse tekrar calistirmak cok zor ve calissa bile en ufak durumda tekrar kusebilir. e bu da olumcul olabilir. o nedenle sut urunleri et sebze dengeli yenmeli bence.
aman dikkat
kızlar cuma yarısmasında bu hafta 2. olmusuz ...
olmusuz dıyorum cunku bu hafta olmasamda ıcınızdeyım artık bu benım takımım..
ayyy herkes burda ne güzelll
ecz imiş dogru dıyorsun aslında kendım ıcınde yapıyorum ama yalan degıl esım olacak cok dalga gectı ozellıkle topluluklarda ulan adam ben sana 2 tane evlat vermısım neyın geyıgını yapıyosun dıcen ama neyse zayıfladıgım zaman hatırlatması cok daha guzel olacak bunları....
hayatım valla dayanamadım patates bıtırdı benı ama tartıda suan 70 kılo cıktım havalara uctum ay cok mutluyum....
Off, açlıktan geberiyorum kızlar ya.Ark gelirken çiğköfte alacaktı, alamamış, kendisi de yemek yemiş, geliyormuş. :/ Neyse, bir dolaba bakayım bakayım, ne yiyebilirim. Karnımı doyurayım, uğrarım inş gene. :112:
sımdı bıraktın gelıncemı baslıcaksın dıyete yenıden yoksa oradada devam edebılıyomusun.... valla ben anneme bıle gıtmıyorum yıcem dıye ınadıma pıde yapptırmıs aksama cagırıyo gıt ısıne anne dedım...zaten kımse veebılecegıme ınanmıyo kılolarımı esım en basta dalga gecer benle hep saolsun sırf ona ınat yapıyorum zaten....
Off, açlıktan geberiyorum kızlar ya.Ark gelirken çiğköfte alacaktı, alamamış, kendisi de yemek yemiş, geliyormuş. :/ Neyse, bir dolaba bakayım bakayım, ne yiyebilirim. Karnımı doyurayım, uğrarım inş gene. :112:
afiyet olsun canım.yakın olsak seni doyururduk ama ne yazıkki çok uzağız.bizde bir zamanlar öğrenciydik halden anlarız
selam ipocum,
sonuc degismiyor ama benim spor 3,5 saat sanirim. telefondan bakabildigim kadariyla oyle saydim
Slm bayanlarr. Ben geldiimm.Bu haftaki sınavlarım bitti çok şükür. 5 i gitti 6 sınavım kaldı haftaya. :112: Diyete gelince hala iletişim halindeyiz kendisiyle ama malesef kahve içmem gerekiyor ve kendisinden pek hoşlanmadığım için yanına bir şeyler yiyerek içebiliyorum ancak. Ama kahveyi de sade içiyorum zaten. :112: Bir tek orda fire var yani, onun haricinde diyete devam. Bu arada kullanmaya başladığım ajandam sebebiyle günlük ne kadar su içtiğime de dikkat etmeye başladım. Vee günlük en az 2.5 lt su içtiğimi farkettiiimm.
Bu arada ipocm, bu hafta sadece 2 saat 45 dk yürüyüşüm var.Onun da 20 dk sı bugün. Artık o haftaya mı giriyor bu haftya mı bilemiyorum.
Neyse kızlar, önümde okuyacak çoook sayfam var maş. Bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?