Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya simdi baktim da bu 5 gunde 5 kilo diyeti hic saglikli degil. bir de sanirim birinin bagirsagi küsmüş kuruluktan. bir organ kuserse tekrar calistirmak cok zor ve calissa bile en ufak durumda tekrar kusebilir. e bu da olumcul olabilir. o nedenle sut urunleri et sebze dengeli yenmeli bence.
aman dikkat

bugünkü menüm sabah:menemen,peynir,zeytin,1,5 dilim kepek ekmeği,çay öğlen:2 yeşil elma akşam:etli bezelye yemeği,2 dilim kepek ekmeği,form çayı

ecz imiş dogru dıyorsun aslında kendım ıcınde yapıyorum ama yalan degıl esım olacak cok dalga gectı ozellıkle topluluklarda ulan adam ben sana 2 tane evlat vermısım neyın geyıgını yapıyosun dıcen ama neyse zayıfladıgım zaman hatırlatması cok daha guzel olacak bunları....

hayatım valla dayanamadım patates bıtırdı benı ama tartıda suan 70 kılo cıktım havalara uctum ay cok mutluyum....

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş..

ipo
ben bu hafta her gün 1 saat yürüyüş yaptım
yazdımda
2 saat yazmışın cnm 2 satten fazla nasıl oluyo

Aaaaa cnmm ölemii halbuki her sayfayi kontrol ettm tek tek not ettm ya cok pardn cok uzuldm simdi…telfndan girdigim icin oldu sanirim yaa nasil duzeltis smdi? Sen toplam kac saat yaptgni biliomsn?

kızlar cuma yarısmasında bu hafta 2. olmusuz ...
olmusuz dıyorum cunku bu hafta olmasamda ıcınızdeyım artık bu benım takımım..

selam ecz.imis, ananas meyvesine de bi bak bence, tadini seven bi tek ben mi varim ya?

Benim bir ark ım da çokk seviyo ananası. Hatta en sevdiği meyveymiş galiba. Ama normal meyveler çok hoşlanmayan bir ark zaten, elmaymış armutmuş pek sevmiyormuş yani. Tmm cnm, uygun bir zamanda bir de meyvesini deneyeyim inş.

ii tatiller beyazzambak
valla misafir gelecek yarin aksama da
allahim sen bana irade ver

Aaminnn. Hepimize inş.

Ve hatta bence üzerinize dar bir şey giyip foto çekinin. Her açıdan. Sonra da kilo verdikçe aynı kıyafetle aynı açılardan yeniden çekinin foto. Böylece hem vücudunuzdaki farkı farkederek motivasyonunuzu artırır hem de vücudunuzun daha çok farkında olursunuz. :112: Yani bence. 75 kg ken bir sürü foto çekildim. 70 e gelince yeniden çekilecektim ama bir türlü 70 e gelemediğim için ikinci versiyon daha yok tabii. Ben de ipodan heveslenmiştim.

Gerçekten ya. Stres olunca kilo verenlere her zaman imrenmişimdir. Enerji için kabe hurbasını öneriyorlar cnm. Hem besleyici değeri çok yüksek, hem de içerdiği enerji. Ve tam ayrıntıları bilmiyorum, bana da bu hafta ablam önerdi ama sanırım içerdiği şeker türünden dolayı diğerlerinden daha verimli bir yiyeceğe dönüşüyormuş. :112: Kii hemen şunu da belirteyim, 5 kabe hurması 1 pors meyve yerine geçiyor. Ben yerken 2-3 anca yiyebiliyorum, kesiyor beni hemen. Ki tepsi tepsi baklava yer de kesilmem ben yani. Demem o ki her güne 5 hurma ayırsak da ihtiyaç anlarında (sınav öncesi, ders çalışırken vs.) yesek, günlük diyetimizden de 1 pors. meyve miktarını çıkarsak. Böylece hem enerjimizi almış hem de diyetimizi bozmamış oluruz. :13: [Yazdığımı okuyunca farkettim, ne kadar 'ki' kullanmışım ben öyle. ]
Ben spor olayını da okula gidip gelirken yürümekle çözmeye çalışıyorum. Dönerken fix yürüyorum zaten, 20 dk. Giderken de yürürsem 45 dk. yürüyüşüm olmuş oluyor işte. :112:
Sana da sınavlarında başarılar cnm bu arada. Allah kolaylık versin. Bu arada ne doktorası yapıyorsun?

Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde ) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz

Aman kızlar, dikkat edelimde yağları gözümüze batırıcaz derken gözümüzü alıştırmayalım.

fiyatıda çok güzelmiş.biraz kullan bakalım memnun kalırsan bende almak istiyorum canım.haberlerini bekliyorum

Eveett, o haberi ben de bekliyorum ipocm. :112:

evet ama benim basenim var ve sadece yürüyüşle eritebiliyorum

.bölgesel kilo çok sorunnn

Yürüyüş tabii ki en güzeli tatlışım. Ben seçenek olarak söyledim. Bölgesel çalıştıranları da var, yine de bir bak bence. :112:

Kendi adıma zaten sadece 5 gün yapmayı düşünmüştüm o diyeti, devamında normal beslenmeme devam edecektim yani. Ama bence o bağırsağı küsen kişi de bir yerlerde bir şeyler yapmıştır muhakkak. Her şeyi normal yapmamıştır yani. Ne bilim, diğer besinleri 2 günlük dinlenme süresinde de almamıştır mesela, ve ya suyu çok az içmiştir. Ve ya diyeti anormal sürede uygulamıştır. Ve ya o 2 günü hiç koymamıştır. Ne bilim yani, yapmıştır ama bir şeyler.

ayyy herkes burda ne güzelll

:13:

Evt, o zaman kakarsın başına. Gözünaydınn. Ben de istiyorumm yaa.

kızlar cuma yarısmasında bu hafta 2. olmusuz ...
olmusuz dıyorum cunku bu hafta olmasamda ıcınızdeyım artık bu benım takımım..

Tabii ki tatlım, hepimiz birlikteyiz. :112:

Bu arada tebrikkler kızlarrr.

Off, açlıktan geberiyorum kızlar ya. Ark gelirken çiğköfte alacaktı, alamamış, kendisi de yemek yemiş, geliyormuş. :/ Neyse, bir dolaba bakayım bakayım, ne yiyebilirim. Karnımı doyurayım, uğrarım inş gene. :112:

afiyet olsun canım.yakın olsak seni doyururduk ama ne yazıkki çok uzağız.bizde bir zamanlar öğrenciydik halden anlarız

Cnm ben istnbula tatile geldgmde gruba katildm ama burda akraba ziyaretleri sirasnda yememek pek mumkun olmadi…o yuzden menum icin ayin onaltisina kadar izin istedim kaptanimdan.bir terslik cikmazda 16snda evimde olursan diyete baslycam tam anlamyla

Cnmm yumurta ye bnce cok tok tutuyo peynirlide yapabilirsin

afiyet olsun canım.yakın olsak seni doyururduk ama ne yazıkki çok uzağız.bizde bir zamanlar öğrenciydik halden anlarız

Yapma böyle nilcm ya. Kendimi perişan hissedince daha da perişanlaşıyorum. Ama ne yalan söyliyim, yakın olmadığımıza üzüldüm bak şimdi.

Ya kızlar, bu arada ben heidinin yılbaşı hediyesini yine yükleyemedim. Nasıl yapıyorsunuz, ben anlamadım ya. Nasıl ekleniyor şu resimler??

selam ipocum,
sonuc degismiyor ama benim spor 3,5 saat sanirim. telefondan bakabildigim kadariyla oyle saydim

Kizlarr ya napmisim ben bole hay allah cok uzuldum ya 3gun internete giremedim toptan baktm ya sanirim ondn oldo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…