Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ecz.imisim cnm yani bu hafta icin 2 saat 25 dk mi yazicm cnm ? Tabloyu bastn yapmaya calisiorumda

yani ecz canım senin böyle roman yazmana alışmıştık yokluğun pek bir hissedilmiş. anacım çeneniz düşmüş oku oku bitmedi aaa...

heidin gider ayak derece yaptı...
ah kaptanım nasıl gıtsın bıraktım kendı dıyetıme dondum patatesle gun gecmek bılmedı....
canım bende yapmıştım o diyetten. son iki gün hafif kaçamaklarım oldu ama güzel gitti. süper bir patates salatası yapmıştım. o çok güzel olmuştu.
memnun oldum arıfe tanıstıgıma oglenkı menum
3 kasık pılav
4 kasık fasulye
dıyet yogurt
ya bızde taclanırız ınsallah...
canım 2yk pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor biraz küs sen pilavla
kendi kendime deyince alt alta alıntısız yorum yazmayın canım. yöneticiler tarafından uyarı almanızı istemem. ya alıntı yapın yada arada birilerinin bişeyler yazmasına yetecek zamanı bırakın. bu arada hiç diyet koçluğu düşündünmü?
senin yazdıkların kadar olmasada baya bir sayfa birikti
bu günde 1 saat yürüyüş yaptım ipo nun dikkatine
anons geçiyoz artık
selam ecz.imis, ananas meyvesine de bi bak bence, tadini seven bi tek ben mi varim ya?

bir de su 5 gunde 5 kilo diyeti nedir? menuyu paylasabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde ) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz

kızlar lcw aldığım dar pantolonum çok rahatladı. uzun zamandır giyiyormuşumda bollaşmış gibi

yst38 .!.:
kızlar lcw aldığım dar pantolonum çok rahatladı. uzun zamandır giyiyormuşumda bollaşmış gibi

İnşallah adam akıllı giyemeden daha da bol gelir atarsın

Ben de kilo vermeye başladığımı direkt giydiğim kotumdan anlıyorum, bacakları yapışmayınca heh, diyorum içime siniyo

O hurma olayı ben de duydum ya, akide şekerinin de öyle etki yaptığını duymuştum, bi de kalorisi en düşük şeker diye okudum ama tadını pek sevmem ondan bulaşmadım :))

Aslında çalışmaya kendimizi verebilsek şöyle soyutlanıp ne yemek gelir ne bişey de işte çalışmamak için bahane

Ben kimyadan doktora yapıyorum tatlım

Bi de gözümüz kilolara alışcak diye benim de ödüm kopuyo şaka maka Ama yok canım, karar aldık, alışmaz. İşte birbirimizi gazlamak için burdayız ya zaten

selam cenesi dusuk takimim

ecz.imis,
ben de klasik meyveleri sevmem hep tropik:) mango, muz bir de cilek. aa bir de seftalim vardir vazgecemem.
bu kabe hurmasi konusunda hakli olabilirsin fekat ben bir porsiyonda 5 tane olmasi konusunda supheliyim. cunku mesela kuru kayisinin 3 tanesi bir meyve porsiyonu ediyor. size soyluyorum eger gercekten hurmadan gunde bes tane yesek sadece 1 ara ogun yerine geciyorsa ben sirf bu zevki yasayarak hic de kacamak yapmadan acayip kilo veririm. cunku cikolata krizimi bastirabilen tek yiyevek hurmadir.

aksam yemek yemedim. 1 galeta yedim simdilik.

kizlar bir sorum olacak. su karisimdan icenler ozellikle... basta tesaduf diye dusundum ama bugun emin oldum ki bu karisimi icer icmez sol gogsumde bir zonklama agri karisimi bisi oluyor. sizce nedendir? daha once de olmustu, dun aksam ve bu sabah annemde oldugumuz icin karisimi icememistim. bu aksam gelince ictim hemen yine oldu. yani kesin bi baglanti var.

ipocum,
yarim saat daha yurudum aksamustu. yani bugun toplam bir saat yurudum.

Kaptanım cuma sabahı kilo bildirimi yapmak üzere 1 haftalık izin isteyebilir miyim finaller için?:44:

Bellı olmaya basladı artık verdıgımız kılolar.buda bızı cok motıve edıyor.ınsallah bole devameder.

bu gunkı lıstem
sabah kk peynır 2 adet cavdar ekmegı 4 sıyah2 yesılzeytın
ara yok
ogle 2 kofte salata corba kabak tatlısı
arada ayran
aksam 5adet hamsı salata
2 lt su
1 kupa bıtkı cayı

KIzlar erkek kardesımın kız arkadası aılesıyle bıze gelcekler yarın.bızde bı hazırlık bı hazırlık yarın bıraz kacırcam galıba

Cnmm bnde diyete baslarken arkadan yandan önden foto cekilicem ama bnm tavsiyem tayt ve dar bi bluzla cekilmek cnku bol seyler giyince pek iyi anlasilmaz incelip incelmedigimiz 4-5kiloda bi tartilmak lazim heralde

Canım ben bayagı ıcıyorumbıtkı cayı.ama baende bısey olmuyor

yumurtayı aslında bende cok sevıyorum.ama sabah vakıt bulup yıyemıyorum.

Cnm benim bnm bi arkdsm spor hocasi liseden seneler snra ilk defa gorustuk… tabii dogal olarak hemen bi kac diyetle ilgili bisiler sordum dedi ki sbhlari muhakkak bi yumurta ye dedi habernz olsunnnn

Cnmm bnde diyete baslarken arkadan yandan önden foto cekilicem ama bnm tavsiyem tayt ve dar bi bluzla cekilmek cnku bol seyler giyince pek iyi anlasilmaz incelip incelmedigimiz 4-5kiloda bi tartilmak lazim heralde
Canım benım kilolu halimle iğrenç bir sürü resmim var.hiç çekinmek istemesemde çekinmişim.
Cnm benim bnm bi arkdsm spor hocasi liseden seneler snra ilk defa gorustuk… tabii dogal olarak hemen bi kac diyetle ilgili bisiler sordum dedi ki sbhlari muhakkak bi yumurta ye dedi habernz olsunnnn

biliyorum canım yumurta cok faydalıymıs.

mesajları sayıyordum canım sen nasılsın. bu hafta 2. olmuş olsakta takım çok dağınık

valla bakalım bu hafta performansın artmasını bekliyorum çünkü puanlama işini sıkı tutucam.
5 mesajdan az yazılan günler için 1 puan hiç yazılmayan günler için 2 puan düşücem.
spor kış geldi hepimizin düzenli bir bildirimi yok ama 4 saat üstü spor yapanlara 1 puan fazla vercem.
cuma bildirimlerini 10.30dan gece bırakanlardan 1 puan, bildirim yapmayanlardan 2 puan düşücem.
kilo alanlardanda 1 puan düşcem.
puan sıfırlandıktan sonra artı puana çıkmak için 1 hafta mühret vercem. hala sıfır yada eksi olursa diskalifiye etcem.
gruplara katılmak için bekleyen o kadar çok kişi varki. kış mevsimi diyet mevsimi sonuçta.
hergün akşam menüyü tüm olarak paylaşalım arkadaşlar yada ertesi gün ki genel yorum yapması kolay olsun
birde diyet üstüne sabitlemek istemiyorum sizi. arada bir konu vercem onla ilgili fikirlerini yazmanızı istiycem. msj sayınız ve düşüncelerinizin paylaşımı kolaylaşır. istediğiniz bir konu olursa sizde konu verebilirsiniz.

Konu verme fikri çok güzel.ben genelde akşam girebiliyorum.kimse olmuyor.yazcak şey zor buluyorum.

oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…