CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Aralık - 06 Ocak
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................13. TAKIM
İKİNCİ ...................6. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM:87:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............Aysecig.................3.07%
İKİNCİ
3. takımdan.............fizik......................2.70%
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan.............heidin .....................2.02%
canım bende yapmıştım o diyetten. son iki gün hafif kaçamaklarım oldu ama güzel gitti. süper bir patates salatası yapmıştım. o çok güzel olmuştu.ah kaptanım nasıl gıtsın bıraktım kendı dıyetıme dondum patatesle gun gecmek bılmedı....
canım 2yk pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor biraz küs sen pilavlamemnun oldum arıfe tanıstıgıma oglenkı menum
3 kasık pılav
4 kasık fasulye
dıyet yogurt
ya bızde taclanırız ınsallah...
kendi kendime deyince alt alta alıntısız yorum yazmayın canım. yöneticiler tarafından uyarı almanızı istemem. ya alıntı yapın yada arada birilerinin bişeyler yazmasına yetecek zamanı bırakın. bu arada hiç diyet koçluğu düşündünmü?msj da ıyıyımdır spordada ınsallah kılodada rekabet ortamı olsun okadar
suana kadar 2 lıtre su ıctım mıdem allak pullak
normalde suyu cok severım ama dıyetteyken ıcemıyorum...
haftasonu fazla gıremem ama hafta ıcı baya yazmaya calısırım
ama cok sohbet ortamı yok kı kendı kendıme konusuyo gıbıyım arıfede olmasa....
senin yazdıkların kadar olmasada baya bir sayfa biriktiSlm bayanlarr. Ben geldiimm.Bu haftaki sınavlarım bitti çok şükür. 5 i gitti 6 sınavım kaldı haftaya. :112: Diyete gelince hala iletişim halindeyiz kendisiyle ama malesef kahve içmem gerekiyor ve kendisinden pek hoşlanmadığım için yanına bir şeyler yiyerek içebiliyorum ancak. Ama kahveyi de sade içiyorum zaten. :112: Bir tek orda fire var yani, onun haricinde diyete devam. Bu arada kullanmaya başladığım ajandam sebebiyle günlük ne kadar su içtiğime de dikkat etmeye başladım. Vee günlük en az 2.5 lt su içtiğimi farkettiiimm.
Bu arada ipocm, bu hafta sadece 2 saat 45 dk yürüyüşüm var.Onun da 20 dk sı bugün. Artık o haftaya mı giriyor bu haftya mı bilemiyorum.
Neyse kızlar, önümde okuyacak çoook sayfam var maş. Bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız.
anons geçiyoz artıkbu günde 1 saat yürüyüş yaptım ipo nun dikkatine
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.htmlselam ecz.imis, ananas meyvesine de bi bak bence, tadini seven bi tek ben mi varim ya?
bir de su 5 gunde 5 kilo diyeti nedir? menuyu paylasabilir misiniz?
Bakmak lazım ya, hatta dar dar giymek lazım ki (hiç değilse evde) sağdan soldan fışkıranlar iyice göze batsın hırslanalım Hiç değilse hemen akabinde 5 set 50 tane mekik çekeriz
yst38 .!.:kızlar lcw aldığım dar pantolonum çok rahatladı. uzun zamandır giyiyormuşumda bollaşmış gibi
Ecz.imis .!.:Ve hatta bence üzerinize dar bir şey giyip foto çekinin. Her açıdan. Sonra da kilo verdikçe aynı kıyafetle aynı açılardan yeniden çekinin foto. Böylece hem vücudunuzdaki farkı farkederek motivasyonunuzu artırır hem de vücudunuzun daha çok farkında olursunuz. :112: Yani bence.75 kg ken bir sürü foto çekildim. 70 e gelince yeniden çekilecektim ama bir türlü 70 e gelemediğim için ikinci versiyon daha yok tabii. Ben de ipodan heveslenmiştim.
Ecz.imis .!.:Gerçekten ya. Stres olunca kilo verenlere her zaman imrenmişimdir.Enerji için kabe hurbasını öneriyorlar cnm. Hem besleyici değeri çok yüksek, hem de içerdiği enerji. Ve tam ayrıntıları bilmiyorum, bana da bu hafta ablam önerdi ama sanırım içerdiği şeker türünden dolayı diğerlerinden daha verimli bir yiyeceğe dönüşüyormuş. :112: Kii hemen şunu da belirteyim, 5 kabe hurması 1 pors meyve yerine geçiyor. Ben yerken 2-3 anca yiyebiliyorum, kesiyor beni hemen. Ki tepsi tepsi baklava yer de kesilmem ben yani. Demem o ki her güne 5 hurma ayırsak da ihtiyaç anlarında (sınav öncesi, ders çalışırken vs.) yesek, günlük diyetimizden de 1 pors. meyve miktarını çıkarsak. Böylece hem enerjimizi almış hem de diyetimizi bozmamış oluruz. :13: [Yazdığımı okuyunca farkettim, ne kadar 'ki' kullanmışım ben öyle. ]
Ben spor olayını da okula gidip gelirken yürümekle çözmeye çalışıyorum. Dönerken fix yürüyorum zaten, 20 dk. Giderken de yürürsem 45 dk. yürüyüşüm olmuş oluyor işte. :112:
Sana da sınavlarında başarılar cnm bu arada. Allah kolaylık versin.Bu arada ne doktorası yapıyorsun?
Gözünüz aydın tatlım.Oohh, sen gidince buranın tozunu attırırsın artık, gelsin sporlar gitsin ilaçlar.
Böyle böyle tamamen kesiyosun işte. Böyle haftada bir falan kaçamak yapmaya başlıyorsun.İnş bir an önce sen de tamamlar doktaranı, istediğin şekilde devamedersin yoluna.
Çook çok.Bana da 1 haftadır bir yandan ablam diğer yandan ev arkadaşım belin incelmiş filan diyor. Önce kıyafete buldum falan ama sonra baktım ciddiler. son haftalarda özel bir değişim yaşanmadı ama demekki görüntü değişmiş. Daha da değişir inş. :103:
Tekrar tekrar maş tatlım paşana.Ben de kendi paşamı(yeğenim ) görmeye gidicektim sınavlardan sonra ama sanırım büt lere de kaldım.
Hediye olayını da kaptanım anlatmış saırsam. Daha devamını okumadığımdan hediyemi göremedim ama, du bakalım.
Aamiinn cnm, aaminn.
Ve hatta bence üzerinize dar bir şey giyip foto çekinin. Her açıdan. Sonra da kilo verdikçe aynı kıyafetle aynı açılardan yeniden çekinin foto. Böylece hem vücudunuzdaki farkı farkederek motivasyonunuzu artırır hem de vücudunuzun daha çok farkında olursunuz. :112: Yani bence.75 kg ken bir sürü foto çekildim. 70 e gelince yeniden çekilecektim ama bir türlü 70 e gelemediğim için ikinci versiyon daha yok tabii. Ben de ipodan heveslenmiştim.
selam cenesi dusuk takimim
ecz.imis,
ben de klasik meyveleri sevmem hep tropik:) mango, muz bir de cilek. aa bir de seftalim vardir vazgecemem.
bu kabe hurmasi konusunda hakli olabilirsin fekat ben bir porsiyonda 5 tane olmasi konusunda supheliyim. cunku mesela kuru kayisinin 3 tanesi bir meyve porsiyonu ediyor. size soyluyorum eger gercekten hurmadan gunde bes tane yesek sadece 1 ara ogun yerine geciyorsa ben sirf bu zevki yasayarak hic de kacamak yapmadan acayip kilo veririm. cunku cikolata krizimi bastirabilen tek yiyevek hurmadir.
aksam yemek yemedim. 1 galeta yedim simdilik.
kizlar bir sorum olacak. su karisimdan icenler ozellikle... basta tesaduf diye dusundum ama bugun emin oldum ki bu karisimi icer icmez sol gogsumde bir zonklama agri karisimi bisi oluyor. sizce nedendir? daha once de olmustu, dun aksam ve bu sabah annemde oldugumuz icin karisimi icememistim. bu aksam gelince ictim hemen yine oldu. yani kesin bi baglanti var.
ipocum,
yarim saat daha yurudum aksamustu. yani bugun toplam bir saat yurudum.
yumurtayı aslında bende cok sevıyorum.ama sabah vakıt bulup yıyemıyorum.
Canım benım kilolu halimle iğrenç bir sürü resmim var.hiç çekinmek istemesemde çekinmişim.Cnmm bnde diyete baslarken arkadan yandan önden foto cekilicem ama bnm tavsiyem tayt ve dar bi bluzla cekilmek cnku bol seyler giyince pek iyi anlasilmaz incelip incelmedigimiz4-5kiloda bi tartilmak lazim heralde
Cnm benim bnm bi arkdsm spor hocasi liseden seneler snra ilk defa gorustuk… tabii dogal olarak hemen bi kac diyetle ilgili bisiler sordum dedi ki sbhlari muhakkak bi yumurta ye dedi habernz olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?