Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ecz.imisim cnm yani bu hafta icin 2 saat 25 dk mi yazicm cnm ? Tabloyu bastn yapmaya calisiorumda

Eğer bugünkü haftayaya dahil oluyorsa evt tatlım, 2 saat 25 dk ediyor. :112: Geçen haftaki 1 saat 5 dk yı da buraya eklersek 2 haftalık toplam spor saatim yuvarlanmış oluyor böylece. Ne sorunum var benim bu 5 lerle anlamadım ki. Ya 5 eksik ya 5 fazla.
Bu arada ikisini bir yazınca farkettim. Benim 1 hafta içerisinde yapmam gereken 4 saatlik sporu ben anca 2 haftada tamamlamışım. :26:

Kizlarr ya napmisim ben bole hay allah cok uzuldum ya 3gun internete giremedim toptan baktm ya sanirim ondn oldo :26:

Yok tatlım, benimki senden kaynaklı değil. Hatta ben haftalık spor süremi bildirirken senin o listeni görmemiştim bile. :112: Ben bu hafta yoktum ya, o sebepten hepsini toplu olarak yazdım bugün. :112:

yani ecz canım senin böyle roman yazmana alışmıştık yokluğun pek bir hissedilmiş. anacım çeneniz düşmüş oku oku bitmedi aaa...

Hakkaten ya. Roman gibiler di mi. Bakın bu mesajla bir roman daha yazmış oluyorum sizin için. Ama sen de yazsak kızıyosun yazmasak kızıyosun kaptanım. Biz napalım.

heidin gider ayak derece yaptı...

Evt ya. Tebrikler heidincm.

senin yazdıkların kadar olmasada baya bir sayfa birikti

Ne yalan söyleyeyim, pek bir şımardım kaptanım. Ama takımımızın da hakkını yeme şimdi. Bu takım daha kötü günler gördü. 3 günde 3 sf dolduramadığımızı bilirim ben. Hele ki şu aşağıdaki burda olanların isminin yazdığı bölmede benden başka 2. bir kişinin daha ismini görünce hala çokk şaşırıyorum. 3 lere 4 lere hiç alışamadım zaten.

kızlar lcw aldığım dar pantolonum çok rahatladı. uzun zamandır giyiyormuşumda bollaşmış gibi

Gözünaydınn kaptanım.

İnş inş. Yok yok, bu sefer öyle ve ya böyle, hızlı veya yavaş, gidecek bu kilolar. Ben de inanıyorum buna. :103:
Doğrudur hayatım, hayatımız bahanelerin üzerinden geçiyor zaten. Ama hepimiz de biliyoruz ki bahaneler olan-olmayan şeyleri değiştirmiyor. (Pardon ya, şu aralar biraz depresif takılıyorum da, arada klavyemden de kaçıveriyor işte. )
Ben kıyafetlere pek güvenemiyorum aslında cnm. Bol geldiklerinde hep esnemelerine yoruyorum.
Kolay gelsin sana da cnm, finallerinde de başarılar. :112:

Valla ben diyetisyenin yalancısıyım. İlk gördüğümde ben de çok şaşırmıştım ama diyetisyenin verdiği değişim listesinde öyle yazıyor. Yani 5 tane yazınca büyük hurmalardan bahsetme ihtimalini tamamen yok saydık biz. Direkt kabe hurması olarak kabul ettik.

Bellı olmaya basladı artık verdıgımız kılolar.buda bızı cok motıve edıyor.ınsallah bole devameder.

İnşş.

KIzlar erkek kardesımın kız arkadası aılesıyle bıze gelcekler yarın.bızde bı hazırlık bı hazırlık yarın bıraz kacırcam galıba

Erkek kardeşinin kız arkadaşı mı? Hem de ailesiyle mi? 'Kız evi naz evi'ne ne noldu?? Bizde de ev ark ım dolayısıyla bu konular gündemde de. Daha annesini çocukla tanışmaya bile ikna edemedi. Biraz anlatsana durumları, eğer çok özel değilse. Bize de fikir olmuş olur.

Cnmm bnde diyete baslarken arkadan yandan önden foto cekilicem ama bnm tavsiyem tayt ve dar bi bluzla cekilmek cnku bol seyler giyince pek iyi anlasilmaz incelip incelmedigimiz 4-5kiloda bi tartilmak lazim heralde

Evt tatlım, bence de. Ben penyeyle çekildim ama şu an üzerime tayt gibi oluyor zaten. Hem de açık renk olunca her yerimi pörtletmiş fotolarda. Ama özellikle onunla çekildim çünkü onun üzerimde rahat kalıp, bol bol durduğu günleri de görmek istiyorum inş.

Cnm benim bnm bi arkdsm spor hocasi liseden seneler snra ilk defa gorustuk… tabii dogal olarak hemen bi kac diyetle ilgili bisiler sordum dedi ki sbhlari muhakkak bi yumurta ye dedi habernz olsunnnn

Her gün mü!?

Vayy, kaptanım kurallar süper. Özellikle 5 ten az yazanlardan 1 puan kırılmasını çok sevdim, çünkü hiç girmeyenlerle 3-4 mesaj yazanlardan aynı puanı kırmak vicdan sızlatıyordu.

oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere

İyi geceler kaptanım. Geçmiş olsun bu arada. Zor bir gece olmaz umarım.

Kızlar ben de çıkıyorum. Bugün çok ağız ayırdım zaten. Yarından itibaren sıkmaya sıkılmaya devam. Haftaya görüşürüzz. Hepinizi çokk öptümm.
Not: Heidincm, hediyeni yüklemeye çalıştım ama çok da muvaffak olamadım malesef. Söz ile beyan edeyim bari. Zen pırlantanın arılı petekli bir kolyesi var. Onu seçmiştim senin için. :112:
Yeni yıl hepimize bol mutluluk, huzur, sevgi getirsin kızlar. Sevdiklerimizle bir ömür yeni yıllar dileyelim çevremize inş. :112:

Kızlarr saat 3 beni uyku tutmadı eve dönünce yapicagim diyeti ve sporlari dusunuyorum…

Canım bizimkiler bayağıdır görüşüyorlardı.1 sene önce kardeşim beni kız arkadaşıyla tanıştırdı.güzel,zeki,mütevazı bı kız.en onemlısı kardeşimi çok sevıyor.buda çok belli.kardeşim 31 yaşında,kız tahminen 23-24 yaşında.aralık ayında biz kız evine oturmaya gitmek istediğimizi soledik.Tabii kardeşimin kız arkadaşı artık aralarında bişeyler olsun çok istedi.kardeşim daha geri durdu(erkek milleti değilmi hepsi aynı)bende kızı beğendiğim için inş.ilerde pişman olmam kardeşimi gelin görümce dayanışması yaparak ikna ettik.aralık ayında biz yengemler,babannem,annem oturmaya gittik.şimdide onlar bize (anneme) gelecek bugün.aman bi hazırlık bi hazırlık.akşam geç saate kadar ordaydım.hayırlısı olsun bakalım.aksam yine anlatırım.

kaptancim oglun nasil oldu iyidir umarim
koydugun kurallarin hepsine bayildim ama en cok da kilo alandan puan kirma fikrin super. cunku bizi engelleyici birseyler olmasi lazim, bu yarismaya da bunun icin girdik degil mi?
yoksa onu kacirdim bunu yedim, sonra cuma fazla cikinca da neyse haftaya daha iyi olacak vs derken hem kendi zaferimizi hem de takimin zaferini erteliyoruz.
mesela bu hafta 2. takim olmamiza sevindim, ama biraz da utandim cunku benim bunda bir katkim olamadi. hatta ben ve benim gibi herkes verseydi belki 1. olacaktik.
yani iyi olmus bu kural

slm kızlar bugün öğlene kadar yattım. gece oğlum 1 kez uyandı ama ben yine adet oldum. 1 ayın içinde 3 kez oluyorum hafta içi doktora gitcem inş. neyse bu hafta size ödev vercem 3 günlük bir ödev ama devam ettirmenizi isterim.
pazartesinden başlayıp çarşambaya kadar süresi var. çarşamba dahil.
paylaşımları günlük yazmanızı isterim ama süre bitiminde de yazabilirsiniz.
pazartesi günü sevdiğiniz veya arzuladığınız bir yemek yada yiyeceği küçük bir porsiyon olarak öğlen yemeğine dahil edin.
aceleniz olmadan yemek yemenizi istiyorum.
yapıcağınız şey şu...
küçük lokmalar halinde aldığınız yiyeceğin ilk lokmasını koklayın özelliklede sıcak yemekleri. ağzınıza aldığınızda içindeki yağı baharatı hissetmeye çalışın(yemeği kendiniz yapmış olsanız bile). lokmanızı çiğnerken yemeğin kokusunu hissetmeye çalışın. sadece midenizi doyurdunuzu unutun. yemeği sindirerek zevkini çıkararak yiyin. kendi gurmeniz oolun yani.
aynı gün içinde paylaşım yapmanızı isterim ama isteyen süre bitiminde de paylaşabilir. 1. mesajda günlük menünüzü
2. mesajda yediğiniz yemeklerden en çok hangisinde zevk aldığınızı ve daha öncekinden farklı ne hissettiğinizi söylemenizi istiyorum.
pazartesi öğlen yemeğine dahil edeceğiniz yiyecek isterseniz tatlıda olabilir. özel yemeğinizi yemeden önce ağzınızı suyla çalkalayıp ağzınız içindeki tüm duyuları sıfırlamanız. sonra sizin için özel olan yiyeceği az önce bahsettiğim şekilde yemeniz. özellikle bu yiyecek hakkındaki hislerinizi o gün istiyorum. ve hemen arkasına su içmeyin. bittikten sonra sizde bıraktığı hisleride yaşayın. çokmu tat bıraktı hissi hemen geçtimi. umduğunuz gibi olmadımı.
yemek yemeden önce o yemekle ilgili büyük hayaller kurarsanız hayal kırıklığı yaşama şansınız ve o yemekten soğuma gibi bir durumunuzda olabilir. bakalım neler olcak.

oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere

çok geçmiş olsun aynı kazayı dün kızım atlattı. kafasını koltuğun tahta köşesine çarptı. yumurta kadar şişti mosmor oldu alnı 2-3 dk sonrada kanamaya başladı rabbim bütün çocukları korusun

Kızlarrrrr tünaydınnnn yine dayıma gdiorum ve irdada telefonum cekmioo off… ama en azindan tartilicam bakalm kac kilo aldm… annem bugun kahvaltida bi ciglik atti kizim noldu sna bu ne hal yeni farkediorum feci kilo almissin diye agladi …bnde dedm ki hic aglama bak bn uzuluyomuyum 16sni bekle dedm hahaha gerci normalde annemdr hep diyetlerimi bozduran ama nasil olduysa uZuldu iste…

Bu arada kaptanim bnmde bur onerim var kendimize bir ödül gunu veya kacamak gunu belirliceksek eger bu cuma gunu olmali cnku en azindan cuma yeriz ne yiyceksek bi snraki cuma tartilana kadar onu yakmis oluruz … ben ole yapicm mesela

kaptancim bu bahsettigin yemek cis turu birsey olabilir, dogru mu anladim? eger oyleyse bence de cumaya biraksak, pzt en azindan benim icin duzeni bozabilir. anneme gittik , bu akdam bize misafir gelecek.
bir de, ben pek yemek aramam, benim derdim cikolatadir. tatlilar bile degil yani ne yapayim?

canım bugün cumartesi ailelerinizle birlikte bu kaçamağı yapabilirsiniz
bu arada canım sana zaten hep kaçamak

dikişmi attırdınız canım. geçmiş olsun. ben hemen buzlu bişiler bastım
et bastım buzda para soğuttum bastım. en sonda ekmek çiğneyip koyduk
şimdi çok hafif bir şişi var
morluk yok gibi
ama akşam çok korktum

Çok geçmiş olsun Kaptanım daha önce postladım ama ben bu hafta için izin isteyebilir miyim, finallerim var bu hafta. Cuma kilo bildirimi yapıcam :128:

çok sağolun....

selam kızlar 2 gündür çok yoğun olduğum için pek giremedim......
dün yarım saat,bugünde 45 dakika yürüdüm.....

cok gecmıs olsun canım.Allah korusun cocuklarımızı.

kızlar merhaba mısafırler gıttı.sanırım basarıyla atlattık.ıyı bı yorulduk.hayırlısı olsun artık.yanlız ben bugun lıstemı yazmıcam valla neyı ne kadar yedım bende hatırlamıyorum.yarın tartıda gorurum.

yeni gelenler hoş gelmiş
yst geçmiş olsun cnm
sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta
çay yedim
ara
1 elma
öğlen
çorba
salata
ara
1 muz
akşam
taze fasulye ve bulgur pilavı 4 er kaşık yiycem...

vavvv!kaptanım ne kadar motive edici aynı zamanda korkutucu(diskaliye düşüncesi)çalışmalar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…