Ecz.imisim cnm yani bu hafta icin 2 saat 25 dk mi yazicm cnm ? Tabloyu bastn yapmaya calisiorumda
Eğer bugünkü haftayaya dahil oluyorsa evt tatlım, 2 saat 25 dk ediyor. :112: Geçen haftaki 1 saat 5 dk yı da buraya eklersek 2 haftalık toplam spor saatim yuvarlanmış oluyor böylece.
Bu arada ikisini bir yazınca farkettim.
Kizlarr ya napmisim ben bole hay allah cok uzuldum ya 3gun internete giremedim toptan baktm ya sanirim ondn oldo :26:
Yok tatlım, benimki senden kaynaklı değil. Hatta ben haftalık spor süremi bildirirken senin o listeni görmemiştim bile. :112: Ben bu hafta yoktum ya, o sebepten hepsini toplu olarak yazdım bugün. :112:
yani ecz canım senin böyle roman yazmana alışmıştık yokluğun pek bir hissedilmiş. anacım çeneniz düşmüş oku oku bitmedi aaa...
heidin gider ayak derece yaptı...
Evt ya.
senin yazdıkların kadar olmasada baya bir sayfa birikti
Ne yalan söyleyeyim, pek bir şımardım kaptanım.
kızlar lcw aldığım dar pantolonum çok rahatladı. uzun zamandır giyiyormuşumda bollaşmış gibi
Gözünaydınn kaptanım.
Ben de kilo vermeye başladığımı direkt giydiğim kotumdan anlıyorum, bacakları yapışmayınca heh, diyorum içime siniyo
O hurma olayı ben de duydum ya, akide şekerinin de öyle etki yaptığını duymuştum, bi de kalorisi en düşük şeker diye okudum ama tadını pek sevmem ondan bulaşmadım :))
Aslında çalışmaya kendimizi verebilsek şöyle soyutlanıp ne yemek gelir ne bişey de işte çalışmamak için bahane
Ben kimyadan doktora yapıyorum tatlım
Bi de gözümüz kilolara alışcak diye benim de ödüm kopuyo şaka makaAma yok canım, karar aldık, alışmaz. İşte birbirimizi gazlamak için burdayız ya zaten
İnş inş. Yok yok, bu sefer öyle ve ya böyle, hızlı veya yavaş, gidecek bu kilolar. Ben de inanıyorum buna. :103:
Doğrudur hayatım, hayatımız bahanelerin üzerinden geçiyor zaten. Ama hepimiz de biliyoruz ki bahaneler olan-olmayan şeyleri değiştirmiyor.
Ben kıyafetlere pek güvenemiyorum aslında cnm. Bol geldiklerinde hep esnemelerine yoruyorum.
Kolay gelsin sana da cnm, finallerinde de başarılar. :112:
ecz.imis,
ben de klasik meyveleri sevmem hep tropik:) mango, muz bir de cilek. aa bir de seftalim vardir vazgecemem.
bu kabe hurmasi konusunda hakli olabilirsin fekat ben bir porsiyonda 5 tane olmasi konusunda supheliyim. cunku mesela kuru kayisinin 3 tanesi bir meyve porsiyonu ediyor. size soyluyorum eger gercekten hurmadan gunde bes tane yesek sadece 1 ara ogun yerine geciyorsa ben sirf bu zevki yasayarak hic de kacamak yapmadan acayip kilo veririm. cunku cikolata krizimi bastirabilen tek yiyevek hurmadir.
Valla ben diyetisyenin yalancısıyım.
Bellı olmaya basladı artık verdıgımız kılolar.buda bızı cok motıve edıyor.ınsallah bole devameder.
İnşş.
KIzlar erkek kardesımın kız arkadası aılesıyle bıze gelcekler yarın.bızde bı hazırlık bı hazırlık yarın bıraz kacırcam galıba
Erkek kardeşinin kız arkadaşı mı? Hem de ailesiyle mi?
Cnmm bnde diyete baslarken arkadan yandan önden foto cekilicem ama bnm tavsiyem tayt ve dar bi bluzla cekilmek cnku bol seyler giyince pek iyi anlasilmaz incelip incelmedigimiz4-5kiloda bi tartilmak lazim heralde
Evt tatlım, bence de.
Cnm benim bnm bi arkdsm spor hocasi liseden seneler snra ilk defa gorustuk tabii dogal olarak hemen bi kac diyetle ilgili bisiler sordum dedi ki sbhlari muhakkak bi yumurta ye dedi habernz olsunnnn
Her gün mü!?
valla bakalım bu hafta performansın artmasını bekliyorum çünkü puanlama işini sıkı tutucam.
5 mesajdan az yazılan günler için 1 puan hiç yazılmayan günler için 2 puan düşücem.
spor kış geldi hepimizin düzenli bir bildirimi yok ama 4 saat üstü spor yapanlara 1 puan fazla vercem.
cuma bildirimlerini 10.30dan gece bırakanlardan 1 puan, bildirim yapmayanlardan 2 puan düşücem.
kilo alanlardanda 1 puan düşcem.
puan sıfırlandıktan sonra artı puana çıkmak için 1 hafta mühret vercem. hala sıfır yada eksi olursa diskalifiye etcem.
gruplara katılmak için bekleyen o kadar çok kişi varki. kış mevsimi diyet mevsimi sonuçta.
hergün akşam menüyü tüm olarak paylaşalım arkadaşlar yada ertesi gün ki genel yorum yapması kolay olsun
birde diyet üstüne sabitlemek istemiyorum sizi. arada bir konu vercem onla ilgili fikirlerini yazmanızı istiycem. msj sayınız ve düşüncelerinizin paylaşımı kolaylaşır. istediğiniz bir konu olursa sizde konu verebilirsiniz.
Vayy, kaptanım kurallar süper.
oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere
İyi geceler kaptanım.