Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü menüm sabah:köfte,patates kızartması,peynir,1 dilim kepek ekmeği,çay akşam:bezelye,1 tabak dolusu salata,1 dilim kepek ekmeği,meyve suyu

cumleten ıyı geceler. oncelıkle menum;
sabah
peynır kepek ekmek yumurta
ara olarak kıvı yedım 2 tane öglen yemegını dısarı cıktıgım ıcın yemedım
gelınce spor yaptım yarım saat oyun havası yarım saat yurume bandı..
aksam bıraz abarttım ceyrek pıde 2 bardak ayran bırazoncede karısık kayısı form cayımı ıctım...

ay bıde bı tane tulumba tatlısı...

neyse topıgımızde arkadasların bazılarının cocukları kaza atlatmıs cok gecmıs olsun Allah ım beterınden sakınsın cocuk dedımı dunya dururyo valla ..

yst38 kaptanım anladıgım kadarıyla cok sevdıgınız yemegı odul ıcın ve sevdıgımız yemegınde obur yedıklerımızınde bızı doyurmaya yettıgını anlamak ıcın yapacagız bunu bu hafta ıcınde galıba ...ılk yaoacagım sey lahana dolması hastasıyım cok pırınclım oldugu ıcın yapmıyodum yapıyım yıyım ...ama onuda batırmamak lazım kararında yıcem cunku ben bu dıyet yoluna basımı koydum bu arada spora cok yuklendım galıba her tararafım agrıyo...

Cnm spora cok yuklendim demissin ama hic ne kadar yaptigini yazmamissin cnm ? Solersen dun ve bugun kac saat yaptigini not edimm bnde gormemis olablem cnku

günaydın kızlar dün gece berbat bir geceydi. oğlan uykusuzluktan jöle gibi sallanıp durduğu halde inatla uyumadı. en son gece 5 gibi uyudu sanırım. bende uyanalı çok olmadı.
geçmiş olsun diyenlere çok tşk ediyorum allah korudu resmen. valla evlat başka bişey.
kızların isteğiyle cıs olan yiyeceği cuma tartısından sonraya bıraktık. hafta sonu diye ses çıkartmıyorum ama bu haftada cıslar çoktu. bu arada ben cıs yemediğim halde kilo alıyorum onu anlamadım ama hadi hayırlısı.
ama diyet yemeği olarak yaptığınız veya diyetiniz içinde yediğiniz her yemek için anlattıklarımı yamanızı istiyorum. bu vedat milörün yemeklerine başlamadan önce yeptığı ve her lokmasını ayrı ayrı hissederek yediği bir yöntem. sizde kendi sofranızın gurmasi olun ve karnımı doyuruyum tamam demeyin yemekten anlık zevk alın diye istiyorum. damak zevkinizde doysun midenizde. hemde yavaş yemeye motive olun.

herkese slm kımse yok neyse bugunkı menum normal bı kahvaltı

oglen yesıl cay yarım dılım borek aksamı daa yemedım ve canım bısey ıstemıyo ....elma yerım 2 tane dıye dusunuyorum

bugunle bırlıkte sporum 2 saat 10 dk oldu
yst dıyet koclugu derken ne yapılıyo onda ben bılmıyorumda...

gorusmek uzere takım...

bende menümü yazayım.
sabah 1 yumurta,kk lor peyniri,bir tutam maydanoz,2 dilim kızarmış ekmek,2 yeşil 3siyah zeytin
arada çeyrek elma
alışveriş merkezindeydim(istanbul forum)
öğle karışık küçük kase salata
akşam 2 çatal patates kavurma
ufak bi parça haşlanmış tavuk,
azcık sebzeli makarna
yemekten yarım saat sonra
2 dilim konserve ananas(hayatımda ilk kez yedim.çok güzelmiş)
yarım kivi
1 lt su
metabolizma çayı 1 kupa

yalniz zubus bisi dikkatimi cekti, konserve ananasin icinde bol miktard seker olabilir. tazesini tercih et bence, hem markette hem pazarda bulunuypr artik.
ananasin sap kismini dondurerek cikariyorsun. kabugunu soymadan bir parmak kalinliginda dilimliyorsun yuvarlak yuvarlak. sonra da o dairelerin etrafindaki kabuklari soyabilirsin rahatlikla iste boyle

senin saçlarını yolcam kız. alış veriş merkezine git salata ye eve gel patates. ah ahh
selam zubus
ananas bi tanedir:)
bende çok severim ama kalorili diye kararsızım
canım günlük menünü planlıyor. yediğin yemekten içtiğin suya kadar. hani bir ara yaşam koçları vardı ya onun gibi. diyetisyen gibi ama daha yakın daha takipçi. evden biri, güvendiğin bir arkadaş olabilir.
çok geçmiş olsun canım

ay canım sağol. valla şükür ucuz atlattık

bende menümü yazayım yazmamışım hiç.
sabah 1 yumurta salatası 1 dilim çavdar ekmeği azcık acı sos, salatalık marul maydonoz, limonlu su, bitki çayı, biraz peynir
ara: 1 elma
öğlen(dediğime bakmayın 15.30): 4 tavuk köfte(evde yaptım), 1 kase çorba(mercimek içide havuç patates ve un yok. sadece soğan sarmısak ve mercimek var) marul, salatalık, maydonoz, biraz yoğurt
akşam(17.30): 1 kase cacık(yağsız keten tohumlu), biraz ceviz biraz badem
22 gibi 1 kupa şekersiz tarçınlı sütlü neskafe, yarım kase kuru yemiş.

spor yok
bugün içtiğim suyun ve bitki çayının hesabını yapamadım ama wc ile çok samimiydik

heidin'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Kasım / 4,7
Aralık / 3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,7 KİLO

Ocak / 1,3
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 231. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (238. Etap) ( 63,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 9 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,50% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.125 )

Yorum : Sevgili heidin, 11 Kasım 2011 tarihinde (231. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 6 Ocak 2012 (238. Etap) tarihinde toplam 9 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 61 dir. Hedefini %82 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

kızlar geçen hafta mai, bu hafta heidin, önümüzdeki hafta ikiz gider gibi. sırada kim varsa hızlıca hazırlansın çabuk...

hımm bilmiyordum bak. ama eve girince ben gidip gelip didikliyorum onu. onun ordasındaki yer. diş çıkaran çocuklar için çok sağlıklıymış. diş yapısını güçlendiriyormuş.

[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM KIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız

kızlar sorunlar ortak olunca site içinde bulduklarımı sizinle paylaşmak istedim. bunu yapan kadın bu listeyle 27 kilo vermiş ve devam ediyormuş ama ne kadar sürede vermiş bilmiyorum. bakıyım size başka gizli tariflerde bulayım

örnek listenizde hangi besini yemiyorsanız yerine yazılan miktar kadar farklı besin seçebilirsiniz.DEĞİŞİM OLARAk NE YİYECEĞİ KONUSUNDA BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLARA FİKİR OLSUN DİYE YAZMAK İSTİYORUM. ölçülere uymak sizin elinizde sebze yemekleri susuz olarak 4-5 yemek kaşığı.. çiğ sebzeyide istediğiniz kadar tüketebilirsiniz.

ayrıca bu lahana salatası insanı bayağı bi tok tutuyor tavsiye ederim.. yiyebileceğiniz kadar lahana yaprağı ben 2-3 yaprak kullanıyorum. 1 adet domates, 1 adet rendelenmiş havuç,limon ve tuz.

SÜT DEĞİŞİMİ
Süt - 1 su bardağı
yoğurt - 1 su bardağı -------> yemek istemediğiniz yoğurt yerine aynı ölçüde süt içebilirsiniz.

ET DEĞİŞİMİ ( 1 et değişimi- 1 köfte kadar et yerine geçenler)(ogün baget yemek istemezseniz yerine yiyebileceğiniz değişimler) 1 köfte kadar et, çiğ etten 1 yumurta büyüklüğündedir.
Köfte ----> 1 adet
Kıyma----> 1 köfte kadar
Kuşbaşı---->3-4 parça
Biftek---->1 orta büyüklükte
Balıklar (yağsız)----> 1 köfte kadar
Kümes hayvanları (derisiz)----> 1 köfte kadar
Beyaz peynir-----> 1 kibrit kutusu kadar
1 yumurta (haşlanmış)---->1 adet
az yağlı lor peyniri---->2-3 yemek kaşığı
sosis---->1 adet
kaşar peyniri---->2/3 kibrit kutusu kadar

YAĞ DEĞİŞİMLERİ ( 1 TATLI KAŞIĞI YAĞ YERİNE GEÇENLER)
SIVIYAĞ----> 1 tatlı kaşığı
ceviz---->1 yemek kaşığı (2 adet 1 yemek kaşığı ceviz yapıyor)
fındık fıstık---->6 adet
zeytin---->5 adet

EKMEK DEĞİŞİMLERİ( 1 DİLİM EKMEK YEMEDİĞİNİZ ZAMAN YERİNE YİYEBİLECEĞİNİZ BESİNLER)
Ekmek----> 1 parmak kalınlığında
Hamburger ekmeği(küçük)---->1/2 adet
Hamburger ekmeği(büyük)---->1/4 adet
kepekli ekmek---->1ince dilim(1 parmak kalınlığında)
sandviç ekmeği---->1/3 sandviç
çorbalar(mercimek,pirinç,tarhana,ezogelin vs)---> 1 kase
grisini---->2-3 adet
etimek---->2 adet
etiform---->3 adet
makarna çiğ----> 2 yemek kaşığı
pirinç çiğ---->2 yemek kaşığı
bulgur çiğ---->2 yemek kaşığı
kuskus çiğ---->3 yemek kaşığı
erişte çiğ---->3 yemek kaşığı
patates (haşlanmış)---->1 orta boy
kestane---->2 orta boy
haşlanmış mısır---->1/2 küçük boy
patlamış mısır(yağsız)---->1 su bardağı
leblebi----->4 yemek kaşığı
tuzlu bisküvi---->2 adet
simit---->1/4 adet
tarhana, irmik, nişasta----> 2 silme yemek kaşığı
yufka---->1/8 adet
yufka böreği----> 2 kibrit kutusu
çubuk kraker---->12-14 adet
Bazlama---->1/4 adet
kurubaklagiller(kurufasülye,nohut,barbunya,mercime k)---->4 yemek kaşığı

MEYVE DEĞİŞİMLERİ(mesela 1 mandalina veya elma vs. yerine geçenler)
ahududu- 1/2 su bardağı
ananas- 1 ince dilim
avokado-1/2 adet
ayva-1/4 ortaboy
böğürtlen- yarım su bardağı
çilek-12 adet
dut-8 adet
elma-1 küçük boy
greyfurt- yarım adet
kuru kayısı- 4 adet
karpuz- ince bir dilim
kavun- ince bir dilim
kayısı(yaş)- 3 adet
kırmızı erik- 5 adet
kiraz-12 adet
kivi- 1 adet
kuru erik- 5 adet
kuru incir- 1 adet
kuru üzüm- 1 yemek kaşığı dolusu
mandalina-1 büyük boy
muz- 1küçük boy
mürdüm eriği- 3-4 adet
nar- 1/2 küçük boy
portakal- 1 orta boy
şeftali- 1 orta boy
taze incir- 1adet
üzüm- 15 iri tane
vişne- 15 adet
yeni dünya- 6adet
yeşil erik- 10 adet
hurma- 5 adet
armut- 1 orta boy
limon- 1 orta boy

MEYVE SULARI- TAZE SIKILMIŞ 1 ÇAY BARDAĞI umarım az da olsa işinizi görür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…