oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere
cumleten ıyı geceler. oncelıkle menum;
sabah
peynır kepek ekmek yumurta
ara olarak kıvı yedım 2 tane öglen yemegını dısarı cıktıgım ıcın yemedım
gelınce spor yaptım yarım saat oyun havası yarım saat yurume bandı..
aksam bıraz abarttım ceyrek pıde 2 bardak ayran bırazoncede karısık kayısı form cayımı ıctım...
ay bıde bı tane tulumba tatlısı...
neyse topıgımızde arkadasların bazılarının cocukları kaza atlatmıs cok gecmıs olsun Allah ım beterınden sakınsın cocuk dedımı dunya dururyo valla ..
yst38 kaptanım anladıgım kadarıyla cok sevdıgınız yemegı odul ıcın ve sevdıgımız yemegınde obur yedıklerımızınde bızı doyurmaya yettıgını anlamak ıcın yapacagız bunu bu hafta ıcınde galıba ...ılk yaoacagım sey lahana dolması hastasıyım cok pırınclım oldugu ıcın yapmıyodum yapıyım yıyım ...ama onuda batırmamak lazım kararında yıcem cunku ben bu dıyet yoluna basımı koydum bu arada spora cok yuklendım galıba her tararafım agrıyo...
oğlum düşüp kafasını vurda masanın köşesine 1 saat oldu sanırım artık yatsam iyi olcak sabaha kadar mesai yapabilirim iyi geceler sizlere
senin saçlarını yolcam kız. alış veriş merkezine git salata ye eve gel patates. ah ahhbende menümü yazayım.
sabah 1 yumurta,kk lor peyniri,bir tutam maydanoz,2 dilim kızarmış ekmek,2 yeşil 3siyah zeytin
arada çeyrek elma
alışveriş merkezindeydim(istanbul forum)
öğle karışık küçük kase salata
akşam 2 çatal patates kavurma
ufak bi parça haşlanmış tavuk,
azcık sebzeli makarna
yemekten yarım saat sonra
2 dilim konserve ananas(hayatımda ilk kez yedim.çok güzelmiş)
yarım kivi
1 lt su
metabolizma çayı 1 kupa
bende çok severim ama kalorili diye kararsızımselam zubus
ananas bi tanedir:)
canım günlük menünü planlıyor. yediğin yemekten içtiğin suya kadar. hani bir ara yaşam koçları vardı ya onun gibi. diyetisyen gibi ama daha yakın daha takipçi. evden biri, güvendiğin bir arkadaş olabilir.herkese slm kımse yok neyse bugunkı menum normal bı kahvaltı
oglen yesıl cay yarım dılım borek aksamı daa yemedım ve canım bısey ıstemıyo ....elma yerım 2 tane dıye dusunuyorum
bugunle bırlıkte sporum 2 saat 10 dk oldu
yst dıyet koclugu derken ne yapılıyo onda ben bılmıyorumda...
gorusmek uzere takım...
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?