karlı ve guzel bır ankara sabahından herkese gunaydın....
cok gecmıs olsun canım.Allah korusun cocuklarımızı.
dikişmi attırdınız canım. geçmiş olsun. ben hemen buzlu bişiler bastım
et bastım buzda para soğuttum bastım. en sonda ekmek çiğneyip koyduk
şimdi çok hafif bir şişi var
morluk yok gibi
ama akşam çok korktum
iki günlük izinden sonra yine sizinleyim
cumartesi pazar bol yemekli geçti
cuma akşam eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik karısı okadar şey hazırlamış ki o gün bendede misafir vardı haliyle tok gitmiştim iyikide tok gitmişim yoksa ne var ne yok yerdim
pazar günüde eşim kahvaltıya götürdüaçık büfe olması kötüydü
akşam da sadece yoğurtlu makarna yedim onuda çok özlemişim
amaaaa üstüne kocişin aldığı pastayıda yedim :26:
bu adam bana hep komplo kuruyor
ya pasta ile geliyor ya çiğ köfte ya acıbadem kurabiyesi uffffff hem zayıfla diyor hemde eli kolu dolu geliyor
ona göre çocuklara getiriyormuşş
bende insanım yaaaaacanım çekiyooo işte
madem getirdin çocuklara gizli versene be adammmmmmmmmmmmmmmmmm:113:
İkiz81:6.saat 50 dakika
Bademlikurabiye:2 saat 30 dakika
Nil2908:.2saat 30 dakika
İpo: 2saat 30 dakika
Tahamm : 2saat
Fatos0808: 2saat
Yts38: 1saat25dk
İvrin:..1saat45dk
Heidin:0
Ecz.imis: 0
1.miz açık ara ikiz81
ay ne güzel eskiden dizlerimize kadar kar yağardı. hava ılık ve temiz olurdu. sanırım eskide dizlerimiz yere daha yakınmış.karlı ve guzel bır ankara sabahından herkese gunaydın....
amin amin vallaki...günaydınnnnnnn
ahhhhh ahhhhh o kar istanbula gelmek bilmedirabbim hayırlısını versin
babamın meşhur bir lafı vardır. siz diyet yapıyosunuz diye bendemi aç kalcam. duyanda hergün pasta börek yeniyor evde sanıriki günlük izinden sonra yine sizinleyim
cumartesi pazar bol yemekli geçti
cuma akşam eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik karısı okadar şey hazırlamış ki o gün bendede misafir vardı haliyle tok gitmiştim iyikide tok gitmişim yoksa ne var ne yok yerdim
pazar günüde eşim kahvaltıya götürdüaçık büfe olması kötüydü
akşam da sadece yoğurtlu makarna yedim onuda çok özlemişim
amaaaa üstüne kocişin aldığı pastayıda yedim :26:
bu adam bana hep komplo kuruyor
ya pasta ile geliyor ya çiğ köfte ya acıbadem kurabiyesi uffffff hem zayıfla diyor hemde eli kolu dolu geliyor
ona göre çocuklara getiriyormuşş
bende insanım yaaaaacanım çekiyooo işte
madem getirdin çocuklara gizli versene be adammmmmmmmmmmmmmmmmm:113:
yazık kız tüm haftaki sınav sitresii boşalttı kız. ama bize verdiği değeri gösterir. çok yazmışınız okuyamıycamda diyebilirdi!!!ecz.imişim hafta sonu çenenin bağı çözülmüş güzelim
bende kahvaltımı yazayım 2 dılım kepek ekmek yumurta peynır domates form cay
ben odevını bugun lahana dolması yapınca anlatacagım cunku onun bendekı yerı cok farklı
kızlar ne oldu biliyomusunuz hani ben cumayı 89.4 le kapattım ya. dün sabah tartıda 90 ve küsüratını gördüm. ama bugün sabah hem küsürat hemde doksan gitti. küsüratsız bir 89 um var. hadi cuumaya küsüratsız bir 88 veya 87 olsun
kızlar ne oldu biliyomusunuz hani ben cumayı 89.4 le kapattım ya. dün sabah tartıda 90 ve küsüratını gördüm. ama bugün sabah hem küsürat hemde doksan gitti. küsüratsız bir 89 um var. hadi cuumaya küsüratsız bir 88 veya 87 olsun
kızlar ne oldu biliyomusunuz hani ben cumayı 89.4 le kapattım ya. Dün sabah tartıda 90 ve küsüratını gördüm. Ama bugün sabah hem küsürat hemde doksan gitti. Küsüratsız bir 89 um var. Hadi cuumaya küsüratsız bir 88 veya 87 olsun :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?