Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kaptanim lahanayi ayni ispanak kavurur gibi ince ince dograyip az zeytinyagi ve tuzla kavurup istenirse baharat ve salca eklenerek yemegi yapilabiliyor. sebze yemegi olarak cogunlukla bunu tuketerek cok guzel kilo verdi kuzenim. lifli oldugu icin tok da tutuyor. yaninda yogurtla guzel oluyor.

iki günlük izinden sonra yine sizinleyim
cumartesi pazar bol yemekli geçti
cuma akşam eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik karısı okadar şey hazırlamış ki o gün bendede misafir vardı haliyle tok gitmiştim iyikide tok gitmişim yoksa ne var ne yok yerdim
pazar günüde eşim kahvaltıya götürdü açık büfe olması kötüydü
akşam da sadece yoğurtlu makarna yedim onuda çok özlemişim
amaaaa üstüne kocişin aldığı pastayıda yedim :26:
bu adam bana hep komplo kuruyor
ya pasta ile geliyor ya çiğ köfte ya acıbadem kurabiyesi uffffff hem zayıfla diyor hemde eli kolu dolu geliyor
ona göre çocuklara getiriyormuşş
bende insanım yaaaaa canım çekiyooo işte
madem getirdin çocuklara gizli versene be adammmmmmmmmmmmmmmmmm:113:

yokk canım dikişe gerek kalmadı k.validem ekmek çiğneyip bastırdı kanı da durdurdu.

ay benım esımde aynı cıkolata pasta getırıyo kendısı ve cocuklar ıcınmıs kardesım benımkıde can dıyorum sen dırayet goster bak dıyo bana ... haftasonu bende bıraz kacırdım ama bugun son surat devam...

kar cok guzel ya ındık cocuklarla oynadık geldık valla benımkıler kar delısıde ..

günaydın kızlarr
verdiğim ödev nasıl gidiyor bakalım. ben kahvaltıda uyguladım.
kahvaltım: kaysılı çay(içine yıkanmış kaysı kurularıda attım), az pişmiş yumurta, salatalık, marul, maydonoz, acı sos, peynir, 2 tane zeytin.
diğerlerinden hiç biri bana özel hissettirmedi ama sadece çayım bittikten sonra altta kalan kaysıları yemek sanki yemekten sonra bir porsiyon tatlı yemişim hissi uyadırdı. sizde ne var ne yok bakalım

bende kahvaltımı yazayım 2 dılım kepek ekmek yumurta peynır domates form cay

ben odevını bugun lahana dolması yapınca anlatacagım cunku onun bendekı yerı cok farklı

MESAJ TABLOSU pzts Salı çrşmb perş. Cuma
fatos0808 4 1 1 2 6
Ecz.imis İ Z İ N 15
tugkay2000 11 18
yst38 7 3 19 14
ipo 3 3 19
nil2908 3 6 8 8
tahamm 4 5 5 2 2
bademlikurabiye 7 11 6 3 11
zubus 5 6 4 10
İkiz81 11 5 7 4 1
ivrin 6 6 3 4 11
beyazzmbak 5 15

HAFTALIK PUAN TABLOSU
1.HFT 2.HFT
fatos0808 10 6
Ecz.imis 10 10
tugkay2000 10 10
yst38 10 7
ipo 10 9
nil2908 10 9
tahamm 10 7
bademlikurabiye 15 14
zubus 10 9
İkiz81 15 15
ivrin 10 8
beyazzmbak 10 10

Günaydın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir haftat diliyorum geçen hafta 2. Oluşuz tebrik ederim herkesi
hadi bakalaım bu hafta birincilik için yarışalım hedef zirve kızlarrr
geçmişi kudusm maşallah döktürmüssünüz oku oku bitmedi ama keyifliydi
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama malum bugün pazartesi işler çok hareketli aklımda kaldığınca
yazım bişiler kusura bakmayın olurmu:)

yst ve taham bebişler ufak kazalar atlamışlar çok geçmiş olsun kızlar allah beterinden korusun bu bebişlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor

tuğbam ankarada karmı var süpermiş bende çok severim karı

zubus hayırlı uğurlu olsun canım alalh tamamına erdirsin

ipocum üzülme canım hepsi gidicek kiloların yola devam

ecz canım bizim takıma girmemiz türkü oldu :) hani bu yarışmaya katılmak isteynler bölümü varya işte ilk oraya yazdık ses seda yok günlerce bekeldik de sonunda yst cim dayanamadı bize sağolsun topiğin kapılarını açtı

ystcim sevgili kaptanım önerilerin süper çok beyendim günlük konu fikride iyimiş hani

bana gelince hafta sonu diyetime sadık kalmak için elimden geleni yaptım kızlar spor yapamadım ama koşturmaca çoktu sporumada bu akşam itibari ile başlıyorum sinemaya gitti labirentte çok beyendim ya tavsiye ederim kızlar
dün akşamda nişan vardı koşuşturmaca yorfun argın eve geldik sabah zor kalktım yataktan halada ayılamadım

karlı ve guzel bır ankara sabahından herkese gunaydın....
ay ne güzel eskiden dizlerimize kadar kar yağardı. hava ılık ve temiz olurdu. sanırım eskide dizlerimiz yere daha yakınmış.
günaydınnnnnnn
ahhhhh ahhhhh o kar istanbula gelmek bilmedi rabbim hayırlısını versin
amin amin vallaki...
babamın meşhur bir lafı vardır. siz diyet yapıyosunuz diye bendemi aç kalcam. duyanda hergün pasta börek yeniyor evde sanır
ecz.imişim hafta sonu çenenin bağı çözülmüş güzelim
yazık kız tüm haftaki sınav sitresii boşalttı kız. ama bize verdiği değeri gösterir. çok yazmışınız okuyamıycamda diyebilirdi!!!
bende kahvaltımı yazayım 2 dılım kepek ekmek yumurta peynır domates form cay

ben odevını bugun lahana dolması yapınca anlatacagım cunku onun bendekı yerı cok farklı

az yemeye gayret göster canım tamammı? bak kilo alanlardan 2 puan düşüyorum...

kızlar ne oldu biliyomusunuz hani ben cumayı 89.4 le kapattım ya. dün sabah tartıda 90 ve küsüratını gördüm. ama bugün sabah hem küsürat hemde doksan gitti. küsüratsız bir 89 um var. hadi cuumaya küsüratsız bir 88 veya 87 olsun

hadı hayırlısı valla bende bugun 69.7 gordum ve daha bı azım geldı valla acaba lahana dolması yapmasammıkı yoksa ben tencerenın sonunu gorene kadar gıderım ben en ıyısı baska bısey yapayım... karlar erıyo anlamadımkı ama ben oynadım cok guzel yavrularımla ....

darısı başıma kaptancım bende 65 i görmek istiyorum artıkkkkkk

canım harikasın çok güzel ya cumaya 88 olursun inşallah

Kızlar benim çok acil yeni bir tartı almam lazım ya
benim tartım fazla tartoyor
sizin spor programınız nasıl kızlar neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…