Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında güzel bende yapsammı bundan sen yapacanmı nasıl sence saol paylaşımın için

evet ya insanın gözü kalıyor...anlamıyolar zayıfla demesi kolay sen elin kolun dolu gel

bende anlamıyorum nasıl değişebiliyo dimi sabaha başaka akşam başaka ben sabh akşam arasında 2 kiloları gördüm inşalalh olursun cumaya 87 cnm

Bu gün hava yağmurulu izmirde
en çok yağmur görüyoruz zaten..
Karı çok özledim...bursada nre güzel yağardı görürüdük en azından
evlendiğimden beri göremedim

sabah
soğanlı yumurta yaptım ondan yedim çok severim ben
çay
az peynir
2 dilim ekmek

arada 1 portakal yedim..

öğlene bişli yemedim henüz
çorba içcem
salatada yapçam boll limonlu....

bende sporumu yazıyım 1 saat yurume bandı yarım saat oyun havası total da 1.5 saat spor ipocum

2 kıvı yedım yesılcay ıctım ve yemek olarak bı kase yayla corbası ekmeksız ıcındekı pırıncden dolayı..

arıfe sende durumlar nasıl hayatım...

merhaba herkese,
cmt misafir gelmisti ben onlar icin kek ve borek yapmistim. onlar da bir kutu kuru pasta getirmisler. genelde misafir gittikten sonra ne kalirsa esimin kardesine verirdim. ogrenci, ev arkadaslariyla yesinler diye. amaaa, o giderken vermeyi unutmusum!
tabi dun aksam cayla bikac parca yedim ve su an mutfakta bir bomba duruyor, ne yapsam bunlari ya? gunah olmasa cope atacagim valla

selam...
kahvaltım:2yumurta rafadan
5 zeytin
1 bardak süt
1 kahke(kandil simidi gibi birşey)
15 fındık

cuma:yarım saat yürüyüş
cumartesi:45 dakika
pazar:1.5 saat yürüyüş
pazartesi:yarım saat

canım bende durumlar gayet iyi işte olduğum için sizin gibi bu saatlerde spor yapamıyorum oka ama akşama acısı çıkıcak
merhaba canım sakın yeme sakın çöpede atma birer tabak komşulara dağıt derim
selam...
kahvaltım:2yumurta rafadan
5 zeytin
1 bardak süt
1 kahke(kandil simidi gibi birşey)
15 fındık

cuma:yarım saat yürüyüş
cumartesi:45 dakika
pazar:1.5 saat yürüyüş
pazartesi:yarım saat

selam ikiz nasılnın ne güzel hiç boş geçmemiş dolu dolu spor yapmışsın

hamile kalmayı düşünüyorum ve 3 ay önce doğum yapmıştım kaybettim kızımı.hala fazla kilolarım var yol gösterin azcık
5i bi yerde çayları içiyom
haftada 4 gün de spor yapıyom ama nafile

moralım cok bozuldu esım aradı aksama kaynanamlara gececekmısız orada ınternet yok 2 gun yazamayabılırım kalırız cunku bıde kaynanam cok guzel yemek yapar ınsallah tutarım bogazımı .... ınsallah gıtmekten vazgecer benım adam..

herkese slm! bugünkü menüm sabah:2 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,peynir öğlen:makarna ,salata

menümü yazmayı unutmuşum
sabah;
bir dilim ekmek
bir dilim kasar peynir
1 kk beyaz peynir
ve eşimin aldığı diabetik gül reçeli
5 tane siyah zeytin
açık az şekerli bir fincan çay

öğle
10 adet kestane haşlama yedim

şimdi yazarken karnımın acıktığını hissettim
dolapta z.yağlı pırasa var bol limon sıkıp yiyeyim bari

akşama da yeşil mercimek pişirmeyi düşünüyorum bu hafta hiç bakliyat yemedik

doktorum haftada en az iki defa bakliyat yemelisin demişti

bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 avuç ceviz
2 adet kayısı
yeşilçay

ara
3 adet form bisküvi

öğle
yarım kase çorba
1adet dırın tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
y.yoğurt

ara
form kraker
yeşilçay

aslında güzel bende yapsammı bundan sen yapacanmı nasıl sence saol paylaşımın için
valla benim hoşuma gitti canım. topikte kızlar toplanıp yapmaya başlamışlar. verenler olmuş sanırım hepisini takip edemedim. 2 diyeti dönüşümlü uyguluyorlarmış. kızlardan birinin diyetisyenide benzer bir diyet vermiş onu yapıyormuş. ben kendime yenii bir beslenme programı ayarladım. sabahları katı gıdaları akşamları çorba tarzı sıvı gıdaları tüketicem. ama malesef bugün et pişiriyorum:s
bende anlamıyorum nasıl değişebiliyo dimi sabaha başaka akşam başaka ben sabh akşam arasında 2 kiloları gördüm inşalalh olursun cumaya 87 cnm
ayy inşallah. canım sabah ve akşam değişimi gayet normal. yediğin içtiğin vücadunda depolanıyor. suydu yemekti hepsini bir anda atamıyor harcıyamıyorsunki. vücut çalışmak için su tutma yoluna gidiyor. sabahla akşamı kıyaslama
canım ya komşularını çağır yada paketi al birine oturmaya git.
tamamcanım yarın olmazsan izinli yazarım seni gelene kadar. ama yemeğe dikkat.
malum kimse yokken
canım kilo aralığın neyse o topiklere katıl. onlar daha verimli oluyorlar. ni hayetinde benzer kilodasınız. birde yarışmaya katılmak isteyenler sayfasına adını bırak
herkese slm! bugünkü menüm sabah:2 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,peynir öğlen:makarna ,salata

kkız o makarnada neci?

sen çok az yiyorsun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…