[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
kızlar sorunlar ortak olunca site içinde bulduklarımı sizinle paylaşmak istedim. bunu yapan kadın bu listeyle 27 kilo vermiş ve devam ediyormuş ama ne kadar sürede vermiş bilmiyorum. bakıyım size başka gizli tariflerde bulayım
iki günlük izinden sonra yine sizinleyim
cumartesi pazar bol yemekli geçti
cuma akşam eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik karısı okadar şey hazırlamış ki o gün bendede misafir vardı haliyle tok gitmiştim iyikide tok gitmişim yoksa ne var ne yok yerdim
pazar günüde eşim kahvaltıya götürdüaçık büfe olması kötüydü
akşam da sadece yoğurtlu makarna yedim onuda çok özlemişim
amaaaa üstüne kocişin aldığı pastayıda yedim :26:
bu adam bana hep komplo kuruyor
ya pasta ile geliyor ya çiğ köfte ya acıbadem kurabiyesi uffffff hem zayıfla diyor hemde eli kolu dolu geliyor
ona göre çocuklara getiriyormuşş
bende insanım yaaaaacanım çekiyooo işte
madem getirdin çocuklara gizli versene be adammmmmmmmmmmmmmmmmm:113:
kızlar ne oldu biliyomusunuz hani ben cumayı 89.4 le kapattım ya. Dün sabah tartıda 90 ve küsüratını gördüm. Ama bugün sabah hem küsürat hemde doksan gitti. Küsüratsız bir 89 um var. Hadi cuumaya küsüratsız bir 88 veya 87 olsun :d
canım bende durumlar gayet iyi işte olduğum için sizin gibi bu saatlerde spor yapamıyorum oka ama akşama acısı çıkıcakbende sporumu yazıyım 1 saat yurume bandı yarım saat oyun havası total da 1.5 saat spor ipocum
2 kıvı yedım yesılcay ıctım ve yemek olarak bı kase yayla corbası ekmeksız ıcındekı pırıncden dolayı..
arıfe sende durumlar nasıl hayatım...
merhaba canım sakın yeme sakın çöpede atma birer tabak komşulara dağıt derimmerhaba herkese,
cmt misafir gelmisti ben onlar icin kek ve borek yapmistim. onlar da bir kutu kuru pasta getirmisler. genelde misafir gittikten sonra ne kalirsa esimin kardesine verirdim. ogrenci, ev arkadaslariyla yesinler diye. amaaa, o giderken vermeyi unutmusum!
tabi dun aksam cayla bikac parca yedim ve su an mutfakta bir bomba duruyor, ne yapsam bunlari ya? gunah olmasa cope atacagim valla
selam...
kahvaltım:2yumurta rafadan
5 zeytin
1 bardak süt
1 kahke(kandil simidi gibi birşey)
15 fındık
cuma:yarım saat yürüyüş
cumartesi:45 dakika
pazar:1.5 saat yürüyüş
pazartesi:yarım saat
valla benim hoşuma gitti canım. topikte kızlar toplanıp yapmaya başlamışlar. verenler olmuş sanırım hepisini takip edemedim. 2 diyeti dönüşümlü uyguluyorlarmış. kızlardan birinin diyetisyenide benzer bir diyet vermiş onu yapıyormuş. ben kendime yenii bir beslenme programı ayarladım. sabahları katı gıdaları akşamları çorba tarzı sıvı gıdaları tüketicem. ama malesef bugün et pişiriyorum:saslında güzel bende yapsammı bundan sen yapacanmı nasıl sence saol paylaşımın için
ayy inşallah. canım sabah ve akşam değişimi gayet normal. yediğin içtiğin vücadunda depolanıyor. suydu yemekti hepsini bir anda atamıyor harcıyamıyorsunki. vücut çalışmak için su tutma yoluna gidiyor. sabahla akşamı kıyaslamabende anlamıyorum nasıl değişebiliyo dimi sabaha başaka akşam başaka ben sabh akşam arasında 2 kiloları gördüm inşalalh olursun cumaya 87 cnm
canım ya komşularını çağır yada paketi al birine oturmaya git.merhaba herkese,
cmt misafir gelmisti ben onlar icin kek ve borek yapmistim. onlar da bir kutu kuru pasta getirmisler. genelde misafir gittikten sonra ne kalirsa esimin kardesine verirdim. ogrenci, ev arkadaslariyla yesinler diye. amaaa, o giderken vermeyi unutmusum!
tabi dun aksam cayla bikac parca yedim ve su an mutfakta bir bomba duruyor, ne yapsam bunlari ya? gunah olmasa cope atacagim valla
tamamcanım yarın olmazsan izinli yazarım seni gelene kadar. ama yemeğe dikkat.moralım cok bozuldu esım aradı aksama kaynanamlara gececekmısız orada ınternet yok 2 gun yazamayabılırım kalırız cunku bıde kaynanam cok guzel yemek yapar ınsallah tutarım bogazımı .... ınsallah gıtmekten vazgecer benım adam..
canım kilo aralığın neyse o topiklere katıl. onlar daha verimli oluyorlar. ni hayetinde benzer kilodasınız. birde yarışmaya katılmak isteyenler sayfasına adını bırakmalum kimse yokken
herkese slm! bugünkü menüm sabah:2 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,peynir öğlen:makarna ,salata
sen çok az yiyorsun canım yaabende bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 avuç ceviz
2 adet kayısı
yeşilçay
ara
3 adet form bisküvi
öğle
yarım kase çorba
1adet dırın tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
y.yoğurt
ara
form kraker
yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?