Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[ İnşallah canım.

hamile kalmayı düşünüyorum ve 3 ay önce doğum yapmıştım kaybettim kızımı.hala fazla kilolarım var yol gösterin azcık
5i bi yerde çayları içiyom
haftada 4 gün de spor yapıyom ama nafile
Başın sağolsun canım.menülerini yaz bize.

Sanırım yukarda görünüm diye bi yer var.onun içinde geçmiş diye bi yer var ordan görünüyo.benimkide bana yakalandı.kavga kıyamet derken şimdi hep siler.artık bi durumu varmı bilmem.zaten onu takipedemezsin.kafayı yersin.önemli olan sana saygısını kaybetmesin.huzurlu olun.Ben çok çektim.aşırı güveniyodum.artık güvenmiyorum.şimdi bişey yapıyomudur?zannetmiyorum.o zaman çok bi şey yaptımı?yine zannetmiyorum.Ama beni çok üzdü.ahhh canım bir dokun bin ah işit oldu.tabii seninki böyle olcak değil .aklına kötü şeyler getirme.

Bu günki menüm
1 kayısı,1 bardak su
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor peyniri,2 siyah3 yeşil zeytin
arada 1 elma
öğle salata ,domates çorbası,tavuk parçası
arada 1 greyfurt
akşam 2 dilim çavdar ekmeği,yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı

Son düzenleme:
tahamm, ben de aynen öyle yaptım. attım hepsini dondurucuya.
zubus, evet canım, konserve oldugu için o kadar tatlıdır. fekat tazesi de gayet güzeldir merak etme

tutarsın canım sen kendini
güzel canım menün gayet tabi bakliyatta lazım

evet canım aşağı yukarı 15 20 dakika
menün güzel canım gayet

yst canım az dedin bak şimdi 3 ceviz 3 kayısı yedim :))
canım kaysı için bişi diyememde ceviz iyi. çok aç hissetiğin zaman peynir yada yoğurtla ye. ben kaysı değilde incirle yiyordum arasına koyup tatlı niyetine. akşam öğününe değilde kahvaltına ağırlık versen. ligth peynirle yapılmış tost hazırlasan kendine. 1 tane salatalık. hani işe giderken bile yanına alabilirsin hemen. yada yolda yiyebilirsin.
gel canım gel beraber yiyelim bölüşürüz. bu arada ipo canım yaz bana 1saat...
sildiyse çöp kutusuna bak canım. bizim öyle geçmiş durumu omadığından bilmiyorum. birde bilgisayarım dosyasının içinde hafızaya kaydedilen yerler var. eşinin adresini tüm arattır çıkar o zaman.
ah ahh ne yapcaz senle. valla 5 gün sonra birincilik koltuğuna oturma şansımızı senin yüzünden kaybedersek kızlar senin saçlarını yolar söleyim...
Sen şimdi serbest zamanda kayısılı çay mı yedin?

yok canım sabah form kaysı çayı içtim onun içine attım kaysıyı yumuşasın diye malum wc olayları. serbest satimi akşama kaydırmak zorunda kaldım iskenderle. içine kekik katmıştım o beni tıkadı çok yiyemedim. eşime verdim. en son 8 gibi biraz kuruyemiş yedim. birde tarçınlı neskafe.

akşam yemeğinden sonra karşı komşum çağırdı beni çaya. ona gittim. çay içtim 2 bardak. bulgur köftesiyle patates haşlaması vardı yemedim.
eve gelince 1 saat (2 millik) lesli yaptım. ev yapımı saunamla (çöp torbaları sağolsun. onlardan daha çok hoplayıp zıpladım ama yarısı kadar ter atmadım.

ay yarın için heyecanlıydım ama akşamki turşudan sonra çok heyecanım kalmadı. neyse bakalım.
bu arada beni bugün etkileyen bir yemek olmadı. ama kekiğe birkez daha aşık oldum. yiyecekler içinde püsküüte karşı kendimi frenlemem beni en çok mutlu eden şey oldu. yarın için planım öğlene pırasa akşama kabak çorbası ama heran değişebilir

menün çok güzel canım..

herkese slm! bugünkü menüm sabah:2 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,peynir öğlen:makarna ,salata

akşam menüm:yeşil fasülye,yarım dilim kepek ekmeği akşam davetteydim ama sadece 1 patates haşlaması ve biraz turşu yedim.keklere, böreklere dokunmadım

aslında sürekli aynı diyeti yapınca kilo bi müddet sonra sabitleniyor.arada şok diyetler yapmak lazım metabolizmayı çalıştırmak için.

araçlar menüsünde gizlilik seçeneği var. orda yakın geçmişi hatırlayı seçeceksin canım sonra geçmişten bakabilirsin.

nil2908,
forumlarda var %100 detoks diyeti diye. sadece 2 günlük. sabah klasik kahvaltı sonrasinda iki saat arayla bi corba iciyorsun. corbada haslanmis nohut, yesil mercimek ve bulgur ayrica da rendelenmis salatalik var. ayran yapip bunlar da icine konuyor.
iki gunde 1-2 kilo verdiriyormus. zaten daha uzun sure yapmayin deniyior bir ayda en fazla 2 kere yapiliyor

hımm bende bakıyım bir aralık bu aralar turşuya düştüm. pirinç lapasını yapcam bende perşembe günü.
o şekilde 2 günlük olan diyetler haftada 1 kez ve her hafta yapıldığında daha verimli oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…