İnşallah canım.Günaydın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir haftat diliyorum geçen hafta 2. Oluşuz tebrik ederim herkesi
hadi bakalaım bu hafta birincilik için yarışalım hedef zirve kızlarrr
geçmişi kudusm maşallah döktürmüssünüz oku oku bitmedi ama keyifliydi
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama malum bugün pazartesi işler çok hareketli aklımda kaldığınca
yazım bişiler kusura bakmayın olurmu:)
yst ve taham bebişler ufak kazalar atlamışlar çok geçmiş olsun kızlar allah beterinden korusun bu bebişlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor
tuğbam ankarada karmı var süpermiş bende çok severim karı
zubus hayırlı uğurlu olsun canım alalh tamamına erdirsin
ipocum üzülme canım hepsi gidicek kiloların yola devam
ecz canım bizim takıma girmemiz türkü oldu :) hani bu yarışmaya katılmak isteynler bölümü varya işte ilk oraya yazdık ses seda yok günlerce bekeldik de sonunda yst cim dayanamadı bize sağolsun topiğin kapılarını açtı
ystcim sevgili kaptanım önerilerin süper çok beyendim günlük konu fikride iyimiş hani
bana gelince hafta sonu diyetime sadık kalmak için elimden geleni yaptım kızlar spor yapamadım ama koşturmaca çoktu sporumada bu akşam itibari ile başlıyorum sinemaya gitti labirentte çok beyendim ya tavsiye ederim kızlar
dün akşamda nişan vardı koşuşturmaca yorfun argın eve geldik sabah zor kalktım yataktan halada ayılamadım
Başın sağolsun canım.menülerini yaz bize.hamile kalmayı düşünüyorum ve 3 ay önce doğum yapmıştım kaybettim kızımı.hala fazla kilolarım var yol gösterin azcık
5i bi yerde çayları içiyom
haftada 4 gün de spor yapıyom ama nafile
10 tane badem yedım 2 lıtre su ve cocuklarla bogusmaca...
ya bısey sorcam esım ınternet gecmısını hep sılıyo ve bu aralar cok degısık ruh halınde sılınen ınternet gecmısı nasıl bulunuyo bılıyormusunuz...
tutarsın canım sen kendinimoralım cok bozuldu esım aradı aksama kaynanamlara gececekmısız orada ınternet yok 2 gun yazamayabılırım kalırız cunku bıde kaynanam cok guzel yemek yapar ınsallah tutarım bogazımı .... ınsallah gıtmekten vazgecer benım adam..
güzel canım menün gayet tabi bakliyatta lazımmenümü yazmayı unutmuşum
sabah;
bir dilim ekmek
bir dilim kasar peynir
1 kk beyaz peynir
ve eşimin aldığı diabetik gül reçeli
5 tane siyah zeytin
açık az şekerli bir fincan çay
öğle
10 adet kestane haşlama yedim
şimdi yazarken karnımın acıktığını hissettim
dolapta z.yağlı pırasa var bol limon sıkıp yiyeyim bari
Akşama da yeşil mercimek pişirmeyi düşünüyorum bu hafta hiç bakliyat yemedik
doktorum haftada en az iki defa bakliyat yemelisin demişti
evet canım aşağı yukarı 15 20 dakikacnm süre olarak yazıoruz ya hani adet olarak ben şöle bi düşündüm 15 dkkaya tekamül ediyo tahminimce doğrumu snde onaylarsan 15 dkika diye ona göre yazıcamda ??
Maşallah cnmm hepsini yazdımm
evt yaa bende kar göremeden evime dönücem sanırım
menün güzel canım gayetbu günki menüm
1 kayısı,1 bardak su
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor peyniri,2 siyah3 yeşil zeytin
arada 1 elma
öğle salata ,domates çorbası,tavuk parçası
arada 1 greyfurt
akşam 2 dilim çavdar ekmeği,yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
canım kaysı için bişi diyememde ceviz iyi. çok aç hissetiğin zaman peynir yada yoğurtla ye. ben kaysı değilde incirle yiyordum arasına koyup tatlı niyetine. akşam öğününe değilde kahvaltına ağırlık versen. ligth peynirle yapılmış tost hazırlasan kendine. 1 tane salatalık. hani işe giderken bile yanına alabilirsin hemen. yada yolda yiyebilirsin.yst canım az dedin bak şimdi 3 ceviz 3 kayısı yedim :))
gel canım gel beraber yiyelim bölüşürüz. bu arada ipo canım yaz bana 1saat...gerçekten az yediğimimi düşünüyorsun canım bende fazlamı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordum
iyi toparlamışsın misafir falan gelince zor oluyor
iskendermii bayılırımmmm afiyet olsun size
bende iyiyim süpersin bende çok severim yürümeyi ama müsait bir yer yok malesef evde bişiler yapıyom bende :)
sildiyse çöp kutusuna bak canım. bizim öyle geçmiş durumu omadığından bilmiyorum. birde bilgisayarım dosyasının içinde hafızaya kaydedilen yerler var. eşinin adresini tüm arattır çıkar o zaman.10 tane badem yedım 2 lıtre su ve cocuklarla bogusmaca...
ya bısey sorcam esım ınternet gecmısını hep sılıyo ve bu aralar cok degısık ruh halınde sılınen ınternet gecmısı nasıl bulunuyo bılıyormusunuz...
ah ahh ne yapcaz senle. valla 5 gün sonra birincilik koltuğuna oturma şansımızı senin yüzünden kaybedersek kızlar senin saçlarını yolar söleyim...kaptanımm malesef sana ve diğer arkdşlarıma çok kötü bi haberim varr..
92.5tan 94.5'a çıkmışım !!!!!!!!! oha falan oldum yani ! ( aslında bu kadar kilo almak hakkım yani çok cips yemiştim )
ama bunları hiç sorun etmiorum nede olsa 5 gün kaldııııııııııııııııııııı
puanım düşücek tabii bunun farkındayım ama olsun evime bir döniyim bütün puanlar benimm
Sen şimdi serbest zamanda kayısılı çay mı yedin?
Bu günki menüm
1 kayısı,1 bardak su
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor peyniri,2 siyah3 yeşil zeytin
arada 1 elma
öğle salata ,domates çorbası,tavuk parçası
arada 1 greyfurt
akşam 2 dilim çavdar ekmeği,yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
herkese slm! bugünkü menüm sabah:2 fincan çay,2 dilim kızarmış ekmek,peynir öğlen:makarna ,salata
yarin ve cars gunu %100 detoks diyeti yapmayi dusunuyorum. sizden var mi yapan daha once?
10 tane badem yedım 2 lıtre su ve cocuklarla bogusmaca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?