o nasıl oluyor kaptancım sadece pirinç mi haşlıyorsunhımm bende bakıyım bir aralık bu aralar turşuya düştüm. pirinç lapasını yapcam bende perşembe günü.
o şekilde 2 günlük olan diyetler haftada 1 kez ve her hafta yapıldığında daha verimli oluyor gibi
araçlar menüsünde gizlilik seçeneği var. orda yakın geçmişi hatırlayı seçeceksin canım sonra geçmişten bakabilirsin.
kaptancim doktorlar kesin uyarmis, en fazla ayda iki kere diyorlar bu detoks icin. yapanlar da 1,5 - 2 kilo kaybetmis hep forumda listesi var . o yuzden ayda 2 kere bile iyidir yani.
bu arada ben bisi dicem, gecen persembe icin bana 3 yazmissin mesaj sayilarinda baktim 6 mesaj ama ustuste yazdigim icin 3 saydigini dusundum. tabii bi taraftan mantikli ama, mesaj kuralina her gun uymaya calisan biri olarak kirilmadim desem yalan olur. bugun de o nedenle yazmak icimden gelmedi 5 oldu mu bilmiyorum. 'ne kadar kassam da en ufak eksikte puanim kiriliyor nasilsa, bugun de boyke kirilsin bakalim' diye gecti icimden.
oyle yani, kirilmamaya calistim ama soyleyiverdim iste of ne bileyim.
Ben dün akşam ödevimi yerine getirdim akşam yemeğinde 3 tane kabaklı börek yedim
ve bu beni mutlu etti çok severim kabaklı böreği iyi geldi doğrusu
selam bademlim ama küçüktüler yaselam beyazzambak,
uc tane cok mu olmus ne? Neyse afiyet olsun
kaptan vur dedi sen öldürmüşsün tane derken inş. Küçük parçalardır
Sabahta 50 mekik 50 ip atlama yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?