Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün karşı komşum ve alt komşu pat diye geldiler. oturma gibi değildi ama biranda oturma moduna girdi
neyse çay yaptım biksüvi filan vardı ikram ettim.
öğlen kaçtı bende çok kaçırmamak için şu çavdarlı bisküvüler(burçak gibide yuvarlak olan) varya onlardan yedim. bir kaç kaşık yoğurt. biraz ceviz ve 1 bardak çay
arkasına 1 büyük kupa yeşil çay
1.5 bardak su.
şimdilik tıkandım gibi akşama iskender var. ben yapcam D

sen çok az yiyorsun canım yaa
gerçekten az yediğimimi düşünüyorsun canım bende fazlamı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordum
iyi toparlamışsın misafir falan gelince zor oluyor
iskendermii bayılırımmmm afiyet olsun size

iyiyim canım sen nasılsın...yok ben yürüyüş yapmazsam yaşayamam..kendimi kötü hissederim..

bende iyiyim süpersin bende çok severim yürümeyi ama müsait bir yer yok malesef evde bişiler yapıyom bende :)

10 tane badem yedım 2 lıtre su ve cocuklarla bogusmaca...
ya bısey sorcam esım ınternet gecmısını hep sılıyo ve bu aralar cok degısık ruh halınde sılınen ınternet gecmısı nasıl bulunuyo bılıyormusunuz...

daha önce de silermiydi yeni mi başladı merak ettim de

2.öğün:1kase tarhana
1 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
3. öğün:1 kase tarhana
az bulgurlu ıspanak-sarmısaklı yoğurtlu(1 çay bardağı bulgurdan 3tabak çıktı)
5/1 lahmacun
1kurabiye

merhaba tekrar,
kurabiye kutusunu bantladim kenarlarindan. iyi oldu kimse acmiyo boylece. komsulara verecek kadar guzel degil ya, cocuklara falan veririm.
cok gec kalktik bugun.
kahvaltida kepek ekmegiyle tost yaninda brokoli yedim
bir de simdi tavuk yemegi yiyecegim
bi ara da meyve yerim bugun boyle kapanir
bu saate kadar evi anca toparladim zaten spor mpor hak getire

öğlen yemeğini geç yiyince akşam yemeği bu saate kaldı
sadece bir kase mercimek çorbası ile geçiştireceğim (ekmek yok cısssss bu saatte)

yok ya sorunda burda ya 3 haftadır sılıyo ve boyle bı acayıp oldu degıstı kısaca ve benım sınırlerımı bozmaya basladı bu durum..

valla canım acaba dikkatini çekmek için yapıyor olabilirmi enteresan yani böyle ani bir değişim birazda düşündürücü :18:
ne kadar süredir evlisiniz?

ama canım kutunun içinde bayatlamasın yazık donduruca koy ani bir misafir geldiğinde çıkartırsın israf olmasın

Bu gün hava soğuk yürümeidm ama evde
500 step yaptım şekerim yazarsın...

cnm süre olarak yazıoruz ya hani adet olarak ben şöle bi düşündüm 15 dkkaya tekamül ediyo tahminimce doğrumu snde onaylarsan 15 dkika diye ona göre yazıcamda ??

selam...
kahvaltım:2yumurta rafadan
5 zeytin
1 bardak süt
1 kahke(kandil simidi gibi birşey)
15 fındık

cuma:yarım saat yürüyüş
cumartesi:45 dakika
pazar:1.5 saat yürüyüş
pazartesi:yarım saat

maşallah cnmm hepsini yazdımm

haberlerde bas bas bağırıyorlar yurdu kar kapladı diye istanbula uğradığı yok

evt yaa bende kar göremeden evime dönücem sanırım

kaptanımm malesef sana ve diğer arkdşlarıma çok kötü bi haberim varr..

92.5tan 94.5'a çıkmışım !!!!!!!!! oha falan oldum yani ! ( aslında bu kadar kilo almak hakkım yani çok cips yemiştim )

ama bunları hiç sorun etmiorum nede olsa 5 gün kaldııııııııııııııııııııı

puanım düşücek tabii bunun farkındayım ama olsun evime bir döniyim bütün puanlar benimm

ah canım bende diyorum bu ne kadar tatlı.tazesi o kadar tatlı değil yani dimi.

Ah bu erkekler yokmu.

hamile kalmayı düşünüyorum ve 3 ay önce doğum yapmıştım kaybettim kızımı.hala fazla kilolarım var yol gösterin azcık
5i bi yerde çayları içiyom
haftada 4 gün de spor yapıyom ama nafile

allah sabır versin canım istedikten sonraveririsin canım katıl gurubumuza..

Sen şimdi serbest zamanda kayısılı çay mı yedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…