selam ikiz nasılnın ne güzel hiç boş geçmemiş dolu dolu spor yapmışsın
gerçekten az yediğimimi düşünüyorsun canım bende fazlamı kaçırıyorum acaba diye düşünüyordumsen çok az yiyorsun canım yaa
iyi toparlamışsın misafir falan gelince zor oluyorbugün karşı komşum ve alt komşu pat diye geldiler. oturma gibi değildi ama biranda oturma moduna girdi
neyse çay yaptım biksüvi filan vardı ikram ettim.
öğlen kaçtı bende çok kaçırmamak için şu çavdarlı bisküvüler(burçak gibide yuvarlak olan) varya onlardan yedim. bir kaç kaşık yoğurt. biraz ceviz ve 1 bardak çay
arkasına 1 büyük kupa yeşil çay
1.5 bardak su.
şimdilik tıkandım gibi akşama iskender var. ben yapcam D
iyiyim canım sen nasılsın...yok ben yürüyüş yapmazsam yaşayamam..kendimi kötü hissederim..
10 tane badem yedım 2 lıtre su ve cocuklarla bogusmaca...
ya bısey sorcam esım ınternet gecmısını hep sılıyo ve bu aralar cok degısık ruh halınde sılınen ınternet gecmısı nasıl bulunuyo bılıyormusunuz...
daha önce de silermiydiyeni mi başladı merak ettim de
bende iyiyim süpersin bende çok severim yürümeyi ama müsait bir yer yok malesef evde bişiler yapıyom bende :)
yok ya sorunda burda ya 3 haftadır sılıyo ve boyle bı acayıp oldu degıstı kısaca ve benım sınırlerımı bozmaya basladı bu durum..
merhaba tekrar,
kurabiye kutusunu bantladim kenarlarindan. iyi oldu kimse acmiyo boylece. komsulara verecek kadar guzel degil ya, cocuklara falan veririm.
cok gec kalktik bugun.
kahvaltida kepek ekmegiyle tost yaninda brokoli yedim
bir de simdi tavuk yemegi yiyecegim
bi ara da meyve yerim bugun boyle kapanir
bu saate kadar evi anca toparladim zaten spor mpor hak getire
Bu gün hava soğuk yürümeidm ama evde
500 step yaptım şekerim yazarsın...
selam...
kahvaltım:2yumurta rafadan
5 zeytin
1 bardak süt
1 kahke(kandil simidi gibi birşey)
15 fındık
cuma:yarım saat yürüyüş
cumartesi:45 dakika
pazar:1.5 saat yürüyüş
pazartesi:yarım saat
haberlerde bas bas bağırıyorlar yurdu kar kapladı diye istanbula uğradığı yok
yalniz zubus bisi dikkatimi cekti, konserve ananasin icinde bol miktard seker olabilir. tazesini tercih et bence, hem markette hem pazarda bulunuypr artik.
ananasin sap kismini dondurerek cikariyorsun. kabugunu soymadan bir parmak kalinliginda dilimliyorsun yuvarlak yuvarlak. sonra da o dairelerin etrafindaki kabuklari soyabilirsin rahatlikla iste boyle
Ah bu erkekler yokmu.iki günlük izinden sonra yine sizinleyim
cumartesi pazar bol yemekli geçti
cuma akşam eşimin arkadaşına yemeğe davetliydik karısı okadar şey hazırlamış ki o gün bendede misafir vardı haliyle tok gitmiştim iyikide tok gitmişim yoksa ne var ne yok yerdim
pazar günüde eşim kahvaltıya götürdüaçık büfe olması kötüydü
akşam da sadece yoğurtlu makarna yedim onuda çok özlemişim
amaaaa üstüne kocişin aldığı pastayıda yedim :26:
bu adam bana hep komplo kuruyor
ya pasta ile geliyor ya çiğ köfte ya acıbadem kurabiyesi uffffff hem zayıfla diyor hemde eli kolu dolu geliyor
ona göre çocuklara getiriyormuşş
bende insanım yaaaaacanım çekiyooo işte
madem getirdin çocuklara gizli versene be adammmmmmmmmmmmmmmmmm:113:
hamile kalmayı düşünüyorum ve 3 ay önce doğum yapmıştım kaybettim kızımı.hala fazla kilolarım var yol gösterin azcık
5i bi yerde çayları içiyom
haftada 4 gün de spor yapıyom ama nafile
Sen şimdi serbest zamanda kayısılı çay mı yedin?günaydın kızlarr
verdiğim ödev nasıl gidiyor bakalım. ben kahvaltıda uyguladım.
kahvaltım: kaysılı çay(içine yıkanmış kaysı kurularıda attım), az pişmiş yumurta, salatalık, marul, maydonoz, acı sos, peynir, 2 tane zeytin.
diğerlerinden hiç biri bana özel hissettirmedi ama sadece çayım bittikten sonra altta kalan kaysıları yemek sanki yemekten sonra bir porsiyon tatlı yemişim hissi uyadırdı. sizde ne var ne yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?