Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ilahi aileye detoks ettircek kız kayınvalidenlerle birmi oturuyorsun canım sen...

tugkay2000 cok uzuldum, kendisi suclu ya da zavalli hissetme. zavalli olan onlar, sorunlari konusup hem kendilerini hem de bizi mutlu etme yetenekleri olmadigi icin boyle sacma salak seylerle ugrasiyorlar.

ben bugun 1 saat 45 dk yürüdüm, yarim saat de pilates yaptim, toplam 2 saat 15 dk.

oyle ama insan neye ugradıgını sasırıyo ben 3 haftadır faklan esımle konusamıyorum cunku dınlemıyo zaten kılomla ılgılı acayıp takıntılı bı adamdı ıyıce koptu galıba yada bı deonemden gecıyoruz....

canim forumlarda var ama kisaca anlatayim
1. gun
kahvalti
1 yumurta, az beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmek, yesillik / salatalik, domates vs

sonra aksama kadar 2 saat arayla su karisimdan 1 kase iciliyor:
4 kasik bulgur
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek tuzsuz olarak haslanip suyu süzülür
1,5 litre yagsiz ve tuzsuz ayran yapilir
haslanan malzemeler, ayran ve rendelenmis 2 salatalik karistirilir.

bunun disinda sivilar, caylar vs serbest

2. gun de aynisi.

Tuğçem canım sakın üzülme kendini sakın ama sakın suçlama bademliye aynen katılıyorum canım
dediğin gibi bir dönemden geçiyo olabilirsiniz hayırlısı tatlım ama sakın kendini hırpalama

eveeet menum belli zaten ama ben yine de yazayim

sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmek
çiğ brokoli

12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00 birer kase detoks karisimindan

20.00'da icip icmemek konusunda kararsizim

Tuğçem canım sakın üzülme kendini sakın ama sakın suçlama bademliye aynen katılıyorum canım
dediğin gibi bir dönemden geçiyo olabilirsiniz hayırlısı tatlım ama sakın kendini hırpalama

saol arkadasım aman hersey olacagına varır napalım ınsallah duzelır...ıyı aksamlar canım

2.öğün:çiğ rendelenmiş havuç-sarmısaklı yoğurt-nane
1 kurabiye
1 ceviz
3.öğün:havuçsuz,bulgursuz pırasa
1kk tahin helvası

aksam yemegım sadece ve sadece 3 bardak ayran ıcım oyle yanmıskı delı gıbı ıctım ... sporuma 1 saat dah eklermısınız. ıyı aksamla...

canım gece niye tartılıyorsunki gece öyle çıkman çok normal sabah, aç ve wc den sonra tartıl moral olur ben öyle yapıyorum da:26:

ıyı geceler kızlar nasılsınız ben suan cok mutluyum esımden dolayı degıl kılo verdıgım ıcın tam68.8 cıktım tartıda tok karnıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…