yst canım dogrumu bılmıyorum sen daha ıyı bılıyosun bu ıslerı ama benım fark 1.6 oluyo
71.0-69.4 seklınde olmuyomu
Yeni üyelerinki ilk hafta 2ye bölünüyomuş diye söyledi ya
Kilo bildirimimi tekrar yapiorum geride kalmis
Gecen hafta: 92.5
Bu hafta : 93.6
canım sabah 4 de yapmışın mesajı dün mesajı olarak kaydediyorum haberin olsun..
bu aralar mesajlarını çok ihmal etmişin hıııı
Telfndn girdigim icin zar zor yaziorum kaptanimspor tablosunu bile 100 saatte yapiorum cok beceriksizim heralde
Kızlar bu arada ortalamamiz düsük diye üzülmeyin haftaya tavan yapicas allahin izniyle :)) gerci bn döndügmde tarti gunune 4 gun kalms oluyo ama biraz etki olur sanirim
Aslında daha çok verebilirdim belki ama salı günü akşam yemeğim geç saate kaldı, onun da dozunu kaçırınca böyle oldu işte. Daha onun şişkinliğini bile yeni attım denebilir.
Bu arada ipocm, senin için yalnızca 70 dk. yürüyüşüm var bu hafta.
Olmaz mı ipocm. 4 gün dediğin yine de haftanın yarısından fazla.:13:
Doru cnm bide cok yorucu olucak gidip kopegmle kedimi ciftlikten geri alicam eve gida alisverisi yapicam bavul yerlestr evi topla taki yap abovvv gözüm korktu valla ya1 haftada 50 kilo kalirim artk hahaha
Aa köpeğinle kedin mi var seninn?
Böyle durumlarda inş diyoruz tatlışımm.Bak mesela ben bu hafta sırf stresten verdim, ama şikayetçi miyim tabii ki hayır. Niye? Eskiden stresten kilo alan biriydim çünkü. Şimdi en azından gecenin bir vakti 'Hayır, bir şey yemicem' diyebiliyorum.
Canım bizimkiler bayağıdır görüşüyorlardı.1 sene önce kardeşim beni kız arkadaşıyla tanıştırdı.güzel,zeki,mütevazı bı kız.en onemlısı kardeşimi çok sevıyor.buda çok belli.kardeşim 31 yaşında,kız tahminen 23-24 yaşında.aralık ayında biz kız evine oturmaya gitmek istediğimizi soledik.Tabii kardeşimin kız arkadaşı artık aralarında bişeyler olsun çok istedi.kardeşim daha geri durdu(erkek milleti değilmi hepsi aynı)bende kızı beğendiğim için inş.ilerde pişman olmam kardeşimi gelin görümce dayanışması yaparak ikna ettik.aralık ayında biz yengemler,babannem,annem oturmaya gittik.şimdide onlar bize (anneme) gelecek bugün.aman bi hazırlık bi hazırlık.akşam geç saate kadar ordaydım.hayırlısı olsun bakalım.aksam yine anlatırım.
slm kızlar bugün öğlene kadar yattım. gece oğlum 1 kez uyandı ama ben yine adet oldum. 1 ayın içinde 3 kez oluyorum hafta içi doktora gitcem inş. neyse bu hafta size ödev vercem 3 günlük bir ödev ama devam ettirmenizi isterim.
pazartesinden başlayıp çarşambaya kadar süresi var. çarşamba dahil.
paylaşımları günlük yazmanızı isterim ama süre bitiminde de yazabilirsiniz.
pazartesi günü sevdiğiniz veya arzuladığınız bir yemek yada yiyeceği küçük bir porsiyon olarak öğlen yemeğine dahil edin.
aceleniz olmadan yemek yemenizi istiyorum.
yapıcağınız şey şu...
küçük lokmalar halinde aldığınız yiyeceğin ilk lokmasını koklayın özelliklede sıcak yemekleri. ağzınıza aldığınızda içindeki yağı baharatı hissetmeye çalışın(yemeği kendiniz yapmış olsanız bile). lokmanızı çiğnerken yemeğin kokusunu hissetmeye çalışın. sadece midenizi doyurdunuzu unutun. yemeği sindirerek zevkini çıkararak yiyin. kendi gurmeniz oolun yani.
aynı gün içinde paylaşım yapmanızı isterim ama isteyen süre bitiminde de paylaşabilir. 1. mesajda günlük menünüzü
2. mesajda yediğiniz yemeklerden en çok hangisinde zevk aldığınızı ve daha öncekinden farklı ne hissettiğinizi söylemenizi istiyorum.
pazartesi öğlen yemeğine dahil edeceğiniz yiyecek isterseniz tatlıda olabilir. özel yemeğinizi yemeden önce ağzınızı suyla çalkalayıp ağzınız içindeki tüm duyuları sıfırlamanız. sonra sizin için özel olan yiyeceği az önce bahsettiğim şekilde yemeniz. özellikle bu yiyecek hakkındaki hislerinizi o gün istiyorum. ve hemen arkasına su içmeyin. bittikten sonra sizde bıraktığı hisleride yaşayın. çokmu tat bıraktı hissi hemen geçtimi. umduğunuz gibi olmadımı.
yemek yemeden önce o yemekle ilgili büyük hayaller kurarsanız hayal kırıklığı yaşama şansınız ve o yemekten soğuma gibi bir durumunuzda olabilir. bakalım neler olcak.
heidin'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Kasım / 4,7
Aralık / 3
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,7 KİLO
Ocak / 1,3
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 231. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (238. Etap) ( 63,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 9 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,50% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.125 )
Yorum : Sevgili heidin, 11 Kasım 2011 tarihinde (231. Etap) ve 72 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 6 Ocak 2012 (238. Etap) tarihinde toplam 9 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 61 dir. Hedefini %82 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
ecz.imişim hafta sonu çenenin bağı çözülmüş güzelim
ecz canım bizim takıma girmemiz türkü oldu :) hani bu yarışmaya katılmak isteynler bölümü varya işte ilk oraya yazdık ses seda yok günlerce bekeldik de sonunda yst cim dayanamadı bize sağolsun topiğin kapılarını açtı
bana gelince hafta sonu diyetime sadık kalmak için elimden geleni yaptım kızlar spor yapamadım ama koşturmaca çoktu sporumada bu akşam itibari ile başlıyorum sinemaya gitti labirentte çok beyendim ya tavsiye ederim kızlar
gitti güzelim tac
hayırlı olsun ikizim başında paralansın
yazık kız tüm haftaki sınav sitresii boşalttı kız. ama bize verdiği değeri gösterir. çok yazmışınız okuyamıycamda diyebilirdi!!!
Evt cnm 2 kedim 1 kopegm var ama 1 kedim yanimda burda bnmle digerleri bodrumda kaldi mecburenbnde normalde stresten yemek yerim hep abur cubur yani uzuluncede yerim ama artk bunlarida degistricem :)
sabah:1 greyfurt suyu (ama posalarınıda içine atıp hüplettim)
2 yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
ceviz-kayısı-omega-3
yarım saat yürüyüş..
Sıra geldi spor sıralamasına ( umarım dogrudur )
Tugkay:7 saat 40 dk
İkiz81: 7 saat 5 dk
Bademlikurabiye:4 saat 45 dk
Beyazzambak:4 saat 18 dk
Fatos0808: 3 saat 45 dk
Yts: . 1 saat 55 dk
Eczimis: 1.10 dk
Nil: 1 saat
İvrin: 30 dk
İpo:0
Zubus: 0
Tahamm:0
Bu hafta 1.miz degismis tugay'i tebrik ediyorumama haftaya 1. Benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?