Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***239. ETAP 6. TAKIM***

fatos0808 125/124/1/%0.8
Ecz.imis 74.3 izinli
yst38 89.4/88.9/0.5/%0.55
ipo 92.5/93.6/+1.1/+%1.18
nil2908 64/63.6/0.4/%0.62
tahamm 66.4/66.7/+0.3/+%0.45
bademlikurabiye 74/74.1/+0.1/+%0.13
zubus 79.8/79.7/0.1/%0.12
İkiz81 59.1/59/0.1/%0.16
ivrin 52.1/52.4/+0.15/+%0.28 yeni üye hedef kilo:45
tugkay2000 71/69.4/0.8/%1.12 yeni üye hedef kilo:60
beyazzmbak 60/59.1/0.45/%0.75 yeni üye hedef kilo:50

6. TAKIM ORTALAMASI: %0.16

Son düzenleme:
yst canım dogrumu bılmıyorum sen daha ıyı bılıyosun bu ıslerı ama benım fark 1.6 oluyo
71.0-69.4 seklınde olmuyomu

Kilo bildirimimi tekrar yapiorum geride kalmis

Gecen hafta: 92.5

Bu hafta : 93.6

canım sabah 4 de yapmışın mesajı dün mesajı olarak kaydediyorum haberin olsun..
bu aralar mesajlarını çok ihmal etmişin hıııı

tugkay yeni üyeler 2 hafta sonra bildirim yapıyor. siz geçen hafta bildirim yapmadınız ya canım. o yüzden 2 hafta üstünden hesaba katılıyor. anlatabildimmi?
taç neden çıkmadı bilmiyorum ama fatoş adına çok sevindim. fatoş canım sık dişini 20 li rakamlardan kurtulmaya az kaldı.
valla tugkay canım sende paylaşabilirsn aslında tacı ama fatoşun emeği daha çok hak ediyor diye düşünüyorum sen nedersin?
inşallah darısı hepimizin başına..
bakalım spor ve mesajla olan tacı kim alcak

Kaptanım kusura bakma, sabah gelemedim. :26: İzinli yazmışın benim için, tşk. :112: Ama yine de sizleri bilgilendirmek istiyorum çünkü bugün 73.4 kg çıktımm.
Bu arada benim işler birazcık karıştı. Derslerin yarısı büt e kaldı, okul uzadı vs. Napicamı şaşırmış durumdayım. :44: Bu arada net kotasını da doldurmuşum, önceki ay fahiş bir ücret ödedim. Bu ay bakalım nolacak. :44: Hayır o değil de sınav haftası net kotası aşılınca bizimkiler ders çalışmadığımı zannediyolar. Hızımın aşırı yavaşlaması da cabası. Bir sayfayı kırk saatte dolduramıyor. Az önce sayfanın yüklenmesini bekleyeyim dedim, bir türlü yüklenmeyince sizin yazdıklarınızı okumadan yazmak zorunda kaldım mesajı. Neyse kafam karışık anlayacağınız. Çenem durmaz şimdi, sizin başınızı da gereksiz şişirmiyim daha fazla. :112: Sadece kilomu paylaşmaya geldimm.

canım sabah 4 de yapmışın mesajı dün mesajı olarak kaydediyorum haberin olsun..
bu aralar mesajlarını çok ihmal etmişin hıııı

Telfndn girdigim icin zar zor yaziorum kaptanim spor tablosunu bile 100 saatte yapiorum cok beceriksizim heralde

Kızlar bu arada ortalamamiz düsük diye üzülmeyin haftaya tavan yapicas allahin izniyle :)) gerci bn döndügmde tarti gunune 4 gun kalms oluyo ama biraz etki olur sanirim

Aslında daha çok verebilirdim belki ama salı günü akşam yemeğim geç saate kaldı, onun da dozunu kaçırınca böyle oldu işte. Daha onun şişkinliğini bile yeni attım denebilir.
Bu arada ipocm, senin için yalnızca 70 dk. yürüyüşüm var bu hafta.

Olmaz mı ipocm. 4 gün dediğin yine de haftanın yarısından fazla. :13:

Tamam cnm :) yazdm hemen 70 70tir

Kızlar spor tablosunu hazirliorum yine atladgm sporlar olablr dedigim telfndn anca bu kafar bakabiliorm cnku burda surekli misafrlikteym taki pazartesiye kadaaaaar :))

Olmaz mı ipocm. 4 gün dediğin yine de haftanın yarısından fazla. :13:

Doru cnm bide cok yorucu olucak gidip kopegmle kedimi ciftlikten geri alicam eve gida alisverisi yapicam bavul yerlestr evi topla taki yap abovvv gözüm korktu valla ya 1 haftada 50 kilo kalirim artk hahaha

Doru cnm bide cok yorucu olucak gidip kopegmle kedimi ciftlikten geri alicam eve gida alisverisi yapicam bavul yerlestr evi topla taki yap abovvv gözüm korktu valla ya 1 haftada 50 kilo kalirim artk hahaha

Aa köpeğinle kedin mi var seninn?
Böyle durumlarda inş diyoruz tatlışımm. Bak mesela ben bu hafta sırf stresten verdim, ama şikayetçi miyim tabii ki hayır. Niye? Eskiden stresten kilo alan biriydim çünkü. Şimdi en azından gecenin bir vakti 'Hayır, bir şey yemicem' diyebiliyorum.

Bu arada kızlar ben kilo verdiğimi daha yeni yeni algılayabiliyorum. Yani eylül-ekim de üzerime beni rahatsız edecek kadar dar olan kotum gayet oynak bir şeye dönüştü. 5 kg da ancak farkedebildim farkı. Dolayısıyla daha bir gaza geldim inş. Zaten şu anda geçen sene bu zamanlardaki kiloma dönmüş oldum anca. Dahasına da az kaldı inş.
Bu arada kızlar, ne kadarı bu yüzden bilmiyorum ama içebildiğinizz kadar su için. 3 lt 4 lt... Ne kadar içebilirseniz artık. Diyorum ya, ajanda da günlük sıvı tüketimini de yazıyorum diye. Ben bir de ilaveten günlük kilomu da yazıyorum. Ve şöyle bir kontrol ettim de aşırı su içtiğim günlerin ertesi günü 0.3-0.4 kg gitmiş oluyo. Tabii her gün fazla su içemediğim ve arada kaçamak yapıp daha 2 gün önce tartıda tekrardan 74.4 kg ı gördüğüm için bende ki toplam fark 1 kg oldu ama düzene bindirebilirsek süper şeyler olabilir. Çünkü benim yeme düzenimde önceki haftalara göre bir değişiklik olmadı. Hatta diyorum ya, kahve falan derken hayatıma ufaktan da olsa abur cuburları almış bulundum. Tek fark SU.

Evt cnm 2 kedim 1 kopegm var ama 1 kedim yanimda burda bnmle digerleri bodrumda kaldi mecburen bnde normalde stresten yemek yerim hep abur cubur yani uzuluncede yerim ama artk bunlarida degistricem :)

sabah:1 greyfurt suyu (ama posalarınıda içine atıp hüplettim)
2 yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
ceviz-kayısı-omega-3

yarım saat yürüyüş..

Sıra geldi spor sıralamasına ( umarım dogrudur )

Tugkay:7 saat 40 dk

İkiz81: 7 saat 5 dk

Bademlikurabiye:4 saat 45 dk

Beyazzambak:4 saat 18 dk

Fatos0808: 3 saat 45 dk

Yts: . 1 saat 55 dk

Eczimis: 1.10 dk

Nil: 1 saat

İvrin: 30 dk

İpo:0

Zubus: 0

Tahamm:0

Bu hafta 1.miz degismis tugay'i tebrik ediyorum ama haftaya 1. Benim

Ben daimi kız tarafı olarak kızı sevmenize çok sevindim cnm. Allah mutlulukla hayırlı bir şekilde tamamına erdirir inş.

Ne kadar yaratıcı bir ödevmiş bu kaptanım.
Bu arada dr a gittin mi? Bir sorun yoktur inş?

ecz.imişim hafta sonu çenenin bağı çözülmüş güzelim

Evt ya, biraz öyle olmuştu.

O zaman tekrar hoşgeldiniz diyorum cnmcm.
Aa, tmm, bunu yazayım aklımın bir köşesine. Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum. Bu hafta bir çıkarma yaparım büyük olasılıkla. Neden labirent olmasın. Gerçi ne var ne yok bilmiyorum şu sıralar ama, bakicam artıkın.

gitti güzelim tac
hayırlı olsun ikizim başında paralansın

yazık kız tüm haftaki sınav sitresii boşalttı kız. ama bize verdiği değeri gösterir. çok yazmışınız okuyamıycamda diyebilirdi!!!

Sağol kaptanım. Ama sanırım o dediğini bu hafta diyicem.
[Bu arada ordaki 'yazık' kelimesi bitirdi beni kaptanım. Yapma bunu bana. :111: Öğrenciyiz ama keyif bizde. ]

MAŞ ne kadar çok yazmışınız kızlar ya, oku oku bitmiyor. Daha 300 civarı mesaj var önümde okumam gereken. Sanırım bu sefer es geçicem eski mesajları. Ama bunu size verdiğim değere değil de biten internet kotama yorarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Evt cnm 2 kedim 1 kopegm var ama 1 kedim yanimda burda bnmle digerleri bodrumda kaldi mecburen bnde normalde stresten yemek yerim hep abur cubur yani uzuluncede yerim ama artk bunlarida degistricem :)

Değiştirmek lazım tatlışım. Her seferinde al al nereye kadar yani. Gitmiyor işte, yaşam stressiz gitmiyor. Bunu lehe çevirmek lazım.
Ne diyim bilemedim ki cnmcm, bizim yerimize de okşayıver diyeyim bari. Ama 3 taneye bakmak zor olmuyor mu?

sabah:1 greyfurt suyu (ama posalarınıda içine atıp hüplettim)
2 yumurtadan omlet
peynir
5 zeytin
ceviz-kayısı-omega-3

yarım saat yürüyüş..

İkizcm, avatarına ve özellikle imzana bayyıılldımmm.

Vayy, maş kızlarr. Coşmuşunuz yinee.
Tugkaycm tebrik ediyorumm cnm.
İkizim yarım saatle kaptırmışın kuzumm.
Çok heveslenme ipocm. Ben de bu pazar kayağa çıkıyorum inş, bir aksilik olmazsa. Kafadan 2-3 saat sporum olacak yani pazar günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…