Sıra geldi spor sıralamasına ( umarım dogrudur )
Tugkay:7 saat 40 dk
İkiz81: 7 saat 5 dk
Bademlikurabiye:4 saat 45 dk
Beyazzambak:4 saat 18 dk
Fatos0808: 3 saat 45 dk
Yts: . 1 saat 55 dk
Eczimis: 1.10 dk
Nil: 1 saat
İvrin: 30 dk
İpo:0
Zubus: 0
Tahamm:0
Bu hafta 1.miz degismis tugay'i tebrik ediyorumama haftaya 1. Benim
İkizcm, avatarına ve özellikle imzana bayyıılldımmm.
Vayy, maş kızlarr. Coşmuşunuz yinee.
Tugkaycm tebrik ediyorumm cnm.
İkizim yarım saatle kaptırmışın kuzumm.
Çok heveslenme ipocm. Ben de bu pazar kayağa çıkıyorum inş, bir aksilik olmazsa.Kafadan 2-3 saat sporum olacak yani pazar günü.
kendime bir rakip buldum sonunda..
sağol canım.........
evet ya zaten bu hafta çok yürüyemedim...
Artistt.
(İtiraf edeyim, şu mesajlardaki en az 15 karakter kuralına gıcık oluyorum.Ben neresini uzatayım bu mesajın ya )
(Sanırım böylece uzamış oldu.)
Değiştirmek lazım tatlışım. Her seferinde al al nereye kadar yani.Gitmiyor işte, yaşam stressiz gitmiyor. Bunu lehe çevirmek lazım.
Ne diyim bilemedim ki cnmcm, bizim yerimize de okşayıver diyeyim bari.Ama 3 taneye bakmak zor olmuyor mu?
İkizcm, avatarına ve özellikle imzana bayyıılldımmm.
Vayy, maş kızlarr. Coşmuşunuz yinee.
Tugkaycm tebrik ediyorumm cnm.
İkizim yarım saatle kaptırmışın kuzumm.
Çok heveslenme ipocm. Ben de bu pazar kayağa çıkıyorum inş, bir aksilik olmazsa.Kafadan 2-3 saat sporum olacak yani pazar günü.
Cnm vallahi haftyadan itibaren kendime rakip tanimiorum
Hayvanciklarima gelince 3 tane cok zor gbi duruo tabi aslnda tatlim ama kediler kendi halinde hic ilgilenmek gerekio :) birtek kopei gezdirme derdi var
Yazdm ikizcum ve tukaycim sporlarinizi masallah :)) ama haftaya sizi gecicem :)
Yalniz annemin ellerinde cok temizlik yapmaktm sinir sıkısmasi varms ameliyat dediler umarim acil deildir yoksa dönüşmz ertelenicek((
Sıra geldi spor sıralamasına ( umarım dogrudur )
Tugkay:7 saat 40 dk
İkiz81: 7 saat 5 dk
Bademlikurabiye:4 saat 45 dk
Beyazzambak:4 saat 18 dk
Fatos0808: 3 saat 45 dk
Yts: . 1 saat 55 dk
Eczimis: 1.10 dk
Nil: 1 saat
İvrin: 30 dk
İpo:0
Zubus: 0
Tahamm:0
Bu hafta 1.miz degismis tugay'i tebrik ediyorumama haftaya 1. Benim
sıra geldi spor sıralamasına ( umarım dogrudur )
tugkay:7 saat 40 dk
ikiz81: 7 saat 5 dk
bademlikurabiye:4 saat 45 dk
beyazzambak:4 saat 18 dk
fatos0808: 3 saat 45 dk
yts: . 1 saat 55 dk
eczimis: 1.10 dk
nil: 1 saat
ivrin: 30 dk
ipo:0
zubus: 0
tahamm:0
bu hafta 1.miz degismis tugay'i tebrik ediyorumAma haftaya 1. Benim
Artistt.
(İtiraf edeyim, şu mesajlardaki en az 15 karakter kuralına gıcık oluyorum.Ben neresini uzatayım bu mesajın ya )
(Sanırım böylece uzamış oldu.)
Bu hafta inş.Zaten yanlış görmediysem hedefine 2 kilon kalmış di mi kuzum? Maşş.
canım sınavlarına üzüldüm inş. kurtarırsın.Kaptanım kusura bakma, sabah gelemedim. :26: İzinli yazmışın benim için, tşk. :112: Ama yine de sizleri bilgilendirmek istiyorum çünkü bugün 73.4 kg çıktımm.
Bu arada benim işler birazcık karıştı. Derslerin yarısı büt e kaldı, okul uzadı vs.Napicamı şaşırmış durumdayım. :44: Bu arada net kotasını da doldurmuşum, önceki ay fahiş bir ücret ödedim. Bu ay bakalım nolacak. :44: Hayır o değil de sınav haftası net kotası aşılınca bizimkiler ders çalışmadığımı zannediyolar. Hızımın aşırı yavaşlaması da cabası. Bir sayfayı kırk saatte dolduramıyor. Az önce sayfanın yüklenmesini bekleyeyim dedim, bir türlü yüklenmeyince sizin yazdıklarınızı okumadan yazmak zorunda kaldım mesajı. Neyse kafam karışık anlayacağınız. Çenem durmaz şimdi, sizin başınızı da gereksiz şişirmiyim daha fazla. :112: Sadece kilomu paylaşmaya geldimm.
annene allah şifa versin canım. bişi daha yazcaktımda unuttumTelfndn girdigim icin zar zor yaziorum kaptanimspor tablosunu bile 100 saatte yapiorum cok beceriksizim heralde
Kızlar bu arada ortalamamiz düsük diye üzülmeyin haftaya tavan yapicas allahin izniyle :)) gerci bn döndügmde tarti gunune 4 gun kalms oluyo ama biraz etki olur sanirim
yazıııkkkkBen daimi kız tarafı olarak kızı sevmenize çok sevindim cnm.Allah mutlulukla hayırlı bir şekilde tamamına erdirir inş.
Ne kadar yaratıcı bir ödevmiş bu kaptanım.
Bu arada dr a gittin mi? Bir sorun yoktur inş?
Evt ya, biraz öyle olmuştu.
O zaman tekrar hoşgeldiniz diyorum cnmcm.
Aa, tmm, bunu yazayım aklımın bir köşesine. Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum. Bu hafta bir çıkarma yaparım büyük olasılıkla. Neden labirent olmasın. Gerçi ne var ne yok bilmiyorum şu sıralar ama, bakicam artıkın.
Sağol kaptanım.Ama sanırım o dediğini bu hafta diyicem.
[Bu arada ordaki 'yazık' kelimesi bitirdi beni kaptanım. Yapma bunu bana. :111: Öğrenciyiz ama keyif bizde.]
MAŞ ne kadar çok yazmışınız kızlar ya, oku oku bitmiyor.Daha 300 civarı mesaj var önümde okumam gereken. Sanırım bu sefer es geçicem eski mesajları. Ama bunu size verdiğim değere değil de biten internet kotama yorarsanız sevinirim.
gözün aydınkendime bir rakip buldum sonunda..
canım benimkinde kesin bi yalnışlık var daha çok olması lazım bende yazayım bari bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?