Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım kızıl saç güzel olur bence.lcw ye de git.kendine güzel bi kıyafetler al.hem indirim varmış.

ipo cuğum annene geçmiş olsun.benim annemdede olmuştu.ona gece yatarken takması için bileklik verdiler bayağı rahat atmişti.

bu günki menüm
sabah kk lor peyniri,3 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği
ara yok
öğle 2 adet kadınbudu köfte,salata,çorba
30 dk sonra 2 si birarada neskafe
arada 1 paket altınbaşak,azcık reçel şurubu(1 tatlı kaşığı)
akşam 50 gr liht yoğurt,1 tatlı kaşığı yulaf unu
2 lt su
2 kupa yeşil çay

canım özlemişiz senin hoş sohbetinihoşgeldin

bugünkü menüm sabah:2 küçük mücver,beyaz peynir,çay öğlen:1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek akşam:tavuk,1 dilim k.ekmek

niye böyle gerilerde kaldık ki

Bu gün canım bir tatlı istedi anlatamam.bende neskafe içtim.nefsim körelsin diye.gerçi şekersizdi ama olsun.
kızlar ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler...

Bu gün canım bir tatlı istedi anlatamam.bende neskafe içtim.nefsim körelsin diye.gerçi şekersizdi ama olsun.
kızlar ben kaçıyorum.herkeze iyi geceler...

Spor saatlerini şimdiden söylüyor muyuz? O zaman sıkı durun bugün 70 dk spor salonundaydım artı 4 saat de kesintisit yürüdüm Yani 5 saat 10dk sporu not edelim lütfeeen

Spor saatlerini şimdiden söylüyor muyuz? O zaman sıkı durun bugün 70 dk spor salonundaydım artı 4 saat de kesintisit yürüdüm Yani 5 saat 10dk sporu not edelim lütfeeen

evet canım günlük yazıyorsun..bu haftanın 1.si belli oldu...

Bugünkü menüm:

Sabah:
Peynirli omlet
3 dilim salam
1 dilim buğday ekmeği
Domates
Salatalık

Ara:
1 yeşil elma
10 badem

Öğlen:
1/2 tabak taze fasulye
1/2 tabak yeşil mercimek
1 dilim buğday ekmeği
1 kk yarım yağlı beyaz peynir

Ara:
10 tane küçük hurma
1 küçük yeşil elma

Akşam:
1 tabak kuru fasulye
1/2 buğdaylı sandviç ekmeği
Salata

Ara:
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir

Çok yürüdüm çok acıktım napiim :44:

yok canım ben anlatamıyorum galiba.:44:bugüne sayılmıyor,haftaya devrediyor..

Bugünküler sayılmıyor deyince haftaya kalıyoru okumadım :)) Sonra mesajı postlayınca okudum da üşendim mesajı değiştirmedim. Neyse halloldu uzatmayalım :128:

Ayyy son 2 günnnnnnn :)) allahm cok mutluyum sen bnm bu mutlulugumu bozma :)

Yalniz ivrincim sen öle bigunde 5 saat spor yaparsan rakip tanimassin yaa vaooovvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…