Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 yaşında canım. öperim tabiii. ıssırırım bilem

Allah bagıslasın canım.. cok haklısın dıyorum ya yarın bı kızıl yapayım sacımı var bazı kıysfetlerım fantazı ama gıyemıyorum dıye kenarda duruyolar .. ben bugun bıseyler yapayım dısarıda sımdı bakalım tepkı ne olacak...

kaptancim buyur gel cigkofteye
senin oglan da cok iyi soylemis valla
ya bu kocalar nedir anlamadim kendileri en kucuk caba gostermez ama biz hep bisiler yapmak zorundayiz
analarinin herseyi onlerine koymasina alismislar buyuyememisler iste
konusmak yok
orta yol bulmak yok
hep istemek
hep istemek
bugun sinirim hala gecmedi
sanki bisi yapmamis gibi demin geldi sacimi oksuyo
valla karateci gibi saldirasim geldi o an

3.öğün:az etli kuru fasulye
kuru soğan
marul-yoğurt-sarmısak(cacık)
1kk tahin helvası....

Canım kendine bak.kendin için yap bunu.hergün karar ver aynanın önüne geçen saçlarını sev,makyaj yap,yuzune bak.kendini sev.kilo verdikçe güzelleştiğini sende görüceksin.daha çok motive olcaksın.
.

yok kizlar bende bebis yok daha
istedigim kiloya bi geleyim, bi ise de gireyim, evlilik se rayina oturursa o zaman dusunuruz (anlayacaginiz gibi hala oturamadi)

bugun cok kizginim valla
esim yan odada, o tarafa bakarak habire kufrediyorum
canım güldürdün beni.arada olur böyle şeyler boooşş veeeerrr.
dün hürremi izlerken 15 dk daha spor yaptım
tugkay canım azcık şu hürremden ders al bacım bak iki salınıyo kırıtıyo koca padişahı parmağında oynatıyor.
sülümanım gönlümün sultanı diyo.istediğini alıyo.
yerım ben onu kac yasında oglun....
ne iş arıyorsun

kızlar dün iş yerinde canım sıkıldı.gece uyku tutmadı beni.gece 2.30 da kalkıp banyo yaptım.sonra uyudum.bu seferde sabah oldu.şimdi nasıl yorgunum anlatamam.ben tam iş kolik birisiyim.birazda psikomanyak olunca berbat bi durum oluyor.

degısıme yarın baslıyorum zubuscum saclar renk degıstırecek.. ınsallah yakısır sıyatan kızıla doncem
ıs olarakda ıs var ama nezaman baslıcam bellı degıl sorun sukı esımle aynı ısyerınde olacam...
kızlar buarada yarın neler verdınız varmı bıseyler kılo dan

Cnm gunlerdir yazilanlari okuyorum ama anca cewap yazabiliorum cnku nasil yazicagimi bilemedim… ben evli deilim tabi ama etrafi cok iyi gözlemliyebilen bir yapim var o yuzden sna bir tavsiyede bulunmak istiorum ( haddime deil belki ama)

Bnce cok etkili ve erkeklerin sıkılmasini engelleyen tek sey cilve diye düsünüorum mesela evde boyle eşi gbi deilde dha cok sevgilisiymis yada kacak bir iliskiymis gbi davransan bnce hersey yoluna girer iliskiye hele bi heyecan gelsin ohooo ohhhhh

Onunla oyunlar oynayabilirsin mesela ayrintisina grmiorum boylelikle aradigi herseyi snde buldugu icin ztn disariya yonelmez

Mayo Klinik Diyeti
Bu diyetle, 2- 2,5 ayda 24 kilo kadar verebilirsiniz. Ama bu süreden daha uzun bir süre bu kadar sıkı bir diyeti uygulamanız tavsiye edilmemektedir. Bir süre bu diyeti uyguladıktan sonra, düşük karbonhidrat içeren bir diyetle devam edin.

Dipnot: Bu diyet, her ne kadar Mayo Kliniği Diyeti adıyla anılsa da, Mayo Kliniği'niyle bir ilgisi olmadığı sanılıyor.
Uygulamalar:

Öğünlerde, doyduğunuzu hissedene dek yiyebilirsiniz. Yani daha fazla yiyemeyeceğinizi hissedene dek. Yalnız diyette belirtilen her şeyi mutlaka yiyin. Çünkü yağı yakan, özellikle belirtilen bu besin karışımıdır. Yağ yakma işlemini başlatan greyfurttur.
Kahveyi azaltın. Kahve, insulin dengesini etkiler ve yanma işlemini engeller. yemek zamanında bir fincan içerek sınırlamaya çalışın.
Öğün aralarında yemeyin. Eğer listedeki besinlerin tamamını yerseniz, acıkmadığınızı göreceksiniz.
Yasak listesi: Soğan (kırmızı soğan yenebilir), patates, kereviz, pirinç, arpa, makarna, Meksika yemekleri, bezelye, mısır, kuru fasulye, muz, kuru meyvalar, dekstroz, glükoz, heksitol, maltoz, sakaroz, bal, früktoz, mısır unu, nişasta ya da kafein içeren tatlılar
Yiyebilecekleriniz: Kırmızı soğan, kırmızı dolmalık biber, turp, salatalık, brokoli, yeşil soğan, ıspanak, lahana, marul, domates
Meşrubatlar: diyet ve kafeinsiz olduğu sürece istediğiniz meşrubatı içebilirsiniz.
Bu diyet, yağ yapan lipit oluşumuna sebep olan şeker ve nişastaların kesinlikle tüketilmediği bir diyettir. Yağın kendisi, yağ yapmaz ve yağın yanmasına yardımcı olur. Bu nedenle yemeklerde tereyağ kullanabilirsiniz. Ancak tatlı, ekmek, beyaz sebzeler ya da tatlı patates yememelisiniz.
Et, salata ve sebzelerin porsiyonlarını iki ya da üç katına çıkarabilirsiniz.
İyice doyana kadar yiyin. Belirtilen öğünlerden ne kadar çok yerseniz, o kadar kilo verirsiniz. İlk 10 günde 4,5 kg verebilirsiniz. İlk 4 gün kilo kaybı olamayabilir ama beşinci günden itibaren vermeye başlarsınız.
Mutlaka su için.

Kahvaltı Yarım greyfurt ya da suyu
en az 2 yumurta, istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz.
en az 2 dilim pastırma
çay, kahve, su
Öğle Yarım greyfurt ya da suyu
Salata (istediğiniz sosu koyabilirsiniz.)
Et, balık, tavuk ya da hindi (istediğiniz tarzda pişirebilirsiniz, ama ekmek yok)
Su
Akşam Yarım greyfurt ya da suyu
Et (istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz ve istediğiniz miktarda balıkla değiştirebilirsiniz.)
Sebze (herhangi bir yeşil, sarı, kırmızı sebzeyi istediğiniz yağda pişirebilir ya da salata olarak yiyebilirsiniz.)
Çay ya da kahve ya da su
Yatmadan önce atıştırmak için: Bir bardak domates suyu ya da yağsız süt.
karatay topiğinden alıntı yaptım..biz tüm karatay (hemen hemen)greyfurt yemeye başladıkta..sizde düşünürsünüz belki...

verilen kilo güzelde et sevmeyenler için zor bir diyet listesi

hadi hayırlısı canım.inşallah herşey senin için daha güzel olur

bugünkü menüm sabah:kuymak,1 dilim kepek ekmeği,çay .öğlen sadece nar yedim.akşamrasa,1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt

ıyı gecelar canım senıdemı uyku tutmadı... kımın yapcagını bılmıyorum ama nasıl yapacagını yazdı yst

Kilo bildirimimi tekrar yapiorum geride kalmis

Gecen hafta: 92.5

Bu hafta : 93.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…