Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu günki menüm
sabah 2 dilim çavdarekmeği,lor,3 yeşil zeytin
arada elma
öğle tavuksuyu çorba,2 köfte
1 saat sonra 1 elma (ufak)
arada küçük kase sütlaç
akşam sarmısaklı yoğurtlu kereviz salatası(kkkkoooocaman bir tabak)
arada 3 kayısı
2 lt su
bitki çayı

kızlar o çıtır buğday diyetisyenin reklamıymış. sonradan araştırınca fark ettim. ileriki zamanlarda bu tür ürünlerin satıldığı bir site açılcakmış. orda satacaklarmış.

kaptancım ben dün hiç forma giremedimama buraya yazamıyacağımamzaeretim vardı puanımı kırmazsan sevinirim...

kızlarrrrrrrr iyi geceleerrrrrr bnde sbh gözlüğümü almaya gidicem çok heyecanlıyım hayatmda ilk defa gözlük kullanıcam

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün hiç iyi hisetmiyorum kendimi bu hafta regl haftam ve ben durmadan yemem gerekn şeylere saldırıyorum
dün akşamki yazdığım menüyle yedilerim tamamen farklı bir baktım tahin pekmez karımının içine düşmüşüm
durduramadım kendimi sonra akşam yemeği olarak kahvaltı yaptık eşimle ama ben sanki hiç diyette değilim ay sinir oldum kendime
bu sabahta bi tartılıyım dedim 59 kiloyum ona daha çok sıkıldım bu hafta daha fazla spor yapmama rağmen sonuca bak sabırrrrr

Nasılsınız
kahvaltıda
1 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
çay
5 zeytin
yedim
benim oğlan erken kalktı bu gün erkenciyiz

gunaydın kızlar herkese bol saglıklı mutlu huzurlu gunler
arıfe canım yesıl cay ve badem metabolızma hızlandırıyo aklında bulunsun canım

arada bir elma yedimkızlar
arife metabolizma çayları oluyo canım bende de vardı bulursam yazarım tarifini..ama bulabilirsin onlarda yarıyo

Kizlar gunaydinnnnnn… bnde birazdan bilet almaya cikicam cok heyecanliyimmmm :)))

gunaydın kızlar herkese bol saglıklı mutlu huzurlu gunler
arıfe canım yesıl cay ve badem metabolızma hızlandırıyo aklında bulunsun canım
günaydın canım nasılsın ben yeşilçayı zaten çok içiyorum tuğbacım
arada bir elma yedimkızlar
arife metabolizma çayları oluyo canım bende de vardı bulursam yazarım tarifini..ama bulabilirsin onlarda yarıyo
tamam canım sağol
Kizlar gunaydinnnnnn… bnde birazdan bilet almaya cikicam cok heyecanliyimmmm :)))

günaydın ipocum nasılısn hadi hayırlı yolculuklar şimdien

dün akşam 1saat spor

bugünkü menüm

sabah
1yumurta
light peynir
5 zeytin
bir tutam maydonoz
1avuç ceviz

ara
2adet k.kayısı
2adet ceviz

öğle
1kepçe çorba
4adet küçük k.budu köfte
salata

ara
1portakal
1bardak yoğurt

akşam
karnıbahar
yoğurt
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…