Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. Ender Saraç'dan meyveli esmer diyet kurabiye tarifi

Açıklama : Afiyet olsun
Zorluk Derecesi: kolay

Kullanılan Malzemeler:
1. 1 çay bardağından az sıvı yağ
2. 1 çay bardağından az pekmez
3. İstenilen miktarda meyve parçaları
4. Yulaf ve çavdar ezmesi
5. Limon veya portakal kabuğu
6. Tarçın
Hazırlık
7.
Tarifin Hazırlanışı
8. Bütün malzemeleri karıştırarak hamur haline getirin. Dilediğiniz gibi şekillendirerek 180 derece pişirin.

Benim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?

Kızlar canım çok sıkkın.15 tatil geldi.benim kızlara annem bakıyor.eşim öğretmen .kızkardeşi doğum yaptı .ikinci hafta izmire gitmek istiyor.birinci haftada işim var diyor.arabayı tamirettiricem.yok kasko yaptırıcam falan.annemde ben yoruldum.hastayım doktora gitmem lazım iyor.aralarında kaldım.şu çacuklarımı doğurdum ama bakamıyorum.eşimde hiç anlayışlı değil.ne yapcam bilmiyorum.of of

bu gün oğlumun kontrolu vardı ordaydık sabah gittik
akşamın 5 ne kadar çiş bekledik mahvoldum bi yorulmuşum 1 saat uyudum ama hala yorgunum

sabah hastanede idik orda 1 simit
2 bardak çay
öğlen bişi yiyemedim
dışarda ne yiyecektim
akşam eve geldikten sonra melemen yaptım ondan yedim
günü böle kapadım

aa olmuşş kızlar birazdan spor saatlerini toplıyıp yazıcam meraklanın birazz bu hafta en güçlü rakibiniz benim
hımm bakak görek bende kendime söz verdim. bu hafta bende sıkı tutcam inş.
haftalık spor tablosu

tukay2000: 7 saat

ikiz81: 6 saat 45 dakika

ivrin: 5 saat 10 dakika

fatos: 4 saat 30 dakika

beyazzambak: 2 saat

nil: 1 saat 10 dakika

yts: 40 dakika

ecz.imis 20 dk

ipo:0
ellerine sağlık canım.
kaptanım sabah giremedim.kilom79.3.çok özürdilerim.
kız nerelerdesin sen??? hayrola partimi vardı?
Benim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?

maşallah canım ne mutlu sana.

bu gün en az 2 saat yürümüşümdür valla akşama kadar hiç oturmadım...
2 saat olmazsada 1 saat ayz ipocum

sabah hastanede idik orda 1 simit
2 bardak çay
öğlen bişi yiyemedim
dışarda ne yiyecektim
akşam eve geldikten sonra melemen yaptım ondan yedim
günü böle kapadım

bu aralar hastaneye çok sık gider oldun sanki hoyrolsun inşallah

bu aralar hastaneye çok sık gider oldun sanki hoyrolsun inşallah

canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan

canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan

kaptancım biz hafta sonu izinliyiz ya cumartesi apzarmı sadece pazarmı

aman canım allah betterinden korusun. cumartasi pazar canım. ailenle vakit geçirmene bak sen. hafta içi burda ol yeter.

kızlarr iyi gecelerr bende menümü veriyim

sbh-oğlen bir arada: 1 tane karışık tost 1 sarma dolma

akşam:1 tabak etli bezelye,2 dilim kepek ekmeği,1 kase light yogurt(1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)
2 sarma dolma

akşam yemeğinden sonra:5 minik halley ( regl olucam cnm çok çektii )

gece:1 minik kurabiye

su:1830 ml ( telefonla ölcüorum o yüzden böle rakamları değişik)

spooorrrrr: 1 saat 20 dk yürüyüş

yrn daha düzenli ve en az 3 öğün yemeğe başlıycam bugün kahvaltıya geç kaldım uyandım direk aç bi şekilde gıda alışverişine çıktım o yüzden öğlen 3 te yedim tostuda

valla bana aferinde sen nerdesin kaç gündür kçak. bu aralar arvinde yok ortalıkta haberiniz varmı?

85 olunca hamburger yemeye gitcektim sonra vazgeçtim 80 e çektim.

Hiç sorma kaptanım. Haftaya büt ler var ya, onların telaşı sardı. :18: Birde net kotam olmayınca özellikle girmedim işin aslı. Amaa bugün 00.00 itibariyle net kotam yenilenmiş bulunmakta. Hız güzel şeymiş ya.
Ama kaptanım dedim ya, bu hafta da bütler var diye. Ben dayanamaz gelirim büyük olasılıkla arada ama senin bilgin olsun yine de. :112:

kızlarrrrrrrr günaydınnn...bodrumdan bildiriyorum

geçen hafta : 93,5

bu hafta : 95.2 oha fln oldum yaniii

kaptanım cok kızıcaksın ama bu hafta regl olmam lazım hemde malum çok yemiştim almışım yaniii

Evt tatlım, ben de oldum o dediğinden. Ama sen haftaya yeniden görürsün inş 93 leri ya. Ecz demişti dersin. :13:

canım benim valla rahatlattın beni aslında haklısın abur cuburdan iyidir hiç bu açıdan bakmamıştım
artış yansımamış ama çok bişide gitmemiş 58,8 bu hafta

O da br şeydir tatlışım. Regl dönemi 1-2 kiloya kadar artış olabiliyor. Şükret yani. :112:

günaydın kaptanımmm sendemi artılardasın bu hafta haftaya hepimizin şişi inicek galiba

Haftaya da ben şişicem sanırım.

2 gun once adamla atıstık yemek yıyesım gelmedı zaten moralım bozukken yıyemem
kız bazen dıyom kısa surelıgıne bu adam benım moralı hep bozsun....:)

Aman Allah korusun.

Hmm. İşin aslı diyetteki yiyecekler benim ağzımı sulandırdı. Sırf zevk için bile yapabileceğim türden bir detoksmuş bu. Belki şubatta denerim bir ara ben de. :112:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…