ay cok zevklı olacak desene bu hafta ne guzel boyle daha azımlı oluyo ınsan...
hımm bakak görek bende kendime söz verdim. bu hafta bende sıkı tutcam inş.aa olmuşşkızlar birazdan spor saatlerini toplıyıp yazıcam meraklanın birazz bu hafta en güçlü rakibiniz benim
ellerine sağlık canım.haftalık spor tablosu
tukay2000: 7 saat
ikiz81: 6 saat 45 dakika
ivrin: 5 saat 10 dakika
fatos: 4 saat 30 dakika
beyazzambak: 2 saat
nil: 1 saat 10 dakika
yts: 40 dakika
ecz.imis 20 dk
ipo:0
kız nerelerdesin sen??? hayrola partimi vardı?kaptanım sabah giremedim.kilom79.3.çok özürdilerim.
Benim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?
sabah hastanede idik orda 1 simit
2 bardak çay
öğlen bişi yiyemedim
dışarda ne yiyecektim
akşam eve geldikten sonra melemen yaptım ondan yedim
günü böle kapadım
bu aralar hastaneye çok sık gider oldun sanki hoyrolsun inşallah
Benim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?
canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan
kaptancım biz hafta sonu izinliyiz ya cumartesi apzarmı sadece pazarmı
aman canım allah betterinden korusun. cumartasi pazar canım. ailenle vakit geçirmene bak sen. hafta içi burda ol yeter.
valla bana aferinde sen nerdesin kaç gündür kçak. bu aralar arvinde yok ortalıkta haberiniz varmı?
85 olunca hamburger yemeye gitcektim sonra vazgeçtim 80 e çektim.
kızlarrrrrrrr günaydınnn...bodrumdan bildiriyorum
geçen hafta : 93,5
bu hafta : 95.2 oha fln oldum yaniii
kaptanım cok kızıcaksın ama bu hafta regl olmam lazım hemde malum çok yemiştim almışım yaniii
canım benim valla rahatlattın beni aslında haklısın abur cuburdan iyidir hiç bu açıdan bakmamıştım
artış yansımamış ama çok bişide gitmemiş 58,8 bu hafta
günaydın kaptanımmm sendemi artılardasın bu hafta haftaya hepimizin şişi inicek galiba
2 gun once adamla atıstık yemek yıyesım gelmedı zaten moralım bozukken yıyemem
kız bazen dıyom kısa surelıgıne bu adam benım moralı hep bozsun....:)
%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz
once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
kızlar ben bugün bu diyete başladım.........
Eki Görüntüle 330653
kilo bildirimi takım birincimiz ecz çıkmıştr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?