kızlarrr ben akşam menümü veriyorum
akşam:1 buçuk tabak etli bezelye yemeği,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yulaf kepekli light yogurt
su:1660 ml
spor:1 saat yürüyüş 5 dk bisiklet
birde ben ödülümü belirledim...90 kilo olunca bir büyük boy ruffles maximum yiycem çok canım çekiyoooooooooooooo
selam kızlar;
bende bugun itibariyle oha falan oldum cuma tartıda 66 çıktım bugun 69 çıktım anlamadım 2 günlük misafir ve iki gün mantının etkisi olabilirmi?
çooooookkkkkk moralim bozuldu yaaaaaa
kabızlıkta var en son cuma tartıdan önce yapmıştım:26:iyide taham 3 kilo
cok afedersin kabizmisin veya regl doneminmi yakin ondan da olabilir
mantiya bende bayilirim gecen komsum gonderdi bi tabak neyseki benim oglan hemen yedi anasini dusundu zaar.
kızlaaaaarr güzel pazarlarrrrrrrbende kahvaltımı 2 de yaptım ya uykumu bir düzene sokamadım akşam uyuyorum gece uyanıp sbha kadar oturuorum sonrada öğlen uyanıyorum offff dün gecede halleyleri yuttumm ohhhhhhhhhhhhhhh
selam kızlar;
bende bugun itibariyle oha falan oldum cuma tartıda 66 çıktım bugun 69 çıktım anlamadım 2 günlük misafir ve iki gün mantının etkisi olabilirmi?
çooooookkkkkk moralim bozuldu yaaaaaa
Sevgılı kaptanım hatıce eger kı yerımız varsa bır arkadas katılmak ıstıyo ne dersın sen cvp ver ben ona soylerım olurmu
canım şuan doluyuz ama irvin geçen hafta hiç uğramadı ve haberde vermedi.
hafta içini beklesin olmazmı? kesin cevap o zaman verebilirim. hafta içi irvin gelirse alamayız.
canım şuan doluyuz ama irvin geçen hafta hiç uğramadı ve haberde vermedi.
hafta içini beklesin olmazmı? kesin cevap o zaman verebilirim. hafta içi irvin gelirse alamayız.
ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım... alabilirsiniz ozaman canım...
ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım... alabilirsiniz ozaman canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?