Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarrr ben akşam menümü veriyorum

akşam:1 buçuk tabak etli bezelye yemeği,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yulaf kepekli light yogurt

su:1660 ml

spor:1 saat yürüyüş 5 dk bisiklet

birde ben ödülümü belirledim...90 kilo olunca bir büyük boy ruffles maximum yiycem çok canım çekiyoooooooooooooo

canım 90 a ne kalmıs sunun surasında
hadı ınsallah

kızlar şimdi bişey yaptım.uydurdum.biraz ender saraç tarifinden oldu.ama tarif eksikmiş.malzemeleri ekledim hamur dağılıyo.hemen benim ampul yandı.bakın nasıl yaptım.
yarım çay bardağı sıvı yağ(tarifte vardı .bidahakine daha az koycam.)
yulaf ezmesi
meyve parçaları
azcık pekmez
şimdi benim kattıklarım
2 yumurta beyazı(hamuru tutsun diye.yoksa dağılıyordu.)
keten tohumu unu
tarçın
fırına koydum pişiyor.sanki müsli barlar olur ya ona benzedi.

günaydın millet ben geldim. bakıyorum tarifler tam gaz gidiyor. hımm hadi bakalım.
hemen kahvaltımı yazayım:
2 dilim ev pizzası, 1 dilim light peynir, 4 dilim domates, 2 bardak çay, 3 bardak su

ev pizzası: evde bütün bayat ekmek vardı. 1 parmak kalınlığında kestim.
tepsiye yağlı kağıt sermek gerekti ama ben tepsiyi yağladım.
1 parmak kalınlığında kestiğim ekmekleri ve evdeki çavdar ekmeklerini tepsiye dizdim.
büyük boy çay bardağına göre: yarım çb sıvı yağ, yarım çb yoğurt, yarım çay bardağı süt, 2 yumurta(ben azcık salçada ekledim)(isteğe bağlı pul biber, kekik, tuz,karabiber)
yapılan karışımın yarısını ekmeği ıslatmakta kullandım.
1 çb kaşar, 1çb sucuk, 1çb beyaz peynir, 1çb zeytin verilen sıralamaya göre ekmeklerin üstünde dizilir(sucukların üstüne azcık daha kaşar koydumki ekmeğin üstünden düşmesin diye)
kalan karışımı tekrar ekmeğin üstüne gezdirip 200 derecede pişirdim. sıcak sıcak yedik. afiyet olsun.

selam kızlar;
bende bugun itibariyle oha falan oldum cuma tartıda 66 çıktım bugun 69 çıktım anlamadım 2 günlük misafir ve iki gün mantının etkisi olabilirmi?
çooooookkkkkk moralim bozuldu yaaaaaa

selam kızlar;
bende bugun itibariyle oha falan oldum cuma tartıda 66 çıktım bugun 69 çıktım anlamadım 2 günlük misafir ve iki gün mantının etkisi olabilirmi?

iyide taham 3 kilo
cok afedersin kabizmisin veya regl doneminmi yakin ondan da olabilir
mantiya bende bayilirim gecen komsum gonderdi bi tabak neyseki benim oglan hemen yedi anasini dusundu zaar.

kızlaaaaarr güzel pazarlarrrrrrr bende kahvaltımı 2 de yaptım ya uykumu bir düzene sokamadım akşam uyuyorum gece uyanıp sbha kadar oturuorum sonrada öğlen uyanıyorum offff dün gecede halleyleri yuttumm ohhhhhhhhhhhhhhh

iyide taham 3 kilo
cok afedersin kabizmisin veya regl doneminmi yakin ondan da olabilir
mantiya bende bayilirim gecen komsum gonderdi bi tabak neyseki benim oglan hemen yedi anasini dusundu zaar.
kabızlıkta var en son cuma tartıdan önce yapmıştım:26:
regl de yaklaştı ondan mı diyorsun:44:

keşke bende bir gun 2 ye kadar uyuyabilsem

selam kızlar;

ah canım o bende de var geçen gün 93 gördüm hala şoklardayım. neyse cumaya kendime süpriz yapmayı planlıyorum bakalım ne olcak

Sevgılı kaptanım hatıce eger kı yerımız varsa bır arkadas katılmak ıstıyo ne dersın sen cvp ver ben ona soylerım olurmu

Sevgılı kaptanım hatıce eger kı yerımız varsa bır arkadas katılmak ıstıyo ne dersın sen cvp ver ben ona soylerım olurmu

canım şuan doluyuz ama irvin geçen hafta hiç uğramadı ve haberde vermedi.
hafta içini beklesin olmazmı? kesin cevap o zaman verebilirim. hafta içi irvin gelirse alamayız.

canım şuan doluyuz ama irvin geçen hafta hiç uğramadı ve haberde vermedi.
hafta içini beklesin olmazmı? kesin cevap o zaman verebilirim. hafta içi irvin gelirse alamayız.

ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım...alabilirsiniz ozaman canım...

kızlar aklımda kalanı kadarıyla menümü verioyrum

sbh:2 kepekli kaşarlı sucuklu tost,1 sulu yumurta,1 tatlı kaşığı zeytn ezmesi,1 bardak ayran

öğlen:1 buçuk tabak bezelye,2 kepek ekmeği

akşam: 2 kaşık ıspanak yemeği,1 kase yulaf kepekli light yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği

yemekten sonra kaçamak olarak: 3 dilim kekkkkk

spor:45 dk yürüyüş

su:2.5 ltre

hayırdır kızlar yazmama yarısına mı gırdık
ne kadar cansız bugun burası
kahvaltım
10 badem
oglen kepek eklekle tost
yesıl cay
bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…