Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ipocum face sayfanı beğendim ama pek paylaşım yapmamıssın bekliyorum meziyetlerini merakla.

Ben de aynı durumdayım ipocm.

haftalık spor tablosu

tukay2000: 7 saat

ikiz81: 6 saat 45 dakika

ivrin: 5 saat 10 dakika

fatos: 4 saat 30 dakika

beyazzambak: 2 saat

nil: 1 saat 10 dakika

yts: 40 dakika

ecz.imis 20 dk

ipo:0

İkizcm bu hafta da 15 dk yla kaçırmışın be güzelim. Ama bak fark azalıyo, iyi iyi. (Kendi sporumdan bahsetmek dahi istemiyorum. )

Cnm ne tesaduf bnde bugun diyet alisverisimi yaptm :) birde su dukancilarin yedigi yulaf kepegndn aldm yogurtla yiycen hatta yedm bugun tadi guzel dha dorusu tadi yok

Spora gelince cnmm rakip tanimiorum bu haftaa :))))

Heyt be. Yürüyün be anacım, kim tutar sizii.

canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan

Amin cnm. :112:

Ajandanı da kullanmaya başladın mı tatlım??

Kızlar ya, bu hafta o kadar kurabiye yiyen olduki canımı istettiniz. Yarın ben de yapıyorum inş, malzemeleri aldım bugün. :76: Şaka şaka. Pazar bir arkadaşa gidicez de onun için yapıcam. :) Yapıcamı da söylemedim, olur ki tutmaz diye. Daha ikinci yapışım olacak çünkü. Birincisi beğenilmişti ama kim bilir, belki de acemi şansıdır. Neyse hem onu yapıcam, hem de başka bir kurabiye daha deneyeceğim inş. Artık olayın sırrı acemi şansındaysa da diğerinin tutması gerekiyor.

Kızlar ya, ben hiç menü paylaşmıyorum, farkındayım ama paylaşacak adam akıllı bir menüm olmadığından. Bu haftanın başında 2-3 gün düzenli yemek yaptım, sonrası hep kahvaltılık. Mesela bugün de öğleden sonra kalktım. Acil dışarı çıkmam gerekiyordu, bir şey yemeden çıktım. Akşam 8 gibi geldim. O saate kadar da ağzıma lokma koymadım. Sonrasında da kahvaltı yaptım sadece. Hmm, sonrasında da 1 dilim kabak tatlım kalmıştı, onu bitirdim tabii. Bu kadar. Saat 21.30 da tüm yeme işlemleri de bitmişti. Gene saatlerdir aç oturuyorum. Benim metabolizma fazla gitmeyecek gibi ya bakalım. :/ Tamamen durmadan sınavları bitirip eve bir varabilseydim.
Neyse kızlar ben kaçar. Tacı da almış bulundum bir kere, bundan sonra kilo vermesem de olur dermişim. O değil de gerçekten bir daha ne zaman girerim bilmiyorum. Kurabiyeydi arkadaştı derken vaktim fazlasıyla ölecek zaten. Ve benim pzt 2 sınavım var. :18: Yani demem o ki, -özellikle haftasonu- beni buralarda görürseniz kovar mısınız lütfen??

Son düzenleme:
Benim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?
gözün aydın canım Nazar
maddi durumunuz iyiyse işi bırakmanı tavsiye edebilirim eşinin maaşı ile geçinebilecek durumdaysan hiç düşünme bile bence çocukların sana ihtiyacı var unutma şimdi pek umurlarında olmayabilir ama büyüyünce mutlaka hesap soruyorlar
canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan

geçmiş olsun canım :94:

bu haftaki ödevi veriyorum kızlar.
biz artık birbirimizi tanıyoruz. konuştuk kararlaştırdık ve birbirimize oturmaya gidicez.
eee hepimiz diyetteyiz. diyette olan bayanları ağırlayacaksınız hadi bakalım menünüzü yazın.
anlaşılmayan yer varsa sorun kızlar. ödev pazartesinden itibaren başlıyor.

slm kizlar cok guzel bi kahvalti yaptim suan 69 kiloyum 1 lt su ictim 1 saatde spor yaptim ve ona ragmem 69 um sinirlerim bozuldu regl az kaldi ondan olabilirmi ki.

çok geçmiş olsun canım.insan öocuklarının hastalığına hiç dayanamıyorama iyi olur inşallah

slm kizlar cok guzel bi kahvalti yaptim suan 69 kiloyum 1 lt su ictim 1 saatde spor yaptim ve ona ragmem 69 um sinirlerim bozuldu regl az kaldi ondan olabilirmi ki.

canım gün içinde tartılmanın anlamı yokki. yarın karar vercen kaç kilo olduğuna

kızlar iyi akşamlaaarrrrrr bnde öğle yemeğimi yedim rötarlı olarak çnküü yoğun istek üzerine face'e takılarımın resimlerini yükledim ama sadece elimde o kadar vardı devamı 1-2 içinde artıkk

bu arada bu saate kadarki menümü veriim snra unuturum

sbh:1 bardak ayran,1 buçuk dilim kepek ekmeği,kk kadar beyaz peynr,1 sulu yumurta,2 tatlı kaşığı zeytn ezmesi

öğlen:2 tane kepek ekmeğinden kaşarlı piliç sucuklu tost,1 bardak ayran

şimdi yürüyüşe başlıorum canlarım yoksa siz yerinizdemi oturuyosunuzzzzzzzzzz aaaaaaa sizi geçiyorum bu haftaaaaaaaaaaaaa

hımm bakak görek bende kendime söz verdim. bu hafta bende sıkı tutcam inş.

ellerine sağlık canım.

kız nerelerdesin sen??? hayrola partimi vardı?

maşallah canım ne mutlu sana.

maşaallah.............
Kızlar insan çocuklarının başarısıyla çok grurlanıyor.darısı sizlerinde başına.çok güzel bişey.

çocuklar doğduktan sonra işe başlamayı ben istedim.mesleğim vardı.maddi olarak çok kötüydük.kimseden yardım isteyemezdim.istediklerimde yardım etmedi zaten.şimdi durumumuz iyi Allaha şükür.Ama tabii kredi borçlarımız falan var.en azından bildiğim kadarıyla bu sene sonuna kadar çalışmak zorundayım.ama eşim bu rahata çok alıştı.benim işten çıkmamı falan hiç istemiyor.zaten aramızın baya bozuk olduğu çok günler oldu.işe gitmem onunda işine geliyor anlıycan.oof of .bir dokun bin ah işit.

Son düzenleme:
Bu günki menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği,kk lor,1 yeşil,2 siyah zeytin
arada 1 elma
öğle 1 peymacun,1 lahmacun(hacıoğlu),ayran
arada yok
akşam yoğurtlu kereviz salatası,1 köfte
1 lt su
1 kupa bitki çayı

TAVUKLU, BULGURLU SALATA

4 porsiyon

Malzemeler

· 400 gr tavuk göğsü

· 1 su bardağı köftelik bulgur

· 2 orta boy kabak

· 2 yemek kaşığı taze kekik

· Yarım su bardağı kekik

· 1 diş sarımsak

· 4 orta boy domates

· 1 su bardağı maydanoz

· 1 tatlı kaşığı tarçın

· 1 limon kabuğu rendesi

· 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Sos için

· 1 adet limon suyu

· 1 diş sarımsak

· 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı

· Tavuğu, zeytinyağını, doğranmış kekiği, tarçını ve sarımsağı karıştırıp bir gece marine edin veya buzdolabında 3 saat bekletin.

· Bulguru ıslatıp 10 dakika bekletin. Servis kabına aldığınız bulgura limon kabuğu rendesi ve kekiği ekleyin.

· Sos için malzemeleri hazırlayın.

· Tavuğu teflon tavada pişirin. Ayrı bir kaba alın.

· Tavuğu pişirdiğiniz tavada kabakları da pişirin.

· Pişen kabakları domates, maydanoz ve sos için hazırlanan malzemenin yarısını karıştırın. Kalan sosu bulgura ekleyerek karıştırın.

· Bulgurun üzerine kabakları ve tavuğu ekleyin.

· Ilık olarak servis yapın

Malzemeler:

· 6 tane havuç

· 1 veya 1.5 su bardağı toz tatlandırıcı

· 1 su bardağı su

· 200 gr petibör bisküvi

· 1 su bardağı Hindistan cevizi

· 1 çay bardağı ceviz

HAVUÇ TOPLARI

Yapılışı:

· Havuçları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin veya robottan geçirin.

· Havuçları tencereye koyup içerisine tatlandırıcıyı ve suyu koyun. Tatlandırıcı miktarını havucun tadına göre de ayarlayabiliriz.

· Havucun rengi değişene ve suyu çekene kadar pişirin, piştikten sonra içerisine bisküvileri robottan geçirin veya elinizde de ufalayabilirsiniz, havucun içerisine yavaş yavaş miktarını ayarlayarak koyun. Bisküvilerin hepsini birden koymayın. Cıvık olmamasına dikkat edin.

· Daha sonra içerisine cevizi koyup karıştın, elinizle ufak toplar yapıp hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alıp kürdanla servis yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…