tebrikler k.k seninle gururduyuyor ecz
ipocum face sayfanı beğendim ama pek paylaşım yapmamıssın bekliyorum meziyetlerini merakla.
haftalık spor tablosu
tukay2000: 7 saat
ikiz81: 6 saat 45 dakika
ivrin: 5 saat 10 dakika
fatos: 4 saat 30 dakika
beyazzambak: 2 saat
nil: 1 saat 10 dakika
yts: 40 dakika
ecz.imis 20 dk
ipo:0
kızlar bu hafta hem sporda hem kılo farkında benden korkun cok fena gelıyorum....
gıttım dıyet alısverısımı yaptım geldım
bu haftaya hazırım
ıpocum kapısalım zaten boyle verılıyo bu kor olası kılolar....
Cnm ne tesaduf bnde bugun diyet alisverisimi yaptm :) birde su dukancilarin yedigi yulaf kepegndn aldm yogurtla yiycen hatta yedm bugun tadi guzel dha dorusu tadi yok
Spora gelince cnmm rakip tanimiorum bu haftaa :))))
canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan
kızlarr iyi gecelerr bende menümü veriyim
sbh-oğlen bir arada: 1 tane karışık tost 1 sarma dolma
akşam:1 tabak etli bezelye,2 dilim kepek ekmeği,1 kase light yogurt(1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)
2 sarma dolma
akşam yemeğinden sonra:5 minik halley (regl olucam cnm çok çektii )
gece:1 minik kurabiye
su:1830 ml ( telefonla ölcüorum o yüzden böle rakamları değişik)
spooorrrrr: 1 saat 20 dk yürüyüş
yrn daha düzenli ve en az 3 öğün yemeğe başlıycam bugün kahvaltıya geç kaldım uyandım direk aç bi şekilde gıda alışverişine çıktım o yüzden öğlen 3 te yedim tostuda
gözün aydın canım NazarBenim 3. sınıfa giden kızım sınıf birincisi oldu.1. sınıfa gideninde tüm dersleri5.bundan güzel mutluluk varmı?
maddi durumunuz iyiyse işi bırakmanı tavsiye edebilirim eşinin maaşı ile geçinebilecek durumdaysan hiç düşünme bile bence çocukların sana ihtiyacı var unutma şimdi pek umurlarında olmayabilir ama büyüyünce mutlaka hesap soruyorlarKızlar canım çok sıkkın.15 tatil geldi.benim kızlara annem bakıyor.eşim öğretmen .kızkardeşi doğum yaptı .ikinci hafta izmire gitmek istiyor.birinci haftada işim var diyor.arabayı tamirettiricem.yok kasko yaptırıcam falan.annemde ben yoruldum.hastayım doktora gitmem lazım iyor.aralarında kaldım.şu çacuklarımı doğurdum ama bakamıyorum.eşimde hiç anlayışlı değil.ne yapcam bilmiyorum.of of
canım benim oğlum erken doğdu 7 buçuk aylık haliyle sorunlu böbrek giriş kanalında n amleiyat oldu 2 yaşında şuan onun kontrollerine gidip geliyoz allah dermansız dert vermesin ne yapacan
İkizcm bu hafta da 15 dk yla kaçırmışın be güzelim.Ama bak fark azalıyo, iyi iyi. (Kendi sporumdan bahsetmek dahi istemiyorum. )
slm kizlar cok guzel bi kahvalti yaptim suan 69 kiloyum 1 lt su ictim 1 saatde spor yaptim ve ona ragmem 69 um sinirlerim bozuldu regl az kaldi ondan olabilirmi ki.
hımm bakak görek bende kendime söz verdim. bu hafta bende sıkı tutcam inş.
ellerine sağlık canım.
kız nerelerdesin sen??? hayrola partimi vardı?
maşallah canım ne mutlu sana.
Kızlar insan çocuklarının başarısıyla çok grurlanıyor.darısı sizlerinde başına.çok güzel bişey.maşaallah.............
gözün aydın canım Nazar
maddi durumunuz iyiyse işi bırakmanı tavsiye edebilirim eşinin maaşı ile geçinebilecek durumdaysan hiç düşünme bile bence çocukların sana ihtiyacı var unutma şimdi pek umurlarında olmayabilir ama büyüyünce mutlaka hesap soruyorlar
geçmiş olsun canım :94:
Kızlar insan çocuklarının başarısıyla çok grurlanıyor.darısı sizlerinde başına.çok güzel bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?