Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeterrrrrrrrrrrrrrrr
herhalde gecenin vakti olmasa aynn boyle cigligi basmistim
oh yatin guzelce yataklarinizda.....

Canım geçmiş olsun.çocuklara iyi bak.

günaydın kızlar

dünkü menümü yazmamışım ben ya hemen yazıyorum
sabah:10 dk tempolu yürüyüş

1 bardak yeşilçay
2dilim tahinli pekmezli ekmek

ara
yeşilçay
etiform mısır patlağı

öğle
çorba
pırasa
lıght yoğurt

ara
yeşilçay
eti form büskivi

akşam
çorba
yoğurt
ıspanak

akşam 45 dk eğzersiz :)

tubacım çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır kuzular canım çocuklar hasta olunca zor

kızlar ben hala regl olmadım ya hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum

canm çok geçmiş olsun.annelik muhteşem bişey.Allah kolaylık versin

canım çok geçmiş olsun çocukların hastalığı fena oluyo bu dünyadaki en güzel ve en zor şey annelik

hosgeldın canım ne demek destekle gıdecek kılolar
kızlar mukeyyıf yenı katılan arkadasımız

hepınıze tsk ederım arkadaslar o saatte yatmama ragmen 7 de adamı yollanmaya kalktım ve yatmadım cunku benım kuzular arka arkaya ayklandı
sankı gece uykusuz kalan sadece benmısım gıbı cocuklar aynı yaramazlıklara devam
ben bu cocuk ları anlamıyorum hıc yorulmazlarmı veya hastasın cocugum yatsana demı yatmazlarmı yatmıyolar valla
gözlerde fal tası gıbı...

Kahvaltıda
prynir
5 zeytin
2 dilime kmek
yedim
şimdi 1 elma yiycem
oğlan bu gün erkenci benede erkenciyim

ben çocukların enerjisine hayranım zaten benim oğlum sabah kalkar akşama kadar oturmaz yaramaz değil ama yok asla oturmuyoçocuk

hoşgeldin canım inşallah en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın şimdiden başarılar dilerim :)

ben çocukların enerjisine hayranım zaten benim oğlum sabah kalkar akşama kadar oturmaz yaramaz değil ama yok asla oturmuyoçocuk

yok bacım benımkıler yaramaz valla her goren allah sana sabır versın dıyolar
en cok da sey duyuyorum bu cocuklarla sen nasıl zayıflamıyosun
bı evde ıkı erkek cocugu yetıstırmek cok zormus bu kanal d dekı doktor praogramında dedılerdı
valla zormus cıldırmamak ıcın onlar gıbı oynamaya calısıyorum...

kaptancım hadi gözün aydın canım bişi çıkmamaış sevindim

akşamda kereviz yedim oh mis..
bugünü böle kapattım oğlum
uyudu hala işim gelmedi yalnız yalnız oturuyorum
sağol canım.
Kaptancım arkadas yarından ıtıbaren bızımle adı mukeyyıf..

tamam canım . ufaklıklara geçmiş olsun.
hoşgeldin umarım kalıcı olursun ve mezuunlarımızdan olursun. tugkay sana kuralları anlatır. bugün itibariyle kilonu ve ulaşmak istediğin kilonu bize söyle canım. tekrardan hoşgeldin.

erkek çocuk annesi yaşlanmazmış canım. mecburen devamlı dinç ve onların arkasından koşmak zorundasın

bu arada hala biraz ağrım var. ama malesef ev ve çocuk bırakmıyor beni.
ayrıca bu haftaki ödevi sadece ipo yaptı. geri kalan menü nerde kızlar???
yoksa bizi evinize almayacakmısınız?

ben menümü yazayım bari:
mercimek köftesi, kepekli undan puaça, kepekli ekmek üstüne sürülmüş sosyete çemeni, tatlı olarakta suda bekletilmiş incirlerin içine konmuş 1 kaşık sade dondurma ve 1 parça ceviz(incir dolması) afiyet olsun.

bugünkü menüm

sabah
1 dilim tahin pekmezli ekmek
1yumurta
1dilim light peynir
3 zeytin
yeşilçay

ara
yeşil çay
eti form bisküvi

öğle
çorba
yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

ara
eti form mısır patlağı

akşam
z.taze fasulye
çorba
yoğurt

doktordaydım cocuklaın ıkısınınde bogaz sısmıs baya kotuler ateslerı vardı
yedırdım ıcırdım ateslerını dusurdum yatırdım
ve kendıme bı kahve yaptım oturdum
evet bu haftakı odevımı yapayım bırazdan tarıfler gelıyo kızlar..

1)MALZEMELER:

4 Büyük Elma
Yarım Fincan Un
2,5 Çorba Kaşığı Toz Şeker
1 Çay Kaşığı Tarçın
3 Çorba Kaşığı Yağsız Yoğurt
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
1 Yumurta
1 Tutam Tuz

YAPILIŞI:

Elmaları soyun ve ince ince dilimleyin.Orta boy fırın kabını biraz yağlayın.Elmaları kabın altına serpiştirin, üzerine vanilya ilave edin.Önceden ısıtılmış sıcak fırında 20 dakika pişirin.Diğer malzemeleri bir kapta karıştırın ve sıcak elmaların üzerine eşit olarak dökün.20-25 dakika daha fırında pişirin.Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

2)MALZEMELER:
1. 5-6 tane orta boy patates
2. 1 küçük kavanoz garnitür
3. 1 kase süzme yoğurt
4. 3 yemek kaşığı mayonez
5. 2 diş sarımsak,dereotu,tuz ,kimyon

Patatesleri bir kabın içerisinde yumuşak şekilde pişene kadar kaynatalım.Patatesler yumuşayınca fazla soğutmadan çatalla iyice ezin.
Tuzunu ,kimyonunu birazda zeytinyağını katıp iyice karıştırın.strec filmin üzerine bir santim kalınlığında dikdörtgen şeklinde elinizle basarak serin.
Üzerine hazırladığınız yoğurtlu mayonezli sarımsaklı karışımın bir kısmını ayırarak serin.Yoğurdun üzerine dereotu ve garnitürü dökün ve strec film yardımıyla kaldırarak rulo pasta gibi sarın .
Strecle her yerini sararak dolapta 1 saat kadar bekletin.Dinlendikten sonra ayırdığınız yoğurtlu karışımı patates rulosunun her yerine sürün.Üzerinide arzunuza göre süsleyebilirsiniz

3)MALZEMELER:
1 Su Bardağı İnce Bulgur
2 Su Bardağı Kırmızı Mercimek
4 Su Bardağı Su
2 Çay Kaşığı Tuz
2 Çay Kaşığı Pul Biber
5 Çay Kaşığı Kimyon
1 Demet Yeşil Soğan
1 Demet Maydanoz
3 Çay Kaşığı Salça
2 Çorba Kaşığı Margarin
1 Soğan

YAPILIŞI:
Kuru soğanı yemeklik soğan tarzında doğrayıp margarinimizle birazcık öldürelim. Öldürdüğümüz soğanın içine salçamızı ilave edip ateşten indirelim. Daha sonra mercimeği yıkayıp, dört su bardağı su ile haşlayalım. Mercimeklerimiz sararıp suyunu çektikten sonra ateşten indirip, içerisine ince bulgurumuzu ilave ederek karıştıralım.

Kapağını kapatıp 15 dakika bekletelim. Maydanoz ve soğanın yeşil kısımlarını ince ince doğrayıp diğer malzemelerle birlikte mercimekle bulgura ilave edelim. Daha sonra köfte şekline getirerek servis yapalım. Dilerseniz servis tabağına aldıktan sonra üzerine yarım limon suyunu gezdirebilirsiniz.

4)MALZEMELER:
1 su bardağı kepekli unbr * 4 su bardağı yulaf ezmesibr * 1 çay bardağı zeytin yağbr * 1 su bardağı yoğurtbr * 2 adet yumurtabr * 1 paket kabartma tozubr * Az tuzbr br İçi için ;br * 6 dal dereotubr * 1 su bardağı diyet ufalanmış peynir

HAZIRLANIŞI br Bir kaba yumurtaları kırıyoruz.

Sıvı yağ, kabartma tozu, tuz ve yoğurdu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra yulaf ezmesi ve kepekli unu da ilave ediyoruz Hamurumuzu yumurta büyüklüğünde parçalara bölüp, önceden karıştırdığımız peynir ve dereotunu hamurumuzun içine ekliyoruz.
Hamurumuzu kapatıyoruz. Önceden hazırladığımız 160 derece ısıttığımız yağlı tepside, 30 dakika kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…