canım 1.200 gitti bendenikizcim canım şu detoks işe yaradımı?
Eki Görüntüle 332301
tacın sahibi ikiz. seni bu taçla uğurlayalım canım. güle güle.
ama bence bu tacı hak eden 2 kişi daha var. biri fatoş diğeri ecz. kendi çabalarıyla artı puana geçtikleri için tebrik ediyorum.
geçmiş olsun çocuğu olana hastalık iki kat zor gelir benim başımda iki tane var bi hasta olunca düşün halimi(Allah eksikliklerini göstermesin)bugün gelmedim diyemi böyle yaptınız cadılar hı*
sabah ağrı ile uyandım. eşimi işe giderken yoldan çevirdim. hastane hastane doktor doktor gezdik. meğer geçen bulduğum yumurtalık kistim patlamış. hala biraz ağrım var ama sabahki hlime göre daha iyiyim. ama çok yorgunum. şim işe döndü. oğlanla baş başa ofoff
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim barişimdi yürüyüşe başlıyorumm bugünden itibarende yürüyüşten sonra titreşim kemerimi kullanıcam artık eskiden çok faydasını görmüştüm
ne iş yapıyorsun canım?Bu gün kataloğ çekimindeydim.Eki Görüntüle 332286
memnum oldumEki Görüntüle 332288 Buda benim.
ona şişko diyolar canım.o yanakları eritebilmek için aç aç geziyorum.
geldim ...taham şimdi yoksun ve kaç gün yoksun bilmiyorum ama geçen haftaki bildirimlerin çok az bir sorunmu vardı. valla şöyle bir bakındım ama bir mazerette belirtmemişin? sıkılıyormusun burda olmaktan canım?
canım 1.200 gitti bendenama karatay topiğindeki arkadaşlardan 2 kilo gidende var... takıldığınız yerde tavsiye ederim...
tam olarak ne yiyip içtin önceki sayfalarda okumuştum ama unutmuşum canım
çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaiaymasın çok kötü ağrısı olduğunu duymuştumbugün gelmedim diyemi böyle yaptınız cadılar hı*
sabah ağrı ile uyandım. eşimi işe giderken yoldan çevirdim. hastane hastane doktor doktor gezdik. meğer geçen bulduğum yumurtalık kistim patlamış. hala biraz ağrım var ama sabahki hlime göre daha iyiyim. ama çok yorgunum. şim işe döndü. oğlanla baş başa ofoff
tebrik ederim canım darısı bizlere inşalalhhçok teşekkür ederim..............
çok tatlısın canım ya maşallahEki Görüntüle 332288 Buda benim.
Eki Görüntüle 332301
tacın sahibi ikiz. seni bu taçla uğurlayalım canım. güle güle.
ama bence bu tacı hak eden 2 kişi daha var. biri fatoş diğeri ecz. kendi çabalarıyla artı puana geçtikleri için tebrik ediyorum.
oo senden o kadar gitttiyse bende 3-5 kilo gider heraldecanım 1.200 gitti bendenama karatay topiğindeki arkadaşlardan 2 kilo gidende var... takıldığınız yerde tavsiye ederim...
sağol canım..
valla canım anlıyorum istersen izinli yazalım ama bak zubusta geldiğinde genelde yanlız oluyor hep arka arkaya mesaj yazıyor. bu haftaki mesajlarını değerlendirmeye alınca sıfırlanıyorsun farkındamısın?geçmiş olsun çocuğu olana hastalık iki kat zor gelir benim başımda iki tane var bi hasta olunca düşün halimi(Allah eksikliklerini göstermesin)
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari
ne iş yapıyorsun canım?
memnum oldum
geldim ...valla ben ne zaman gelsem altta sadece benim adım yazıyor bide ben k.valide ile oturuyorum durmadan pc başına gelemiyorum. gelince laf işitiyorum vay çocukmuş vay işmiş .. bide ben sünnet yaptırıcam oğlumun odasına perde almam gerekiyor pc ye oturunca bu ara perde ve halı bakıyorum anla yani halimi
çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaiaymasın çok kötü ağrısı olduğunu duymuştum
tebrik ederim canım darısı bizlere inşalalhh
çok tatlısın canım ya maşallah
ikizcim tebrik ederim bırakma bizleri yine gel canımm
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari
1 saat hareket yaptım hava soğuk yürüyüş yapamadım akşmaa doğru yaparsam yazarım
cnm ben bir ara çok düzenli kullanmıştım inanılmaz faydasını gördüm...göbeğime takıyodum 10 cm kadar inceltmişti göbeğimi tabi sırf onu kullanmıyordum ama o böle lümbüllüğünü aldı göbeğimin sallanması fln gitti bideebence muhakkak kullanmalısın yani zaten hiç bi zorluğuda yok oturduğun yerde titriyoo ohhhhhhh
yazdım cnm sporunu...yalnız kimse çok spor yapmıyo bu hafta nedennnnnn??????? daha çok rakip istiyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?