Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlarrrrrrrrr menümü bildirmek üzerede burada bulunuyorum

sabah:2 kepekli tost,1 yumurta,1 bardak ayran

öğlen:ton balıklı mısırlı salata

akşam:2 kepekli lavaştan yapılmış dürüm(piliç burger göbek salata ve birazcık mayanozle),1 bardak ayran

yemekten sonra:3 halleyy ( evde 1 paket dha kaldı yrn oda biterse birdaha almıycam anneme çnkü hepsini bn yedim )

su:1830 ml

spor:50 dk yürüyüş

taham şimdi yoksun ve kaç gün yoksun bilmiyorum ama geçen haftaki bildirimlerin çok az bir sorunmu vardı. valla şöyle bir bakındım ama bir mazerette belirtmemişin? sıkılıyormusun burda olmaktan canım?

MESAJ TABLOSU //pzts //Salı //çrşmb //perş. //Cuma
fatos0808 (6 /izinli /5 /5 /5)
Ecz.imis i z i n li
tugkay2000 (8 /19 /2 /2 /11)
yst38 (13 /25 /1 izinli /7 /19)
ipo i z i n li
nil2908 (5 /6 /6 /5 /8)
tahamm (1 /2 /1 /2 /2)
bademlikurabiye i z i n li
zubus (5 /5 /5 /3 /5)
İkiz81 (8 /9 /5 /6 /7)
ivrin i z i n li
beyazzmbak (3 /11 /8 /3 /8)

HAFTALIK PUAN TABLOSU
**********1.HFT 2.HFT 3.HFT 4.HFT
fatos0808 ///10 /6 /9 /11
Ecz.imis ///10 /10 /10 /11
tugkay2000 ///10 /10 /9 /10
yst38 ///10 /7 /6 /5
ipo ///10 /9 /5 /5
nil2908 ///10 /9 /9 /9
tahamm ///10 /9 /5 /????
bademlikurabiye ///15 /15 /14 /14
zubus ///10 /9 /9 /7
İkiz81 ///15 /15 /16 /17
ivrin ///10 /8 /7 /8
beyazzmbak ///10 /10 /11 /9

tacın sahibi ikiz. seni bu taçla uğurlayalım canım. güle güle.
ama bence bu tacı hak eden 2 kişi daha var. biri fatoş diğeri ecz. kendi çabalarıyla artı puana geçtikleri için tebrik ediyorum.

ikizcim canım şu detoks işe yaradımı?
canım 1.200 gitti bendenama karatay topiğindeki arkadaşlardan 2 kilo gidende var...takıldığınız yerde tavsiye ederim...

sağol canım..

geçmiş olsun çocuğu olana hastalık iki kat zor gelir benim başımda iki tane var bi hasta olunca düşün halimi(Allah eksikliklerini göstermesin)
şimdi yürüyüşe başlıyorumm bugünden itibarende yürüyüşten sonra titreşim kemerimi kullanıcam artık eskiden çok faydasını görmüştüm
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari
ne iş yapıyorsun canım?
memnum oldum
ona şişko diyolar canım.o yanakları eritebilmek için aç aç geziyorum.

taham şimdi yoksun ve kaç gün yoksun bilmiyorum ama geçen haftaki bildirimlerin çok az bir sorunmu vardı. valla şöyle bir bakındım ama bir mazerette belirtmemişin? sıkılıyormusun burda olmaktan canım?
geldim ... valla ben ne zaman gelsem altta sadece benim adım yazıyor bide ben k.valide ile oturuyorum durmadan pc başına gelemiyorum. gelince laf işitiyorum vay çocukmuş vay işmiş .. bide ben sünnet yaptırıcam oğlumun odasına perde almam gerekiyor pc ye oturunca bu ara perde ve halı bakıyorum anla yani halimi
canım 1.200 gitti bendenama karatay topiğindeki arkadaşlardan 2 kilo gidende var...takıldığınız yerde tavsiye ederim...
tam olarak ne yiyip içtin önceki sayfalarda okumuştum ama unutmuşum canım

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaiaymasın çok kötü ağrısı olduğunu duymuştum
çok teşekkür ederim..............
tebrik ederim canım darısı bizlere inşalalhh
çok tatlısın canım ya maşallah

ikizcim tebrik ederim bırakma bizleri yine gel canımm

sağol canım..
oo senden o kadar gitttiyse bende 3-5 kilo gider heralde
valla canım anlıyorum istersen izinli yazalım ama bak zubusta geldiğinde genelde yanlız oluyor hep arka arkaya mesaj yazıyor. bu haftaki mesajlarını değerlendirmeye alınca sıfırlanıyorsun farkındamısın?

sağol canım amin

gunaydınlar kızlar
ben soklardayım tam 70 kıloyum ve dogru duzgun bısey yemedım
taham sana derken bende soka gırdım
yarın adet gunum belkı ondandır dıcem bıde kabızlık okadar form cayına ragmen delırcem ya....

zübübşüm ne güzelsin maşallah canım sana çok tatlısın
kaptancım teşeşkür ederim tacı takmış kadar oldum saol tatlım nasıl oldun geçtimi ağrıların

sabah kahvaltıda
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
çay

arada 1 armut yedim
öğlen

yoğurt çorbası
2 dilim ekmele

akşama allah kerim

1 saat hareket yaptım hava soğuk yürüyüş yapamadım akşmaa doğru yaparsam yazarım

akşamada kereviz yapayım dedim bakalım

yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari

cnm ben bir ara çok düzenli kullanmıştım inanılmaz faydasını gördüm...göbeğime takıyodum 10 cm kadar inceltmişti göbeğimi tabi sırf onu kullanmıyordum ama o böle lümbüllüğünü aldı göbeğimin sallanması fln gitti bidee bence muhakkak kullanmalısın yani zaten hiç bi zorluğuda yok oturduğun yerde titriyoo ohhhhhhh

1 saat hareket yaptım hava soğuk yürüyüş yapamadım akşmaa doğru yaparsam yazarım

yazdım cnm sporunu...yalnız kimse çok spor yapmıyo bu hafta nedennnnnn??????? daha çok rakip istiyorummmmmmmmmm

kızlar nasılınızzzz bakalımmmmmm bugün öyle bir geçer zamanki günü

bende annemi eczaneye yolladım solgarın o önceden bahsettiğim şurubunu aldırmaya ben diyetteyken evden asla çıkmam o yüzden işlerimi annem yapıyo saolsun ...şurubun etkilerini yazıcam size bu arada dün tartılmıştım söylemeyi unuttum 1.200 kg vermişim bileeeeee hemde reglim gecikio gene

çünkü hava çok soğuk tatlım eee senin gibide yürüyüş bandımız yokkk

kızlar ıyı aksamlar bende yenı geldım komsuya kahve ıcmeye gıtmıstım
aksam yemegım brokolı lımao sıktım ustune
yesıl cay
1 saat de spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…