çünkü hava çok soğuk tatlım eee senin gibide yürüyüş bandımız yokkk
geçmiş olsun çocuğu olana hastalık iki kat zor gelir benim başımda iki tane var bi hasta olunca düşün halimi(Allah eksikliklerini göstermesin)
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari
ne iş yapıyorsun canım?
memnum oldum
geldim ...valla ben ne zaman gelsem altta sadece benim adım yazıyor bide ben k.valide ile oturuyorum durmadan pc başına gelemiyorum. gelince laf işitiyorum vay çocukmuş vay işmiş .. bide ben sünnet yaptırıcam oğlumun odasına perde almam gerekiyor pc ye oturunca bu ara perde ve halı bakıyorum anla yani halimi
mesela ben vücudumun hamlığını attıktan sonra dans step bisiklet ab circle gibi şeyleride eklicem çnkü tek yürüyüşle olucak iş deil 30 kilo vermek
Eki Görüntüle 332288 Buda benim.
bugün gelmedim diyemi böyle yaptınız cadılar hı*
sabah ağrı ile uyandım. eşimi işe giderken yoldan çevirdim. hastane hastane doktor doktor gezdik. meğer geçen bulduğum yumurtalık kistim patlamış. hala biraz ağrım var ama sabahki hlime göre daha iyiyim. ama çok yorgunum. şim işe döndü. oğlanla baş başa ofoff
cnm yürüyüş bandı olmasın gerek yok ki 20 dk dans bile etseniz kar yani ki dans mükemmel zayıflatıyotak kulağna müziği ohhhhhhhhh
cnm regl dönemim yaklaşınca cnm inanılmaz tatlı istiyo dayanamadım...zaten bu diyette bu seneye kadar hiç yapmadığım bişi yapıp kaçamakları yasaklamıyorum çnkü diyetten sonra kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum bnm için dha zararlı oluyo...en azından şimdi cnm birşey istediğinde yiycem ama 20 ama 30 dk fazla spor yapıcam dengelemek için...
menüme gelincee
kepek ekmeğinden yapılmış mini kanepeler üzerlerinede ton balığı,light krem peynir ve zeytin ezmezi sürücem
mercimek köftesi(halamın akupunturcusu önermişti diyette yiyin diye,mideyi şişirip tokluk hissi veriyomuş)
ortaya peynir zeytin domates salatalık tabağı
meksika fasulyesi,dereotu,mısır ve salatalık turşulu nar ekşili salata
şeftalili lipton form çay
tatlı olarak tavuk göğsü gibi bir sütlü tatlı düşündüm :))
acaba lezzetler çokmu karıştı bilemedim ev hanımı olmadığım için çok acemiyim
arkadaşım teşekkürederim.yok kız çok tatlı. benim annemde öyle tombik yanakları var. sayemde sünük sünük oldu :))
yok yok maşallahın var.
inşallah bende gençleşmek istiyorum.kilo yaşlı yapıyo gerçekten.zubus bencede cok sevimlisin
ve haklisin zayif olmak bi baska yakisirdi eminim
insan bi genclesiyo valla xayiflayinca
ben modelistim.kalıp çıkarıyorum.geçmiş olsun çocuğu olana hastalık iki kat zor gelir benim başımda iki tane var bi hasta olunca düşün halimi(Allah eksikliklerini göstermesin)
yaaa canım o kemerlerden bende de var düzenli kullanınca faydası oluyormu? bi deneyim bari
ne iş yapıyorsun canım?
memnum oldum
geldim ...valla ben ne zaman gelsem altta sadece benim adım yazıyor bide ben k.valide ile oturuyorum durmadan pc başına gelemiyorum. gelince laf işitiyorum vay çocukmuş vay işmiş .. bide ben sünnet yaptırıcam oğlumun odasına perde almam gerekiyor pc ye oturunca bu ara perde ve halı bakıyorum anla yani halimi
teşekkürederim.çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaiaymasın çok kötü ağrısı olduğunu duymuştum
tebrik ederim canım darısı bizlere inşalalhh
çok tatlısın canım ya maşallah
ikizcim tebrik ederim bırakma bizleri yine gel canımm
canım çok teşekkürederim.zübübşüm ne güzelsin maşallah canım sana çok tatlısın
kaptancım teşeşkür ederim tacı takmış kadar oldum saol tatlım nasıl oldun geçtimi ağrıların
ooooo kerevize bayılıyorum.ben tek geçerim.1 saat hareket yaptım hava soğuk yürüyüş yapamadım akşmaa doğru yaparsam yazarım
akşamada kereviz yapayım dedim bakalım
hooooş bayannn memnun olduk.bence rejim yapmana hiççç gerekkk yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?