Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım bu tariflerin adı ne?

hoşbuldum canm şuanda ki kilom 67.ulaşmak istediğim kilo 60.doğum kilolarım malesef.8 aylık oğlum var.hala emziriyorum.boyum 1.65.

hoşbuldum canm şuanda ki kilom 67.ulaşmak istediğim kilo 60.doğum kilolarım malesef.8 aylık oğlum var.hala emziriyorum.boyum 1.65.

maşallah canım allah bağışlasın. tuğkay sana kuralları anlatcaktı ama firar etmiş bugün. bende bu hafta iziliydim güya. kimsecikler yok. düşcem puanları bakmıycam kimsenin yaşına.

hergün en az 5 mesaj yazılcak. cumartesi pazar hariç
cuma günleri bildirim günü. sen bu hafta bildirime katılmayacaksın haftaya dahil edicem.
cuma günü en geç 10-11 gibi bildirim yaparsan iyi olur.
10 puan üstünden değerlendirilmeye başlıyorsun. eksik mesaj yazarsan, kilo alırsan, 11den gece kilo bildirimi yaparsan puanın kırılıyor.)
hergün kaç dakka spor yaptığını bildir. 4 saatin üstünde spor yapanlara 1 puan veriyorum.

BUDA ÖDEVİMM KIZLAR :)
DÜRÜM ŞİŞ
Malzemeler:
4 adet kepekli dürüm
300 gr kırmızı biber
250 gr az yağlı beyaz peynir
1/2 demet maydanoz
10 adet ceviz
3 adet domates
3 adet yeşil biber

Yapılışı:

Kırmızı biberler közlenir.
Biraz soğuyunca soyulup,temizlenir.
Dürümün üzerine köz biber yayılır.
Köz biberin üzerine peynir,kıyılmış maydanoz ve cevizler yayılıp,dürüm yapılır.
Dürümler iki parmak kalınlığında kesilir.
Çöp şişlere, dürüm aralarına domates ve biberler konularak dizilir.

ROKA SALATASI
Malzemeler:
1 demet roka
2 adet domates
2 diş sarımsak
1 limon
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tuz
Yapılışı:

Rokalar yıkanıp,kurulanır.Elle kopartılarak veya plastik bıçak ile parçalara ayrılır.
Domateslerin kabuğu soyulup,doğranır.
Limon,zeytinyağı,tuz ve dövülmüş sarımsaklar çırpılır.
Limonlu sos salataya dökülüp,bekletmeden servis edilir

TUZLU DİYET PASTA
Malzemeler:
4 tane yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1tepeleme çay kaşığı pulbiber
1 su bardağı sulu yoğurt
1/4 su bardağı sıvıyağ(zeytinyağı ve fındık yağı)
1.5 su bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
2 tane kabak
3 tane çarliston biber
1 tane kırmızı kapya biber
1/4 demet maydanoz

~ Arzu edilirse 1/4 demet dereotu, taze reyhanda eklenebilir. Havuç ve patates eklerseniz diyet ve diyabetik olmaz ama normal zamanlarda ekleyebilirsiniz.

Arasına ve üzerine:
1 kg süzme yoğurt
3 tane domates
Kuru nane
Kırmızı tane karabiber
Taze nane yaprakları

Yapılışı: Dikdörtgen borcamı yağlı kağıtla kaplayın. Kabakları soyun, yıkayın ve rendeleyip suyunu sıkarak aynı bir kaseye alın. Biberleri boylamasına ikiye böldükten sonra ince ince doğrayın. Maydanozu çok ince olmayacak şekilde doğrayın ve tüm sebzeleri harmanlayın.

Çırpma kabına yumurtaları, tuz ve pulbiberi alıp köpürterek çırpın. Sıvıyağ ve yoğurdu ilave edip tekrar çırpın. Un ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edin ve en son sebzeleri ilave edip çırpın ve karışımı borcama güzelce yayın. Üzeri tamamen kızarana kadar pişirin.

Kekiniz piştikten sonra fırından çıkarın ve ılınmaya bırakın. Süzme yoğurdu bir kaseye alın ve bir tatlı kaşığı tuz ilavesiyle hafifçe çırpın. Domatesleri yıkayın ve kabuklarını soyup doğrayın.

Keki eninden ortadan ikiye bölün. Yarısını servis tabağına alın. Üzerine süzme yoğurt sürün ve domatesleri serpiştirin. Kekin diğer yarısını üzerine kapatın ve süzme yoğurtla her tarafını güzelce sıvayın. Kalan yoğurdu krema pompasına alın ve süsleyin. Pastanın ortasını kuru naneyle, kenarlarını tane kırmızı biber ve taze nane yapraklarıyla süsleyin.
Afiyet olsun!

KAŞARLI DİYET BİSKÜVİ
1 BARDAK ÇAVDAR UNU
1BARDAK LIGHT YOĞURT
YARIM BARDAK LIGHT KAŞAR RENDESİ
1ÇAYKAŞ. TUZ
1PK KABATMATOZU
2 YUMURTA

TÜM MALZ. KARIŞTIRALIM.YÖNTEM AYNI.KIVAMSIZ BİR HARÇ.
TEPSİYE DÖKÜYORUZ.180 DERECEDE 20 DAKİKA PİŞİRİYORUZ.
20 DAKİKA SONUNDA FIRINDAN ÇIKARTIYORUZ.20 EŞİT DİLİME BÖLÜYORUZ.
TEKRAR FIRINA VERİYORUZ.160 DERECDE ÜZERİ KIZARANA ,KITIRLAŞANA KADAR PİŞİRİYORUZ

maşallah canım allah bağışlasın. tuğkay sana kuralları anlatcaktı ama firar etmiş bugün. bende bu hafta iziliydim güya. kimsecikler yok. düşcem puanları bakmıycam kimsenin yaşına.

amin canm cümlemizin kini.bana tuğkay günde 5 tane mesaj yazmam gerektiğini söyledi başka kurallar var mı bilmiyorum. kaptanımız sensin anladığıma göre.

öğlen menüm çorba 2 dilim ekmek

bişrazdan dünden kalan kerevizi yyicem
yoğpurt bide
bu günüde böle kapatacam

amin canm cümlemizin kini.bana tuğkay günde 5 tane mesaj yazmam gerektiğini söyledi başka kurallar var mı bilmiyorum. kaptanımız sensin anladığıma göre.

her hafta ödev veriyorum önerilerede açığım.
bu haftanın ödevi misafircilik oynuyoruz. toplanıp birbirimize gittiğimizi farz et. hepimiz diyetteyiz. haliyle diyet ikramlar servis edilcek. ev sahibi olarak ne hazırlarsın.

Slm bayanlaarr. Uzun zaman oldu görüşmeyeli Nasılsınız bakalım??
Kaptanım, pzt ben gelemedim, o tmm da dünden puanımı kırmazsan sevinirim. Nete girmeye çalıştım ama vınn ım sorun çıkarttı, giremedim. Bugün de aynı şey olunca müşteri hizmetlerini aradım neden bağlanamıyorum diye. Meğersem faturam ödenmemiş. Halbuki babam en son ödemeye gittiğini söylemişti bana. Demek ki sonrasında unutmuş tekrar. Neyse, sonuç olarak elimde olmayan sebeplerden giremedim dün.

Bu arada kızlar bu sabah 73.4 kg çıktım. Ne kadarı ödem ne kadarı haftasonu yemeyi abartmamın bir sonucu bilemiyorum. Tek bildiğim sinirlerim çok bozuldu. Sınavlarım da kötü geçiyor zaten.

Şu son bir kaç gündür ne liste uygulayabiliyorum, ne yediklerimi yazabiliyorum. Bırakın yemekleri içtiğim suyu bile hesaplamaz oldum. Hiç bir şeye takatim kalmadı. Tabii yine de içebildiğim kadar su içiyorum, gelip giderken ama önceki özenim kalmadı yine de.
Ama ipocm, cuma ve bugün de dahil olmak üzere toplam 100 dk sporum var cnm. :112: Onu hesaplamayı becerebildim yine de.

Aa. Keten tohumu unu diye bir şey mi var??

selam kızlar;
bende bugun itibariyle oha falan oldum cuma tartıda 66 çıktım bugun 69 çıktım anlamadım 2 günlük misafir ve iki gün mantının etkisi olabilirmi?
çooooookkkkkk moralim bozuldu yaaaaaa

Cnm noldu, tekrar tartıldın mı? Sadece şiş miymiş yoksa kilo da almış mısın?? :18:

Ben de dün gece saat 1 gibi küçü bir pizza yuttum. Gerçi sabah 07.40 falandı yatağa girdiğim, gece hiç uyumadım ama yine de yememem gerekiyordu, biliyorum. Sannırım regl yaklaştıkça ben de engel olamıyorum açlığıma.

ben bu hafta mezun olmak istiyorum..hedefime ulaştım...alabilirsiniz ozaman canım...

Cnm tebrikk ederim. Darısı başımıza inşş. Yine de arada gel, özletme kendini tamam mı? :112:

Kızlar ben de hemen sizi ağırlayacağım tarifimi yazayım. Bu pazar gittiğim arkadaşta öğrendim. Ve bayyılldım. Nerdeyse başka bir şey yemedim diyebilirim.
Arpa şehriyeyi pembeleşene kadar kavurun. Sonra pilav pişirir gibi pişirin. Haşlanmış tavuk göğsünü lime lime edin. Küçük küçük doğranmış yeşil soğan, dereotu vs yeşillikle birlikte hepsini birbirine karıştırın. Üzerine istediğiniz kadar tuz+limon. Çok orjinal bir lezzet değil belki ama ben yine de bayıldım, favori listeme ekledim. Umarım siz de bayılırsınız. :112:
Bu arada hani demiştim ya, kurabiye yapıp götürücem diye, kurabiyenin bir ölçüsünden ne kadar fazla çıktığını unutmuşum. Yine de tepeleme bir kayığa dizerek götürebildiğim kadarını götürdüm. Akşam eve geldim, hala bana bir sürü var. Tabii arkadaş da dönerken eli boş göndermemişti. Evde bir sürü cıss türünden yiyecek. Bari dedim benim yaptıklarımdan komşuya vereyim. Kendime 2-3 tane bıraktım, karşı komşunun kapısını çaldım. Kadın o sırada müsait değilmiş, çocuğa verdim tabağı ama tabii ki geri alamadım. :/ 2-3 saat sonra kapı çalındı. Kadın da içine kendi yaptığı tatlıdan koymuş 4 dilim, tabağı iade ediyor. Sizin anlayacağınız kurtulamadım yani o cısslardan. Gece krizlerim sırasında da hepsini mideye indirdim.

Çok geçmiş olsun kaptanım.

Cnmcm, sen ne iş yapıyorsun ki? Eminim içine girince onun da stresi boldur ama burdan bakınca çok eğlenceli bir şeye benziyor.

Memnun oldumm. Arkadaşlara katılıyorum, çok tatlı bir yüzün var maş. :)

Lümbüllüğünü?!

Evden niye çıkmıyorsun ki cnm?? Ve tabii ki gözünaydın.

mesela ben vücudumun hamlığını attıktan sonra dans step bisiklet ab circle gibi şeyleride eklicem çnkü tek yürüyüşle olucak iş deil 30 kilo vermek

Ben de eğer büt lere kalmasaydım evde ab shaper mı ne bir mekik aleti vardı. Onu çıkarttıracaktım anneme. 3 hafta boyunca günde 100-150 Allah ne verdiyse çekecektim. Ama tatilim 1 haftaya indiği gibi bu bir haftanın da belki 2 belki 3 gününü evimde geçireceğim. Tabii halimden memnunum, ablamın yanına gidiyorum. Paşamın, bi'tanemm in yanına inş.

slm kizlar hakikaten bende bu hafta sporda caktim
ay sinir oldum ben nasil 2 kilo aldim durup dururken
of of adetim bitince gider insallah.

İnş cnmm. Hem senin için hem de kendim için ben de aynısını ümit ediyorum.

Çok şükür kaptanım, daha da iyi olursun inş.

ben modelistim.kalıp çıkarıyorum.

O dediğin tam olarak ne oluyor ki acep?

kızlar iştahım açıldı bugün.doymuyorum.elim ayağım titredi.neden acaba?:44:

Bende de buna benzer bir şey var. Son 1-1.5 aydır farkediyorum. Özellikle yemek hazırlarken ayakta 5 dk dan sonra gözüm kararmaya, başım dönmeye falan başlıyor. Bence takatsiz düşüyorum ama baktığımda öyle çok katı bir diyet de yapmadığım için henüz açıklayamadım kendime sebebini. :44:

Çokk geçmiş olsun cnm. Çok zor bir gece atlatmışın.

yeterrrrrrrrrrrrrrrr
herhalde gecenin vakti olmasa aynn boyle cigligi basmistim
oh yatin guzelce yataklarinizda.....

Yok tatlım ya, ne yatağı. Aynı saatlerde ben de koltukta sürünüyordum, bir gözüm yastıkta bir gözüm ders notlarında.

Son düzenleme:

Hoşgeldiinn. Benim en sevdiğim slogan kış kış yağlar kış kış. Bu arada bence kilo çizelgeni de oluştur. Bence çok motive edici. :112:

En güzeli tatlışım. Eğer onlar gibi oynayabiliyorsan ne ala. :13:

bu arada hala biraz ağrım var. ama malesef ev ve çocuk bırakmıyor beni.
ayrıca bu haftaki ödevi sadece ipo yaptı. geri kalan menü nerde kızlar???
yoksa bizi evinize almayacakmısınız?

Kaptanım ben de yazdım az önce. Madem hepimiz diyetteyiz, sadece salata yaptım size. Yok başka bir şey. Hmm, bir de form çayı yaparım yanına. Oldu da bitti maş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…