Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım bu haftada seni izinli sayarız. sen sınavlarına bak. cuma vaktin olursa bildirim yap. olmazsa perşembe günü bildir.

cimri ev sahibi. kız iki meyve salatası filan yap bari tatlı niyetine

Off, hepsini denemek istedimm. Malumunuz, gerek şekerli gerek tuzlu kremaymış yoğurtmuş bayılıyorum zaten.

hoşbuldum canm şuanda ki kilom 67.ulaşmak istediğim kilo 60.doğum kilolarım malesef.8 aylık oğlum var.hala emziriyorum.boyum 1.65.

Allah analı babalı, huzurlu büyütsün inş cnm.

Sanırım benim karnım aç kızlar ya. Gideyim debir şeyler yiyeyim bari. Ardarda bu kadar mesaj yazmak yeter herhalde.

slm kızlar evet bugun bıraz kacagım ve beynım catlıyo cok uykusuzum ama uyuyamıyorum malum yavrularım hasta
bu gecede zor bı gece olacak cunku ıksınınde atesı ınıyo cıkıyo
ben obur kuralları unutmustum daha dogrusu pek ustunde durmamısım galıba kı aklımda kalmamıs sen tekrar hatırlatmıssın hatıcecım ellerıne saglık
mukeyyıf kurallar cok zor deıl herkesın ıyabılecegı cınsten hem bak tarıf ogrenıyoruz bazen durduk yere eglencelıde olabılıyo yanı....
ecz ımıs saol canım ama ben okadar sısım kı galıba adetten degıl benımkısı aldım anladıgım kadarıyla kıloyu....

canım bu haftada seni izinli sayarız. sen sınavlarına bak. cuma vaktin olursa bildirim yap. olmazsa perşembe günü bildir.

Sen bilirsin kaptanım, ama ben haftaya izin istemeyi düşünüyordum. Bu aralar da çok izinli oldum ama. :44: Dedim ya, ablama gidiyorum diye. Orda netim de sorun olacak ama daha da önemlisi tartım olmayacak. O sebepten haftaya bildirim de dahil olmak üzere izin verir misin bana kaptanım?
Bu hafta bildirime zaten gelirim inş(gerçi artı çıkicam ama) Onun haricinde de sen bilirsin kaptanım. Nasıl istersen öyle yazarsın. :112:

cimri ev sahibi. kız iki meyve salatası filan yap bari tatlı niyetine

Hmm, aslında meyve salatası hoş olabilir kaptanım, ama henüz kendimi o kadar geliştiremedim. Albenili bir şey çıkartamam yani ortaya. :44: Boşver, az olsun öz olsun. Yiyin salatanızı oturun işte. Maksat muhabbet değil mi zaten. Güzel, bol köpüklü bir de kahve yaparım size salatadan sonra, bir güzel de fal bakarız. Olma mı?

Deme öyle cnm ya, deme öyle. Ben hala sadece şiş olduğuma inanmak istiyorum. :103:

canım geri dönmek üzere ayrıldı derim. sen döndüğünde bildirirsin.
birde mezdeke ayarlada yediklerimizi eritelim.

canım geri dönmek üzere ayrıldı derim. sen döndüğünde bildirirsin.
birde mezdeke ayarlada yediklerimizi eritelim.

Tammam kaptanım. Tşk ettim.

Oluurr, bir de mezdeke ayarlar dökeriz kurtlarımızı. Sizi bırakın + yı - kilolarla göndermiş olurum böylece evlerinize.

ya kızlar bıtkısel bı cozum varmı sızde oksuruk ıcın
kuru ve yogun bı oksuruk...

Ben öksürükte kekik, ıhlamur vs bildiğim tüm bitkileri basıyorum cnm. ama kekik kurudan ziyade balgamlı öksürükte faydalı sanırım. Boş yere eziyet etme yani çocuklara. Malum, kekik çayı pek de tolere edilebilir bir tada sahip değil.

Hmm, menümü yazmaadım yine. Bugün dediğim gibi sabah uyudum, öğleden sonra kalktım sınava gittim. Sınav çıkışı, saat 4 gibi, okulda peynirli poğaça ve 200 ml meyve suyu. Şimdi de akşam yemeğimi yemeye gidiyorum ki kendisi kahvaltı olurlar. peynir, domates, salatalık, yeşillik, bitki çayı. :112: Ekmek yok. Çünkü bitti, ben de almadım. 2 gün sonra gidicem zaten inş. :112:

Benimkiler beni uyutup öyle uyuyorlar.tabii eşimle birbirimizi göremiyoruz sayelerinde.

Ellerine sağlık .tariflerin çok güzel.

yok canım.ben keten tohumunu çekilmiş olarak almıştım.evde duruyodu öyle.onu kullandım.ama harika oldu.

Çok bereketliymiş maşallah.

Valla çok stresli bi iş.
benim için söylediklerine gelince çok teşekkürederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…