herkese slm kızlar.dün geceden beri beni karın ağrısı ve mide bulantısı tuttu çok fenayım.daha kötüsü büyük kızımda ateşlendi.ateşi 39 a çıktı.doktora götürdük neyse onun ateşi düştü fakat benim halim fena.menümü falan yazamadım lütfen affedin.yarına iyi olurum inşallah.haber vermek için geldim.yarın uzun uzun okuyup yazarım.bugünümü telafi ederim inşallah
Şu son bir kaç gündür ne liste uygulayabiliyorum, ne yediklerimi yazabiliyorum. Bırakın yemekleri içtiğim suyu bile hesaplamaz oldum. Hiç bir şeye takatim kalmadı.Tabii yine de içebildiğim kadar su içiyorum, gelip giderken ama önceki özenim kalmadı yine de.
Ama ipocm, cuma ve bugün de dahil olmak üzere toplam 100 dk sporum var cnm. :112: Onu hesaplamayı becerebildim yine de.
Lümbüllüğünü?!
Evden niye çıkmıyorsun ki cnm?? Ve tabii ki gözünaydın.
tugkay gibi dans ettim bende 40 dk
bugünkü menümü yazayım.
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1dilim peynir
öğleden sonra komşuma çıktım.kadın bir sürü bişeyler hazırlamş kıramadım
1 dilim kek
1 tane kurabiye
2-3 çatal kısır
3 bardak tek şekerli çay
akşam
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 fincan kahve
1 avuç çekirdek
3 lt su
1 saat leslieyle yürüyüş
gunnaydın kızlar cok ama cok uykum var cocuklarımda yatıyo sımdı cunku gece oturduk resmen ama mısafırım gelıyo evı temızleyıp bıseyler hazırlıcam
ya benım bugun canım cok sıkkın ...
canım buumentol yapsan odaya. hem boğazlarınıda yumuşatır. iyi gelir.ya kızlar bıtkısel bı cozum varmı sızde oksuruk ıcın
kuru ve yogun bı oksuruk...
kaçırmışım canım o zaman. ellerine sağlık.Aşkolsun ben sen söylersöylemez yaptım.
.
canım salatalık turşularını doğrayıp biraz suda bekletirsen tuzu gider. şişkinlik yapmaz. ama pizzaları nerde bekletirsen beklet göbüşünde bekletme.Bu günki menüm
sabah kk lor peyniri,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 1 elma
öğle 2 tabak şehriye çorbası,2 dilim salatalık turşusu
arada 2si1 arada
yarım saat sonra türk kahvesi
2 altınbaşak,yarım bardak ayran
akşam 2 dilim pizza,4 kayısı
bitki çayı
1,5 lt su
kızlar bende menümü veriyim
sbh:genee 2 tost 1 yumurta yarım bardak ayran
öğlen:2 kepekli lavaştan dürüm yarım bardak ayran( günlerdir aynı şeyleri yiyorum yalnızz)
akşam:1 tatlı tabağı kadar zeytnyağlı pırasa,1 dilim tam bğday ekmeği
yemekten sonra:1 tabakta karışık kuru kayısı,yaban mersini leblebi
spor:35 dk yürüyüş+10 dk dans
su:2500 ml
bugün halley yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aa kızlar bu arada hergün 15-30 dakikada göbeğime titreşimli kemer takıyorum....şubat ortasına gelincede bu kremle kullanılan korseye geçicem vücudumun biraz sönmesini bekliorum...reglimde gecikti ve günlerdir karnım ağrıoo o yüzden o titreşmli kemeri takıorum aslındaa belki etki eder diyee
gunnaydın kızlar cok ama cok uykum var cocuklarımda yatıyo sımdı cunku gece oturduk resmen ama mısafırım gelıyo evı temızleyıp bıseyler hazırlıcam
allah kolaylık versin canım...
kız ikiz benide zayıflatmadan hiçbiyere mezun etmiyom seni
şaka bir yana şu karatay olayında bana bir el at. ilk kitabını aldımda uygulamada çok başarılı olamadım. yardımcı ol lütfen
tabiki canım.:13:..bende kitap yok karatay topiğindeki arkadaşlar,canan hocanın röportajlarıyla öğrendim....nerde takılıyorsun canım yardımcı olayım ...burda değilsemde herzaman karataydayım,ordan ayrılamam.. .diyetide bırakmış değilim aslında,yemek yemekten korkuyorum.:18:..biraz korumak için dikkat etmem lazım..
tatlım çook özlemişiz seni tekrar hoşgeldin...yazdım sporlarını cnm
cnm herkes bni bi anda kilo vermiş ve güzelleşmiş görsün istiorum öyle bi hastalğm var kendimi kamp gibi bişiye sokuyorum cilt bakımı spor dolap düzenleme eski kıyafetlere bakma fln derken akşam oluyor ztn birde sürekli takı yapıorum yani çıkmamam bnm için dha hayırlı...aslında bnm bi şansım olsa bir dağ evine gidip 3-4 ay kalmak isterim tek başıma sonra şehre bir dönerdimm süperrrrr hem orda markette olmıycaktı telefnla her istediğimi alamazdımlümbüllüğe gelincee bu bnm meşhur lafımdır ya hep kullanırım böle deri boş boş kalıo ya kilo verince ona diorum
yazdım kaptanım hemennn
mükeyyifcim hoşgeldn aramızaaa birlikte nice kilo vermelere inşallahhhsporunuda yazdım hemmeennnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?