Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm hava kapalı yağmurlu insanın canı sıkılıyo

bi yaz gelseydi iydi
nasılsınız bakalım keyifler moraller nasıl

Kahvaltıda
2 dilim kızarmışi ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

arada
1 portakal

öğlen
çorba
2 kepçe
2 dilim ekmek
yoğurt

akşama allah kerim

pırasa yapmayı düşünüyorum

Sabahtan

1 saat hareket yaptım
ama nasıl terledim havanın soğuk olmasına rağmen...

Kafama göre hareketler yapıyorum çok iyi oluyo valla
hava yağmurlu olmazsa yürüyüşte yapacam ama hava fırsat vermiyo

Tepemde tepiniyo kayu izliycekmiş bilgisayarda bizde uydu yokta
şimdi ona çizgi filim izleticem sonra görüşürüz gelirim yine öpüyorum sizi

Kizlarr nasilsinizz bnde basimi fln ortup kimseye gorunmeden sinemaya gdiim dedim hahaha ama annem evde yalniz kalamam korkarim dedi:)))) bnde evde dvd izlicem belki birde cuma gunleri spor yapmiycam dinlenme gunu ilan ediorum kendime

Mahlep : Pruni mahaleb Afrodizyak, balgam söktürücü, nefes darlığı ve prostat için, ayrıca şeker hastalığına karşı kullanılır.
Faydaları :İdrar söktürücüdür.Tonik etkisi vardır. Afrodiziyak olarak kullanılır. Astım, balgam sökücü olarak kullanılır.Prostat büyümesinde,Şekeri düşürmede faydalıdır,Cinsel gücü artırıcı etkisi vardır.

Kullanıldığı Yerler : Kurutulan meyveleri baharat (Mahlep) olarak kullanılır. Özellikle hamur işi pastalara kendine has hoş bir koku vermektedir. Meyvelerin içindeki sert kabuklu tohumlar, yaygın biçimde baharat olarak kullanıldığı gibi ayrıca kuvvet verici, balgam ve idrar söktürücü ilâç ve afrodizyak olarak da değerlendirilir.

Eki Görüntüle 334043
Malzemeler
250 gram halis tereyağ
1 çay bardağı sızma zeytinyağ
2 adet doğal yumurta (aklardan birini üzeri için ayırın)
2 yemek kaşığı doğal elma sirkesi
1 tatlı kaşığı kaya tuzu
1.5 tatlı kaşığı kaya şekeri
1 tatlı kaşığı mahlep
1 çay kaşığı karbonat
aldığı kadar doğal kepeksiz un (miktarı bir daha ki yapışımda ölçüp buraya da yazacağım)
üzeri için kabuğundan ayrılmamış susam
Tereyağ, sızma zeytinyağı, doğal elma sirkesi ve yumurtaları ekleyip iyice yoğurun. Sırasıyla mahlep, kaya tuzu, kaya şekeri, karbonat ve unu (tam buğday unu da olabilir) ekleyin. Ele yapışmayan, çok sert olmayan bir hamur elde etmelisiniz. Yarım saat buzdolabında dinlendirdikten sonra hamuru birkaç parçaya bölün merdane ile açın ve küçük yuvarlak bir kalıpla(çocuğunuzun bul-tak oyunundaki yuvarlak şekli kullanabilirsiniz) 1 cm yükseklikte parçalar çıkarın. Hamurun üzerine bir buzdolabı poşetini sererek açarsanız daha pürüzsüz ve merdaneye yapışmasını önleyerek açarsınız. Dilerseniz hamuru 2 cmlik rulo haline getirip bıçakla küçük kareler de çıkarabilirsiniz veya küçük ruloları birleştirip minik simitler yapabilirsiniz. Hamur parçalarını önce yumurta akına sonra kabuğu alınmamış susama bulayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin ve 200 derece üstleri kızarana kadar pişirin. Ben bu tarifi tam buğday unu ile de yapıyorum öyle de çok hoş bir tadı oluyor.

nerdesiniz hatunlar

az önce pırasa yedim
2 dilim ekmekle
komşum vardı oturduk lafladık accık çok iyi oldu
nniye kimse gelmemeiş

yok canım.ben keten tohumunu çekilmiş olarak almıştım.evde duruyodu öyle.onu kullandım.ama harika oldu.

Hmm, anladım cnm.

Çok bereketliymiş maşallah.

Ecz.imis hoşbuldum canm.sevdim bu sloganı bende kış kış yağlar kış kış diyorum sizlerle

:13:

Geçmiş olsun cnmcm.

Cnmcm, ben de çay-kahveyi şekersiz içmeni önermek istiyorum. Malum, onlara attığımız şeker olduğu gibi glikoz. :112: Benim felsefem 'ufak farklılıklar büyük farklar' :112:

Ayy, birlikte gidelim o dağ evine ipoo.

bugün halley yemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Afferim sana!

gunnaydın kızlar cok ama cok uykum var cocuklarımda yatıyo sımdı cunku gece oturduk resmen ama mısafırım gelıyo evı temızleyıp bıseyler hazırlıcam
ya benım bugun canım cok sıkkın ...

Hayırdır inş cnm?

bu arada bugün eski kiloma dönebildim nasıl başardım 93 olmayı bilmiyorum ama şükür döndüm tekrar sahalara. inşallah eksiyle hemde :)

Tebrikler kaptanım. Darısı başıma.

Bu arada kaptanım bu sabah 72.9 kg çıktım. Yarın saat 10.00 da sınavım var. Gitmeden girebilirsem yarınki kilomla güncellerim ama giremezsem bu kiloyla yaparsın hesaplamamı. :112: Malesef eksilerdeyim ben bu hafta.

Son düzenleme:

Haklısın aslında cnmcm. Güle güle korursun inş kilonu da. :112:

Kaptanım karatayla ilgili pek bir fikrim yok benim ama normal şartlarda meyveyle yemek arasında belirli bir süre bırakmak gerekiyor. Sen en iyisi yoğurtla birlikte ara öğün yap onu.

Slm hava kapalı yağmurlu insanın canı sıkılıyo

bi yaz gelseydi iydi
nasılsınız bakalım keyifler moraller nasıl

İnş bu yaza çıtır giricez fatoşcm.

Tepemde tepiniyo kayu izliycekmiş bilgisayarda bizde uydu yokta
şimdi ona çizgi filim izleticem sonra görüşürüz gelirim yine öpüyorum sizi

Ah o kayu. Tüm bilgisayarım onun videolarıyla doldu.

Kizlarr nasilsinizz bnde basimi fln ortup kimseye gorunmeden sinemaya gdiim dedim hahaha ama annem evde yalniz kalamam korkarim dedi:)))) bnde evde dvd izlicem belki birde cuma gunleri spor yapmiycam dinlenme gunu ilan ediorum kendime

eşarpla mı? Allah iyiliğini versin e mi ipo.

Ellerine sağlık kaptanım. Güzel bir şeye benziyor.

nerdesiniz hatunlar

az önce pırasa yedim
2 dilim ekmekle
komşum vardı oturduk lafladık accık çok iyi oldu
nniye kimse gelmemeiş

Ay evt ya, ben de listeme çoktan ekledim pırasayı. Gidince isticem annemden.

İpocm, bu arada bugün de 20 dk. yürüyüşüm var. Aslında uzun yoldan gelip 45 dk yürümüş olacaktım ama öyyle bir rüzgar vardı ki kendimden geçtim. Nerdeyse bunu bile yürüdüğüme pişman oldum.

Son düzenleme:
Bu arada kızlar menü olarak da dünle aynı. Sabah yattım, öğleden sonra uyandım, koştura koştura sınava gittim, sınavdan çıkınca kantinden poğaça ile meyve nektarı içtim. Henüz o kadar. Akşama da ya çorbayla geçiştiricem ya da karnıbahar yoğurtlicam. :112: Yok yok, karar verdim, karnıbahar yoğurtliyim ben. Hadi ben kaçtım.

maşallah maşallah. sınavlar ne alemde canım. inşallah iyi sonuçlar alıyorsundur.

mrb canm evt haklısın ben önceden 2 kaşık atıyordum yavaş yavaş alışkanlığı bırakmaya çalışıyorum.şimdi 1 kaşık daha sonra 0 olacak inş

bügünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
çay
öğlen
3-4 kaşık pilav
1 kase yoğurt
akşam
1 kase yemek
3 lt su
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…