Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mükeyf hoş geldin aramıza.

kızlar istanbulda bir rüzgar bir fırtına var.şok olursunuz.havada çok soğuk.yarın kar yağacak.

ecz sınav sonuçların nasıl?sen hangi şehirdeydin?

arkadaşlar bademlikurabiyemiydi neydi nici?
ondan haber varmı?

benim menüm
sabah kaşar,yeşil biber,domatesli sandviç pastaneden aldım.ekmeği güzeldi ama içindekiler bir dilim.
arada sandviçimi bitirdim
öğle mercimek çorbası,taze fasulye,milföy
arada 2 tane şerbetli tatlı
akşam zeytinyağlı pırasa,1,5 tavuk pane
1,5 lt su
bitki çayı

kızlar sabah kalktım.ellerim falan şişmiş.yine wc problemi çekiyorum.yiyorum yine tuvalette gitmiyorum.yemiyorum yine gitmiyorum.ama şiştim.

bazen çok sıkılıyorum.şu erkek milleti ne kötüler yaaa.hiç insandan anlamıyorlar.bazen istediğim bi güzel söz onu kendine saklar kötü söyliceği zaman hiç acımadan acıtır.bıktım artık.en yakınım olması gerekirken o ayrı birisi.ben ayrı hissediyorum.

kızlar nasılsınızzzzzz?? ben akşam 7 de sinemaya gittimm hemde saçım başım açık makyajlı bide şık giyindim dedim kendi kendime hani gizli gidicektim diye allahm yarabbim yaaa sinemada tek başıma çok eğlendim yalnız tek gitmek çok zevkliymişş yalnızzzzzzzz mısır ve twix yedimm cızzzzzzzzz ve daha sporumu yapamadım ağırlık bastı fecii ağır ağır yürüyüş bandına doğru gidiorumm bitince gene gelirim canlarım çok öptm

erkeklere gelince allah onları bildiği gibi yapsın bugün bnada oldu bu tarz umursamama durumları bir küfür ediorum içimden offff offfff

eczcımmm cnm gidelim dağ evineee vallahi 2 ayda tığğ gibi oluruzzz

menümü veriyorum gerçi hergün aynıı sıkkınlık geldiii

sbh:1 tost,1 yumurta,yarım brdk ayran

öğlenrta bot patlamş mısır,2 twix gofret

akşam:1 kaşık pırasa,2 dürüm( hergünkündeeeeen)

su:1330 ml

spor:15 dk anca yürüyebildm bacaklarm çok ağrıooo

canım hoca doyana kadar sağlıklı şeylerden yiyin diyor....yasaklar dışında menü yaparsın kendine..:44:.nohut,kuru fasulye 1 tabak sadecebulgur 2-3 kaşık yenebiliyor ama ben tavsiye etmem şişlik yapıyor...ben meyve çok yemiyorum,inan bu yıl portakalın tadına bile bakmadım..meyve sadece sabahları 1-2 tane oda glisemiks indeksi düşük olanlardan.....ara öğün yok karatayda3 öğün yiyebilirsin..öğünler arası 4 saat beklemen lazım,birde 8den sonra çay,kahve,su dışında hiçbirşey yemek yok...
omega-3 kullanmanı tavsiye ederim bayağı dinç olmanı sağlar..
başkada ne istersen sor canım,karatay topiğinede gel yardımcı olurlar..sporda yapsam çok iyi olur canım.

ykizlar iyi gceler kusura bakmayin bugun giremedim misafirim vardi ya geldiler ve ben mecburen onlari evde birakip hastaneye gittm cunku oglanin ates tavan yapti beni gozler uykusuzlukdan kapaniyo
neyseki simdi daha iyi yavrularm
esimle bugun nobetlese uyuyoruz ben saat 10 yattim sira onda simdi yatti oda nobeti ben devraldim sabaha kadar cunku atesleri aninda yukselip iniyo aman zor ve uzun geceler.
neysr kaptanim bildirim yapim simdiden sabah giremem cunku
gecen hafta 68.5
bu hafta 69.5
herkese hayirli cumalar..

klio bildirimi
geçen hafta
123.700
bu hafta
123

fark
700

fena değil
ee okadar spora tutmaya gitsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…