Bende bu günlerde çok iştahlıyım.Bikaçgün böle gider herhalde sonra tekrar azmim geri gelir.İnşallah
çokkk geçmiş olsun.bu arada aramıza hoş geldin
günaydınnnn........
ben cuma gelmeden bir kilo vermiş görünüyorum...
tabi cuma'ya kadar kilo almazsam :)))
Günaydın kızlarrr.....
Akşama yine görüşürüz.(inşallah)
canım adresi veriyorum yukarda kilomuda paylaştım. bugün detoks yapcam. ne kadar poçayla başlasamda güne.%100 detoks ne oluyor kaptanım.şu birgün boyunca patates yiyilen diyetmi?
tünaydın fıstıklarım bugün yatak keyfi yaptım ve az önce kahvaltıdan kalktım. dün gece komşum poça yapıp getirmiş 1 tane yiyeceğime söz verdim ve yedim sabah kahvaltısında. 87.8 bugünkü kilom. bakalım cumaya ne olcak.
canım adresi veriyorum yukarda kilomuda paylaştım. bugün detoks yapcam. ne kadar poçayla başlasamda güne.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu arada 2 haber
1. guruba yeni katılanların 1 hafta deneme süresi var. unutmasınlar
2. dünkü bana yansıyan güzellikleri sizede yansıtıyorum. herkese 1 puan hediye.
bir kaç gündür hiç birşey yapamadım resmenşimdide hastayım off yaa anlaşıldı ki bu hafta hiç veremicem
olsun canım devamında yap ve bozdum ben dıyetı dıye dıyetı bırakma hep kaldıgın yerden devam et derım...
maaşallah ne güzel almassın canım 2 günde 1 kilo geri alınırmı hiç inşallah daha fazlasınıda verirsin cumaya kadar
kızlar benm kulağımı çekin.bugünlerde hiç dikkat etmiyorum ben of.
menümü yazmayacam hep hamur işi yedim bugün.ilk başladığımdaki kararlılık kalmadı.tekrar motive olmam lazım.beni bi silkeleyin.
bu saatte uyunur mu hiç ipocum::)) bu arda ecz nerelerde?
iyi geceler kizlar bugun fazla giremedim arkaslara davete gittik simdi girdim eve valla
ama bugun baya kacirdim eve bi geldim tarti 68.5 diyo yarina telafi etcem ama
yarin zaten disari ckcam gamze icin kan vermeye insallah tutar
valla bende merak ettim su kitapi ipo adini versen rooman okumaya bayilirim
bugine kadar okudugum en guzel iki roman
yanliz kadinlar sokagi ve italyanca ask baskadir beni cok etlilemisti ikiside
hatice bilgilet icin cok saol canim en buyuk kaptan bizim kaptan....
mukeyyif kendine gel ve nezaman diyetini bozarsan boz ertesi gunden devam et...
bunu eylulsenin basari hikayesinde okumustum...
ipo bende merak ettim kitabı paylaşımını bekliyorum.
30 dakika spor yaz bana canım bu güne
ben çıkıyorum herkes iyi geceler
eşim gelir birazdan öptüm hepiciğiniz...<3
Çok merak ettim kitabı.o öykülerdende anlat bize hadiii hadiiii
ipocum aşagıda gördüm seni nasılsın
cnm ara ara olur öyle şeyler gayet normal önemli olan vazgeçmemek...ona bakarsan bende dün akşam yemeğimde sapıttım beyaz ekmek falan yedim ama bugün oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su içmeye...sakın moralini bozma yoksa daha kötü olursun...herşeyi düzeltmek senin elinde ...ilk başlarken heves ettiğin şeyleri düşün yeniden mesela elbiselermi ayakkabılar mı birilerine nispetmi ne biliyim ne düşündüysen onları hayal etmeye ve odaklanmaya devam et...bende sıkıldığım zamanlarda alıcağım hayalini kurduğum kıyafetlere falan odaklanıyorum tabi birde yaz geliyoorrrr...hiçte vazgeçmek için doğru bir zaman değil....
canm çok teşekkür ederim.yorumun beni çok motive etti.söylediklerin hep kulağımda olacak
cnm şu lepitin salgılama işini baya kafama taktım harbidende uyguluyorum yanidünde yarımda uyudum mesela...ve sbhlarıda 10da uyanabiliorum artık çok mutluyum
cnm kitabın adı 'aslında giden erkek yoktur' tarihi bilgiler ve dinlerle bağlantısınıda anlatıyor aynı zamanda gerçek hikayelerde var...
kitabı bitirmek üzereyim be bittiği için çok üzülüyorum ne güzeldi yaa
en yakın zamanda alıp okumak istiyorum.severim kitap okumayı aslında ama uzun zaman oldu kitap okumayalı
sporunu yazdım cnm ama senle benden başka spor yapan yokmu benmü göremiyorum gene?
tatlım öyküler çok uzun sayfalarca fakat hep kadınların önceki hayatlarında yada bu hayatındaki çocukluklarındaki yaşadıkları travmanın etkilerini anlatıyor...mesela kavga yaşanan bir evde büyüyen veya babasının annesini döverken gören küçük bir kızın büyüyünce bilinçaltı temizlenmesse erkeklere asla güvenemeyeceğini ve kendininde şiddet görmeye açık olacağını anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?