Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınnnn........
ben cuma gelmeden bir kilo vermiş görünüyorum...
tabi cuma'ya kadar kilo almazsam :)))

maaşallah ne güzel almassın canım 2 günde 1 kilo geri alınırmı hiç inşallah daha fazlasınıda verirsin cumaya kadar

Günaydın kızlarrr.....
Akşama yine görüşürüz.(inşallah)

görüşürüz

tünaydın fıstıklarım bugün yatak keyfi yaptım ve az önce kahvaltıdan kalktım. dün gece komşum poça yapıp getirmiş 1 tane yiyeceğime söz verdim ve yedim sabah kahvaltısında. 87.8 bugünkü kilom. bakalım cumaya ne olcak.
%100 detoks ne oluyor kaptanım.şu birgün boyunca patates yiyilen diyetmi?
canım adresi veriyorum yukarda kilomuda paylaştım. bugün detoks yapcam. ne kadar poçayla başlasamda güne.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bu arada 2 haber
1. guruba yeni katılanların 1 hafta deneme süresi var. unutmasınlar
2. dünkü bana yansıyan güzellikleri sizede yansıtıyorum. herkese 1 puan hediye.

gunaydın kızlar 68 kılo cıktım moralım cok bozuk ama ona degıl
esımın abısı bızden ev almak ıcın 1 seneye kadar para ıstıyo ve bız bu oturdugumuz evı kredıyle aldık hala parasını oduyoruz 1 sene sonra bıtcek kredımız ve oda bunu cok ıyı bılıyo
ve evlı bıle degıl kendısı benım 2 tane cocugum var kımse gelıpde bı aylık kredınıde bız odeyelım demıyo kaynanamda esımden aynı sebepten yardım et abıne dıye para ıstedı bven cıldırdım ama agzımı acmadım
esım eve geldı bana soruyo ne dersın dıye kızdım dogal olarak benım ıkı evladım var ve 5 yıldır kredı yuzunden hep kıt kanaat yetırdık
sımdı rahata ercem derken bunu cıkarma basıma dedım ve cok kızgınım esıme bunları dıyemedıgı ıcın aılesıne
nasıl bısey bu ya...

unutmadık şekerim cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum ve takım arkadaşları paylaşımlarından tanımaya çalışıyorum tanıdıkça paylaşımlarımız daha keyifli ve güzel olur

olsun canım devamında yap ve bozdum ben dıyetı dıye dıyetı bırakma hep kaldıgın yerden devam et derım...

bugün devam ediyorum hatta kahvaltımı 8de yaptım az evvel öğle yemeğini yedim. şirkette çıkan yemek ismini hatırlamasamda patlıcana sarılı köfte patlıcana sevmediğimden köftesini yedim, domates çorbası ama hepsini yiyemedim onun..azda erişte yapmışlar yanında salata ve yoğurt ile... akşam 6.30da çıkıyorum işten 8de evdeyim haliyle akşama acıkıyorum... neyseekii elma verdiler bi de akşama kadar acıkırsam elmayı yicem...bir anda azaltamıyorum ama eskiye göre daha az yiyorum ve en azından düzenli bir şekilde yiyorum tek problemim spor yapacak vaktim yok hafta içi hiç tek yaptığım sabah servise giderken ve servisten inip eve giderken 10 15 dk kadar yürümem

cnm ara ara olur öyle şeyler gayet normal önemli olan vazgeçmemek...ona bakarsan bende dün akşam yemeğimde sapıttım beyaz ekmek falan yedim ama bugün oldukça dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su içmeye...sakın moralini bozma yoksa daha kötü olursun...herşeyi düzeltmek senin elinde ...ilk başlarken heves ettiğin şeyleri düşün yeniden mesela elbiselermi ayakkabılar mı birilerine nispetmi ne biliyim ne düşündüysen onları hayal etmeye ve odaklanmaya devam et...bende sıkıldığım zamanlarda alıcağım hayalini kurduğum kıyafetlere falan odaklanıyorum tabi birde yaz geliyoorrrr...hiçte vazgeçmek için doğru bir zaman değil....

bu saatte uyunur mu hiç ipocum::)) bu arda ecz nerelerde?

cnm şu lepitin salgılama işini baya kafama taktım harbidende uyguluyorum yani dünde yarımda uyudum mesela...ve sbhlarıda 10da uyanabiliorum artık çok mutluyum

cnm kitabın adı 'aslında giden erkek yoktur' tarihi bilgiler ve dinlerle bağlantısınıda anlatıyor aynı zamanda gerçek hikayelerde var...

ipo bende merak ettim kitabı paylaşımını bekliyorum.

kitabı bitirmek üzereyim be bittiği için çok üzülüyorum ne güzeldi yaa

30 dakika spor yaz bana canım bu güne

ben çıkıyorum herkes iyi geceler
eşim gelir birazdan öptüm hepiciğiniz...<3

sporunu yazdım cnm ama senle benden başka spor yapan yokmu benmü göremiyorum gene?

Çok merak ettim kitabı.o öykülerdende anlat bize hadiii hadiiii

tatlım öyküler çok uzun sayfalarca fakat hep kadınların önceki hayatlarında yada bu hayatındaki çocukluklarındaki yaşadıkları travmanın etkilerini anlatıyor...mesela kavga yaşanan bir evde büyüyen veya babasının annesini döverken gören küçük bir kızın büyüyünce bilinçaltı temizlenmesse erkeklere asla güvenemeyeceğini ve kendininde şiddet görmeye açık olacağını anlatıyor

bende dünkü menümü veriyim kızlar rötarlı olarak

sbh:nesfit

öğlen:simit sandviç( beyaz peynir domates marul salatalık)

akşam:karışık ızgara köfte,köpeoğlu,çoban salata,4-5 dilim beyaz ekmek,ayran,2 yudum kola,yarım künefe

spor:10 dk yürüyüş

su:1500ml

merhaba kızlar bugün canım çok sıkılıyordu eşim aradı gel araba kullanbiraz dedi :) ve hemen gittim yanına müsait biryer bulduk sürdüm ama adam şehir trefigine çıkarmıyor beni dündüm durdum işte pazar günü bana araba bakmaya gidicezz sözverdi:):):) dua edin nolur alaım hayırlısıyla inşallah

sonrada sahilde 25 dakika yürüyüş yaptık doluyagmaya başlayınca dönmek zorunda kaldık

ipo canm bende 30 dk yürüyüş yaptım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…