ipo canm bende 30 dk yürüyüş yaptım bu arada
merhaba kızlar bugün canım çok sıkılıyordu eşim aradı gel araba kullanbiraz dedi :) ve hemen gittim yanına müsait biryer bulduk sürdüm ama adam şehir trefigine çıkarmıyor beni dündüm durdum işte pazar günü bana araba bakmaya gidicezz sözverdi:):):) dua edin nolur alaım hayırlısıyla inşallah
sonrada sahilde 25 dakika yürüyüş yaptık doluyagmaya başlayınca dönmek zorunda kaldık
yemek yapmaya gidiyorum geliyorum
ipocum 30 dakika hareket yazarmısn canım
yazdımbende l-carnitine şurubu içip yürüyüş ve dansa gidiorum akşama kalmasın çnkü hürrem vvaaaaarrrrrrrrr
teşekkür ederim cnm iyiym sen nasılsın??bende ehliyetimi yeni aldım tabi arabam yok kiraladığımız zaman bnde pratik yapıorum sen inşallah alırsın cnm hayırlısıyla
merhaba canm.bende ehliyet aldım ama pratik bendede yok.arabamızda yok gerçi.eşimle çalışacağımıda hiç zannetmiyorumsiz bereber çalışabiliyorsanız ne güzel
:):):):)kızlar annem demin dediki ' kızım bana burger king çağırırmısın? ' !!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha sinirlerim bozuldu...neyse bnde ton balıklı salatımı yemeğe gidiyorum akşama görüşürüzzzzzzzz
nekadar düşünceli komşuymuşbugün komşum geldi çok özlemişim hastaydı fena grip oılmuş çocuklara geçmesin diye gelmiyodu özlemişim...oturduk bi muhabbet yeni giiti..siz napıyorsunuz keyifler iyimi..
bende çok seviyom ama eşim sakarya fıratı izliyo hiç sorma bi sinir oluyom bu haftada çok güzel hürroş
Ev işlerini yaparken, müzik dinleyin ve dans edin. Hareketli müzikleri seçerek dans ederseniz, yavaş yavaş forma girdiğinizi göreceksiniz.
İhtiyacınız olmayan bir şey yemek istediğinizde, ona vereceğiniz parayı bir kavanozun için atın. Birkaç hafta sonra, kavanozda biriken parayı görünce, ne kadar çok şey yemediğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca bu parayı ileride, istediğiniz kıyafeti almak için kullanabilirsiniz.
canım bizim arabamız hep vardı hatta benimde vardı amma kayınpederim ben ehliyetimi aldım oda arabamı kötülükle aldı hala sinirlerim zıplıyor aklıma geldikce kendii kendime alışverişime falan gidiyordum iyice alışmıştım eşim ozaman bana sözverdi sana araba alıcam diye ama 1 yıl oldu bakalım pazargünü belli olacak inşallah alırız
yok canım nerrrdeeee kocadan hiç hoca olurmu ben onu indirdim kendim sürdüm zaten biliyorumda adam bana güvenmiyor o kenarda bekledi ben kendim kullandım arabayı:):)
:):):):)
agfiyet olsun canım
nekadar düşünceli komşuymuş
ben maalesef hiç bir diziyi takip edemiyorumkumanda bana kalmıyor
ve bunlarda kilo vermek için öneriler
Sıklıkla tükettiğiniz yağ oranı yüksek bir yiyeceği seçin. Onu 40 gün boyunca tamamen unutun. Bu sürenin sonunda, o yiyeceğin tadı ağzınızdan silinecektir.
Günde 3-4 defa süt ve süt ürünlerini tüketenler, tüketmeyenlere oranla %70 daha fazla yağ yakarlar. Kalsiyum metabolizmayı hızlandırdığı için, vücuda daha fazla yağ yakması için komut vermiş olur.
Her sabah kalktığınızda, üstünüze dar gelen bir pantolonu deneyin. Bu denemeler sonunda, yiyecekleriniz seçerken daha dikkatli olduğunuzu göreceksiniz.
Ev işlerini yaparken, müzik dinleyin ve dans edin. Hareketli müzikleri seçerek dans ederseniz, yavaş yavaş forma girdiğinizi göreceksiniz.
İhtiyacınız olmayan bir şey yemek istediğinizde, ona vereceğiniz parayı bir kavanozun için atın. Birkaç hafta sonra, kavanozda biriken parayı görünce, ne kadar çok şey yemediğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca bu parayı ileride, istediğiniz kıyafeti almak için kullanabilirsiniz.
Hızlı yemek yiyen insanlar, genellikle kiloludur. Nerede ve kiminle yerseniz yiyin, yemeği bitiren son kişi siz olun.
Göz zevkine önem verin. Salata yemekten hoşlanmıyorsanız, kendinize şık bir salata tabağı alın ve salatanızı bu tabakta iyin. Hem gözünüze güzel görünecek, hem sağlığınıza faydalı olacaktır.
Yemek yedikten sonra dişlerinizi fırçalamayı alışkanlık haline getirin. Ağzınızda oluşan ferahlık duygusu iştahınızı uzun süre engelleyecektir.
Yemek zamanında masaya oturun. Ayakta veya televizyon karşısında yemek yediğinizde, doyduğunuzu anlamaz ve daha çok yersiniz.
Açlık hissettiğinizde, meşgul olmanızı sağlayacak şeyler bulun. Hobiler edinin ya da kendinizi işe verin. Böylece yemek yemek aklınıza gelmeyecektir.
Tutku ve cinsellik, kiloları eritir. Mutluluk hormonu salınımını arttırır. Yemek yeme isteğini azaltır. Unutmayın, aşksız kalmak, oburluğun kapılarını açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?