Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ipo canım 1 saat taebo yaptım syum çıktı resmen öldüm. yarın heryerim ağrır kesin
bide bu aralar sizden istemsiz olarak ayrı kalmak zorundayım. yarın daha net anlatırım. intternet konusunda eşimle sorun yaşıyoruz bu aralar. görüşürüz. detoksum iyi gidiyor ama ben püsküütlü pasta yaptım bakalım daha ne kadar iyi gidecek

merhaba canm.bende ehliyet aldım ama pratik bendede yok.arabamızda yok gerçi.eşimle çalışacağımıda hiç zannetmiyorumsiz bereber çalışabiliyorsanız ne güzel

kızlar annem demin dediki ' kızım bana burger king çağırırmısın? ' !!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha sinirlerim bozuldu...neyse bnde ton balıklı salatımı yemeğe gidiyorum akşama görüşürüzzzzzzzz

kızlar şimdiye kadar yediklerimi yazayım yoksa akşama unutuyorum.
sabah:1 dilim peynir,6-7 tane zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı,1 fincan yeşil çay
öğlen:2-3 kaşık pırasa dünden kalma,2-3kaşık yoğurt
sonrasında güne gittim veeeeeee
2 dilim kek,1 tane hamur işi,2 tane antepliler yapma diyorlar yağda kızartılmış ondan şekersiz çay

bugün komşum geldi çok özlemişim hastaydı fena grip oılmuş çocuklara geçmesin diye gelmiyodu özlemişim...oturduk bi muhabbet yeni giiti..siz napıyorsunuz keyifler iyimi..

sabah
2 dilim ekmek
8 zeytin
1 parça peynir
çay
2 yaprak marul

arada yeşil çay
1 elma

öğlen
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim ekmek

birazdan çorba
1 kepçe
salata yiycem bu günkü menüm de böle benim kızlar

suda içiyorumboll boll

yemek yapayım dedim odaya bi girdim oğlan her yeri karıştırmış oyuncaklarını dökmüş bayılacağım yaramaz kedi bide şeker anne bozdum diyo sıpa şimdi evi topla bu da hareket ama oh

teşekkür ederim cnm iyiym sen nasılsın?? bende ehliyetimi yeni aldım tabi arabam yok kiraladığımız zaman bnde pratik yapıorum sen inşallah alırsın cnm hayırlısıyla

canım bizim arabamız hep vardı hatta benimde vardı amma kayınpederim ben ehliyetimi aldım oda arabamı kötülükle aldı hala sinirlerim zıplıyor aklıma geldikce kendii kendime alışverişime falan gidiyordum iyice alışmıştım eşim ozaman bana sözverdi sana araba alıcam diye ama 1 yıl oldu bakalım pazargünü belli olacak inşallah alırız

merhaba canm.bende ehliyet aldım ama pratik bendede yok.arabamızda yok gerçi.eşimle çalışacağımıda hiç zannetmiyorumsiz bereber çalışabiliyorsanız ne güzel

yok canım nerrrdeeee kocadan hiç hoca olurmu ben onu indirdim kendim sürdüm zaten biliyorumda adam bana güvenmiyor o kenarda bekledi ben kendim kullandım arabayı:):)

kızlar annem demin dediki ' kızım bana burger king çağırırmısın? ' !!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha sinirlerim bozuldu...neyse bnde ton balıklı salatımı yemeğe gidiyorum akşama görüşürüzzzzzzzz
:):):):)
agfiyet olsun canım

bugün komşum geldi çok özlemişim hastaydı fena grip oılmuş çocuklara geçmesin diye gelmiyodu özlemişim...oturduk bi muhabbet yeni giiti..siz napıyorsunuz keyifler iyimi..
nekadar düşünceli komşuymuş

bende çok seviyom ama eşim sakarya fıratı izliyo hiç sorma bi sinir oluyom bu haftada çok güzel hürroş

ben maalesef hiç bir diziyi takip edemiyorum kumanda bana kalmıyor

menümüde yazayım küçük oglumun dersleri çok fazla biraz onunla ilgileneyim
sabah 1 kuru incir 1 kayısı 1 bar su
kahvaltı 1 dl pizza 1dl ek peynir zeytin
ögle 2 portakal
akşam 1 ks mercimek çorba 4 kaşık bulgur pilavı 1 parça tavuk ızgara salata
4 kupa yeşil çay 2 lt su 25 dk yürüyüş

Son düzenleme:
bayanlarrr açlığı engellemek için bir kaç yoldan bahsediliyor... hemen yazıyorum ve bende deneyeceğim..

Sakız çiğnemek ani tatlı krizlerini hafifletebilir. Yanınızda birkaç şekersiz sakız bulundurun ve kriz anlarında tatlı isteğinizi bastırın.

Çam fıstığı diğer kuruyemişlere göre daha fazla protein içerir ve iştah bastırıcı hormonları harekete geçiren pinolenik asit, uzun süre acıkmanızı engeller.

Yemek yerken hafif müzik dinlemek hem ruhunuzu dinlendirir, hem yavaş yemenizi sağlar. Beyniniz, midenizin doyduğunu 20 dakikada algılar. Bu zaman Norah Jones’un “Come Away With Me” albümünün ilk yedi parçasına tekabül ediyor.

Makarna, ekmek gibi işlenmiş undan yapılan gıdalar, kan şekerinin düşmesini ve kısa sürede yeniden acıkmanızı sağlar. Bu yüzden kepekli undan yapılan makarna ve ekmeği tercih edin.

Uzmanlar mavi rengin iştah kestiğinden bahsediyorlar. Mavi tabak, çanak, çömlek hatta peçeteler daha yavaş yemenizi ve doyduğunuzu hissetmenizi sağlar.

Yemeğe başlamadan evvel yarısını yanınıza almak üzere paket yaptırın. Böylece daha az besinle doymuş olursunuz.

Yetersiz uyku, iştah bastıran leptin seviyesinin düşmesine ve karnımızı acıktıran ghrelin hormonunun artmasına neden oluyor. Her gece 7 saat uyumaya özen gösterin.

Restoranların neden sıcaklıklarını düşük tuttuklarını biliyor musunuz? Çünkü serin ortamlarda daha fazla yersiniz. Evinizi yeterince serin tutarsanız, canınız daha az mantı çekecektir.

Çok çiğnemek önceleri size işkence gibi gelse de, her lokmayı 20 kere çiğnemeye kendinizi alıştırdığınızda ne kadar az yediğinizi göreceksiniz.

ve bunlarda kilo vermek için öneriler

Sıklıkla tükettiğiniz yağ oranı yüksek bir yiyeceği seçin. Onu 40 gün boyunca tamamen unutun. Bu sürenin sonunda, o yiyeceğin tadı ağzınızdan silinecektir.

Günde 3-4 defa süt ve süt ürünlerini tüketenler, tüketmeyenlere oranla %70 daha fazla yağ yakarlar. Kalsiyum metabolizmayı hızlandırdığı için, vücuda daha fazla yağ yakması için komut vermiş olur.

Her sabah kalktığınızda, üstünüze dar gelen bir pantolonu deneyin. Bu denemeler sonunda, yiyecekleriniz seçerken daha dikkatli olduğunuzu göreceksiniz.

Ev işlerini yaparken, müzik dinleyin ve dans edin. Hareketli müzikleri seçerek dans ederseniz, yavaş yavaş forma girdiğinizi göreceksiniz.

İhtiyacınız olmayan bir şey yemek istediğinizde, ona vereceğiniz parayı bir kavanozun için atın. Birkaç hafta sonra, kavanozda biriken parayı görünce, ne kadar çok şey yemediğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca bu parayı ileride, istediğiniz kıyafeti almak için kullanabilirsiniz.

Hızlı yemek yiyen insanlar, genellikle kiloludur. Nerede ve kiminle yerseniz yiyin, yemeği bitiren son kişi siz olun.

Göz zevkine önem verin. Salata yemekten hoşlanmıyorsanız, kendinize şık bir salata tabağı alın ve salatanızı bu tabakta iyin. Hem gözünüze güzel görünecek, hem sağlığınıza faydalı olacaktır.

Yemek yedikten sonra dişlerinizi fırçalamayı alışkanlık haline getirin. Ağzınızda oluşan ferahlık duygusu iştahınızı uzun süre engelleyecektir.

Yemek zamanında masaya oturun. Ayakta veya televizyon karşısında yemek yediğinizde, doyduğunuzu anlamaz ve daha çok yersiniz.

Açlık hissettiğinizde, meşgul olmanızı sağlayacak şeyler bulun. Hobiler edinin ya da kendinizi işe verin. Böylece yemek yemek aklınıza gelmeyecektir.

Tutku ve cinsellik, kiloları eritir. Mutluluk hormonu salınımını arttırır. Yemek yeme isteğini azaltır. Unutmayın, aşksız kalmak, oburluğun kapılarını açar.

ben bu leptin hormonuna aşık oldum yaaaa cnm benim ne kadarda önemli bir görevi varmış...demek o yüzden doktorlar diyetisyenler falan geç uyumayın diyolarmış...umarım 3 gündür salgılanıyodur bünyemde

bu maddelere bayıldımmmmmmmmm kumbaramda biriktirmeye başlıyorum yarından itibaren mesela halley cips burger king her ne olursa fiyatları kadar parayı hooopp cebe indiricem sonra haziran sonundaki indirimlerde mangoda yada nine westte harcıycam

indirmekle en iyisini yapmışsın

bilgiler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…