kızlar şimdiye kadar yediklerimi yazayım yoksa akşama unutuyorum.
sabah:1 dilim peynir,6-7 tane zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı,1 fincan yeşil çay
öğlen:2-3 kaşık pırasa dünden kalma,2-3kaşık yoğurt
sonrasında güne gittim veeeeeee
2 dilim kek,1 tane hamur işi,2 tane antepliler yapma diyorlar yağda kızartılmış ondan şekersiz çay
tünaydın fıstıklarım bugün yatak keyfi yaptım ve az önce kahvaltıdan kalktım. dün gece komşum poça yapıp getirmiş 1 tane yiyeceğime söz verdim ve yedim sabah kahvaltısında. 87.8 bugünkü kilom. bakalım cumaya ne olcak.
canım adresi veriyorum yukarda kilomuda paylaştım. bugün detoks yapcam. ne kadar poçayla başlasamda güne.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu arada 2 haber
1. guruba yeni katılanların 1 hafta deneme süresi var. unutmasınlar
2. dünkü bana yansıyan güzellikleri sizede yansıtıyorum. herkese 1 puan hediye.
kızlar birazdan leptin salgılamak üzere yatağıma geçeceğimgitmeden evvel size bir iyi geceler diliyim dedim hemde menümü yaziyim sizlere
sbh:2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,light krem peynir azıcık zeytin ezmesi
öğlen:ton balıklı göbek salata azıcık mısır üstüne
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,3 tane biber dolması,yoğurt,1 buçuk dilim kepek ekmeği
su:2200ml
spor:40 dk yürüyüş+20 dk dans
hepinizi çok öptüm yrn görüşmek üzeree
Kızlar ben yatmak zorundayım.
slm kızlar. Ne oldu bizim takıma anlamıyorum. Bu aralar takımca bir dağınıklığımız var. Son 2-3 haftadır özellikle. Yanlış anlamayın benim içinde geçerli bu söylediklerim. Internette fazla zaman geçirmemden kaynaklı sorunlar yaşıyoruz. Birkaç arkadaş birlikte olup kadın ve diyet sitesi açtık ama henüz çok yeni. Oraya zaman harcıyorum buraya zaman harcıyorum. öyle işte. Sorun oluyor.
mrb çok uykusuzum ya.oğlum 3.4. Dişlerini çıkarıyor.gece 2 den 4 e kadar nöbet tuttuk.sabahta 6 da uyandı.şimdi uyumasını bekliyorum ama hiç uyuyacağa benzemiyor
günaydın kızlar bugün çok yogunum kızımın okuluna yemek yapıcam sabah 6 dan beri ugraşıyorum 10.30 arkadaşıma kahvaltıya gidicem saad 14 .00 oluncada evde küçükbir tadilatvar işçileri beklicemmm yani bugünü bir atlatsam hayırlısıyla ben şimdiden çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?