Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yarım saat hareket yaz canım bana
yürüyüş yapamıyorum ya hava hep yağmurlu bu aralalr
sinir oluyorum düzelsede yürüsek

niye kimse yok canım sıkılıyo gidip bulaşıklarımı yıkıyayım...
akşam yemeğimi yedim bi cigara içeyim...

kızlar bugün mesajları saydım ve maşallah güzel sonuçlar. ben biraz ihmal etmişim sizi onunda gerekçelerini bildirmiştim. bugün ve yarınki eksik mesajlarınızı yazın bekliycem.
ayrıca masal diyarı ve canfeda hakkında bişey bilen varmı. takıma geçen cuma girdiler ama masaldiyarı 5, canfeda 2 mesaj yazmış pazartesiden beri. paylaşım yapmayacaksanız başkalarına yer açın. diğer topiklere ve günlüğünüze ayırdığınız kadar burayada zaman ayırın lütfen.
eksik yaptığım bişey olduğunu düşünen varsa lütfen paylaşınki yanlışlarımı düzelteyim. evet herkesin sorunları var. benimde eşim hoşlanmıyor burda zaman geçirmemden ve ben paylaşıyorum bunu. kızlarda hoşgörü gösteriyor. bugüne kadar bahanesini ilettiği halde dışladığımız kimse oldumu?

yarın 11 a kadar bildirimler bitsin kızlar. yeni gelenler haftaya bildirime alcam.
kilo alanın saçını çekcem

kızlar merhabaaaaaa...ben bugün yine bir ipek klasiği olarak tek başıma sinemaya gittim...1453 fetih filmine gittim uzun zamandır onu bekliyordum...aman allahım ben hayatımda böle güzel film görmedim inanın hala bizlerin nasıl böle yüksek düzeyde bir film çekebildiğimize şaşkınım ve filmin şokundayım...herkese tavsiye ediyorum napın edin gidin...korsanı bile alınmaz bu filminm öle bişi yani insan kıyamaz o kadar mükemmel yapmışlarki oyuncuların performansı sahneler...hele ulubatlı hasanla fatih sultan mehmeti oynayan oyunculara aşık oldum ben dvdsi çıkınca alıp tekrar tekrar izliycem...

menüme gelince

sbh:1 yumurta,light krem peynir,1 dilim kepek ekmeği,3 dilim sucuk

öğlen:sandviç,1 ayran

akşam:2 kepekli lavaştan dürüm,acılı bir meze 2 kaşık

su:1600ml

spor:dha yapamadım umarım yürüyebilirim...

Son düzenleme:
o filmi bende merak ediyorum eşimede çok övmüşler ama bebeği bırakıp gidemiyoruz malesefki.

bacım ekmeğin gözüne gözüne vuruyon ya hadi hayırlısı

mrb çok uykusuzum ya.oğlum 3.4. dişlerini çıkarıyor.gece 2 den 4 e kadar nöbet tuttuk.sabahta 6 da uyandı.şimdi uyumasını bekliyorum ama hiç uyuyacağa benzemiyor
Allah yardımcınız olsun.Bu günlerde geçicek.şimdi çok var gibi geliyor ama ben kızlarıma bakınca şaşırıyorum ne zaman büyüdüler diye...

Bekarlık sultanlık valla.Gez eğlen hayat senin.Ama yaşadığın güzelliklerin farkında ol.

Kızlar ben dün akşam siteye girdim .Geçmişleri okudum alıntı yaptım tam cevap yazıcam .konuya cevap ver butonu yok olmuş.bayağı uğraştım.En sonunda geldi ama benimde uykum geldi.bişey yazamadım.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 2 altınbaşak
öğle mercimek çorba,taze fasulye,bişey daha yedim hatırlamıyorum iyimi?bunadım herhalde.
arada yarım dilim kadayıf tatlısı
akşam kereviz salatası,2 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su

Kaptanım ben yarın sabah giremem kilo bildirimi yapayım
geçen hafta kaçtım bilmiyorum.
bu sabah 77.0
hedefim 70
spor yok
boy 165
beden 44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…