o filmi bende merak ediyorum eşimede çok övmüşler ama bebeği bırakıp gidemiyoruz malesefki.kızlar merhabaaaaaa...ben bugün yine bir ipek klasiği olarak tek başıma sinemaya gittim...1453 fetih filmine gittim uzun zamandır onu bekliyordum...aman allahım ben hayatımda böle güzel film görmedim inanın hala bizlerin nasıl böle yüksek düzeyde bir film çekebildiğimize şaşkınım ve filmin şokundayım...herkese tavsiye ediyorum napın edin gidin...korsanı bile alınmaz bu filminm öle bişi yani insan kıyamaz o kadar mükemmel yapmışlarki oyuncuların performansı sahneler...hele ulubatlı hasanla fatih sultan mehmeti oynayan oyunculara aşık oldumben dvdsi çıkınca alıp tekrar tekrar izliycem...
menüme gelince
sbh:1 yumurta,light krem peynir,1 dilim kepek ekmeği,3 dilim sucuk
öğlen:sandviç,1 ayran
akşam:2 kepekli lavaştan dürüm,acılı bir meze 2 kaşık
su:1600ml
spor:dha yapamadım umarım yürüyebilirim...
o filmi bende merak ediyorum eşimede çok övmüşler ama bebeği bırakıp gidemiyoruz malesefki.
bacım ekmeğin gözüne gözüne vuruyon ya hadi hayırlısı
kızlar resim ekledim
Allah yardımcınız olsun.Bu günlerde geçicek.şimdi çok var gibi geliyor ama ben kızlarıma bakınca şaşırıyorum ne zaman büyüdüler diye...mrb çok uykusuzum ya.oğlum 3.4. dişlerini çıkarıyor.gece 2 den 4 e kadar nöbet tuttuk.sabahta 6 da uyandı.şimdi uyumasını bekliyorum ama hiç uyuyacağa benzemiyor
kızlar merhabaaaaaa...ben bugün yine bir ipek klasiği olarak tek başıma sinemaya gittim...1453 fetih filmine gittim uzun zamandır onu bekliyordum...aman allahım ben hayatımda böle güzel film görmedim inanın hala bizlerin nasıl böle yüksek düzeyde bir film çekebildiğimize şaşkınım ve filmin şokundayım...herkese tavsiye ediyorum napın edin gidin...korsanı bile alınmaz bu filminm öle bişi yani insan kıyamaz o kadar mükemmel yapmışlarki oyuncuların performansı sahneler...hele ulubatlı hasanla fatih sultan mehmeti oynayan oyunculara aşık oldumben dvdsi çıkınca alıp tekrar tekrar izliycem...
geçmiş olsun canım.hem çocuk için hem anne için zor bir dönem.
Allah yardımcınız olsun.Bu günlerde geçicek.şimdi çok var gibi geliyor ama ben kızlarıma bakınca şaşırıyorum ne zaman büyüdüler diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?