Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol hatıcem cok ıyı geldı guldum vallada
sorun esımle deıl bu sefer aılemle ılgılı dayım hapıse gırdı borcu yuzunden annemde cok moralman coktu yanına destege geldım ondan...

hayırlı akşamlar kızlar ben anneme gidiyorum pazar günü dönücem inşallah

kaptanım takımdamıyım degilmiyim haber bekliyorum merak ediyorum :)
takımdasın canım. hafta sonu mesaj zorunluluğumuz yok. böyle devam edersen cumaya bildirme katıcam seni.

bu arada diğer iki arkadaşın devam etmesini onaylamıyorum. yerlerine başkalarını alıcam bu konuyu defalarca yazdım ama neden kimse cevap vermiyor acaba?
saol hatıcem cok ıyı geldı guldum vallada
sorun esımle deıl bu sefer aılemle ılgılı dayım hapıse gırdı borcu yuzunden annemde cok moralman coktu yanına destege geldım ondan...

allah sabır ve ödeme kolaylığı versin canım. aman iyi olun eşlerinizle. herkes iyi olsun. onlar artık el oğlu değil hayat arkadaşımız.

bEvet aralarda benim için pratik oluyor.ama 2 tane dediğimde yanlızca 2 adet diyorum.çok değil yani.

Ahhh çok güldüm.Doğru.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin
arada 4 tane altınbaşak
öğle çorba salata ayran et döner
arada 1 tane kurabiye
akşam koca bi tabak yeşil mercimek ,3 kaşık kereviz salatası
2 lt su

Bu gün benimde canım sıkkın.yarın çalışmıycamızı düşünmüştüm.ama çalışıyormuşuz.veee önümüzdeki 3 ay 5 e kadar çalışıcakmışız.yazın çalışmayacakmışız.ben çok bunaldımartık.

menümü paylaşıyım sabah:zeytin ,peynir,pekmez,ekmek,çay akşam arkadaşa davetliydim biraz kaçırdım,yazmasam kızlar:
( bu hafta kaçamaklarla dolu oldu ama haftaya bomba gibi başlayacağım inşallah.eşimi ikna edersem sporada gideceğim.şu kocamın bir inadını kırsam

kaptanım aradım buldum yazınızı.evet çok haklısınız.bende evde kayınvalide,görümce ,2 çocuk ve koca engeline rağmen burayı ihmal etmemeye çalışıyorum

kaptancım ben gördüm albümünü.ben olsam hiç kilo vermek için uğraşmam::)))çok güzel bir yüzünüz var.çok sempatik ve güleç görünüyorsunuz
sağol canım kıyafetlerle çok abartılı görünmüyor ama elbiseli halimde ayak bileklerime filan bakarsan vucut tipim çok kaba ve orantısız. inş. daha ilerlerde ama 69 kilo olduğum zamanları hatırlıyorumda popo yine vardı of of yani
kaptanım aradım buldum yazınızı.evet çok haklısınız.bende evde kayınvalide,görümce ,2 çocuk ve koca engeline rağmen burayı ihmal etmemeye çalışıyorum

o iki arkadaş hakkında önerisi olan varsa dinlerim. yoksa dediğim gibi. yeni 2 üye alcam. bu arada ecz. da yok. merak ettim ama sanırım oda gidipte dönmeyenlerden oldu. ayrıca arifede bence hedefine ulaştı. yoksa mutlaka gelirdi. bu haftada izne ayrılanlardan ses çıkmazsa yenilerini alıcam

*** 6. TAKIM 244. ETAP***ETAP ALTINCISI

fatos0808 (122,5 /121,5/1/%0,82)
yst38 (87,5 /87,1/0,4/%0,45
ipo (93,5 /93,2/0.3/%0,32)(hedef kilosunu 65 den 75 e çekmek istiyor.)
nil2908 (64 /63,8/0,2/%0.31)
zubus (78,9 77/0,63/%0.99)(242. etapta geri dönmek üzere ayrılmıştı.verdiği kilo 3 e bölündü)
tugkay2000 (67,5 /67,5/0/%0)
mukeyyif (65 /65//0%0)

6. TAKIM ORTALAMASI:%0,41

kızlar bende menümü yazıyim

sbh:1 yumurta,4 dilim sucuk 1 dilim kepek ekmeği light krem peynir<

öğlen:domates çorbası 1 kase

ara:yeşil çay&form çay, 2 dilim kek

akşam:3 köfte,1 tabak kepekli makarna,3 sarma dolma,cacık,biraz acı meze( yeseymişim!)

su:1650 ml

spor:yok

birde spor tablosunu pazartesi koyucam buraya fakat 3 kişi dışında kimse spor yapmamış!!

yazdımmı hatırlamıyorum çarşamba günü 1 saat tae bo yaptım dünde 30dk yaptım

Slm bayanlaarr. Nasılsınız görüşmeyeli? Çokk geç geldim di mi, kusura bakmayın, hem buraya 1 hafta kadar geç döndüm hem de döndükten sonra da nete giremedim. :26: Bugün girebildim sonunda. Az sonra dışarı çıkmam gerekiyor ama size bir merhaba diyip geçeyim dedim. :112: Kiloma gelirsek yaklaşık aynıyım, ve ya 1 kg almış da olabilirim, bilmiyorum. İşin aslı 72 küsurla gittiğimi biliyorum ama tam olarak küsuratı hatırlamıyorum. ama bugün 72.8 kg çıktım. Spor olarak da bir tek geçtiğimiz hafta spor yaptım, önceki haftalarda spor namına bir şey yok.
Sanırım bu haftanın spor listesini daha yapmamışın ipocm, beni de 4.30 saatle katabilirsin listene. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…