Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

körmüyüz nan ösge ne renklendirip soktun güzmüze yok ben bilmeyim dedim ya yav :))...
adamı hasta etme nan aşağıda kaldı görmezsin diye yazdık seni düşündük:mymeka::mymeka::mymeka::asigim::1hug::1hug:
benim evdeki bilgisayda ebru şallı değilde topla yapılan plates hareketleri var ama bilgisayar bozuldu açılmıyor. açılırsa bilgisayar istersen sana mail atabilirim. yada msn den falan gönderebilirim.

valla ben indiriyorm bakalım akşamda evdeki pcye kuracağım bu lap top iyice kasılmaya başladı zaten ekran excelden görünmüyo arkadaşlar dalga geçiyo
teşekkürler tatlım

BİZ SANA ÇOK ALIŞTIK CANIM,AMA GELECEĞİN İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN AMA ARADA BEKLERİZ ONA GÖRE CANIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geçen hafta yoktum ya çoğu şeye fransız kaldım. yeni gideceğin yerde pc in internete bağlandığı zamanlarda gir olurmu arada seni görelim buralarda. özletme kendini.

özge he benidüşündün bi kerem göslerim ii görürü benim hıh smili nan sana cadı:)

pinarim sağol gülüm gelirim tabe kız duramam ben siz olmadan...

nazlım orda net ve pc var hemde sekreter kızın dediğine göre şirketin en ii pc sinde çalışcakmışım :)))
nette var zaten yapacağım iş net üzerinden yürütülüyor,
şöle anlatayım bu logo programı destek personeli olacam inş becerecem:)
firmadan programı alan adam bi işlemi beceremeyince ben pcmden net üzerinden şifreyle onun pcye ulaşcam ve onun yapamadığı işi yerimden yapcam iş süper bana artısıda var ama inş olurda bakalım...

tamam özceciğim inşalalh indirebilirsin.

pınarım sende vurabilirsin beni ama verememişsem zaten aeben vuracak beni.

YAW NAZLIM BU HAYALİ ÇOK KONUŞUYO DİYE HEM TAKIMDAN HEMDE İŞ YERİNDEN POSTALIYORLAR ÜZÜLME SEN
BU BIDI BIDI DİYE AKŞAMA KADAR PATRON DAYANAMAMIŞ BAŞKA BİR ŞİRKETE YÖNLENDİRİYO ADAMCAĞIZ ASCIKKK KAFA DİNLEYECEK ANLADIN SEN ONU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

olur hayatlim sen istedikten sonra yapamayacağın birşey yoktur canım. sen yaparsın.

anladım özgem. adam ne yapsın birazda öbürlerinin başını şişirsın diye göndermişler.

yok danoş bilemedin patron başka şirkette ben burdayım tek,
hasretime dayanamadı beni yanına çağırıyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

nazlım sağol fıstıkŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz...

DANOŞ KURBAN OLSUN SANA ŞİŞKOOO PATATAAAAAAnaniknaniknaniknaniknaniknanik:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

delü kızlar çıkıyom artık..temizlik yapıyomya hertaraf hertarafta...biraz daha tepineyim bakalım...

pinarim kolay gele fıstık boooow siz benim burdaki işi görün alıp başınızı kaçarsınız bi yandan mutfağı topluyom bi yandan dosyaları bide size yazıyom hahha.)...

pinarim kolay gele fıstık boooow siz benim burdaki işi görün alıp başınızı kaçarsınız bi yandan mutfağı topluyom bi yandan dosyaları bide size yazıyom hahha.)...

kolay gelsin hayalim seni anlayabiliyorum. bizde yeni taşındık ya . bide ben iki bölüm taşıdım.

nazlım valla bende koca şirketi topluyom ne gitcek ne gitmicek patronlarda ne yaptığının pek bilincinde değiller bana kaldı toplama işi işe yarar gördüklerimi topluyom,
ya bizim kriz falan bahane bunlar burdan kaçıp adres değişcek aman neyse susutum şimdi özge danoşu dır dır eder ne çok konuştu diye hıh :)...

delü kızlar çıkıyom artık..temizlik yapıyomya hertaraf hertarafta...biraz daha tepineyim bakalım...

tepin tepin aman dikkat et popona bir şeyleri kırma tamammı pınarım benim:roflol::roflol:
(sakın sen kendi 5 dönümlük popona bak demeyin pilates indiriyorum fururummmmm
bi de lahana yağı alcam fıstıkkkkk gibi olcammmmmm )
bu arada pınar bana topunu heeeddaaayeeeeee edecekmişş dimi pınarım:1hug::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…