evet gunaydın kızlar dun aksam ev kalabalıktı bıraz yemek yedım ama hareketten erıdıler galıba sabah 67 cıktım valla
bıraz spor yapcam bugun
hatıce o verdıgın sporlar yaptım dedıgın gıbı bel agrısı oluyo ama yag yaktıgı kesın....
bu arada bu coklu msj lara cvp vermeyı nasıl yapıyosunuz kızlar ya banada ogretın....
t seda hos geldın canım hayırlı olsun grubun dıyelım
basarırsın ınsallah..
hoşgeldin sedacım
çok teşekkürederim hoşbuldum:)
hoşgeldin canım aramıza:::))))
hoşgeldin canım. 2 hafta deneme süren var. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var. cuma günleri ve pazartesi günleri kilo bildirim günümüz. cumartesi ve pazar serbest gün ama pazartesi tam kadro istiyorum.
bu arada basettiğiniz ürünün adını birdaha yazmayın isim vermek yasak çünkü. uyarı yada ceza almanızı istemem. o ürünü annemde kullandı süper kilo verdi bırakınca misliyle geri aldı. tüm diğer ürünler gibi...
ecz nerelerdesin huuu unuttun bizi atcam takımdan hııı!!!
Hoşgeldiinn.
t_seda hoş geldin ablacım aramıza her mesajın sayılıyor canım..
tamam canım işlerini hallet sen. misafir olunca yoğun oluyor.günaydınn günaydın fıstık adayları
bugün yine çok yogun birgün beni bekliyorsabah 6.30 kalktık büyük oglumu okula yolladım bugün misafirlerimm gelecek dün ikramlarımı hazırladım brovni elmalı kurabiye patateslive ıspanaklı börek yaptım şimdide mercimek köftesi yapıyorum 10.30 da küçük oglumun okul toplantısı var ona gidicem 12 de gelirim herhalde yani 10.30 kadar bütün işlerimi halletmem lazım
çok yorgunum bu hafta çok hareketli geçti takımada çok vakit ayıramadım ama haftaya böyle olmicak inşallah
ay yazık kıyamam :)Kaptancm, bir de salata tarifi yazacaktım ama sanırım burda biraz daha kalırsam yarın uykusuzluktan geberip yarın gelemicem. İyisi mi ben şimdi yatağıma dalayım, yarın da size salata tarifimi vereyim. :112:
canım alıntılarla verdiğin cevap tek mesaj sayılır.ben bilmiyordum özür dilerim 5 msj yazma zorunluluğum alıntılarla birlikte mi ? çok teşekkürederim gruba çağırdığın için..
Kaptancım
mücver yağlı olmuyomu diye sormuştun yağlı oluyo ama ben kendimizinkini çok az yağda pişiriyorum 1 2 damla yağda..
günaydınn günaydın fıstık adayları
bugün yine çok yogun birgün beni bekliyorsabah 6.30 kalktık büyük oglumu okula yolladım bugün misafirlerimm gelecek dün ikramlarımı hazırladım brovni elmalı kurabiye patateslive ıspanaklı börek yaptım şimdide mercimek köftesi yapıyorum 10.30 da küçük oglumun okul toplantısı var ona gidicem 12 de gelirim herhalde yani 10.30 kadar bütün işlerimi halletmem lazım
çok yorgunum bu hafta çok hareketli geçti takımada çok vakit ayıramadım ama haftaya böyle olmicak inşallah
benımkıler ya annanede yada babannede oda en fazla 2 gunlugune yollayabılıyorum sonra durmuyolar
onlarda yavas yavas bakmamaya baslıcaklar anladıgım kadarıyla okadar yaramazlar kı
dun aksam geldıler ve ev yerle bır
sabahda hasta kalktılar salya sumuk...
iyi günler herkeseee:)
sabah bir kase nesfit yedim 4-5 kaşık suyumu içmeye başladım 3 ltreye tamamlıyorum genelde hergün:)
bugün yine okuldan geç çıkma günüm spor kaldı yarın 10 dk fazla yazıyorum kendime bu yüzden :)
2.öğretim olmak zormuş zor
ay yazık kıyamam :)
off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?