Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet gunaydın kızlar dun aksam ev kalabalıktı bıraz yemek yedım ama hareketten erıdıler galıba sabah 67 cıktım valla
bıraz spor yapcam bugun
hatıce o verdıgın sporlar yaptım dedıgın gıbı bel agrısı oluyo ama yag yaktıgı kesın....
bu arada bu coklu msj lara cvp vermeyı nasıl yapıyosunuz kızlar ya banada ogretın....

Cnm alinti ile cevapla butOnunun yaninda bi kOnusma balonu isareti var her secicegin msjda onu tikla en sonda konuyu cevaPla butonunu tiklayip normal cwp yazio gbi tek ttek altlarina yazican

Ay sanirim anlatamadim dha yatagin icindeyimde

Ya o hareketleri bn bi firsatini bulup yapAmadim bnde bi deniyim bugun nede olda dizide yok bugun sadece ip orucem taki icin

slm kızlar
izmirde çok güzel bir hava var daha soba yakmadım şimdi yakıcam

sabah kahvaltıda
2 dilim ekmek
1 parça
peynir
5 zeytin
yeşillik..

arada 1 yeşil çay

ben bilmiyordum özür dilerim 5 msj yazma zorunluluğum alıntılarla birlikte mi ? çok teşekkürederim gruba çağırdığın için..

iyi günler herkeseee:)
sabah bir kase nesfit yedim 4-5 kaşık suyumu içmeye başladım 3 ltreye tamamlıyorum genelde hergün:)
bugün yine okuldan geç çıkma günüm spor kaldı yarın 10 dk fazla yazıyorum kendime bu yüzden :)
2.öğretim olmak zormuş zor

ıpo cok guzel anlatmıssın saol canım
bende 1 saat spor yaptım geldım ekleyelım..
ya bugun hıc ıstahım yok ya canım bısey ıstıyo dolabı acıyorum kapatıyorum anlamadım gıttı....

Kaptancım
mücver yağlı olmuyomu diye sormuştun yağlı oluyo ama ben kendimizinkini çok az yağda pişiriyorum 1 2 damla yağda..

tamam canım işlerini hallet sen. misafir olunca yoğun oluyor.
Kaptancm, bir de salata tarifi yazacaktım ama sanırım burda biraz daha kalırsam yarın uykusuzluktan geberip yarın gelemicem. İyisi mi ben şimdi yatağıma dalayım, yarın da size salata tarifimi vereyim. :112:
ay yazık kıyamam :)
ben bilmiyordum özür dilerim 5 msj yazma zorunluluğum alıntılarla birlikte mi ? çok teşekkürederim gruba çağırdığın için..
canım alıntılarla verdiğin cevap tek mesaj sayılır.
Kaptancım
mücver yağlı olmuyomu diye sormuştun yağlı oluyo ama ben kendimizinkini çok az yağda pişiriyorum 1 2 damla yağda..

afiyet olsun ne diyelim :)

bugün günüm vardı. komşularım bişy yemiorum diye küsüyordu. bende uyandım ortalığı filan hallettim kahvaltı yapmadan gittim oraya.
tabakta ne varsa yedim sonuçta.
oğluş uyuyor şimdi uyansında dışarı çıkıp yürürüz kocacığımla.

off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.

Kolay gelsin cnmcm.

Geçmiş olsun.

Ne güzel, en az 3 lt içebiliyor olman çok ii. :) Ben bir ara abartmıştım, 4 lt falan içiyordum günde Ama şu aralar 2 lt yi bulduramıyorum gene.

ay yazık kıyamam :)

Dalga geçme kaptanım ya. İlk dönemki halimi bilmiyor musunuz, full evdeydim, yatıp yuvarlanıyordum 7/24. Şu an ciddi bir değişimden geçiyor hayatım.

off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.

Hadi gözünaydın kaptanım. Darısı başımıza. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…