fatos0808 (121,5/
Ecz.imis (72,9/
yst38 (87,1/
ipo (93,2/
nil2908 (63,8/
zubus (77/
tugkay2000 (67,5/
mukeyyif (65/
anissa (75/
yazısını silip kendi bildirim alanınızı dolduracaksınız.yazısı ile aşağıdaki
Kaptancım ben yüzdeden anlamam bacım ya
off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.
Kolay gelsin cnmcm.
Geçmiş olsun.
Ne güzel, en az 3 lt içebiliyor olman çok ii. :) Ben bir ara abartmıştım, 4 lt falan içiyordum gündeAma şu aralar 2 lt yi bulduramıyorum gene.
hoş geldin sedacım.
afferim sana yüz akımız :)
fatos0808 (121,5/121
Ecz.imis (72,9/
yst38 (87,1/
ipo (93,2/
nil2908 (63,8/
zubus (77/
tugkay2000 (67,5/
mukeyyif (65/
anissa (75/
Kızlar çok hastalandım yaaa.
Eşim eve arken gelmiş dün hastayım diye. Ben geldim.Ben daha çok hastayım.boğazlarım parça parça.bademciğimde yok.Ama yutkunamıyorum.şimdi limonlu su yaptım.sudafed içtim.Azcık rahatlatsa keşke beni.
Eşim eve arken gelmiş dün hastayım diye. Ben geldim.Ben daha çok hastayım.boğazlarım parça parça.bademciğimde yok.Ama yutkunamıyorum.şimdi limonlu su yaptım.sudafed içtim.Azcık rahatlatsa keşke beni.
benımkıler ya annanede yada babannede oda en fazla 2 gunlugune yollayabılıyorum sonra durmuyolar
onlarda yavas yavas bakmamaya baslıcaklar anladıgım kadarıyla okadar yaramazlar kı
dun aksam geldıler ve ev yerle bır
sabahda hasta kalktılar salya sumuk...
tamam canım işlerini hallet sen. misafir olunca yoğun oluyor.
ay yazık kıyamam :)
canım alıntılarla verdiğin cevap tek mesaj sayılır.
afiyet olsun ne diyelim :)
ayyyyyyyy negüzel darısı başımıza inşallah innsan başkalarından duyunca çok daha mutlu oluyoroff hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.
inan kalmadı hiç 2 dilim börekvar istersen onları yollıyımooohhh ikramların süper. Bende isterim.Azcık .
bildirimimi yaptım kaptanımanissa yarın sendende bildirim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?