Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatos0808 (121,5/
Ecz.imis (72,9/
yst38 (87,1/
ipo (93,2/
nil2908 (63,8/
zubus (77/
tugkay2000 (67,5/
mukeyyif (65/
anissa (75/

fatos0808 (121,5/
Ecz.imis (72,9/
yst38 (87,1/
ipo (93,2/
nil2908 (63,8/
zubus (77/
tugkay2000 (67,5/
mukeyyif (65/
anissa (75/

bundan sonra bildirim yaparken bu şeklde alıntı yapıcaksınız. yukardaki
yazısı ile aşağıdaki
yazısını silip kendi bildirim alanınızı dolduracaksınız.
sizden sonraki bildirim yapanlarda en son paylaşılmş listeden alıntı yapıp o şekilde tüm liste oluşacak.
anlaşılmayan varsa sorun.

Bndr menumu yaziyim kizlar

1.ogun: nesfit

2.ogun: 3 yulafli form buskuvi, yesil&form cay

3.ogun: sinitzel pure 1 kasik italyan salatasi 1 dilim kepek ekmegi

Su: 2000 ml

Spor: 1 saatt

off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.

ne güzel tebrik ederim emeğin bu şekilde karşılığını görmek ne güzel:)

sabah nesfit bir kase 4-5 kaşık
yurtta kaldığım ve 2. öğretim olduğum için akşam yemeğim 3te yiyorum
bir kaşık pilav
yarım kase barbunya
3-4 parça tavuk döner eti
yoğurt ve salata yedim

okulda 7 gibi yarım paket eti form yedim
gece de çok acıkırsam biraz leblebi atıyorum
3 lt suyumu tamamlarım yatana kadar:)
bugünlük spor yok

Kızlar çok hastalandım yaaa.
Eşim eve arken gelmiş dün hastayım diye. Ben geldim.Ben daha çok hastayım.boğazlarım parça parça.bademciğimde yok.Ama yutkunamıyorum.şimdi limonlu su yaptım.sudafed içtim.Azcık rahatlatsa keşke beni.

çok geçmiş olsun canımm

kaptanım bende şu yüzde işini çözemedim. baktım ama pek anlamadım.benimde tartımın pili bitmiş üzerinde garip garip şekiller çıkıyor.anlayacağınız tartılamadım.beni yine 63.800 yazar mısın kaptanım.çünkü 10'a kadar tartılma imkanım yok.

geçmiş olsun canım:2::2::2:

günaydı kızlar
hepiniz iyi kilolar vermişsinizdir umarım kilom 75.5 hiç veremedim ama bu hafta itibariyle hayatıma bir düzen koyucam artık çok yoruldum koşturmaktan

ne güzel benim annem bakarda çocuklar kalmazlar babada çok düşkün onlara bırakmıyor hiç babanne zaten asla bakmaz
geçmiş olsun onlar hastalanınca hayat felç oluyor sanki

tamam canım işlerini hallet sen. misafir olunca yoğun oluyor.

ay yazık kıyamam :)

canım alıntılarla verdiğin cevap tek mesaj sayılır.

afiyet olsun ne diyelim :)

buhafta çok yogun geçti çok yoruldum tabi akşamada hastalandım hemen bir ilaç içtim erkenden yattım şimdi iyiyim allaha şükür

off hiç elbisem kalmadı. eski bir elbisem vardı her yerim fırlıyordu giyince. bugün gezmeye giderken onu giydim. iltifatlar beni dört köşe etti. çok mutluyum
yarın yeni bir gün olcak benim için.
ayyyyyyyy negüzel darısı başımıza inşallah innsan başkalarından duyunca çok daha mutlu oluyor

ooohhh ikramların süper. Bende isterim.Azcık .
inan kalmadı hiç 2 dilim börekvar istersen onları yollıyım

anissa yarın sendende bildirim bekliyorum
bildirimimi yaptım kaptanım

çok geçmiş olsun bahar geliyor ve hastalıklar çogalıyor burada hava okadar güzel ki ama bir sıcak bir soguk hasta oluyoruz

Kaptanim birazdn bildirimini yapicam fakat kopyaliyacagm tabloyu bulamadim aptal telfn yuzunden nolur affet
Bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…