iyi akşamlar arkdaşlar ben seda 20 yaşındayım 1 hafta oldu diyete başlayalı hafta 4-5 gün 45 dk yürüyorum yurtta kalıyorum yağsızlarından yemeye çalışıyorum birde herbalife almış annem onu kullanmaya başlıcam etrafımızda kullanan herkes çok memnun siz kullandınız mı duydunuz mu? gün gün menumu paylaşıcam hepimize sağlıkla zayıflamalar diliyorum:)
bugün neler yaptım biraz anlatayım misafiri iptal ettim oglumu ve kızımı diş doktoruna götürdüm oglumun dişi gece çok agrıdı çok agladı yavrum sabah 7 de gittik şimdi geldik çok yorgunum
Hosgeldin cnm Kaptanim mi davet etti ? Bu arada herbalife i bn duydun ve kullandim zamaninda bir zarari oldugunu duymadim ve kullanirken faydasini gormustum diyetinde basarilar diliorum :))
gunaydın kızlar
evet dun cok guzel bı fılm ızledım ben cok sevdım sevmeyenlerede sasırdım acıkcası
oradan cıktık arkadaslarla cıftlıge gıttım doner falan derken ben ucmusum tabı
gece 2 de geldık eve ve su an ıtıbarı ıle kalktım ve dıncım cok sukur...
bugün yorgunum okuldan geç çıktık bugün spor kaldı ne yazıkkivicdanım sızlıyor ama gücüm yok
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
bu ınternet tarıfıydı ve ben bıre bır yaptım tadıda goruntusude harıka oluyo
afıyet olsun bayanlar...
canım maşallah için geciktin akşam güzelce makarnayı indirdim mideye. yarında günüm var ohhh cumaya ben yokum bacılar ortalamayı aşağılara çekerim kesin özür olsun valla.saol canım benim
yapacam bacım yapacam
maşallah canım cım
mücver yağlı olmuyomuydu?akşam
4 tane mücver
yoğurt yedim
bugünüde kapattık şükür..
ne yani bizi semiyonmu?Cnm yazdim bnde seni seviyorummmm :))
keşke büsküütde light olsaymış bide gece maşallahBu günki menümü yazayım.
sabah 1 yumurta,kk peynir,3 tane zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle yeşil mercimek çorbası,azcık ıspanak yemeği
arada yulaflı kepekli bisküvi 1 paket
akşam karnıbahar,yoğurt
aradaçikolata kaplı bisküvi,liht süt
1,5 lt su
hoşgeldin canım. 2 hafta deneme süren var. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var. cuma günleri ve pazartesi günleri kilo bildirim günümüz. cumartesi ve pazar serbest gün ama pazartesi tam kadro istiyorum.iyi akşamlar arkdaşlar ben seda 20 yaşındayım 1 hafta oldu diyete başlayalı hafta 4-5 gün 45 dk yürüyorum yurtta kalıyorum yağsızlarından yemeye çalışıyorum birde herbalife almış annem onu kullanmaya başlıcam etrafımızda kullanan herkes çok memnun siz kullandınız mı duydunuz mu? gün gün menumu paylaşıcam hepimize sağlıkla zayıflamalar diliyorum:)
bacım akşamkini öğlen öğlenkini akşam yeseydin bari oo bugün herkes coşmuşKizlar bnde hurreme bakiorum menumu yaziyim
1.ogun: 2 kepekli pogca 1 yumurta
2.ogun: eristeli yesil mercimek yemegi
3.ogun: yarim dilim kek 2 kepekli bskvi,yedil ve form cay
Su:2050 ml
Spor: 20 dk dans 40 dk yuruyus
oh maşallah hadi bakıyım.ooo felekten bir gün geçirmişsin.şimdi bu moral ve enerjiyle cumaya bomba gibi girersin inşallah::))
belli bu totolar niye küçülmediği bende öyle severim çünkühımm benimde favori tarifimdir.ama ben üzerine yoğurtlu mayonez karışımı dökerim.
menüm
sabah:kabak kızartması,peynir,zeytin ,kepek ekmeği,çay
akşam:balık,salata
yarım dilim pasta,çay
afiyet olsun şeker eminim güzel olmuştur pırasaya bayılırım ama evdeki erkeklerin hiç biri sevmiyor ama ben ve kızım çok seviyoruz
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(verilen kilo/geçenhaftaki kilox100):
kızlar size karataydan yürüttüğüm tabloyu ekliyorum. elinizden geldiğince bu tabloyla bildirim yapın. böylece daha düzenli olacak bildirimler.
Menü Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
spor sıralama tablosu
ipo: 4:35 saat
ecz.imis: 4:30 saat
fatos: 2:30 saat
yts38: 1 saat
diğer herkes: 0 saat
kızlar sabah aç karnınan bir kase yoğurt
yatmadan öncede 1 kase yoğurt göbek yağlarını eritiyomuş
arkadaşlar 14 şubat aşkıyla eksik puanları 10 a tamamladım. fazla olan puanlara dokunmadım.
ecz. puanı en yüksek olmasına rağmen bildirimlerde bulunmadığı için ödülü ona veremiyorum.
hoşgeldin ecz özlemişiz seniii
yoğurda kırmızı biber katınca hem metabolizmayı çalıştırıyormuş hemde yağ yakıyormuş kızlar duyrulur
selam kızlar var mı aranızda maiyi öslyen...
veee büyük günü öğrendim 28 haziranda görümcemin düğünü var. buda demek oluyorki 25 hazirana kadar süper süper olmam gerek. hatta daha erken çünkü ciciler alcam düğün için off ye ye ondan sonra diyet de hıh
iyi akşamlar arkdaşlar ben seda 20 yaşındayım 1 hafta oldu diyete başlayalı hafta 4-5 gün 45 dk yürüyorum yurtta kalıyorum yağsızlarından yemeye çalışıyorum birde herbalife almış annem onu kullanmaya başlıcam etrafımızda kullanan herkes çok memnun siz kullandınız mı duydunuz mu? gün gün menumu paylaşıcam hepimize sağlıkla zayıflamalar diliyorum:)
ecz nerelerdesin huuu unuttun bizi atcam takımdan hııı!!!
çok sagol canımgeçmiş olsun canım:(((
anissa canım misafiri neden iptal ettin?
slm kızlar dısardaydım yenı eldım ve hemen basına geldım pc nın
neyse guzel gundu gezdım dolandım cocuklar yokya rahattım yarın gelıyolar
fatos bacım cok guzel hareketler bunlar valla bayıldım ben her gun yapcam...
ooo felekten bir gün geçirmişsin.şimdi bu moral ve enerjiyle cumaya bomba gibi girersin inşallah::))
hoşgeldin sedacım
çok sagol canım
ahh ahhh hiç sorma eşim doktora gitmeyi hiç sevmez hep ben götürürüm çocukları yada annem küçük oglumun dişi apse yapmış çok fena yanagı şişti bende hemen doktoru aradım yarın için baka bilirim dedi bende misafirlerimi ertelemek zorunda kaldım ama bugün geliyorlar
canım çocukların neredeler ne güzel benimkiler annemde bile kalmazlar aslında bana 1 gün yanlız kalmak bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?