Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bnde hurreme bakiorum menumu yaziyim

1.ogun: 2 kepekli pogca 1 yumurta

2.ogun: eristeli yesil mercimek yemegi

3.ogun: yarim dilim kek 2 kepekli bskvi,yedil ve form cay

Su:2050 ml

Spor: 20 dk dans 40 dk yuruyus

Hosgeldin cnm Kaptanim mi davet etti ? Bu arada herbalife i bn duydun ve kullandim zamaninda bir zarari oldugunu duymadim ve kullanirken faydasini gormustum diyetinde basarilar diliorum :))

Hosgeldin cnm Kaptanim mi davet etti ? Bu arada herbalife i bn duydun ve kullandim zamaninda bir zarari oldugunu duymadim ve kullanirken faydasini gormustum diyetinde basarilar diliorum :))

çook teşekkürederim canım evet beni kimse davet etmiyo diye üzülmüştüm bende artık mutluyum :)

ooo felekten bir gün geçirmişsin.şimdi bu moral ve enerjiyle cumaya bomba gibi girersin inşallah::))

hımm benimde favori tarifimdir.ama ben üzerine yoğurtlu mayonez karışımı dökerim.

menüm
sabah:kabak kızartması,peynir,zeytin ,kepek ekmeği,çay
akşam:balık,salata
yarım dilim pasta,çay

saol canım benim

yapacam bacım yapacam

maşallah canım cım
canım maşallah için geciktin akşam güzelce makarnayı indirdim mideye. yarında günüm var ohhh cumaya ben yokum bacılar ortalamayı aşağılara çekerim kesin özür olsun valla.
akşam
4 tane mücver
yoğurt yedim

bugünüde kapattık şükür..
mücver yağlı olmuyomuydu?
Cnm yazdim bnde seni seviyorummmm :))
ne yani bizi semiyonmu?
keşke büsküütde light olsaymış bide gece maşallah
hoşgeldin canım. 2 hafta deneme süren var. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var. cuma günleri ve pazartesi günleri kilo bildirim günümüz. cumartesi ve pazar serbest gün ama pazartesi tam kadro istiyorum.
bu arada basettiğiniz ürünün adını birdaha yazmayın isim vermek yasak çünkü. uyarı yada ceza almanızı istemem. o ürünü annemde kullandı süper kilo verdi bırakınca misliyle geri aldı. tüm diğer ürünler gibi...
ecz nerelerdesin huuu unuttun bizi atcam takımdan hııı!!!
Kizlar bnde hurreme bakiorum menumu yaziyim

1.ogun: 2 kepekli pogca 1 yumurta

2.ogun: eristeli yesil mercimek yemegi

3.ogun: yarim dilim kek 2 kepekli bskvi,yedil ve form cay

Su:2050 ml

Spor: 20 dk dans 40 dk yuruyus
bacım akşamkini öğlen öğlenkini akşam yeseydin bari oo bugün herkes coşmuş
ooo felekten bir gün geçirmişsin.şimdi bu moral ve enerjiyle cumaya bomba gibi girersin inşallah::))
oh maşallah hadi bakıyım.
hımm benimde favori tarifimdir.ama ben üzerine yoğurtlu mayonez karışımı dökerim.
belli bu totolar niye küçülmediği bende öyle severim çünkü
menüm
sabah:kabak kızartması,peynir,zeytin ,kepek ekmeği,çay
akşam:balık,salata
yarım dilim pasta,çay

süper bir başlangıç ve süper bir final yapmışın aferim

Son düzenleme:
Pöff, kızlar kusura bakmayın, 2 gündür uğrayamadım pek. Koltukta uyuyakalıyorum kaç zamandır. Alışkın değilim bu tempoya, kaç zamandır evdeyim ne de olsa. Staj ters geldi bünyeye. Bugün biraz ayıktım, tezimle ilgilendim biraz. Bir de size bir merhaba diyeyim dedim.
Kaptanım, pzt de bildirim yapamadım farkındayım, çünkü her gün tartılan ben pzt o kadar hızlı hazırlanmak zorunda kaldım ki tartılamadım. Ama salı 72.7 çıktım. Sonrasında da o kadar şiştim o kadar şiştim ki bugün 73.8 mi ne çıkmıştım. Çok dikkatli bakmadım bile tartıya, durumu farkedince hemen iniverdim üzerinden. Ki şişlik tüm gün de çektirdi zaten bana. Halbuki son 2-3 gündür bayağıdır ihmal ettiğim bitki çaylarıma dönmüştüm. Bünye kaldırmadı galiba öyle birden. Yarına biraz olsun şişim iner de en azından artıya çıkmayan bir bildirim yaparım cumaya.
Staj yaptığım eczanede öğlenleri benim pek yemediğim kadar ağır yiyoruz. Bugün döner dürüm yedik mesela. Kişi sayısına göre alıp geldi biri, pek birşey sormadılar, ben de yeni olunca atlayamadım tabii. Karnım da çok açtı, yedim. Ama görünen o ki artık sıkı olmayan diyeti diyet modunda tutamıyorum. Ben de haftaya sıkmaya başlıyorum. Eczaneye de paket süt götürmeyi düşünüyorum, öğlenleri onunla idare edicem inş. Çünkü kilo vermeyi geçin, ben yeniden almaya başladım galiba. :18:
Neyse, benden bu kadar. Biraz da neler yazmışsınız onlara bir bakayım.

afiyet olsun şeker eminim güzel olmuştur pırasaya bayılırım ama evdeki erkeklerin hiç biri sevmiyor ama ben ve kızım çok seviyoruz

Evt, fena olmadı. Hatta güzel oldu bile denebilir. :13: Ben de bayılıyorum. Memlekete gittikçe anneme özel olarak yaptırıp buraya getiriyorum, millet şaşırıyo, getire getire pırasa mı getirdin diye. ama naapim, dolma sarmadan daha çok seviyorum ben kendisini.

Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(verilen kilo/geçenhaftaki kilox100):

Kaptanım acı bizee. Bu ne kadar boşluk! Yüzdeyi hesaplasak sadece??

Bak bu kolaymış.

spor sıralama tablosu

ipo: 4:35 saat

ecz.imis: 4:30 saat

fatos: 2:30 saat

yts38: 1 saat

diğer herkes: 0 saat

Tüh yahu. Bilsem 5 dk 1 sn daha yürürdüm. Kırk yılın bir başı spor birinciliğine bu kadar yaklaşmışım, o da gitti iyi mi.

kızlar sabah aç karnınan bir kase yoğurt
yatmadan öncede 1 kase yoğurt göbek yağlarını eritiyomuş

Hmm, özellikle sabah kısmını değerlendirebilirim. Ve hatta içine biraz yulaf ezmesi, bir kaç meyve parçacığı atsak buyrunuz kahvaltı. O da aradan çıkmış olur böylece.

arkadaşlar 14 şubat aşkıyla eksik puanları 10 a tamamladım. fazla olan puanlara dokunmadım.
ecz. puanı en yüksek olmasına rağmen bildirimlerde bulunmadığı için ödülü ona veremiyorum.

Başka sefere artık. Hala gözüm o taçlarda ama. Ne de güzel parlıyorlar.

hoşgeldin ecz özlemişiz seniii

Ben de sizi özlediimm. Gerçi son günlerde sürekli geldim diyorum, bir türlü burada var olamıyorum ama yine de, sonunda gell-dimm. :13:

yoğurda kırmızı biber katınca hem metabolizmayı çalıştırıyormuş hemde yağ yakıyormuş kızlar duyrulur

Evt, onu geçen sene spor salonunun diyetisyenine gitmiştim. O da söylemişti. Günlük besinlerime kırmızı biber, keten tohumu ve ceviz katmamı istemişti. Hatta 'bunları da benim için ye' demişti de çok gülmüştüm. Neyse, keten tohumuyla o sayede tanıştım zaten ben. :112: Geçen gün de marketten 2-3 tane kırmızı biber aldım, dolapta şimdi. Katabileceğim bir şeyler yersem yiyicem inş.

selam kızlar var mı aranızda maiyi öslyen...

BENn De özledimm BENn De BENn DEe......

Son düzenleme:

Ay o dertten bi tane de bende var kaptancm. Hem de martın sonuna. Kuzenimin düğünü. Biraz da o yüzden diyeti sıkmaya karar verdim zaten. Ne oraya bu kiloda gitmek istiyorum ne de bu bedende yeni elbise almak istiyorum. 3 haftam var. En azından 4 kg verip 60 küsurlarda olmak istiyorum o tarihte.

Hoşgeldiinn.

ecz nerelerdesin huuu unuttun bizi atcam takımdan hııı!!!

Sadece sizi değil kendimi de unutmuştum kaptancm. Ama bak geldim.

Kaptancm, bir de salata tarifi yazacaktım ama sanırım burda biraz daha kalırsam yarın uykusuzluktan geberip yarın gelemicem. İyisi mi ben şimdi yatağıma dalayım, yarın da size salata tarifimi vereyim. :112:

günaydınn günaydın fıstık adayları
bugün yine çok yogun birgün beni bekliyor sabah 6.30 kalktık büyük oglumu okula yolladım bugün misafirlerimm gelecek dün ikramlarımı hazırladım brovni elmalı kurabiye patateslive ıspanaklı börek yaptım şimdide mercimek köftesi yapıyorum 10.30 da küçük oglumun okul toplantısı var ona gidicem 12 de gelirim herhalde yani 10.30 kadar bütün işlerimi halletmem lazım

çok yorgunum bu hafta çok hareketli geçti takımada çok vakit ayıramadım ama haftaya böyle olmicak inşallah

hoşgeldin sedacım

geçmiş olsun canım:(((
çok sagol canım

anissa canım misafiri neden iptal ettin?

ahh ahhh hiç sorma eşim doktora gitmeyi hiç sevmez hep ben götürürüm çocukları yada annem küçük oglumun dişi apse yapmış çok fena yanagı şişti bende hemen doktoru aradım yarın için baka bilirim dedi bende misafirlerimi ertelemek zorunda kaldım ama bugün geliyorlar

canım çocukların neredeler ne güzel benimkiler annemde bile kalmazlar aslında bana 1 gün yanlız kalmak bile yeter

valla cok guzel bı gundu..ınsallah canım ya cok saol..
ya su kıs bıtmek bılmedı tabı benım cocuklarda hastalanmaktan kurtuamadı
ya mıllet yalınayak cıkarıyo dısarı cocugunu hasta olmuyo benımkıler hemen hasta bıde ust uste gıydırıyorum
aman terlemesınler dıye gozlerıne bakarım...

benımkıler ya annanede yada babannede oda en fazla 2 gunlugune yollayabılıyorum sonra durmuyolar
onlarda yavas yavas bakmamaya baslıcaklar anladıgım kadarıyla okadar yaramazlar kı
dun aksam geldıler ve ev yerle bır
sabahda hasta kalktılar salya sumuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…