Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buyrunuz bu da salata tarifim. İnternetten bulup bir yere kaydetmişim kendisini. Şimdide sizin için buldum bilg den. :) Çok kompleks bir şey değil zaten. :112:
Havuçlu Kereviz Salatası
malzemeler:
• 1 kereviz
• 1 havuç
• birkaç diş sarımsak
• yarım kg süzme yoğurt
• 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
• dereotu
• ceviz
hazırlanması:
1. sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin. (kerevizler hemen kararabileceği için soyar soymaz yoğurdun içine rendelemeniz gerekiyor. hatta siz rendelerken bir başkası bir yandan yoğurtla kerevizi karıştırabilirse daha iyi oluyor.)
2. havuçları da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine dereotu ve irice dövülmüş ceviz serpin.

Foto da vardı ama ben malesef buraya foto yükleyemiyorum bir türlü. Gene olmadı. Ama tarif portakalağacı.com dan. :112:

Kaptancım
mücver yağlı olmuyomu diye sormuştun yağlı oluyo ama ben kendimizinkini çok az yağda pişiriyorum 1 2 damla yağda..

saol ecz. imiş aman hastalıkları hıc bıtmıyo ya...
kaptancım bos yerımız varmı bı arkadas ıcın soruyorumda haber beklıyo
komsular geldı gıttı derken basıma agrı gırdı cocuklar durmuyo delı olcam ya....

akşam

karnıbaharyedim 6 kaşık yemeğini
yoğurt

bu günde bitrti
yarın bilidirim günü bakalım nolcak görüşürüz yarın
öperim sizi gözlerinziden

hoş geldin sedacım.

Bisküütüm lihttıda gerçekten dün gece maşallahım vardı.Akşam oldumu bişeyler yemek istiyorum.

ooohhh ikramların süper. Bende isterim.Azcık .

Gözlerine baktıkça daha çok hastalanıyorlar.

Ben de çok seviyorum.kereviz salatasını.Hemen her akşam yiyorum.

Bu günki menüm
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 adet altınbaşak
öğle mercimek çorbası,bezelye yemeği
arada 2 tane lokma tatlısı
akşam kereviz salatası,roka,yeşil soğan,kara üzüm
1,5 lt su

canım yerimiz var buyursun

kız takılmışın :
lokmaları görmedim sanma

Kaptanım ben yarın sabah giremeyebilirim.
kilo bildirimim
başlangıç 86
geçen hafta77
bu hafta76,3
giden 700gr
toplam giden 9700 gr
boy 165
spor yok
yaş 35

iyi akşamlar kızlar
birkaç gündr gelemedim kusura bakmayın.kaptanım benm bu sıralar bazı sorunlarım var.diyet yapamıyorum.zaten son bir haftadr kilo veremedim.hedefime ulaşmak istiyorum ama bu sıralar malesef.istersen çıkar beni takımdan yani izinli olsam bilemiyorum bi daha ne zaman başlarım. girmek isteyenlerin önünü kapatmış olmayayım.bi daha ne zaman kendimi toplayıp başlarım bilmiyorum.bu takıma çok alıştım ayrılmak hiç istemiyorum.

zubus yüzde hesabını ihmal etme lütfen.
77/76,4/0,6/%(0,6/77x100) 0,78
kızlar herkes bildirim sonucunu yüzde olarak yazsın. bazen bağlantıa sorun oluyor. burda olanlar tabloyu düzelerler. birde hazır aklımdayken bildirimi düzenleyelim

canım benim listedeki halime baksana son 1 aydır alıp verip yerimde sayıyorm. benim yolum daha uzun. ben seni çıkartmak istemem. uzaklaşırsan koparsın iyice. anlatıpda rahatlayabileceğin bişeyse anlat konuşalım. ama yok paylaşım yapamam diyette yapamam dersen ben bişey diyemem. ama şunu öneririm sana pazartesi bildirimleri kendi aramızda. o bildirime katılabilirsin ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…