hoş geldin sedacım.iyi akşamlar arkdaşlar ben seda 20 yaşındayım 1 hafta oldu diyete başlayalı hafta 4-5 gün 45 dk yürüyorum yurtta kalıyorum yağsızlarından yemeye çalışıyorum birde herbalife almış annem onu kullanmaya başlıcam etrafımızda kullanan herkes çok memnun siz kullandınız mı duydunuz mu? gün gün menumu paylaşıcam hepimize sağlıkla zayıflamalar diliyorum:)
Bisküütüm lihttıda gerçekten dün gece maşallahım vardı.Akşam oldumu bişeyler yemek istiyorum.canım maşallah için geciktin akşam güzelce makarnayı indirdim mideye. yarında günüm var ohhh cumaya ben yokum bacılar ortalamayı aşağılara çekerim kesin özür olsun valla.
mücver yağlı olmuyomuydu?
ne yani bizi semiyonmu?
keşke büsküütde light olsaymış bide gece maşallah
hoşgeldin canım. 2 hafta deneme süren var. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var. cuma günleri ve pazartesi günleri kilo bildirim günümüz. cumartesi ve pazar serbest gün ama pazartesi tam kadro istiyorum.
bu arada basettiğiniz ürünün adını birdaha yazmayın isim vermek yasak çünkü. uyarı yada ceza almanızı istemem. o ürünü annemde kullandı süper kilo verdi bırakınca misliyle geri aldı. tüm diğer ürünler gibi...
ecz nerelerdesin huuu unuttun bizi atcam takımdan hııı!!!
bacım akşamkini öğlen öğlenkini akşam yeseydin bari oo bugün herkes coşmuş
oh maşallah hadi bakıyım.
belli bu totolar niye küçülmediği bende öyle severim çünkü
süper bir başlangıç ve süper bir final yapmışın aferim
ooohhh ikramların süper. Bende isterim.Azcık .günaydınn günaydın fıstık adayları
bugün yine çok yogun birgün beni bekliyorsabah 6.30 kalktık büyük oglumu okula yolladım bugün misafirlerimm gelecek dün ikramlarımı hazırladım brovni elmalı kurabiye patateslive ıspanaklı börek yaptım şimdide mercimek köftesi yapıyorum 10.30 da küçük oglumun okul toplantısı var ona gidicem 12 de gelirim herhalde yani 10.30 kadar bütün işlerimi halletmem lazım
çok yorgunum bu hafta çok hareketli geçti takımada çok vakit ayıramadım ama haftaya böyle olmicak inşallah
Gözlerine baktıkça daha çok hastalanıyorlar.valla cok guzel bı gundu..ınsallah canım ya cok saol..
ya su kıs bıtmek bılmedı tabı benım cocuklarda hastalanmaktan kurtuamadı
ya mıllet yalınayak cıkarıyo dısarı cocugunu hasta olmuyo benımkıler hemen hasta bıde ust uste gıydırıyorum
aman terlemesınler dıye gozlerıne bakarım...
Buyrunuz bu da salata tarifim. İnternetten bulup bir yere kaydetmişim kendisini. Şimdide sizin için buldum bilg den. :) Çok kompleks bir şey değil zaten. :112:
Havuçlu Kereviz Salatası
malzemeler:
• 1 kereviz
• 1 havuç
• birkaç diş sarımsak
• yarım kg süzme yoğurt
• 1-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
• dereotu
• ceviz
hazırlanması:
1. sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin. (kerevizler hemen kararabileceği için soyar soymaz yoğurdun içine rendelemeniz gerekiyor. hatta siz rendelerken bir başkası bir yandan yoğurtla kerevizi karıştırabilirse daha iyi oluyor.)
2. havuçları da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine dereotu ve irice dövülmüş ceviz serpin.
Foto da vardı ama ben malesef buraya foto yükleyemiyorum bir türlü. Gene olmadı.Ama tarif portakalağacı.com dan. :112:
Buyrunuz bu da salata tarifim. İnternetten bulup bir yere kaydetmişim kendisini. Şimdide sizin için buldum bilg den. :) Çok kompleks bir şey değil zaten. :112:
Havuçlu Kereviz Salatası
malzemeler:
• 1 kereviz
• 1 havuç
• birkaç diş sarımsak
• yarım kg süzme yoğurt
• dereotu
• ceviz
hazırlanması:
1. sarımsakları dövüp yoğurtla karıştırın. kerevizleri üzerlerinde hiç siyah nokta kalmayacak şekilde soyun ve yoğurdun içine rendeleyin. (kerevizler hemen kararabileceği için soyar soymaz yoğurdun içine rendelemeniz gerekiyor. hatta siz rendelerken bir başkası bir yandan yoğurtla kerevizi karıştırabilirse daha iyi oluyor.)
2. havuçları da soyup yoğurda rendeleyin. zeytinyağını ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. servis tabağına alıp üzerlerine dereotu ve irice dövülmüş ceviz serpin.
Foto da vardı ama ben malesef buraya foto yükleyemiyorum bir türlü. Gene olmadı.Ama tarif portakalağacı.com dan. :112:
Havuçlu Kereviz Salatası
malzemeler:
• 1 kereviz
• 1 havuç
• birkaç diş sarımsak
• yarım kg süzme yoğurt
• dereotu
• ceviz
hazırlanması:
Havuçlu Kereviz Salatası
malzemeler:
• 1 kereviz
• 1 havuç
• birkaç diş sarımsak
• yarım kg süzme yoğurt
• dereotu
• ceviz
hazırlanması:
canım yerimiz var buyursunsaol ecz. imiş aman hastalıkları hıc bıtmıyo ya...
kaptancım bos yerımız varmı bı arkadas ıcın soruyorumda haber beklıyo
komsular geldı gıttı derken basıma agrı gırdı cocuklar durmuyo delı olcam ya....
Ben de çok seviyorum.kereviz salatasını.Hemen her akşam yiyorum.
Kaptanım ben yarın sabah giremeyebilirim.
kilo bildirimim
başlangıç 86
geçen hafta77
bu hafta76,3
giden 700gr
toplam giden 9700 gr
boy 165
spor yok
yaş 35
iyi akşamlar kızlar
birkaç gündr gelemedim kusura bakmayın.kaptanım benm bu sıralar bazı sorunlarım var.diyet yapamıyorum.zaten son bir haftadr kilo veremedim.hedefime ulaşmak istiyorum ama bu sıralar malesef.istersen çıkar beni takımdan yani izinli olsam bilemiyorum bi daha ne zaman başlarım. girmek isteyenlerin önünü kapatmış olmayayım.bi daha ne zaman kendimi toplayıp başlarım bilmiyorum.bu takıma çok alıştım ayrılmak hiç istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?