veee büyük günü öğrendim 28 haziranda görümcemin düğünü var. buda demek oluyorki 25 hazirana kadar süper süper olmam gerek. hatta daha erken çünkü ciciler alcam düğün için off ye ye ondan sonra diyet de hıh
gunaydın kızlar
evet dun cok guzel bı fılm ızledım ben cok sevdım sevmeyenlerede sasırdım acıkcası
oradan cıktık arkadaslarla cıftlıge gıttım doner falan derken ben ucmusum tabı
gece 2 de geldık eve ve su an ıtıbarı ıle kalktım ve dıncım cok sukur...
canım sen bu tempoyla kesın zayıflarsın zaten
tebrikler
afferin kız hadi bakalım
ixir ne bacııı??
uyarmıştım :))
valla öyle geçmiş olsun. arife bence hedefine ulaştı. malum ameliyat sonrası iştahta azalma olur. zaten düzenli kilo veriyordu o. ameliyatta hız katmıştır. bu haftada sesçıkmazsa onu listemden çıkartcam.
oo yakın takip :)
banada yaz ipo 1.5 saat
kolay gelsin canım
en çok ben ösledim.
kolay gelsin canım.
Günayyydıııııınnnn kıııızzzlllaaarrrr....
Umarım hayırlı güzel bir gün geçiririz.
Kizlar yaa yine kotam dolmus off telefona kaldm ayin 7 sine kadar sinir oluorum burdan cok zor oluyo.
Fetih filmine gelince cnm bn cok begendim begenmeyenler olmus valla gitsinler kendileri ceksinler o kadar biliolarsa
3 aydan fazla varcanım başarırsın 1 ayda 3 kilo versen ohhhhhhhh süper olur vallaveee büyük günü öğrendim 28 haziranda görümcemin düğünü var. buda demek oluyorki 25 hazirana kadar süper süper olmam gerek. hatta daha erken çünkü ciciler alcam düğün için off ye ye ondan sonra diyet de hıh
sende görümce oluyorsun hadi hayırlısı inşallah ulaşırsınızBenimde erkek kardeşim nişanlanacak.Ama bizimki evde olacak.Ama yinede ben de süper olmak istiyorum.
:123:
ohh negüzel gezmişsingunaydın kızlar
evet dun cok guzel bı fılm ızledım ben cok sevdım sevmeyenlerede sasırdım acıkcası
oradan cıktık arkadaslarla cıftlıge gıttım doner falan derken ben ucmusum tabı
gece 2 de geldık eve ve su an ıtıbarı ıle kalktım ve dıncım cok sukur...
ben hiç bişi yapamıyorum hiç fırsatım olmuyor yaabende yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
gelincede o spordan yaparım olmazsa
fatoooş sen hafta sonuna göz atmadınmı hayatım? cuma bildiriminde paylaşmıştım sanırım.
ay kayıtlı olan paylaşabilirmi?
saol canım benimfatoşcum senin için hiçbir masraftan kaçınmadım bacım :) buldum getirdim
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
uyarılarımı tekrar yapıyorum feci sırt ağrısı yapıyor. ayrıcada bel. iç bacak ve ön bacağın gerildiğini hissedebilirsin. oğluşum uyandı karnını doyurup kendimi yollara vuruyum bari
yapacam bacım yapacamslm kızlar dısardaydım yenı eldım ve hemen basına geldım pc nın
neyse guzel gundu gezdım dolandım cocuklar yokya rahattım yarın gelıyolar
fatos bacım cok guzel hareketler bunlar valla bayıldım ben her gun yapcam...
selam kızlar spportif kaptanınız geldi. yaz banada 1.5 saat spor canım. yarısında paso yokuş aşağı indim. kalan yarısında indiğim yeri geri tırmandım :)
bugün bana 30 dakika spor yaz canım..
seni seviyorum
yakınlarımda gittiler çok begenmişler bizde eşimle pazartesi gitmeyi düşünüyoruz
3 aydan fazla varcanım başarırsın 1 ayda 3 kilo versen ohhhhhhhh süper olur valla
sende görümce oluyorsun hadi hayırlısı inşallah ulaşırsınız
ohh negüzel gezmişsin
ben hiç bişi yapamıyorum hiç fırsatım olmuyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?