Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aa kaptanim harika ve baya Zamanin varr bnmde o civarlara denk gelen kuzenimin kep toreni var maltepe universtesinde bna gdicem dedi ama isi hic belli olmaz bnm elbisem hazir 2 sene evvel almistim icini girmiorum suan ama nasipse haziranda girerim ahhaha

Dun bnde yazmistim film icin yani nesini begenmedilerse gitsinler
Kendileri ceksinler o zmn

canım sen bu tempoyla kesın zayıflarsın zaten

kolay gelsin canım.

Günayyydıııııınnnn kıııızzzlllaaarrrr....
Umarım hayırlı güzel bir gün geçiririz.

çok teşekkürler kızlar dün işlerim akşam 6 da bitti akşam yemegi yedik ben 8.30 da hemen yattım yorgunluktan ölmüşüm

günaydın
kahvaltıda tazesoğanla 1 yumurtayı kavurdum 2 dilim ekmek
çay zeytin yedim
arada
1 yeşil çay
1 portakal
bizrazdan
kereviz ve bulgur pilavı yiycem..

Kizlar yaa yine kotam dolmus off telefona kaldm ayin 7 sine kadar sinir oluorum burdan cok zor oluyo.

Fetih filmine gelince cnm bn cok begendim begenmeyenler olmus valla gitsinler kendileri ceksinler o kadar biliolarsa

yakınlarımda gittiler çok begenmişler bizde eşimle pazartesi gitmeyi düşünüyoruz

3 aydan fazla varcanım başarırsın 1 ayda 3 kilo versen ohhhhhhhh süper olur valla

Benimde erkek kardeşim nişanlanacak.Ama bizimki evde olacak.Ama yinede ben de süper olmak istiyorum.
:123:
sende görümce oluyorsun hadi hayırlısı inşallah ulaşırsınız

ohh negüzel gezmişsin

bende yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.
gelincede o spordan yaparım olmazsa
ben hiç bişi yapamıyorum hiç fırsatım olmuyor yaa

bugün neler yaptım biraz anlatayım misafiri iptal ettim oglumu ve kızımı diş doktoruna götürdüm oglumun dişi gece çok agrıdı çok agladı yavrum sabah 7 de gittik şimdi geldik çok yorgunum

fatoooş sen hafta sonuna göz atmadınmı hayatım? cuma bildiriminde paylaşmıştım sanırım.
ay kayıtlı olan paylaşabilirmi?

slm kızlar dısardaydım yenı eldım ve hemen basına geldım pc nın
neyse guzel gundu gezdım dolandım cocuklar yokya rahattım yarın gelıyolar
fatos bacım cok guzel hareketler bunlar valla bayıldım ben her gun yapcam...

selam kızlar spportif kaptanınız geldi. yaz banada 1.5 saat spor canım. yarısında paso yokuş aşağı indim. kalan yarısında indiğim yeri geri tırmandım :)

saol canım benim
yapacam bacım yapacam
selam kızlar spportif kaptanınız geldi. yaz banada 1.5 saat spor canım. yarısında paso yokuş aşağı indim. kalan yarısında indiğim yeri geri tırmandım :)

maşallah canım cım

Bu günki menümü yazayım.
sabah 1 yumurta,kk peynir,3 tane zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle yeşil mercimek çorbası,azcık ıspanak yemeği
arada yulaflı kepekli bisküvi 1 paket
akşam karnıbahar,yoğurt
aradaçikolata kaplı bisküvi,liht süt
1,5 lt su

Canım inşallah hayırlısı olsun.onlar mutlu olsun da.

iyi akşamlar arkdaşlar ben seda 20 yaşındayım 1 hafta oldu diyete başlayalı hafta 4-5 gün 45 dk yürüyorum yurtta kalıyorum yağsızlarından yemeye çalışıyorum birde herbalife almış annem onu kullanmaya başlıcam etrafımızda kullanan herkes çok memnun siz kullandınız mı duydunuz mu? gün gün menumu paylaşıcam hepimize sağlıkla zayıflamalar diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…