Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyorum 7de ozaman mı yazayım? şimdidenmi söyleyeyim bana 1 saat spor yaz diye ?

kaptanım bende deneme süresindeyim spor sürelerimi ipo arkdaşımıza bildiriyim mi ?
canım sporlarını bildir tabiki hiç sorun olmaz
kız kaptancım sen beni öldürcen nasıl görmedin allahtan görmüşün hemide en erken ben yaptım

sabah

2 dilim ekmek
10 zeytin
1 parça peynir
çay
yeşillik
arada
yeşil çay

zayıflamadan ölmeyi yasaklıyorum sana fatoşcum. allah korusun varya hep aklıma gelir. bu halimle ölsem beni taşırken söylenip dururlar ayyçok fena

ben akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyorum 7de ozaman mı yazayım? şimdidenmi söyleyeyim bana 1 saat spor yaz diye ?

Cnm oncelikle hosgeldin…ben yeni katilan arkadaslarimizi 1 hafta deneme sureleri bittikten sonra spor siralamasina dahil ediyorum ama sen yinede gunun sonunda menunu yazarken kac saat spor yaptigini ekleyebilirsin :))

Ya tam bi hevesle kilo cizelgemi degistiricektim ama kotam o kadar dolduki ve gecti faturam 200 tl fln gelicek offf korkudan dhada gecicek diye bilgsyri acamiorum ama cizelgemi degistrmem lazimmm

Cnm oncelikle hosgeldin…ben yeni katilan arkadaslarimizi 1 hafta deneme sureleri bittikten sonra spor siralamasina dahil ediyorum ama sen yinede gunun sonunda menunu yazarken kac saat spor yaptigini ekleyebilirsin :))

tamam teşekkür ederim

ecz. bu hafta varmısın yokmusun?

Kaptanım ben dün bildirim yaptım sanıyordum. Tekrar okurken farkettim yapmadığımı. :26: Dün sabah 72.8 çıkmıştım, o değerden bildirim yaptığımı sanıyordum. Çok pardon kaptanım. Senin yerine ben çekeyim saçlarımı.
Ama güzel haber bu sabah 72.4 kg çıktım.

Slm bayannlarr Nasılsınız bakalım bugün?
Geçmişi okuyup geliyorum hemen. :112:

bak ben yeni katıldım aranıza bu bayan (yani ben) 27 yaşında,1,59 boyunda,75.1( kiloydu şimdi74.7)kilo bugün diyetinde3.günü,, yarışmacı akadaşlara başarılar dilerrrrr

bu sabah
bir ılık su bardağı içine elma sirkesi bir kaşık kadar
2 kayısı

sonra kullandığım ürünün bir öğün shake i
ve bir bucuk lt su

Ben de çok seviyorum.kereviz salatasını.Hemen her akşam yiyorum.

Ben de için için çok sevdiğimi hissediyorum ama bir türlü kereviz alıp da yapamadım. Ama bu vesileyle aklıma düştü yeniden, haftaya yaparım artık. :112: Bu dönem geldiğimden beri dolaba adam akıllı bir alışveriş yapmadım, kafamda taşınmak var çünkü. Ama bu hafta sonu kesin sonuçlanacak inş, yani haftaya taşınsam da kalsam da doldurcam dolabı.

Çok geçmiş olsun cnm. Balı ihmal etme derim ben, hatta ballı limonata ve ya ballı süt iç. Süper geliyo hastalığa. Benim sınav dönemlerimi kurtaran karışımlar bunlar. :13:

hoşbulduk canım zamanla herkesi tanımak istiyorum kurallarıda tabi mesela bir liste varmı 6.gruba ait üyelerin genel görünümü falan

Hoşgeldiinn. Takım listesini ya cuma bildirim listelerinden elde edebilirsin(ki o listede bu hafta ben yokum mesela. ) ya da ipo arkadaşımızın sporları, kaptanımız yst nin de mesaj sayılarını ve haftalık puanlarımızı açıkladıkları listeden bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde açıklarlar. :112: Ama zaten zamanla sohbet ederken kim kimdir tanırsın. Eline liste almaya gerek yok. :112:
Bana gelirsek ben 1.72 boyunda 72.4 kg, 23 yaşında bir öğrenciyim. :112: Sen??

zayıflamadan ölmeyi yasaklıyorum sana fatoşcum. allah korusun varya hep aklıma gelir. bu halimle ölsem beni taşırken söylenip dururlar ayyçok fena

Allah iyiliğini versin kaptanım. Bu nasıl düşünce öyle. Allah korusun.

Ya tam bi hevesle kilo cizelgemi degistiricektim ama kotam o kadar dolduki ve gecti faturam 200 tl fln gelicek offf korkudan dhada gecicek diye bilgsyri acamiorum ama cizelgemi degistrmem lazimmm

Gerçekten ipocm, sanırım bu hafta en çok kilo veren sensin. Maş diyor ve tebrik ediyorum. Bence de çizelgeni biran önce yenilemen lazım. Ne zaman yenilenecek kotan? Ve ya benim yardımcı olabileceğim birşey var mı burdan?? :112:

Son düzenleme:

Demiştim ama

bak ben yeni katıldım aranıza bu bayan (yani ben) 27 yaşında,1,59 boyunda,75.1( kiloydu şimdi74.7)kilo bugün diyetinde3.günü,, yarışmacı akadaşlara başarılar dilerrrrr

Sen zaten cvp ını yazmışın. Tekrar hoşgeldin diyorum.

Bu arada kaptanım, ben kaç kg ve ne zaman ayrıldığımı unutmuştum. Dün yazmışın, 72.9 la ayrılmışım ama kaç etap oldu gideli? Yani haftaya yüzdemi hesaplarken kaça bölmem gerekiyor kilomu? :44:

Cnm her ayin 7snde yenilenio ama smdi bi 2 saniye girip yapip hemen kapaticam hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…