canım sporlarını bildir tabiki hiç sorun olmazkaptanım bende deneme süresindeyim spor sürelerimi ipo arkdaşımıza bildiriyim mi ?
kız kaptancım sen beni öldürcen nasıl görmedin allahtan görmüşün hemide en erken ben yaptım
sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1 parça peynir
çay
yeşillik
arada
yeşil çay
ben akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyorum 7de ozaman mı yazayım? şimdidenmi söyleyeyim bana 1 saat spor yaz diye ?
canım sporlarını bildir tabiki hiç sorun olmaz
Cnm oncelikle hosgeldin ben yeni katilan arkadaslarimizi 1 hafta deneme sureleri bittikten sonra spor siralamasina dahil ediyorum ama sen yinede gunun sonunda menunu yazarken kac saat spor yaptigini ekleyebilirsin :))
ecz. bu hafta varmısın yokmusun?
Slm bayannlarrNasılsınız bakalım bugün?
Geçmişi okuyup geliyorum hemen. :112:
Ben de çok seviyorum.kereviz salatasını.Hemen her akşam yiyorum.
Kızlar çok hastalandım yaaa.
Eşim eve arken gelmiş dün hastayım diye. Ben geldim.Ben daha çok hastayım.boğazlarım parça parça.bademciğimde yok.Ama yutkunamıyorum.şimdi limonlu su yaptım.sudafed içtim.Azcık rahatlatsa keşke beni.
hoşbulduk canım zamanla herkesi tanımak istiyorum kurallarıda tabi mesela bir liste varmı 6.gruba ait üyelerin genel görünümü falan
zayıflamadan ölmeyi yasaklıyorum sana fatoşcum. allah korusun varya hep aklıma gelir. bu halimle ölsem beni taşırken söylenip dururlar ayyçok fena
Ya tam bi hevesle kilo cizelgemi degistiricektim ama kotam o kadar dolduki ve gecti faturam 200 tl fln gelicek offf korkudan dhada gecicek diye bilgsyri acamiorum ama cizelgemi degistrmem lazimmm
Hoşgeldiinn.Takım listesini ya cuma bildirim listelerinden elde edebilirsin(ki o listede bu hafta ben yokum mesela. ) ya da ipo arkadaşımızın sporları, kaptanımız yst nin de mesaj sayılarını ve haftalık puanlarımızı açıkladıkları listeden bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde açıklarlar. :112: Ama zaten zamanla sohbet ederken kim kimdir tanırsın. Eline liste almaya gerek yok. :112:
Bana gelirsek ben 1.72 boyunda 72.4 kg, 23 yaşında bir öğrenciyim. :112: Sen??
bak ben yeni katıldım aranıza bu bayan (yani ben) 27 yaşında,1,59 boyunda,75.1( kiloydu şimdi74.7)kilo bugün diyetinde3.günü,, yarışmacı akadaşlara başarılar dilerrrrr
Ben de için için çok sevdiğimi hissediyorum ama bir türlü kereviz alıp da yapamadım.Ama bu vesileyle aklıma düştü yeniden, haftaya yaparım artık. :112: Bu dönem geldiğimden beri dolaba adam akıllı bir alışveriş yapmadım, kafamda taşınmak var çünkü. Ama bu hafta sonu kesin sonuçlanacak inş, yani haftaya taşınsam da kalsam da doldurcam dolabı.
Çok geçmiş olsun cnm.Balı ihmal etme derim ben, hatta ballı limonata ve ya ballı süt iç. Süper geliyo hastalığa. Benim sınav dönemlerimi kurtaran karışımlar bunlar. :13:
Hoşgeldiinn.Takım listesini ya cuma bildirim listelerinden elde edebilirsin(ki o listede bu hafta ben yokum mesela. ) ya da ipo arkadaşımızın sporları, kaptanımız yst nin de mesaj sayılarını ve haftalık puanlarımızı açıkladıkları listeden bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde açıklarlar. :112: Ama zaten zamanla sohbet ederken kim kimdir tanırsın. Eline liste almaya gerek yok. :112:
Bana gelirsek ben 1.72 boyunda 72.4 kg, 23 yaşında bir öğrenciyim. :112: Sen??
Allah iyiliğini versin kaptanım. Bu nasıl düşünce öyle.Allah korusun.
Gerçekten ipocm, sanırım bu hafta en çok kilo veren sensin. Maşdiyor ve tebrik ediyorum. Bence de çizelgeni biran önce yenilemen lazım. Ne zaman yenilenecek kotan? Ve ya benim yardımcı olabileceğim birşey var mı burdan?? :112:
canlarım ben geldim sınunda nasılsınız ya özledim sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?