Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
alıntıyla karşısına kilolarını ekleyin kızlar.
sedaaa nerdesiiin. bakın bu hafta buralarda göreyim sizi. cumaya listeye alcam tammmı?
slm kızlar evımı temızledım namazımı kıldım geldım
yenı haftamız bıze yenı kılo kayıpları ıle sans getırsın ama saglıkla kaybedelım kılocukları
dun esımle aylar sonra cok guzel bı gun gecırdık Rabbım daım etsın
elbısemı gıydırmedı ver bırısıne ver dıyo kıskandı ve yalan deıl cok hosuma gıttı bu...
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
sedaaa nerdesiiin. bakın bu hafta buralarda göreyim sizi. cumaya listeye alcam tammmı?
yenı haftamız bıze yenı kılo kayıpları ıle sans getırsın ama saglıkla kaybedelım kılocukları
elbısemı gıydırmedı ver bırısıne ver dıyo kıskandı ve yalan deıl cok hosuma gıttı bu...
kahvaltıda
yarım simit
+
+peynir bi parça
zeytin
çay
arada
1 yeşil çay
öğlen yemedim daha kahvaltıyı geç yaptım
kızlar bende yıne 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyorum
su wishgton vardıta o gunluk acmıs oaradan okudum tam yapmıs vermıs valla bıde ben deneyım gecen denedıgımde 2 gun bırakmıstım ama sımd ı 5 gunu tam yapcam
hadı bakalm sonuc ne olacak...
hoşgeldin fatoşcum ben düzensiz öğünlerimi yediğimde problem oluyor mesala dün öğlen yemedim bir ara öğünüde atladım akşam yedim aslında fazlada yemedim ama 200gr artış olmuş sende öğün atlayınca problem olmuyormu?
ipocum 1 saat yürüuüş daha ekleyelim lütfen yarın dayanamayarak tartılıcam ama size söylemiycem son tartıldığımda sonuç iyiydi bakalım yarında mutlu olacakmıyım günlüğüme beklerim merk edeni
günaydın günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugün muhteşemimçok mutluyum tartıldım
cuma 75.5
pazartesi 74.7
tabiben tartıda bunu görünce hemen kahvaltımı ettim kepekli ekmekten yagsız tost 6 zeytin çaylarımı zaten hepşekersiz içiyorum çocukluktan beri alışkanlık ve hemen dışarıçıktım 30 dakika daha yürüdüm
ah canım dün okadar uzunbir gündüki bitmek bilmedi çatlicaktım neredeyseaynen bende evdekileri haşat ettim canlarım benim alışkınlar anaları aradabir delirir neysem sabah öperek ugurladım üçünüde
yürürsün inşallah çalışıyormusun şekerim :126:
günaydın kızlar. dünkü saatlerce gezmemin acısını yaşıyorum bugün. omuzlarımda dahil olmak üzere her yerim ağrıyor. sizlerde ne var ne yok. hıı bugün bildirim günü dimi neler yaptınız bakalım hafta sonu?
kızlar bugün çok uğrayamazsam beni affedin. sanırım dünkü terle hasta olcam gibi. kolum oynamıyor desem yeridir. ecz. canım yazdıklarını okudum. ama inceleme vakti bulamadım. cuma günkü bildirimlerimden doğru bişi çıkmıyo zaten baksana ben beni kaybetmişim o gün. sen cuma yarışmaası sonuçlarından incele yada hafta içi bir gün ben bakayım tamammı canım.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin o zaman sorma tatlım kornea incelmesi varmış gözümde keratokonus diye bir hastlaık onu durdurmak için di şimdi iyiyim şükür sağol
katanım canım kaptanımmm aşk olsun benim yerime hemde benim yerim dolarmı kiiiisorma kaptanım doktor 10 gün rapor verdi ee malum evdede net olmayınca gelemedim affola hedefe ulaşmakmı artıdayım kaptanım sağolsun eşim yüzünden ne spor ne bişi gelen giden bitmedi zaten çaylar kekler gerisini sen düşün
diğer gözümde mart ayı içinde olucak canım çizdirme değil canım özel bir damla ile korneadaki incelmeyi lazerle dondoruyorlar baya zor oluyor ama bu sefer uzak kalmıcam sizden evde internet var hep sizinleyimmm
ben bu haftaya çok farklı başladım kızlar kendime 1 twister plastes bandı aldım diper malzemelerim zaten vardı
tam gaz spora devam anlıyacağınız diyetede tabi kilom almış olmam beni çok hırslandırdı canım sıkılmadı değil tabi o kadar uğraşıyorsun sonra bi bakmışın hepsi geri gelmiş tabi bunda benim payım büyük aynı hataları tekrarlamadan hedefe ulaşmaya hazırım bu hafta sonu 2 günlük yoğurt çorbasını yapıcam vüzdumu bi arındırıyım dimi
pazarteside bildirim mi yapıyoruz yoksa kızlar öyleyse bu sabah tartıltım 59.4:26:
hoşgeldin fatoşcum ben düzensiz öğünlerimi yediğimde problem oluyor mesala dün öğlen yemedim bir ara öğünüde atladım akşam yedim aslında fazlada yemedim ama 200gr artış olmuş sende öğün atlayınca problem olmuyormu?
kızlar bende yıne 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyorum
su wishgton vardıta o gunluk acmıs oaradan okudum tam yapmıs vermıs valla bıde ben deneyım gecen denedıgımde 2 gun bırakmıstım ama sımd ı 5 gunu tam yapcam
hadı bakalm sonuc ne olacak...
Çok geçmiş olsun cnmcm.
Sen yine de diğer ameliyattan sonra da bizden biraz uzak kal bence.Malumun bilg gözü çok yoruyor, Allah korusun bi komplikasyona falan sebep olur, çok çekersin. Göz bu sonuçta.
İşte bu başlangıç gazına bayılıyorum ben. Ki bu sayfanın en büyük getirisi de bu bence. Bu gazımızı hiç kaybetmiyoruz.
Bu arada yoğurt çorbası derken cnmcm? Lahana çorbasını duymuştum ama yoğurt çorbası nasıl? İnsanda 'ben daha lezzetliyim' imajı uyandırıyor.
Evt cnmcm, kaptanımız haftasonu ipin ucunu ne kadar kaçırmışız görmek ve mümkünse ipin ucunu kaçırmamızı biraz engellemek için artık pztleri de bildirim alıyor. :112:
Allah kabul etsin cnmcm. Amiiin aaminn, sağlıkla fazla fazla bir an önce kaybedelim inş bu kilocukları.
Maşcnmcm maş , Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Burda maydanoz olmak istiyorum izin verirseniz. :) Mervecm sen en son kaçta bir şeyler yiyorsun? Akşam 7-8 den sonra yediklerin ertesi gün tartıya artı olarak düşüyor çünkü. Bunu sürekli devam ettirirsen de kilo almış oluyorsun işte. :112: O yüzden mümkün olduğunca geç saatte bir şey yeme, su iç, çay iç ama yeme.
O günlüğün linkini verebilir misin tatlım? Nerde bu günlükler bilmiyorum da ben.
Benim irademi en çok zorlayan diyet bu diyet galiba. Az yemek tek taraflı yemekten daha kolay geliyo sanırım bana.Ama düğün tarihi yaklaşıyor. Dayanamayıp bi kaç haftaya ben de başlayabilirim bu diyete yeniden.
en azından kilo almamışsın bu arada düğünün ne zamanPazartesi bildirimleri
fatos0808 121 / 121
Ecz.imis 72,9 / 72.3
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67 / 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
beyazzmbak _ / 59,4
Kızlaar, haftasonu yemeyi ciddi manada abarttım, cmt ablamda dibine vurdum, sürekli bir şeyler yedim, dün de bruch a gittik, orda abarttığımı düşünüyordum açıkçası ama yine de almamışım. cuma 72.4 kg bugün 72.3 kg.
Çok geçmiş olsun cnmcm.
Sen yine de diğer ameliyattan sonra da bizden biraz uzak kal bence.Malumun bilg gözü çok yoruyor, Allah korusun bi komplikasyona falan sebep olur, çok çekersin. Göz bu sonuçta.
İşte bu başlangıç gazına bayılıyorum ben. Ki bu sayfanın en büyük getirisi de bu bence. Bu gazımızı hiç kaybetmiyoruz.
Bu arada yoğurt çorbası derken cnmcm? Lahana çorbasını duymuştum ama yoğurt çorbası nasıl? İnsanda 'ben daha lezzetliyim' imajı uyandırıyor.
Evt cnmcm, kaptanımız haftasonu ipin ucunu ne kadar kaçırmışız görmek ve mümkünse ipin ucunu kaçırmamızı biraz engellemek için artık pztleri de bildirim alıyor. :112:
Allah kabul etsin cnmcm. Amiiin aaminn, sağlıkla fazla fazla bir an önce kaybedelim inş bu kilocukları.
Maşcnmcm maş , Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Burda maydanoz olmak istiyorum izin verirseniz. :) Mervecm sen en son kaçta bir şeyler yiyorsun? Akşam 7-8 den sonra yediklerin ertesi gün tartıya artı olarak düşüyor çünkü. Bunu sürekli devam ettirirsen de kilo almış oluyorsun işte. :112: O yüzden mümkün olduğunca geç saatte bir şey yeme, su iç, çay iç ama yeme.
O günlüğün linkini verebilir misin tatlım? Nerde bu günlükler bilmiyorum da ben.
Benim irademi en çok zorlayan diyet bu diyet galiba. Az yemek tek taraflı yemekten daha kolay geliyo sanırım bana.Ama düğün tarihi yaklaşıyor. Dayanamayıp bi kaç haftaya ben de başlayabilirim bu diyete yeniden.
canım zaten en geç saat 6.30 yemek yiyorum birdaha yemiyorum dünde sanırım eşim evde olduğu için öğünlerimi atladım akşamda yediklerim depolandı direk vcudum kendini koruma altına aldı sanırım birdaha düzenimi bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?