sen zayıfla yeter canım
olmusmukı bakalım bı hadı ınsallah....
Olmus cnm hayirli olsun
bu haftaki bildirimde neden böyle oldu anlamadım. karman çorman yapmışım üzüldüm şimdi. umarım sorun çıkmaz.
yok canım nıye uzuluyosun ınsanız sonucta olur
ben haberın olsun dıye dedım canım
Canlarrrrr anca geldim bnde buralara gerci hep evdeyd
Ama babama bavul hazirlioduk annemle yrn istmbula gdio 10 gunlugune gs maci varya hahaha bide annemin gozune bizim kedi tirmik atti gozunun beyaz kismi yirtildi bir kanadi anlatamam allah korudu yarabbim
Geçmiş olsun annene.Doktora gittiniz mi?
239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyoz) yani haftaya 7 ye bölüncek kilon. ok.
kızlar önümüzdeki hafta listeyi biz yapıcaz umarım bir aksilik olmaz.
Winstonlight 2.4u 1 haftada nasil vermis oha falan oldum yaniiii
bizde verebiliriz arkadaşlar gayret edlim lütfen
2.4 verebilmek için ya çokfazla kilolu olmak gerekli yada takviye birşeyler alabilmemiz gerekli ama bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum hepimiz gayret edip 1-1.5 kg versek bizim grubumuz iyi sonuçlar verebileceğine inanıyorum:yanılıyormuyum
***6. TAKIM 245. ETAP*** Etap dokucuncusu
fatos0808 (121,5 /121 /0,5 /%0,41
yst38 (87,1 /88,7 /-1,6 /-%1,84
ipo (93,2 /91,7 /1,5 /%1,61
nil2908 (63,8 /63,8 /0 /%0
zubus (77 /76,4 /0,6 /%0,78
tugkay2000 (67,5 /67 /0,5 /%0,74
mukeyyif (65 /geri dönmek üzere ayrıldı
anissa (75 /75,5 /-0,25 /-%0,33
6. TAKIM ORTALAMASI: % 0.17
Ama babama bavul hazirlioduk annemle yrn istmbula gdio 10 gunlugune gs maci varya hahaha bide annemin gozune bizim kedi tirmik atti gozunun beyaz kismi yirtildi bir kanadi anlatamam allah korudu yarabbim
çok geçmiş olsun gel ben yapayım elim çok hafiftir hastalar öyle der :)
bu arada takımı inceledinizmi 2-3 kişi daha 2 kilo vermiş. ya topluca detoks türü diyette yapmış olabilirler.
kizlar iyi geceler
hadi gelin bu haftada biz takimimizi 1 yapalim
biraz disimizi sikalim o azimlede dahada asiliriz diyetlerimize
valla ben varım canım ben aynı şeyi düşünüyordum ama daha yenim diye sesimi çıkartmadım
kaptanım bence sen beni önümüzdeki haftaya listede yaz gidişatım çok güzel seni utandırmam
ay valla kendi azmimden korktum yaa:18:
gunaydın kızlar cok uykum var ama uyku tutmuyo nasıl ıgrenc bı durum varya
isveç diyetini merak ediyorum deneyenler varmı kızlar?
gerçi makarna az yemişsin ama makarnayla yoğurtu bir yeme canım
canım ben burda inceledimde yapanlar ve memnun kalanlar var. 13 gün sonunda 6-7 kilo kadar verdiriyor. ama çok az yediriyor. mide küçülmesine faydalı aslında ama bence 6 gün yeterli. metabolizmayı yavaşlatmamak gerek. danimarkada ameliyat hastaları için yapılmış hızlı bir çözümmüş sanırım birkaç yerde okuduğum kadarıyla.
Günaydın canlarım... nasılsınız...
Saol kaptanimmm
Bnde uzun zmndr leptin salgiliyamiyorum yaa hep 3 te yatiorum gunlerdir bugun erken niyetim var ama bakalim
Kızlar 4. iğneyi yiyince azcık gözüm açıldı.sanırım istanbulda bu gün hava güzel olacak.bu gün dışarı çıkarız.başımı yıkayıp çıksam korkuyorum üşütürüm diye.yıkamasam perişan haldeyim.:26:bu haldede gezmek istemiyorum.yıkamaya gidiyorum.
Tabiki gittik allahtan dikislik diyildi yrnda kontrola gdices bnde o arada biraz alisveris yapicam bugunlerde icimde garip ve anlam veremedigim bir his var cok ilginc
Merhaba,
Bu hafta 3. takım olarak güzel bir sonuca imza attık
Takımımızı ziyaret edip, soran arkadaşlarımız da oldu, onlara da fikir vermesi açısından yazmak istedim.
Takımımız şu an itibari ile 13 kişi.Bu 13 kişinin neredeyse çoğu takım içinde ayrı grup oluşturdu.Mekik çekerek zayıflayanlar, dukan yapanlar, hedefi 48 kilo olanlar, oyun konsolu ile zayıflamaya çalışanlar, lapa kürü yapanlarVe gruplar arası hergün büyük çekişme yaşadık, birbirimizi gaza getirdik, kah hırs yaptık kah grup içindeki grupları takdir ettik.Ve herkes bu gazla bu hafta güzel bir sonuç almamızı sağladı.
Bireysellerde ikinci oldum.Ne yaptım? 500-600 kaloriyi aşmayan bir diyet uyguluyorum.Karbonhidratı (ekmek, pilav, makarna..vs) hayatımdan çıkardım, tuz,şeker ve yağ yok, kaçamak yok, asitli ve katkı maddeli hiçbir içecek yok, kahve yok, çikolata yok, hamurişi yok, yok babam yok yaniBununla birlikte günde 200-500 mekik çekiyor, 200 ayakta esneyerek bel hareketi yapıyor, 100-200 twist aletiyle bel çalışıyor, yarım saat-1 saat arası eliptik bisikletle spor yapıyor, 3 litreye yakın su içmeye çalışıyor, 600 kaloriyi 2 kalori geçersem bile sinameki çayı ile bağırsaklarımı temizliyorum.Özetle açım, spora kendimi vurdum ve bu işi en kısa sürede sağlıklı bir biçimde halletmeye kararlıyım çünkü şişman olmaktan bunaldım artık
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşır, kilolarımızdan tez zamanda kurtuluruz.
Bende cok yedim il disinda misafirlikteyim cok almadan donerm ins
ay benimde kaçmam gerek ama daha yolum uzun 2 ileri bir geri nolcaksa böyle. sen olsan on kez kapıya koymuştun beni
kız senle ben buranın demir başıyız yokluğumuz hemen farkediliyor. buralar bizden sorulur
canım kahvaltı süper öğlen için kısıra benim diyetisyenim demiştiki. salatayı yap içine 4 -6yk bulgur koy. o zaman diyete uygun olur. yiyebildiğin kadar ye demişti. 2yk bulgur 1 dilim ekmeğe denk geliyor ya ondan dedim.
maşallah canım. meyvaların yanına biraz peynir veya 1-2 kaşık yoğurt veya 1çay bardağı kadar süt tüketirsen mide kazınmasının önüne geçmiş olursun. çabuk acıkmayı engellersin.
ya beni
canım salatalar ve yemekleri birlikte tüketsen. canan karatayın 4 saatlik uygulaması mantığa yatkın bence. ayrıca makarna gerçekten az olmuş.
biz iyiyiz sen nasılsın canım
canım ben burda inceledimde yapanlar ve memnun kalanlar var. 13 gün sonunda 6-7 kilo kadar verdiriyor. ama çok az yediriyor. mide küçülmesine faydalı aslında ama bence 6 gün yeterli. metabolizmayı yavaşlatmamak gerek. danimarkada ameliyat hastaları için yapılmış hızlı bir çözümmüş sanırım birkaç yerde okuduğum kadarıyla.
bende menümü yazayım:
sabah: 1 bardak su, 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı: (10.30): 2yk yoğurt içine keten tohumu ve pul biber(bunu 2 gündür yapıyorum)
1 tane gözleme, biraz peynir, 5 tane zeytin, yeşil biber ve salatalık
gün içinde porselen bir demliğe 4tk yeşil çay, yarım limon, çubuk tarçın, top karabiber ve karanfil atıp içiyorum. 2-3 su bardağı kadar çıkıyor. sık idrara çıkartıyor.
17.de 3-4 tam ceviz
19. da 2 tabak kapuska(ilkkez yaptım ve çok hoşuma gitti. karnım doydu ama gözüm doymadı.) 1 kase cacık
15dk spor yaptım hava kapalı olunca dışarı çıkmadım. oğlumda uyurken dip köşe sil süpür yaptım. hazır uyurken bide halılaı silsem. rengi değişti zavallıların
1.5lt buldum ama hala elimde su ile geziyorum.
ayy çok fena geçmiş olsun rabbim korumuşCanlarrrrr anca geldim bnde buralara gerci hep evdeyd
Saol kaptanimmm
Bnde uzun zmndr leptin salgiliyamiyorum yaa hep 3 te yatiorum gunlerdir bugun erken niyetim var ama bakalim
bugün burada hava çok bulutluydu benimde ruhum sılıkdı çatlicam şimdiKızlar 4. iğneyi yiyince azcık gözüm açıldı.sanırım istanbulda bu gün hava güzel olacak.bu gün dışarı çıkarız.başımı yıkayıp çıksam korkuyorum üşütürüm diye.yıkamasam perişan haldeyim.:26:bu haldede gezmek istemiyorum.yıkamaya gidiyorum.
meslegin nedir şekerim çalışmaya başladıgında yine buralarda olucaksın dimitünaydın kızlar. önceki gecenin yorgunluğunu bugün attım oğlumda müsade etti geç vakte kadar uyudum. yakında iş başlayacak ben ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar biliyorsunuz cuma bildirimlerinde bireysel dereceye girenler paylaşım alanında o hafta neler yaptıklarını, nasıl kilo verdiklerini anlatıyorlar. Bu kural sayesinde winstonlight arkadaşımız da bizim merakımızı gidermiş. :112:
Kişisel yorumuma gelirsek (yapmazsam ölürüm) 600 cal diyet mi!! Spor için sadece imrenebilirim ama arkadaş gerçekten dibine vurmuş diyetin de sporun da. Tabii ki ben uzun zamandır kilo problemi olan biri olarak tebrik ediyorum :13: ama aslında tebrik etmek mi gerekiyor uyarmak mı gerekiyor bilemiyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?