Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hatıce cuma yarısmasına katılanların paylasım alanında bıze uyarı gelmıs bı baksana
6. takım hatalı yapmıs dıye puskuut yazmıs..

bu haftaki bildirimde neden böyle oldu anlamadım. karman çorman yapmışım üzüldüm şimdi. umarım sorun çıkmaz.

Geçmiş olsun annene.Doktora gittiniz mi?

Kızlar 4. iğneyi yiyince azcık gözüm açıldı.sanırım istanbulda bu gün hava güzel olacak.bu gün dışarı çıkarız.başımı yıkayıp çıksam korkuyorum üşütürüm diye.yıkamasam perişan haldeyim.:26:bu haldede gezmek istemiyorum.yıkamaya gidiyorum.

tünaydın kızlar. önceki gecenin yorgunluğunu bugün attım oğlumda müsade etti geç vakte kadar uyudum. yakında iş başlayacak ben ne yapacağım bilmiyorum

239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyoz ) yani haftaya 7 ye bölüncek kilon. ok.

Ok kaptanım. :128:O kadar ayrı kaldım mı ben ya. Hele dönmekte zorlandığımdan vardı bir şeyler.

kızlar önümüzdeki hafta listeyi biz yapıcaz umarım bir aksilik olmaz.

İnş kaptanım. Benim bu konudaki en büyük korkum unutmamız. Hatırlatalım inş.

Winstonlight 2.4u 1 haftada nasil vermis oha falan oldum yaniiii

bizde verebiliriz arkadaşlar gayret edlim lütfen

:13:

Ya da diyete yeni başlamıştır+düşük kalorili bir diyetle vücudunu şoke etmiştir+sporun dibine vurmuştur. Olabilir şeyler bunlar, bakmayın bizim yapamadığımıza.
Ama hayır, bence de yanılmıyorsun, her hafta 1-1,5 kg versek daha ne zaten. :112:

Oyyh. Kaptanım diğer listeden sonra hiç iç açıcı gelmedi bu liste. Dedim ama tekrar bakmıştım, sadece 2 -miz var. Yok ya, daha iyi olma potansiyelimiz var kızlar, durum fena değil. :103:

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun gel ben yapayım elim çok hafiftir hastalar öyle der :)
bu arada takımı inceledinizmi 2-3 kişi daha 2 kilo vermiş. ya topluca detoks türü diyette yapmış olabilirler.

Doğrudur, olabilir kaptanım.

kizlar iyi geceler
hadi gelin bu haftada biz takimimizi 1 yapalim
biraz disimizi sikalim o azimlede dahada asiliriz diyetlerimize

Neden olmasın cnmcm. Bu konuda güveniyorum size. Benm bu hafta istesem de katkım olamaz zaten. 7 ye bölünecekmiş verdiğim kilo. 7 kg veremeyeceğime göre.

valla ben varım canım ben aynı şeyi düşünüyordum ama daha yenim diye sesimi çıkartmadım

Tam sana kızmaya hazırlanıyordum, kaptanım kızmış zaten. Benm bir şey söylememe gerek kalmadı.

kaptanım bence sen beni önümüzdeki haftaya listede yaz gidişatım çok güzel seni utandırmam

ay valla kendi azmimden korktum yaa:18:

maş maş :)

gunaydın kızlar cok uykum var ama uyku tutmuyo nasıl ıgrenc bı durum varya

Iyy, en nefret ettiğim durumlardan biridir, yatakta uyuyamayıp saatlerce dönüp durmak.

isveç diyetini merak ediyorum deneyenler varmı kızlar?

İsveç diyeti dediğin şu 5 günde 5 kilo diyeti mi kaptanım??

gerçi makarna az yemişsin ama makarnayla yoğurtu bir yeme canım

Sanırım bir ara okumuştum ama yine unutmuşum. Onun sebebi ne fatoşcm, tekrar hatırlatır mısın?

Uu, düğün öncesi birebir yani.

Günaydın canlarım... nasılsınız...

Maii!

Cnm benim, çook geçmiş olsun. :S

Saol kaptanimmm

Bnde uzun zmndr leptin salgiliyamiyorum yaa hep 3 te yatiorum gunlerdir bugun erken niyetim var ama bakalim

E hadi bakalım.

zubus bunu yapmadığını söyle lütfen?

Tabiki gittik allahtan dikislik diyildi yrnda kontrola gdices bnde o arada biraz alisveris yapicam bugunlerde icimde garip ve anlam veremedigim bir his var cok ilginc

Bak şimdi ben de merak ettim o hissi.

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz cuma bildirimlerinde bireysel dereceye girenler paylaşım alanında o hafta neler yaptıklarını, nasıl kilo verdiklerini anlatıyorlar. Bu kural sayesinde winstonlight arkadaşımız da bizim merakımızı gidermiş. :112:
Kişisel yorumuma gelirsek (yapmazsam ölürüm ) 600 cal diyet mi!! Spor için sadece imrenebilirim ama arkadaş gerçekten dibine vurmuş diyetin de sporun da. Tabii ki ben uzun zamandır kilo problemi olan biri olarak tebrik ediyorum :13: ama aslında tebrik etmek mi gerekiyor uyarmak mı gerekiyor bilemiyorum. :44:

ben çok sukıcı bir pazar günü geçirdim evde otura otura 1 saat yürüdük eşimle ama banayetmedi o yanımda olmasaydı 2 saaat yürümeyi düşünüyordum tabi o alışkın olmayınca bacakları agrıdı

Bende cok yedim il disinda misafirlikteyim cok almadan donerm ins

insan evde dikkat ediyor ama biryere gittimi zor inşallah almassın

mutlaka denicem zaten peynire bayılırım 3 ögün yiye bilirim

haticecim yeşil çayını sanki fazla koyuyorsun gibime geldi tansiyonunu düşüre bilir dikkat et ben eger 2 kupa yeşil çay içiceksem 1 tatlı kaşıgı atıyorum demlige hıııı tarçınlıda süper olur birde karanfilli dene bence oda çok güzel oluyor

ayy çok fena geçmiş olsun rabbim korumuş

Saol kaptanimmm

Bnde uzun zmndr leptin salgiliyamiyorum yaa hep 3 te yatiorum gunlerdir bugun erken niyetim var ama bakalim

ipocum nasıl uyuyamıyorsun yaaaaa ben eşimin gececi oldugu haftalat çocuklarla birlikte yatıyorum 9.30 da onların uyumasını zor bekliyorum hıııı ama ben 6.30 da ayaktayım sen sabah geç kalkıyorsun kesin

bugün burada hava çok bulutluydu benimde ruhum sılıkdı çatlicam şimdi
iyileşmeye başladıgına sevindim

tünaydın kızlar. önceki gecenin yorgunluğunu bugün attım oğlumda müsade etti geç vakte kadar uyudum. yakında iş başlayacak ben ne yapacağım bilmiyorum
meslegin nedir şekerim çalışmaya başladıgında yine buralarda olucaksın dimi

600cl mi azmine maaşallah ne kadar iradeliymişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…