Anladım cnmcm. :) Ben de diyet günlüklerinin yerini buldum. Seninkini okuyordum şimdi de.
en azından kilo almamışsın bu arada düğünün ne zaman
ecz ım ben lınk vermeye bılmıyorum ama dıyet ve saglıklı beslenme altındakı baslıklarda dıyet gunluklerı yazıyo ya orada zaten bende oyle basladım dıyet seruvenıme gunlugumle
wishıngton un gunlugu dıye yazıyo cıkan sayfalarda
en azından kilo almamışsın bu arada düğünün ne zaman
ecz ım ben lınk vermeye bılmıyorum ama dıyet ve saglıklı beslenme altındakı baslıklarda dıyet gunluklerı yazıyo ya orada zaten bende oyle basladım dıyet seruvenıme gunlugumle
wishıngton un gunlugu dıye yazıyo cıkan sayfalarda
Evt, ben de ona seviniyorum.Düğün benm düğünüm değil cnmcm, yanlış anlaşılma olmasın. Kuzenimin düğünü var 1 aya. O zamana en azından 70 li değerlerden kurtulmak istiyorum inş. :112:
Tmm cnmcm, buldum zaten yerini. Şimdi sırayla okuyorum hepsini. :112:
ah canım dün okadar uzunbir gündüki bitmek bilmedi çatlicaktım neredeyseaynen bende evdekileri haşat ettim canlarım benim alışkınlar anaları aradabir delirir neysem sabah öperek ugurladım üçünüde
yürürsün inşallah çalışıyormusun şekerim :126:
canım seninle kilolarımız hemen hemen aynı
gel haftaya ikimiz yarışalım 1 kilo veren kazansın nedersin veremeyeninde cezası olsun
geçmiş olsun canım dinlen inşallah hastalanmada atlatırsınkızlar bugün çok uğrayamazsam beni affedin. sanırım dünkü terle hasta olcam gibi. kolum oynamıyor desem yeridir. ecz. canım yazdıklarını okudum. ama inceleme vakti bulamadım. cuma günkü bildirimlerimden doğru bişi çıkmıyo zaten baksana ben beni kaybetmişim o gün. sen cuma yarışmaası sonuçlarından incele yada hafta içi bir gün ben bakayım tamammı canım.
teşekkürler kaptanım inşallah cumaya daha fazlasıyla verebilirimmaşallah canım.
kız merve ticker a bir el at bacım. yanlış gösteriyor :)
gunaydın anca kalkabıldım uykuya doyamadımda
nesye 67 kıloyum kılar hafta sonu allmamısım ama verememısımde ben asıl hafta ıcı sıkı yonetıme gırıyorum
hadi bakalım görelim seni :81::81: ahh ahhh ben 67 olmak için neler vermezdim en son büyük oglum 1 yaşındayken 67 kiloydum
allah kabul etsin canımslm kızlar evımı temızledım namazımı kıldım geldım
yenı haftamız bıze yenı kılo kayıpları ıle sans getırsın ama saglıkla kaybedelım kılocukları
dun esımle aylar sonra cok guzel bı gun gecırdık Rabbım daım etsın
elbısemı gıydırmedı ver bırısıne ver dıyo kıskandı ve yalan deıl cok hosuma gıttı bu...
abartılmadıkça kıskançlık herkadının hoşuna gider tabii amma benimki biraz abartıyor kıyafet olmaya yanlız göndermez beni kendi begendiklerini alır eger bişi çok yakıştıysa asla giydirmez
kıskandıkça kendileride zayıflar belki benimki geçenyıl ben zayıfladıkça oda zayıfladı ama çaktırmadan ben 11 kilo vermiştim oda 16Allah daim etsin inş. arkadaşım eee biz zayıflayıp güzelleştikçe bizi dahaçk kıskanıcaklar
canımcım tabiki sen bilirsin ama bence çok sakıncalı ve saglıksız 5 günde verilen kilo 3 günde geri alınır saglıgından olursun allah korusun ne acelenvar biz 5 günde almadıkki bu kilolarıkızlar bende yıne 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyorum
su wishgton vardıta o gunluk acmıs oaradan okudum tam yapmıs vermıs valla bıde ben deneyım gecen denedıgımde 2 gun bırakmıstım ama sımd ı 5 gunu tam yapcam
hadı bakalm sonuc ne olacak...
inşallah devamıda gelirrrrrrTatlışım, bugün de bildirim yapıyoruz, hiç heveslenme size söylemicem diye.
Waoow, maşmaş. Ne güzel sonuç o öyle.
Kim delirmiyor ki arada bir.
Ya ben de annemin beni uğurladığı günleri istiyoruum.Ama bu dönem anlaşma yaptık, her sabah annem uyandırıyo beni telefonla. Söylemesi ayıp aksi taktirde uyanamıyorum da.
Hayır cnm ben çalışmıyorum, öğrenciyim. Staj yapıyorum bu dönem. :112:
Geçmiş olsun kaptanım.3.30 saat spor olarak iyi de keşke dikkat etseydin kendine biraz. Hayırdır, nereyi gezdin o kadar saat? :)
Şimdik kaptanım şöyle oldu, ben gittiğim hafta son yazdığım mesajın sayfasını yer imlerime kaydetmişim. 28 ocakta gidiyorum demişim. Baktım 27 ocaktaki bildirim listesinde de ismim var. Yani en son 241. etapa katılmış olmuşum. Sen de haftaiçi bir ara bakarsın. :112: Zaten 7 e bölmüşüm 5 e bölmüşüm çok bir şey değişmeyecek de benm içinfarkedince söyleyeyim dedim sadece. :112:
Kaptanım o kadar da büyütecek bir şey yapmamışın bence cuma, haksızlık etme kendine.
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121 / 121
Ecz.imis 72,9 / 72.3
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67 / 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
beyazzmbak _ / 59,4
alıntıyla karşısına kilolarını ekleyin kızlar.
Kızlaar, haftasonu yemeyi ciddi manada abarttım, cmt ablamda dibine vurdum, sürekli bir şeyler yedim, dün de bruch a gittik, orda abarttığımı düşünüyordum açıkçası ama yine de almamışım. cuma 72.4 kg bugün 72.3 kg.
zaten bu anneler ablalar yokmu benim annemde sürekli yedirirrrr:)
ay şimdi akşam yemeğimi yedim
arpa şehriye salatası yaptım
yoğurtla yedim çok güzel oldu
akşama bişi yemem daha
meyve ile bitririm günü
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121 / 121
Ecz.imis 72,9 / 72.3
yst38 88,7
ipo 91,7/ 91.9
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67 / 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
beyazzmbak _ / 59,4
alıntıyla karşısına kilolarını ekleyin kızla
tuğbam maşallah çok sevindim allah ağız tadı versin canım bu arada allah kabul etsinslm kızlar evımı temızledım namazımı kıldım geldım
yenı haftamız bıze yenı kılo kayıpları ıle sans getırsın ama saglıkla kaybedelım kılocukları
dun esımle aylar sonra cok guzel bı gun gecırdık Rabbım daım etsın
elbısemı gıydırmedı ver bırısıne ver dıyo kıskandı ve yalan deıl cok hosuma gıttı bu...
selam canım nasılsınSlm bayannlarr.Bakın bugün erken geldim.
çok teşekkür ederim canım benim yok canım öyle sabahtan akşama kadar bil.oturmucam arada uğrucam ama izin almıcam yaniÇok geçmiş olsun cnmcm.
Sen yine de diğer ameliyattan sonra da bizden biraz uzak kal bence.Malumun bilg gözü çok yoruyor, Allah korusun bi komplikasyona falan sebep olur, çok çekersin. Göz bu sonuçta.
İşte bu başlangıç gazına bayılıyorum ben. Ki bu sayfanın en büyük getirisi de bu bence. Bu gazımızı hiç kaybetmiyoruz.
Bu arada yoğurt çorbası derken cnmcm? Lahana çorbasını duymuştum ama yoğurt çorbası nasıl? İnsanda 'ben daha lezzetliyim' imajı uyandırıyor.
Evt cnmcm, kaptanımız haftasonu ipin ucunu ne kadar kaçırmışız görmek ve mümkünse ipin ucunu kaçırmamızı biraz engellemek için artık pztleri de bildirim alıyor. :112:
Allah kabul etsin cnmcm. Amiiin aaminn, sağlıkla fazla fazla bir an önce kaybedelim inş bu kilocukları.
Maşcnmcm maş , Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Burda maydanoz olmak istiyorum izin verirseniz. :) Mervecm sen en son kaçta bir şeyler yiyorsun? Akşam 7-8 den sonra yediklerin ertesi gün tartıya artı olarak düşüyor çünkü. Bunu sürekli devam ettirirsen de kilo almış oluyorsun işte. :112: O yüzden mümkün olduğunca geç saatte bir şey yeme, su iç, çay iç ama yeme.
O günlüğün linkini verebilir misin tatlım? Nerde bu günlükler bilmiyorum da ben.
Benim irademi en çok zorlayan diyet bu diyet galiba. Az yemek tek taraflı yemekten daha kolay geliyo sanırım bana.Ama düğün tarihi yaklaşıyor. Dayanamayıp bi kaç haftaya ben de başlayabilirim bu diyete yeniden.
hımmm ipin ucunu kaçırmak yok bu arada kahvaltı olduğu için kilona yansımamış olabilir canım buda senin için süper olmuşPazartesi bildirimleri
fatos0808 121 / 121
Ecz.imis 72,9 / 72.3
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67 / 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
beyazzmbak _ / 59,4
Kızlaar, haftasonu yemeyi ciddi manada abarttım, cmt ablamda dibine vurdum, sürekli bir şeyler yedim, dün de bruch a gittik, orda abarttığımı düşünüyordum açıkçası ama yine de almamışım. cuma 72.4 kg bugün 72.3 kg.
ay şimdi akşam yemeğimi yedim
arpa şehriye salatası yaptım
yoğurtla yedim çok güzel oldu
akşama bişi yemem daha
meyve ile bitririm günü
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5 /74.7
sedaaa nerdesiiin. bakın bu hafta buralarda göreyim sizi. cumaya listeye alcam tammmı?
harika spor yapmışsın tebrik ederimmenüm sabah 1 bar su
kahvaltı tost 6 zeytin
ara 1 elma 1 dl peynir
ögle biraz kuru üzüm 2 kuru kayısı
akşam pırasa yemegi 1 kepçe 1 ks bulgur pilavı yogurt
gün boyu 90 dk yürüyüş 2 lt su 4 kupa yeşil çay
ipocum spor 5 saat oldu
arıfe bacım ozlettın kendını valla
3 adet patates yedım bugun bol acılı ve kekıklı
anısa canım boyle bıseyle baslamam lazım sonra devamında daha dıkkatlı davranısrsan almıyomussun
acayıp kafaya taktım bu hafta 66 olacam valla
Kızlar son zamanlarda justymakeup diye bir makyaj bloğu takip ediyorum. Bloğun yazarlarından pumpkin son zamanlarda epey kilo vermiş galiba, bloğun daha eski takipçileri soruyorlardı nasıl verdin diye de ben videoyu yeni izledim. Nasıl kilo verdiğinden bahsetmiş pumpkin. :112: Aslında bildiğimiz şeylerden bahsetmiş. Bol su için, çok acıkmanıza fırsat vermeyin, kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın vs. Bir de yoğurda çok önemli bir yer vermiş diyetinde.Siz de izlemek isterseniz eğer buyrun linki;
Losing the Weight and Healthy Eating/Kilo Verme ve Saglikli Beslenme - YouTube
239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyoz) yani haftaya 7 ye bölüncek kilon. ok.
kız maşallah bu ne enerji. sen hep böyle ol hemhemen listeye girersin hemde hemen mezun olursun. karneni paylaşırız burda.
canım onun zayıflatma çayı, vitaminleri filanda var. kullanıyormusun.
adım üstümde deli
bu haftada gelmesen yerine başkasını alıyodum bak hoşgeldin. 1 hafta dedin ay olda bacımbende dedim o kesin hedefine ulaştı gelmeyecek
maşallah bi yerini kaşı
diğer gözün ne zaman canım. lazerle çizdiriyormusun yoksa katarak ameliyatımı?
tamam canım seni bu hafta izinli gösterdim çabuk dön yoksa saçını çekerim
kız hemen duygusala bağlama
hehehebende senın zanettım düğüne gellelm dıcektım
zaten bu anneler ablalar yokmu benim annemde sürekli yedirirrrr:)
Bnde ekledim 200 gr fazla ciktim bugun suanda da disardayim ve feci yemrk yedim
selam canım nasılsın
çok teşekkür ederim canım benim yok canım öyle sabahtan akşama kadar bil.oturmucam arada uğrucam ama izin almıcam yani
aaahhh o başlangıçlar imşalalh aynı hızda hedefe ulaşıcaz eczcim aman yoğurt yazmışım ayran yazıcaktım ya bizim kızlarda yapmıştı hani ondan kilo kontrolü için süper olmuş gerçekten
hımmm ipin ucunu kaçırmak yok bu arada kahvaltı olduğu için kilona yansımamış olabilir canım buda senin için süper olmuş
arıfe bacım ozlettın kendını valla
3 adet patates yedım bugun bol acılı ve kekıklı
anısa canım boyle bıseyle baslamam lazım sonra devamında daha dıkkatlı davranısrsan almıyomussun
acayıp kafaya taktım bu hafta 66 olacam valla
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
sedaaa nerdesiiin. bakın bu hafta buralarda göreyim sizi. cumaya listeye alcam tammmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?