ben çok sukıcı bir pazar günü geçirdim evde otura otura 1 saat yürüdük eşimle ama banayetmedi o yanımda olmasaydı 2 saaat yürümeyi düşünüyordum tabi o alışkın olmayınca bacakları agrıdı
kimsecikler yok bende menümü yazayım
sabah 1 bar sirkeli su yarım elma
kahvaltı 2 dilim çörek peynir zeytineşim çok seviyor ona yapınca bende dayanamadım
ögle çig karnı bahar yogurtlu
ara 1 elma
akşam 1 küçük parça derisi alınmış ızgara tavuk bulgur pilavı salata ayran
gün boyu 4 kupa yeşil çay 1 maden suyu 2 lt su
spor 1 saat yürüyüş
ipocum 3.30 dk yürüyüş toplam cumadan beri
3.30 dk mı??
yanlış yazmışım herhalşekerimm 3 saat 30 dakika yarın ben onu 5 saate tamalarım :122::122::122::122::122::122::122:
ah canım dün okadar uzunbir gündüki bitmek bilmedi çatlicaktım neredeyseSen bu günün sıkıcılığını bana soracaksın asıl.Hayatımda sinirlenmediğim insan kalmadı. Tabii bu kadar kişiye sinirlendiğim için bir de üzerine kendime sinirlendim tam oldu.
yürürsün inşallah çalışıyormusun şekerim :126:Ne güzeell.Ay yarın biraz da ben yürüyebilsem ne var. :44:
ipocum 1 saat yürüuüş daha ekleyelim lütfen yarın dayanamayarak tartılıcam ama size söylemiycem son tartıldığımda sonuç iyiydi bakalım yarında mutlu olacakmıyım günlüğüme beklerim merk edeni
günaydın 6.grubun güzel bayanlarııııııı hadii kalkın artıkkkk[/QUOTE
günaydın canım
benşimdi ev işlerine başlıyorum 12 ye kadar bitirmem lazım sonra yürüyüşe gidicem
ah canım dün okadar uzunbir gündüki bitmek bilmedi çatlicaktım neredeyseaynen bende evdekileri haşat ettim canlarım benim alışkınlar anaları aradabir delirir neysem sabah öperek ugurladım üçünüde
yürürsün inşallah çalışıyormusun şekerim :126:
günaydın 6.grubun güzel bayanlarııııııı hadii kalkın artıkkkk[/QUOTE
günaydın canım
benşimdi ev işlerine başlıyorum 12 ye kadar bitirmem lazım sonra yürüyüşe gidicem
canım seninle kilolarımız hemen hemen aynı
maşallah canım.günaydın günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugün muhteşemimçok mutluyum tartıldım
cuma 75.5
pazartesi 74.7
tabiben tartıda bunu görünce hemen kahvaltımı ettim kepekli ekmekten yagsız tost 6 zeytin çaylarımı zaten hepşekersiz içiyorum çocukluktan beri alışkanlık ve hemen dışarıçıktım 30 dakika daha yürüdüm
canım seninle kilolarımız hemen hemen aynı
canım geldim artık sizinleyim çok şükür canım iyi geçti ilk 3 gün çok zorlandım ama hamd oldun iyiym şimdihos geldın mervecım aramıza ....
arıfe bacım sen nerelerdesın kız nasıl gectı amelıyat....
hoşbulduk canım sende hoşgeldin o zaman sorma tatlım kornea incelmesi varmış gözümde keratokonus diye bir hastlaık onu durdurmak için di şimdi iyiyim şükür sağolGüzel olmuş ama, hadi bakalım haftaya 80 küsurlara yenilersin inş. :112:
Hoşgelldiinn.Yenilik olarak ben geri döndüm mesela. Bu arada hayırdır? Ameliyat olmuşun galiba. Ciddi bir şey mi??
katanım canım kaptanımmm aşk olsun benim yerime hemde benim yerim dolarmı kiiii239. etapta ayrılmışın canım. bugün 244. etapı bitirik(sanki apartman yapıyoz) yani haftaya 7 ye bölüncek kilon. ok.
kız maşallah bu ne enerji. sen hep böyle ol hemhemen listeye girersin hemde hemen mezun olursun. karneni paylaşırız burda.
canım onun zayıflatma çayı, vitaminleri filanda var. kullanıyormusun.
adım üstümde deli
bu haftada gelmesen yerine başkasını alıyodum bak hoşgeldin. 1 hafta dedin ay olda bacımbende dedim o kesin hedefine ulaştı gelmeyecek
maşallah bi yerini kaşı
diğer gözün ne zaman canım. lazerle çizdiriyormusun yoksa katarak ameliyatımı?
tamam canım seni bu hafta izinli gösterdim çabuk dön yoksa saçını çekerim
kız hemen duygusala bağlama
kızlar önümüzdeki hafta listeyi biz yapıcaz umarım bir aksilik olmaz.
3. Takım 245. Etap
S_A ( 81,9/ 81,2 / 0,7 / 0,85% )
fizik ( 67,5 / 66,6 / 0,9 / 1,33% )
yakar76 ( 64,5 / 63,4 / 1,1 / 1,71% )
destinam ( 79,0 / 79,0 / 0,0 / 0,00% ) Elektrik Kesintisi nedeniyle Bildirimde bulunamadı.
se_zen ( 55,4 / 54,0 / 1,4 / 2,53% )
winstonlight ( 79,3 / 76,9 / 2,4 / 3,03% )
gölge-çiçeği ( 70,7 / 70,2 / 0,5 / 0,71%)
suhan2 ( 52,5 / 51,3 / 1,2 / 2,29% )
ejje89 (100,6 / 98,6 / 2,0 / 1,99% )
ozgey ( 79,5 / 78,0 / 1,5 / 1,89%)
nihancaccak (68,9 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
Hatice84 ( 65,0 / 64,5 / 0,5 / 0,77% )
hazeran82 ( 91,6 / 91,6 / 0,0 / 0,00 ) Yeni üye
3. takım toplam yüzde 1,37%
size bir örnek veriyorum arkadaşlar. verilen kiloları inceleyin lütfen.
maşallah canım.
kız merve ticker a bir el at bacım. yanlış gösteriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?