Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kimsecikler yok bende menümü yazayım
sabah 1 bar sirkeli su yarım elma
kahvaltı 2 dilim çörek peynir zeytin eşim çok seviyor ona yapınca bende dayanamadım
ögle çig karnı bahar yogurtlu
ara 1 elma
akşam 1 küçük parça derisi alınmış ızgara tavuk bulgur pilavı salata ayran
gün boyu 4 kupa yeşil çay 1 maden suyu 2 lt su
spor 1 saat yürüyüş

ipocum 3.30 dk yürüyüş toplam cumadan beri

Sen bu günün sıkıcılığını bana soracaksın asıl. Hayatımda sinirlenmediğim insan kalmadı. Tabii bu kadar kişiye sinirlendiğim için bir de üzerine kendime sinirlendim tam oldu.

3.30 dk mı??

Bu arada kaptanım ben 28 ocakta gitmişim. Acaba listeden erken mi çıktım diye baktım ama 241. etap listesinde de varım sanki? :44: Sen onu bir kontrol etsen? Öncesinde de sınav haftası olduğundan bir vardım bir yoktum. Belki o sebeple karışmıştır en son ne zaman gittiğim.

ipocum 1 saat yürüuüş daha ekleyelim lütfen yarın dayanamayarak tartılıcam ama size söylemiycem son tartıldığımda sonuç iyiydi bakalım yarında mutlu olacakmıyım günlüğüme beklerim merk edeni

kızlar selamlar ben geldim ama az sonram kaçıcam gözümden uyku ayaklarımdan yorgunluk akıyor. cevapları yarın vermeye çalışcam.
bu arada ipo bugün 14.30 da evden çıktım. 19. da eve döndüm. 1 saati çarşıda oyalanmış say gerisi yokuş aşağı yokuş yukarı yürüyüş. iyi geceler.

ıyı geceler kızlar bende hep dısardaydım bugun harıka bı hava vardı
2 saat sporda bana yaz ıpocum
harıka bı gundu yarın annem cocukları getırıyo
optum hepınızı...

günaydın günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugün muhteşemim çok mutluyum tartıldım
cuma 75.5
pazartesi 74.7
tabiben tartıda bunu görünce hemen kahvaltımı ettim kepekli ekmekten yagsız tost 6 zeytin çaylarımı zaten hepşekersiz içiyorum çocukluktan beri alışkanlık ve hemen dışarıçıktım 30 dakika daha yürüdüm

Sen bu günün sıkıcılığını bana soracaksın asıl. Hayatımda sinirlenmediğim insan kalmadı. Tabii bu kadar kişiye sinirlendiğim için bir de üzerine kendime sinirlendim tam oldu.
ah canım dün okadar uzunbir gündüki bitmek bilmedi çatlicaktım neredeyse aynen bende evdekileri haşat ettim canlarım benim alışkınlar anaları aradabir delirir neysem sabah öperek ugurladım üçünüde

Ne güzeell. Ay yarın biraz da ben yürüyebilsem ne var. :44:
yürürsün inşallah çalışıyormusun şekerim :126:

günaydın kızlar. dünkü saatlerce gezmemin acısını yaşıyorum bugün. omuzlarımda dahil olmak üzere her yerim ağrıyor. sizlerde ne var ne yok. hıı bugün bildirim günü dimi neler yaptınız bakalım hafta sonu?

kızlar bugün çok uğrayamazsam beni affedin. sanırım dünkü terle hasta olcam gibi. kolum oynamıyor desem yeridir. ecz. canım yazdıklarını okudum. ama inceleme vakti bulamadım. cuma günkü bildirimlerimden doğru bişi çıkmıyo zaten baksana ben beni kaybetmişim o gün. sen cuma yarışmaası sonuçlarından incele yada hafta içi bir gün ben bakayım tamammı canım.

maşallah canım.
canım seninle kilolarımız hemen hemen aynı

kız merve ticker a bir el at bacım. yanlış gösteriyor :)

Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5

alıntıyla karşısına kilolarını ekleyin kızlar.
sedaaa nerdesiiin. bakın bu hafta buralarda göreyim sizi. cumaya listeye alcam tammmı?

hos geldın mervecım aramıza ....
arıfe bacım sen nerelerdesın kız nasıl gectı amelıyat....
canım geldim artık sizinleyim çok şükür canım iyi geçti ilk 3 gün çok zorlandım ama hamd oldun iyiym şimdi
Güzel olmuş ama, hadi bakalım haftaya 80 küsurlara yenilersin inş. :112:

Hoşgelldiinn. Yenilik olarak ben geri döndüm mesela. Bu arada hayırdır? Ameliyat olmuşun galiba. Ciddi bir şey mi??
hoşbulduk canım sende hoşgeldin o zaman sorma tatlım kornea incelmesi varmış gözümde keratokonus diye bir hastlaık onu durdurmak için di şimdi iyiyim şükür sağol
katanım canım kaptanımmm aşk olsun benim yerime hemde benim yerim dolarmı kiiiisorma kaptanım doktor 10 gün rapor verdi ee malum evdede net olmayınca gelemedim affola hedefe ulaşmakmı artıdayım kaptanım sağolsun eşim yüzünden ne spor ne bişi gelen giden bitmedi zaten çaylar kekler gerisini sen düşün
diğer gözümde mart ayı içinde olucak canım çizdirme değil canım özel bir damla ile korneadaki incelmeyi lazerle dondoruyorlar baya zor oluyor ama bu sefer uzak kalmıcam sizden evde internet var hep sizinleyimmm
kızlar önümüzdeki hafta listeyi biz yapıcaz umarım bir aksilik olmaz.

winstonlight arkadaşımı tebrik ediyorummm bu ne azim ya

gunaydın anca kalkabıldım uykuya doyamadımda
nesye 67 kıloyum kılar hafta sonu allmamısım ama verememısımde ben asıl hafta ıcı sıkı yonetıme gırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…