Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman cnm dikkat et de durdurma metabolizmanı. Anladığım kadarıyla winston durumu abartmış ve sonuç da metabolizması açısından çok iç açıcı olmamış. :18:
5 kg verip sonrasında 1-2 kg alsan bile karda oluyorsun bence bu diyette.

cuma gunu sonucalrı hep baraber goruruz dermısım ben olurmusum 70 kılo :)
kesınlıkle ecz yanı 2 kılo bıle gıtse kar yanı genel olarak oyle dıyolar dıyet yontemlerı bolumunde okudumda...
kızlar oglusum gelıyo cok optum sızlerı
gorusuruz ıyı aksamlar

Kızlar bu liste gibi alıntılarda baştaki ve sonraki

yarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
bugünkü yediklerimi yazmıyım bence hiç kaçamak oldu resmen

Allah korusun.
Gözün aydın tatlışım, size bol hasret gidermeler.

Kızlar ben de çıkıyorum, gidim de karnımı doyurayım. Bu akşam gelmeyebilirim tekrar, yarın görüşürüz. :112:
Unutmadan akşam yemeğimi de yazayım, ton balıklı salata yapıcam, yanına 1 ve ya 2 dilim ekmek ve 1 şişe maden suyu. Hadi öptüm hepinizi.

yarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
bugünkü yediklerimi yazmıyım bence hiç kaçamak oldu resmen

çok geçmiş olsun dikkatet kendine diyetinide ihmal etme arkadaşım cuma iyi sonuçlara

ay ben burdan cıkamıyorum valla daha gelemedı benım oglan ...
neyse bugun sadece 3 patates yedım ve tokum valla gozum yemeklere dusmedı daha ınsallah gunu boyle kapatırım
4 bardakda yesıl cay ve form cay ıctım...

ay maşallah döktürmüşünüz dili çözülmüş benim hatunların maşallaha
evet sanırım yanlış yapmışımmmm
süper olmuş canım.
bakarım canım.
ay şimdi akşam yemeğimi yedim
arpa şehriye salatası yaptım
yoğurtla yedim çok güzel oldu

akşama bişi yemem daha
meyve ile bitririm günü
afiyet olsun canım.

ezc o detoksda bende yaptım. ve çok verim aldım 3 kilo gitti. öylece kaldım epey süre ne aldım ne verdim.
çarşamba günü diyetisyene başlıyoru kızlar umarım verimli olur.

nil nerdesin? zubus sendeeeee.
mükeyyef canım takipte olduğunu düşünüyorum gel artık fazla naz kaptan usandırır.

afiyet olsun.bizde seni öptük

bildirim yapamadım kaptanım mazeretim var baskülüme pil alamadım daha doğrusu dışarı çıkamadım eşimde almadı tartılamadım yani::(((

Kizlar iyi aksamlarrrrr bnde bugun hic araliksiz 3 saat yurumus bulunuyorum bacaklarim bende degil ama yediklerimi genede yakamamisimdr cnku 6 dilim beyaz ekmek fln yedim
Yani mezelerle bide karides kalamar yedim allahtan kola fln icmedim yoksa direk inthr yanii

Smdide gecen haftanin spor tablosunu hazirliorum birazdn burda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…