arıfe bacım ozlettın kendını valla
3 adet patates yedım bugun bol acılı ve kekıklı
anısa canım boyle bıseyle baslamam lazım sonra devamında daha dıkkatlı davranısrsan almıyomussun
acayıp kafaya taktım bu hafta 66 olacam valla
kısımlarını silersek bizden sonraki kişi de alıntının yenilenmiş halini alıntılayabilir. Böylece herkesin kilosu her alıntıda kopyalanır ve son alıntıyı yapan kişinin listesi tüm takımın bilgisini içeriyor olur. :112: Aksi taktirde sizin yenilediğiniz liste alıntılanamıyor ve listeyi alıntılamamızın da bir anlamı kalmamış oluyor. Bilginize. :112:
cuma gunu sonucalrı hep baraber goruruz dermısım ben olurmusum 70 kılo :)
kesınlıkle ecz yanı 2 kılo bıle gıtse kar yanı genel olarak oyle dıyolar dıyet yontemlerı bolumunde okudumda...
kızlar oglusum gelıyo cok optum sızlerı
gorusuruz ıyı aksamlar
yarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
bugünkü yediklerimi yazmıyım bence hiç kaçamak oldu resmen
yarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
süper olmuş canım.evet sanırım yanlış yapmışımmmm
bakarım canım.Tatlışım, bugün de bildirim yapıyoruz, hiç heveslenme size söylemicem diye.
Waoow, maşmaş. Ne güzel sonuç o öyle.
Kim delirmiyor ki arada bir.
Ya ben de annemin beni uğurladığı günleri istiyoruum.Ama bu dönem anlaşma yaptık, her sabah annem uyandırıyo beni telefonla. Söylemesi ayıp aksi taktirde uyanamıyorum da.
Hayır cnm ben çalışmıyorum, öğrenciyim. Staj yapıyorum bu dönem. :112:
Geçmiş olsun kaptanım.3.30 saat spor olarak iyi de keşke dikkat etseydin kendine biraz. Hayırdır, nereyi gezdin o kadar saat? :)
Şimdik kaptanım şöyle oldu, ben gittiğim hafta son yazdığım mesajın sayfasını yer imlerime kaydetmişim. 28 ocakta gidiyorum demişim. Baktım 27 ocaktaki bildirim listesinde de ismim var. Yani en son 241. etapa katılmış olmuşum. Sen de haftaiçi bir ara bakarsın. :112: Zaten 7 e bölmüşüm 5 e bölmüşüm çok bir şey değişmeyecek de benm içinfarkedince söyleyeyim dedim sadece. :112:
Kaptanım o kadar da büyütecek bir şey yapmamışın bence cuma, haksızlık etme kendine.
afiyet olsun canım.ay şimdi akşam yemeğimi yedim
arpa şehriye salatası yaptım
yoğurtla yedim çok güzel oldu
akşama bişi yemem daha
meyve ile bitririm günü
ooo rekabet ortamı diyosun vayyyy.gel haftaya ikimiz yarışalım 1 kilo veren kazansın nedersin veremeyeninde cezası olsun
geçmiş olsun canım dinlen inşallah hastalanmada atlatırsın
teşekkürler kaptanım inşallah cumaya daha fazlasıyla verebilirim
hadi bakalım görelim seni :81::81: ahh ahhh ben 67 olmak için neler vermezdim en son büyük oglum 1 yaşındayken 67 kiloydum
allah kabul etsin canım
abartılmadıkça kıskançlık herkadının hoşuna gider tabii amma benimki biraz abartıyor kıyafet olmaya yanlız göndermez beni kendi begendiklerini alır eger bişi çok yakıştıysa asla giydirmez
kıskandıkça kendileride zayıflar belki benimki geçenyıl ben zayıfladıkça oda zayıfladı ama çaktırmadan ben 11 kilo vermiştim oda 16
canımcım tabiki sen bilirsin ama bence çok sakıncalı ve saglıksız 5 günde verilen kilo 3 günde geri alınır saglıgından olursun allah korusun ne acelenvar biz 5 günde almadıkki bu kiloları
inşallah devamıda gelirrrrrr
zaten bu anneler ablalar yokmu benim annemde sürekli yedirirrrr:)
kaptanıııım geldim 84.7 geldim bu sabah yoldan geldim ve tartıya çıktım durum budur :)
kız 1 haftada 4 kilomu verdin? 88 le başlamadınmı senbize?
nil nerdesin? zubus sendeeeee.
mükeyyef canım takipte olduğunu düşünüyorum gel artık fazla naz kaptan usandırır.[/Q
kaptanım burdayım da bir türlü yazdığım yazıları yollayamıyordum 3 gündür.okuyorum ama cevap yazamıyordum şükür kendiliğinden düzeldi anlamadım bende
Kızlar ben de çıkıyorum, gidim de karnımı doyurayım.Bu akşam gelmeyebilirim tekrar, yarın görüşürüz. :112:
Unutmadan akşam yemeğimi de yazayım, ton balıklı salata yapıcam, yanına 1 ve ya 2 dilim ekmek ve 1 şişe maden suyu.Hadi öptüm hepinizi.
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121 / 121
Ecz.imis 72,9 / 72.3
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4
tugkay2000 67 / 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
beyazzmbak _ / 59,4
alıntıyla karşısına kilolarını ekleyin kızlar.
Kızlaar, haftasonu yemeyi ciddi manada abarttım, cmt ablamda dibine vurdum, sürekli bir şeyler yedim, dün de bruch a gittik, orda abarttığımı düşünüyordum açıkçası ama yine de almamışım. cuma 72.4 kg bugün 72.3 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?