ay maşallah döktürmüşünüz dili çözülmüş benim hatunların maşallaha
süper olmuş canım.
bakarım canım.
afiyet olsun canım.
ooo rekabet ortamı diyosun vayyyy.
kız 1 haftada 4 kilomu verdin? 88 le başlamadınmı senbize?
öyle oldu valla başlarda böyle olur sonra yavaşlar diyolar bakalım :)
çok geçmiş olsun dikkatet kendine diyetinide ihmal etme arkadaşım cuma iyi sonuçlara
Geçmiş olsun cnmcm.
arıfe bacım ozlettın kendını valla
3 adet patates yedım bugun bol acılı ve kekıklı
anısa canım boyle bıseyle baslamam lazım sonra devamında daha dıkkatlı davranısrsan almıyomussun
acayıp kafaya taktım bu hafta 66 olacam valla
teşekkürler şekerharika spor yapmışsın tebrik ederim
bende özledim canım sağol hadi bakalım inşallah bende 58 olucam inşallah
sen dene sonuçlarını bekliyorum bende yapıcam
geçmiş olsun canımyarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
bugünkü yediklerimi yazmıyım bence hiç kaçamak oldu resmen
ay maşallah döktürmüşünüz dili çözülmüş benim hatunların maşallaha
süper olmuş canım.
bakarım canım.
afiyet olsun canım.
evet evet evet bayılırım rekabete yarışlara :118::118:ooo rekabet ortamı diyosun vayyyy.
kız 1 haftada 4 kilomu verdin? 88 le başlamadınmı senbize?
ezc o detoksda bende yaptım. ve çok verim aldım 3 kilo gitti. öylece kaldım epey süre ne aldım ne verdim.
çarşamba günü diyetisyene başlıyoru kızlar umarım verimli olur.
:106::106::106::106::106::106::106:
Nasıl bir his yani?Tabiki gittik allahtan dikislik diyildi yrnda kontrola gdices bnde o arada biraz alisveris yapicam bugunlerde icimde garip ve anlam veremedigim bir his var cok ilginc
Yapmadım arkadaşım.hastayım diye korktum.Cnm benim, çook geçmiş olsun. :S
E hadi bakalım.
zubus bunu yapmadığını söyle lütfen?
Bak şimdi ben de merak ettim o hissi.
nil nerdesin? zubus sendeeeee.
mükeyyef canım takipte olduğunu düşünüyorum gel artık fazla naz kaptan usandırır.
Herkez korksun bizim azmimizden.Bu güne kadar veremez bu kiloları diyenler çatlasın kıskançlıktan.Allah daim etsin inş. arkadaşım eee biz zayıflayıp güzelleştikçe bizi dahaçk kıskanıcaklar
Teşekkürederim arkadaşım.bu akşam son iğnemi oldum.insan evde dikkat ediyor ama biryere gittimi zor inşallah almassın
mutlaka denicem zaten peynire bayılırım 3 ögün yiye bilirim
haticecim yeşil çayını sanki fazla koyuyorsun gibime geldi tansiyonunu düşüre bilir dikkat et ben eger 2 kupa yeşil çay içiceksem 1 tatlı kaşıgı atıyorum demlige hıııı tarçınlıda süper olur birde karanfilli dene bence oda çok güzel oluyor
ayy çok fena geçmiş olsun rabbim korumuş
ipocum nasıl uyuyamıyorsun yaaaaa ben eşimin gececi oldugu haftalat çocuklarla birlikte yatıyorum 9.30 daonların uyumasını zor bekliyorum hıııı ama ben 6.30 da ayaktayım sen sabah geç kalkıyorsun kesin
bugün burada hava çok bulutluydu benimde ruhum sılıkdı çatlicam şimdi
iyileşmeye başladıgına sevindim
meslegin nedir şekerim çalışmaya başladıgında yine buralarda olucaksın dimi
600cl miazmine maaşallah ne kadar iradeliymişşş
Pazartesi bildirimleri
fatos0808 121
Ecz.imis 72,9
yst38 88,7
ipo 91,7
nil2908 63,8
zubus 76,4 76
tugkay2000 67
mukeyyif 65
anissa 75,5
ezc o detoksda bende yaptım. ve çok verim aldım 3 kilo gitti. öylece kaldım epey süre ne aldım ne verdim.
çarşamba günü diyetisyene başlıyoru kızlar umarım verimli olur.
Yapmadım arkadaşım.hastayım diye korktum.
kızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?
kızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?
siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?