Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor tablosu

İpo:6 saat 40 dakika

Tugkay:4 saat

Yts: 3 saat 45 dakika

Fatos:2 saat

Eczimis: 30 dakika

inşallah canım yaaa valla süpersin ben asla yapamam herhalde ömrü hayatımda hiç diyet yapmadım belki oyüzden bana çok zor geliyordur

harika spor yapmışsın tebrik ederim

bende özledim canım sağol hadi bakalım inşallah bende 58 olucam inşallah
teşekkürler şeker ama akşama yagmur başladı yarın yürüyemiye bilirim izmirin yagmuru başladımı kolay kolay dinmez

sen dene sonuçlarını bekliyorum bende yapıcam

kız sen haftaya yapma sakın bak küsüşürük haaaaa 1 kilo dedik fazlası olmazzz
sana kork bebden derken bensenden korkmaya başladım herhal:18::18::18::18:

yarın spor ve diyete aynen devam bugün boğaz ağrısı yatırdı beni okula bile gidemedim
bugünkü yediklerimi yazmıyım bence hiç kaçamak oldu resmen
geçmiş olsun canım

hayırlı geceler kızlar çocukları yatırdım sıra bende gözümden uyku akıyo valla yarın arkadaş kahvaltıya çagırdııı :18::18::18:
çok hamarattır kendisi valla ne yapacam şimdiden düşünüyorum :18::18:

Kızlarrr iyi akşamlar.Ben pazar günü giremedim.Evet banyo yapamadım.dışarı çıktım.öyle güzel gezdikki anlatamam.liseden arkadaşımla buluştuk.eşi,çocuğu bizimkiler çok eğlendik.Sonra akşam ben ağız ucuyla buyrun bize gidelim dedim.(saat 7.00 olmuştu)kabulettiler.Bize geldik hazır mantı yaptım.ikram ettim.çay yaptım.yanında ekler almıştık.ondan çıkardım.Bende yedim.Sonra 9.30 da gittiler.kızları yıkadım.kendim yıkandım.evi topladım derken baya yoruldum.Ama keyifli yorgunluktu.

Teşekkürederim arkadaşım.bu akşam son iğnemi oldum.

Evet bu sabah 76 kiloydum.Çok mutlu oldum.tam 10 kilo verdim.rüya gibi bişey bu.eskiden bana deselerdi inanmazdım.Hep sizlerin sayesinde arkadaşlarım.Hepinize çok teşekkürederim.

Bu günki menüm
sabah kk lor peyniri,2 yeşil,1 siyah zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,yarım domates
arada 1 altınbaşak
öğle 2 tabak tavuksuyu çorba
arada 1 tane kemalpaşa
1 saat sonra 1 tane yeşil elma
akşam kereviz salatası,az havuçlu kek,1 dilim çavdar
1 kupa yeşil çay
1,5 lt su

kızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?

Dayanamadım geldim ben gene.

ezc o detoksda bende yaptım. ve çok verim aldım 3 kilo gitti. öylece kaldım epey süre ne aldım ne verdim.
çarşamba günü diyetisyene başlıyoru kızlar umarım verimli olur.

Bahsettiğin detoks şu ayran detoksu mu kaptanım?
Aa, hadi hayırlı olsun cnm. Verimli olur inş. Yst siz Kayseri ye geliyordunuz hani, noldu o iş?

Yapmadım arkadaşım.hastayım diye korktum.

Çok iyi etmişin cnmcm.

kızlar cumadan bburaya kadar ben ve anissa 0,8 gr vermişiz. cumaya kadar herkes kendine en az 0.5 gr hedef koysun bakalım. kimler başarılı olcak. haftayada kilosu yakın olanları rekabete sokalım.
siz ne dersiniz?

Hmm, güzel olabilir kaptanım.

siz ne dersiniz?

Aaaaa ben bayildim bu fikree yapalim kesin:))
Yalniz ben bu hafta 500 gr verebilirmiyim bilmiorum cnku 200 gr fazlam
Varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…