bu hafta ödev vermediğimi gördüm. bu haftanın ödevi en çok sevdiğiniz yeriniz yada yönünüzü. hergün en az 1 cümle ile anlatacaksınız. tekrarlıyorum hergün...
misal: dudaklarımı çok beğenirim.
en çok kırmızı rengi yakıştırırım.
arkadaşlarım pembeyle daha güzel olduğumu düşünüyor.
dudaklarımı hafif büzdüğümde a sanatçısına benzerim.
bunları sallıyorum tabiki. kendinizi yazılı şekilde övmenizi istiyorum. bir huyunuzda olabilir bu. kendimizi sevmek için bir adımda böyle atalım.
kaptancım bu ödeve ilk olarak ben başlamak istedim benim en sevdiğim yerim gözlerim
eşimde ilk önce gözlerime vurulmuştu,bu arada göz rengimde yeşil
likit çektiğimde daha belirdin oluyorlar,özellikle yeşil simli kalem çekmeyi çok seviyor ve yakıştırıyorum
bu hafta ödev vermediğimi gördüm. bu haftanın ödevi en çok sevdiğiniz yeriniz yada yönünüzü. hergün en az 1 cümle ile anlatacaksınız. tekrarlıyorum hergün...
bunları sallıyorum tabiki. kendinizi yazılı şekilde övmenizi istiyorum. bir huyunuzda olabilir bu. kendimizi sevmek için bir adımda böyle atalım.
ipocum tebrikler...
kaptancım ödevimi cevaplıyorum
en sevdiğim yerim saçları ve gözlerim
saçlarım çok güzeldir uzundur sağlıklıdır herkes beğenir
gözlerimde siyahtır ama her kes çok güzel bakışların var dişyor baktığımı yakıyomuşum
merhabalar kızlar busabah ugrayamadım çocukları okula yolla eşime kahvaltı derken bende arkadaşa kahvaltıya gittim ama ne kahlaltı
ama geldigimden beri bol bol su içiiyorum ve akşamada saadece salata yicem sabahı telafi etmem lazım:18:
hadi bakalım ama çok kasma kendini canım sağlıklı bir şekilde yavaş vermek en iyisi biliyosunki çabuk ve fazla dan gidenler gelip yine bizi buluyor tatlımsaglıklı degıldır ama bu dıyete hep heveslenıp yapamıyodum bı yapım dedım
guzel sonuc alanlar var....
fatoşcum iyilik senden ne haber nasılsınnasılsınız
nasıl havalkar
tuğbacım sen dükkan diyetimi yapıyon
işte tamda bundan bahsetmiştim tuğbaya malesef bu tarz diyetler pek kalıcı olmuyorolmaz canım sabah neyle başladıysan onla devam etmen gerek. gerçi sen sabah 1-0 yenik başlamışın.
ben 3 kilo verdim hemen geri aldım.
ipocum çok tebrik ederim
günaydın cicimm nasılsınGunaydin kizlarrrrr
hemen ödevimi cevaplıyorum yüzümü çok severim ben ama herkes gülüşüme ve gamzelerime hastabu hafta ödev vermediğimi gördüm. bu haftanın ödevi en çok sevdiğiniz yeriniz yada yönünüzü. hergün en az 1 cümle ile anlatacaksınız. tekrarlıyorum hergün...
aynene bende sen gibi renkli gözlere hastayımmbende en çok gözlerimi beğenirim. ama renkli gözlere karşı bir sempatim var.
günayın seda çok geçmiş olsungünaydınn hatta tünaydın:)
hastalık hastalık hastalıkkk
burda çok kar var bugün.. neyse sadede geliyim:)
bir kase nesfit yedim bugün tembellik yaptım shakimi yapmadım ama halim yok
suyumu içmeye başladım..
herkese iyii günleer:)
maşallah ama senin oğluşun gözlerde feci bakıyor anasının oğlumu denir artık çok tatlıkaptancım ödevimi cevaplıyorum
en sevdiğim yerim saçları ve gözlerim
saçlarım çok güzeldir uzundur sağlıklıdır herkes beğenir
gözlerimde siyahtır ama her kes çok güzel bakışların var dişyor baktığımı yakıyomuşum
tuğbacım çok geçmiş olsun oğluşa maşallah kızoglumu doktora gotrudum geldım kızlar sınuzıt varmıs
neyse benımde en cok begendıgım yerım burnumdur dogustan estetılıdır Rabbımın vergısı
ve encok yakıstırılan renkde beyazdır esmer oldugum ıcın bende yakıstırırım kendıme beyazı....
valla seni bilmemde senin bu oğlan baktığını yakacak kesin
geçmiş olsun canımoglumu doktora gotrudum geldım kızlar sınuzıt varmıs
neyse benımde en cok begendıgım yerım burnumdur dogustan estetılıdır rabbımın vergısı
ve encok yakıstırılan renkde beyazdır esmer oldugum ıcın bende yakıstırırım kendıme beyazı....
valla seni bilmemde senin bu oğlan baktığını yakacak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?